Şimdi Ara

PANASONİC PLAZMA GW30 (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
22
Favori
156.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ririii

quote:

Orijinalden alıntı: jacktheblack

quote:

sizi bilmem ama pany GW30 media olarak beni hiç tatmin etmedi. MKV formatında devamlı sorun cıkartıyor ve görmüyor bu formatlı videoları,filmleri vs. görsede desteklemiyor açmıyor netten indirilmek için bulunan hd bi çok film mkv formatında olduğu için bu sorunla karsılasmak beni üzdü acıkcası. MPEG Formatındaki filmlere yöneldim şu ara... bu formatı destekliyor tv fakat bu seferde alt yazı sorunu yaşıyorum bilgisayarda deniyorum filmi alt yazıyı falan gayet güzel gösteriyor ama tv'ye takınca göstermiyor:S ne yaptıysam çözemedim ve bugün Tr dublajlı film indirdim onu denedim bu seferde tr dublaj seslerinde kayma oldu bu sorunla ilk defa karsılasıyorum ve çok şaşırdım aklım ermedi bu nası olur ya alt yazıyı anladımda Tr dublaj ses kaydı resmen tv medyada beni şaşırtmaya devam ediyor

media player olarak tv alıyorsanız yanlış tercih yapmışsınız zaten. Tatmin etmemesi gayet normal. Media player özellikleri için TV alınmaz.(kişisel tercihim) Alıyorsanızda Samsung ve LG markalarına yönelmeliydiniz.

Dediğim gibi kişisel görüşümdür. Eğer media player gibi kullanmak için tv aldıysanız baştan zaten yanlış tercih yapmışsınız.

Tavsiyem 150 Tl civarında bilinen bir media player alıp TVnizi bu şekilde kullanmanız daha fazla tatmin olmanızı sağlayacaktır. Ya da param yok diyorsanız bilgisayardan bağlayın TVye izleyin mkv filmleri :)

Media player almaya karar verdim fakat sormak istediğim bişey var. Yine flash belleğimdeki veya hdd deki mkv formatındaki filmleri media player aracılığıyla açabilirmiyim tvde yani usb bğlantısı gibi bir imkan oluyormu media playerlarda yoksa illa filmleri tek tek dvd'ye atarakmı izleyebileceğim ? Media playerı Tv'ye hard diskide media playera bağlasam olurmu böyle bir köprü kurayım diyorum olursa:D

WESTERN DIGITAL HDTV LIVE - HD MEDYA OYNATICI - 1 YIL GARANTİLİ
    189,00 TL
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-sinemasi-western-digital-hdtv-live-hd-medya-oynatici-1-yil-garantili-91099593/detay/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jacktheblack

quote:

sizi bilmem ama pany GW30 media olarak beni hiç tatmin etmedi. MKV formatında devamlı sorun cıkartıyor ve görmüyor bu formatlı videoları,filmleri vs. görsede desteklemiyor açmıyor netten indirilmek için bulunan hd bi çok film mkv formatında olduğu için bu sorunla karsılasmak beni üzdü acıkcası. MPEG Formatındaki filmlere yöneldim şu ara... bu formatı destekliyor tv fakat bu seferde alt yazı sorunu yaşıyorum bilgisayarda deniyorum filmi alt yazıyı falan gayet güzel gösteriyor ama tv'ye takınca göstermiyor:S ne yaptıysam çözemedim ve bugün Tr dublajlı film indirdim onu denedim bu seferde tr dublaj seslerinde kayma oldu bu sorunla ilk defa karsılasıyorum ve çok şaşırdım aklım ermedi bu nası olur ya alt yazıyı anladımda Tr dublaj ses kaydı resmen tv medyada beni şaşırtmaya devam ediyor

media player olarak tv alıyorsanız yanlış tercih yapmışsınız zaten. Tatmin etmemesi gayet normal. Media player özellikleri için TV alınmaz.(kişisel tercihim) Alıyorsanızda Samsung ve LG markalarına yönelmeliydiniz.

Dediğim gibi kişisel görüşümdür. Eğer media player gibi kullanmak için tv aldıysanız baştan zaten yanlış tercih yapmışsınız.

