Şimdi Ara

PANASONİC PLAZMA GW30 (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
22
Favori
156.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jacktheblack

quote:

Orijinalden alıntı: ririii

sizi bilmem ama pany GW30 media olarak beni hiç tatmin etmedi. MKV formatında devamlı sorun cıkartıyor ve görmüyor bu formatlı videoları,filmleri vs. görsede desteklemiyor açmıyor netten indirilmek için bulunan hd bi çok film mkv formatında olduğu için bu sorunla karsılasmak beni üzdü acıkcası. MPEG Formatındaki filmlere yöneldim şu ara... bu formatı destekliyor tv fakat bu seferde alt yazı sorunu yaşıyorum bilgisayarda deniyorum filmi alt yazıyı falan gayet güzel gösteriyor ama tv'ye takınca göstermiyor:S ne yaptıysam çözemedim ve bugün Tr dublajlı film indirdim onu denedim bu seferde tr dublaj seslerinde kayma oldu bu sorunla ilk defa karsılasıyorum ve çok şaşırdım aklım ermedi bu nası olur ya alt yazıyı anladımda Tr dublaj ses kaydı resmen tv medyada beni şaşırtmaya devam ediyor

media player olarak tv alıyorsanız yanlış tercih yapmışsınız zaten. Tatmin etmemesi gayet normal. Media player özellikleri için TV alınmaz.(kişisel tercihim) Alıyorsanızda Samsung ve LG markalarına yönelmeliydiniz.

Dediğim gibi kişisel görüşümdür. Eğer media player gibi kullanmak için tv aldıysanız baştan zaten yanlış tercih yapmışsınız.

Tavsiyem 150 Tl civarında bilinen bir media player alıp TVnizi bu şekilde kullanmanız daha fazla tatmin olmanızı sağlayacaktır. Ya da param yok diyorsanız bilgisayardan bağlayın TVye izleyin mkv filmleri :)

+1

Esas işlevi görüntü vermek olan aygıtlara Televizyon diyoruz. Media playerı müthiş olan Samsung ve DTS desteksiz LG'nin Plazma bir iki modeli dışındaki görüntü ürünleri Televizyon değil; ancak Televizyon benzeri üründür. LG ve Samsung'un plazmaları da Panasonic'in yanına pek yaklaşamaz. Yani siz bir Televizyon aldınız; Televizyon benzeri ürün almadınız.

MKV'si yer yer sıkıntılı, altyazıları ufak, media player menüleri kullanışsız... Haklı olarak insanlar Panasonic'ten bu tip ayrıntıları atlamamasını bekliyor ancak eldeki en iyi panel televizyon da bunlar. Keyifli bir görüntü alamayıp da media player özelliği kuvvetli bir Samsung veya LG almaktan kat kat iyidir. Dahili uydu performansı ise DVB-C performansının üzerinde; kanal geçişleri hızlı (en azından yavaş değil); DVB-C/T/S ve HD tunerları bir arada çok güzel bir cihazdır GW30. Mesela LG LW570S serisi 2000 liraların üzerinde fiyatına rağmen şifreli platformu modülle çözerken 2. dili seçtiniz mi dilsiz moduna geçer ses çıkarmaz. Yine LG MKV konusunda da pek nazlıdır. Menüleri karışıktır. Samsung ile çok deneyimim olmadı ama görüntü olarak en pahallı modeli D-8000 veya E-8000 ledleri plazmanın yanına yanaşamaz. Parlak ışıklı vitrinler gibi; makyajlı kevaşeler gibidir Samsung'un ledleri. Pırıl pırıl vitrin ışıkları gibi parlar; bol makyajlıdır; yazılım konusunda da canavar gibidir ama görüntüsü kullanılan teknoloji olan led teknolojisinin doğal sonucu olarak plazmanın yanına yaklaşamaz.