Tavsiyem 150 Tl civarında bilinen bir media player alıp TVnizi bu şekilde kullanmanız daha fazla tatmin olmanızı sağlayacaktır. Ya da param yok diyorsanız bilgisayardan bağlayın TVye izleyin mkv filmleri :)

Media player almaya karar verdim fakat sormak istediğim bişey var. Yine flash belleğimdeki veya hdd deki mkv formatındaki filmleri media player aracılığıyla açabilirmiyim tvde yani usb bğlantısı gibi bir imkan oluyormu media playerlarda yoksa illa filmleri tek tek dvd'ye atarakmı izleyebileceğim ? Media playerı Tv'ye hard diskide media playera bağlasam olurmu böyle bir köprü kurayım diyorum olursa:D

Bende medya palyer aldım HDMI ile tv ye bağladım medya playerin 2 ad. usb girişi var aynı anda 2 usb bile takılıyor..usb hdd varsa bağlanabilir hatta alacağınız media playerin içine hdd takılıyorsa oraya atılıp ordan izlenir torrent desteği varsa direk internetden indiripte izlenebilir yani opsiyon çok..Ama media playeri benim gibi internete bir türlü bağlayamassanız sorunlar çıkabilir :) birde tv nin usb de açmayan bir dosyayı media playerde açamadı ama pc de bs playerde izlenebiliyor..demekki medya playerlerinde gösteremediği formatlar varmış..Medya player blue ray,dvd , oynatıcılı değilse zaten dvd gibi bir aleti yok o yüzden dvd yapmanıza gerek yok..

• GW30 Vatan'da hiç kalmamış hep teşhir ürünü. Onları da almak istemedim. Acaba 1600-1700 lira civarına alternatif bir televizyon öneriniz var mı? Mümkün olduğunca televizyonun büyük olmasını istiyor annem ve babam.
  • tüm panasonicliler merhaba...

ben yaklaşık 8 aydır 42gw30e kullanıcısıyım...
    cihazımdan son derece memnunum, bir tek no sa turuncu fiyat kampanyasında 1520 tl ye almıştım ki 8 ay önce bu fiyat çok iyi düzeydeydi.
    sorunum ise şu şekilde oluştu:
    tv ethernet portundan modemime bağlı ve viera connect içindeki uygulamaları rahatlıkla kullanabiliyordum. ilk bağlantıyı yapığımda hiç bir ayar yapmadım direk bağladım ve tğm uygulamaları sorunsuz kullandım(youtube,twitter,dailymotion,facebook vb.) tv en son yapılan güncelleme ile 1322 nolu yazılıma güncelleme yaptı.bu güncelleme sonrasında viera connect içindeki youtube uygulamasında "communication error:status 401" hatası alıyorum fakat diğer uygulamaların hiç biri(twitter,facebook,dailymotion vb.) bu hatayı vermiyor.
    internet üzerinden çok araştırdım bulamadım bu hatanın sebebini...
    siz kullanıcı üstadlar bu hata hakkında yardımcı olabilirseniz mutlu olurum...
    şimdiden teşekkürler saygılar

• geç kaldığımı biliyorum ama bu tv yi kapalı kutu bulma şansım varmı? varsa nereden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtibo

geç kaldığımı biliyorum ama bu tv yi kapalı kutu bulma şansım varmı? varsa nereden?

darty de g30 modeli vardı 1300 civarı uydusuz modeli

darty karsı antipatiniz yoksa düsünülebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenugur

quote:

geç kaldığımı biliyorum ama bu tv yi kapalı kutu bulma şansım varmı? varsa nereden?

g30 ile gw30 arasındaki tek fark uydu alıcısımı?

• quote:

quote:

quote:

g30 ile gw30 arasındaki tek fark uydu alıcısımı?

doğrudur tek fark uydu alıcısı

• sanırım darty'deki 42g30 plazmayı alıcam arkadarlar.tv'yi film izlemek ve oyun oynamak(ps3) amacıyla kullanıcam.sizce bu tv doğru bir seçim olurmu?
  • cevap verecek kimse yokmu?
  • quote:

cevap verecek kimse yokmu?

hayırlı olsun
  • quote:

quote:

cevap verecek kimse yokmu?

hayırlı olsun

Anladım teşekkürler
  • dahili Uydu alıcı çokta gerekli değil bana göre. Çünkü zaten biss key girilmiyor ve eğer iyi bir la liga takipçisiyseniz ntv spordaki maçları izleyemediğiniz için d smart ya da dıgıturk alıyorsunuz. şahsen ben öyle düşündüm onca para vermişim almışım plazmayı hd yayın ve maç izleyemeyeceksem niye aldımki o zaman ben bunu. bastım parayı aldım d smartı kyy iyimi yaptım bilmiyorum yazılım sorunu var d smartta kanalları değiştirirken çıldırtıyor menüde kanalları gezemiyorum sürekli ezberden geziyorum kanalları sayı tuşlarıyla:D D-Smartın bian önce aşması gereken sorunu bu olsa gerek!
  • arkadaşlar g30 modelini alıcaktım fakat st33 modeli aklıma takıldı bazı yerlerde gw30(g30) modelinin 2d görüntüsü st30(st33) modelinden daha iyi olduğunu duydum.sizce?
  • arkadaşlar ben bu tv den aldım dinamik modda açıp biraz maç izliorum(trt 1 hd) fakat haraketli görüntülerde arkasında iz bırakıyo gibi oluyor acaba yeni kullanmaya başladığım için mi o rodaj süresini mi atlatmak gerek bilgisi olan yardımcı olabilir mi tv nin cam ekranı da baya sıcak sizce bu bi sorun mudur huylandım biraz da
  • quote:

Orijinalden alıntı: totti44

arkadaşlar ben bu tv den aldım dinamik modda açıp biraz maç izliorum(trt 1 hd) fakat haraketli görüntülerde arkasında iz bırakıyo gibi oluyor acaba yeni kullanmaya başladığım için mi o rodaj süresini mi atlatmak gerek bilgisi olan yardımcı olabilir mi tv nin cam ekranı da baya sıcak sizce bu bi sorun mudur huylandım biraz da

Sakın diyeyim; ne dinamik modu. Daha televizyon yeni senin. Rodaj süreni tamamla. Bir de kaç kişi dinamik modla plazma izler
    Madem cıvıl cıvıl seviyordun neden led tv almadın?
    Albani hocanın videoları var. En az 300-400 saat bunları aralıksız oynat. Ondan sonra genel moda geçiş yaparsın.

• quote:

arkadaşlar ben bu tv den aldım dinamik modda açıp biraz maç izliorum(trt 1 hd) fakat haraketli görüntülerde arkasında iz bırakıyo gibi oluyor acaba yeni kullanmaya başladığım için mi o rodaj süresini mi atlatmak gerek bilgisi olan yardımcı olabilir mi tv nin cam ekranı da baya sıcak sizce bu bi sorun mudur huylandım biraz da

Dinamik moda alma rodaj sonrası istersen alabilirsin ama bu dinamik modun nesi güzel bilmiyorum aşırı abartılı parlaklık ve renk..Isınmaya gelince plazma ısınıyor gerçekten ama normal bir durum..

Rodaj için tüm görüntü ayarlarını minimum da tutmanız iyi olur..
  • zaten uzun süreli değil rodaj olayının farkındayım kısa süreli biraz o görüntülere ağzımı ayırıp bakıyodum da peki arkadaşlar rodajda olmasıa gereken ayarlar ver süre hakkında bilgi verir misiniz ya da bi link verin size zahmet... rodaj süresi biri 200 diyo biri 300-400 saat hangisi yeterli olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

quote:

Dinamik moda alma rodaj sonrası istersen alabilirsin ama bu dinamik modun nesi güzel bilmiyorum aşırı abartılı parlaklık ve renk..Isınmaya gelince plazma ısınıyor gerçekten ama normal bir durum..

Rodaj için tüm görüntü ayarlarını minimum da tutmanız iyi olur..

aynen öyle dinamik modu hiç sevmiyorum. Normal ayarlarda 10 numara izleniyor plazma.

• modem tv ye direkt bağlı, benim merak ettigim laptopla wireless olarak laptoptaki görüntüleri veya videoları gw30 dan seyretme imkanı varmı,

bir ara bir arkadaş galiba burdan böyle bir programın ismini paylaşmıştı
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.