Plazmalarına gelince onu da kullanıcılarına sormak lazım. Dışarıdan incelendiğinde G30 ve üstü serilere kıyasla daha yansıma yapan modeller olarak sırıtıyor. Eve koyup takmadan kesin kötüdür demek çok mümkün değil. Emin olunacak tek husus bir panasonic olmadıkları noktasıdır.

• 7 Haziran'da aranıza katıldım, ahdım vardı, yazıyorum
    Vatan - 31 Mayıs 2012 indirim perşembesi - 46GW30 - kutusunda - 1699TL!
    Neotion Conax ile Teledünya çalışıyor. Bir de DVD. Tüm ayarlar 5 düşük.
    Almadan önce bu formu çok okudum, benim gibiler için yazıyorum:
    3D takıntınız yoksa, tereddütsüz alın!
    Görüntü yapışmasını önlemek, arabanızı çizdirmemekle aynı şey: Dikkatli kullanınca sorun olmuyor.
    Birçok arkadaşımda ileri seviye LedTV var. Onlarda da clouding vs. dertler var.
    U ve S'leri bilemem ama G serisinin görüntü motoru titreme yapmamak konusunda yeterli.
    ..ve plazmanın görüntüsü KESİNLİKLE çok daha gerçekçi.
    Ben CRT'den geldiğim için beklentilerim farklı olabilir ama, MKV sorunları falan çok da kasmıyor beni!

• merhabalar foruma yeni katılıyorum,
    2 gün önce 46gw30 tv.yi teşhir ürünü olduğunu bilerek 1.699 tl.ye aldım.ne kadar teşhirde kaldığını sorduğumda 1000 saat civarı olabileceği ve bunun da rodaj süresine sayabileceğimi söylediler. eve gelince forum sayesinde tavsiye edilen ayarlarla kullanım saatine baktığımda 2600 saat olduğunu gördüm, biraz buruldum, sizler kadar bilgi sahibi olmamam sebebiyle de ne yapsam bilemedim, gerçi bu saatten sonra atacak halim yok ama tavsiyesi olan var mıdır dikkat etmem gereken başka şeyler olabilir mi? mesela zaman zaman dikkat çeken ince bir fan sesi var, ne yapabilirim?
    öte yandan da tv hakikaten mükemmel bu tv alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PB258

Güncellemeyi ben de yaptım bugün. Merak ettiğim; viera market dışında bu güncellemeler tv gösterim,ayarlar vs.'de geliştirmeler getiriyor mu? İnternette sürüm değişikliklerini (changelog) falan görmemiz mümkün değil mi acaba?

Soruma cevap alamamıştım ama panasonicin bu adresinden buldum güncellemelerin hakkında bilgiyi. Son güncelleme ile sype da kamera ayarlarında iyileştirme yapıldığı yazıyor.

İndirmek isteyenler de bu adresten güncellemeleri indirip, sd karta atarak güncellemeleri yapabilir.

Adres: http://panasonic.jp/support/global/cs/tv/download/fw/europe/down_eu4.html

• Bu adresten yeni bilgi ve sürüm bilgilerini takip edebilirsiniz.

http://panasonic.jp/support/global/cs/tv/index.html
  • ben şu hdmi bağlantıyı yapamadım. bilgisayarda tv yi görüyorum ama bir türlü görüntüyü aktaramıyorum. bu yandaki hdmi 1 mi bari onu bileyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmitlii

ben şu hdmi bağlantıyı yapamadım. bilgisayarda tv yi görüyorum ama bir türlü görüntüyü aktaramıyorum. bu yandaki hdmi 1 mi bari onu bileyim?

Yandaki hdmi 4 girişi. Kabloyla bağlantıyı yaptıktan sonra kumanda sağ üstteki av tuşundan hdmi4'ü seçeceksiniz. Görüntü hala yoksa bilgisayarın görüntü ayarlarına bakın görüntüyü 2.ekrana aktar gibi bişe olmalı mutlaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PB258

quote:

Orijinalden alıntı: izmitlii

ben şu hdmi bağlantıyı yapamadım. bilgisayarda tv yi görüyorum ama bir türlü görüntüyü aktaramıyorum. bu yandaki hdmi 1 mi bari onu bileyim?

Yandaki hdmi 4 girişi. Kabloyla bağlantıyı yaptıktan sonra kumanda sağ üstteki av tuşundan hdmi4'ü seçeceksiniz. Görüntü hala yoksa bilgisayarın görüntü ayarlarına bakın görüntüyü 2.ekrana aktar gibi bişe olmalı mutlaka.

sağolasın. ben de genel de hdmi 1 diye bakıyorum. ama ne yaptıysam bilgisayarı aktaramadım bakalım biraz daha uğraşacağız
  • 42/46" GW30 Kapalı kutu İstanbul Anadalolu-Gebze Arasında Kaldı mı?

Edit: 42" için 1400TL 46" için 1800 TL ye kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 18 Haziran 2012; 17:17:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: åziz

42/46" GW30 Kapalı kutu İstanbul Anadalolu-Gebze Arasında Kaldı mı?

Edit: 42" için 1400TL 46" için 1800 TL ye kadar

42g30 var darty de kampanyadaydı sanırım buda güzel bir seçenek sadece uydu alıcısı yok

uydusuz olması bence daha güzel gibi bizim zamanımızda yoktu uydusuz model :):):)
  • quote:

quote:

sizi bilmem ama pany GW30 media olarak beni hiç tatmin etmedi. MKV formatında devamlı sorun cıkartıyor ve görmüyor bu formatlı videoları,filmleri vs. görsede desteklemiyor açmıyor netten indirilmek için bulunan hd bi çok film mkv formatında olduğu için bu sorunla karsılasmak beni üzdü acıkcası. MPEG Formatındaki filmlere yöneldim şu ara... bu formatı destekliyor tv fakat bu seferde alt yazı sorunu yaşıyorum bilgisayarda deniyorum filmi alt yazıyı falan gayet güzel gösteriyor ama tv'ye takınca göstermiyor:S ne yaptıysam çözemedim ve bugün Tr dublajlı film indirdim onu denedim bu seferde tr dublaj seslerinde kayma oldu bu sorunla ilk defa karsılasıyorum ve çok şaşırdım aklım ermedi bu nası olur ya alt yazıyı anladımda Tr dublaj ses kaydı resmen tv medyada beni şaşırtmaya devam ediyor

media player olarak tv alıyorsanız yanlış tercih yapmışsınız zaten. Tatmin etmemesi gayet normal. Media player özellikleri için TV alınmaz.(kişisel tercihim) Alıyorsanızda Samsung ve LG markalarına yönelmeliydiniz.

Dediğim gibi kişisel görüşümdür. Eğer media player gibi kullanmak için tv aldıysanız baştan zaten yanlış tercih yapmışsınız.

Tavsiyem 150 Tl civarında bilinen bir media player alıp TVnizi bu şekilde kullanmanız daha fazla tatmin olmanızı sağlayacaktır. Ya da param yok diyorsanız bilgisayardan bağlayın TVye izleyin mkv filmleri :)

Tamamen katılıyorum. Televizyonlarımız parasına göre harika ama media player şart. Ben bunu bilerek aldım.Dizüstüyle hallederim demiştim ama ekran kartı tümleşik. Filmlerde sanki televizyon 50 hz miş gibi dona dona izletiyor. TV birçok formatı desteklemediği gibi desteklediği nadir formatlarda da ileri geri sarmıyor. Yukarıda arkadaşın biri bilgisayarı HDMI'dan bağlayınca kenarlarda boşluklar oluşuyor demiş. Bende de olmuştu şöyle çözümledim: Bilgisayarı taktım. masaüstünde ters tıkladım.görüntü seçeneklerinden çözünürlüğü elle belirleme seçenekleri var. Ben de deneye deneye (yatay-dikey) buldum öyle kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: alibotan

PANASONİC PLAZMA GW30

ekran kartı ati ise resimdeki menüden yakınlaştırarak tam oturmasını sağlayabilirsin.nvidia ise aşşağıda gibi galiba.

PANASONİC PLAZMA GW30

• quote:

Orijinalden alıntı: Emphire

quote:

Orijinalden alıntı: alibotan

PANASONİC PLAZMA GW30

ekran kartı ati ise resimdeki menüden yakınlaştırarak tam oturmasını sağlayabilirsin.nvidia ise aşşağıda gibi galiba.

PANASONİC PLAZMA GW30

Saol tskler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  PANASONİC PLAZMA GW30

Merhaba,

Panasonic 50GW30'a Skype uygulaması için USB girişli Microsoft ürünü HD webcam bağladım ama çalışmadı.
    Araştırdığımda TV ile uyumlu sadece 3 ürün olduğunu gördüm. Biraz bozuldum açıkçası.

Yukarıda görüleceği gibi bizim Panasonic her sabit diske pas vermiyor. Kaprisli yani.
  • quote:

quote:

Media player almaya karar verdim fakat sormak istediğim bişey var. Yine flash belleğimdeki veya hdd deki mkv formatındaki filmleri media player aracılığıyla açabilirmiyim tvde yani usb bğlantısı gibi bir imkan oluyormu media playerlarda yoksa illa filmleri tek tek dvd'ye atarakmı izleyebileceğim ? Media playerı Tv'ye hard diskide media playera bağlasam olurmu böyle bir köprü kurayım diyorum olursa:D

• Media playerlar sırf bu iş için zaten arkadaşım, sadece usb bağlantıları var, istesen de cd-dvd takamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civan76 -- 20 Haziran 2012; 18:33:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: civan76

Media playerlar sırf bu iş için zaten arkadaşım, sadece usb bağlantıları var, istesen de cd-dvd takamazsın.

tamam leyn ne eziyorsun hemen, media playermi görmüşük sanki hayatımızda köylüyüz biz
  • Merhaba;

Artık üzüm sandığı 55 ekran televizyonumuzun eskimesiyle yeni bir televizyon almaya karar verdik. Ve çok uzun sürmeyen(fazla araştırma zamanım yok) araştırmalarım sonucunda Plasma televizyon almamız gerektiği sonucuna vardım. Zaten genel olarak annem babam kullanıyor televizyonu o yüzden onlarda LCD, LED veya 3 boyutlu televizyonlardan pek haz edeceklerini düşünmüyorum. Genel anlamda akşamları maç izlemek için gündüzleride normal televizyon izlemek için kullanılacak bir televizyon alacağız. Bütçemizi de buna göre ayarladık. Ve yine araştırmalarım sonucu alabileceğimiz en iyi modelin 46GW30 olduğu sonucuna vardım. 42'si sanırım yok artık. Uydu alıcısına da o yüzden ihtiyacımız yok aslında muhtemelen Digiturk bağlatacağız. Sorulara geçiyorum

1-)Bu ilk 200 saat olayını pek anlamadım ben. Tam olarak ne yapmam gerekiyor?
    2-)Vatan'da 1699TL'ye var. Daha uygun fiyata bulabilir miyim? Yoksa kaçırmayalım mı bu fiyatı?

Teşekkürler. Aklıma şu an başka birşey gelmedi geldikçe sorarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr. Corrado -- 21 Haziran 2012; 10:38:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

Merhaba;

Artık üzüm sandığı 55 ekran televizyonumuzun eskimesiyle yeni bir televizyon almaya karar verdik. Ve çok uzun sürmeyen(fazla araştırma zamanım yok) araştırmalarım sonucunda Plasma televizyon almamız gerektiği sonucuna vardım. Zaten genel olarak annem babam kullanıyor televizyonu o yüzden onlarda LCD, LED veya 3 boyutlu televizyonlardan pek haz edeceklerini düşünmüyorum. Genel anlamda akşamları maç izlemek için gündüzleride normal televizyon izlemek için kullanılacak bir televizyon alacağız. Bütçemizi de buna göre ayarladık. Ve yine araştırmalarım sonucu alabileceğimiz en iyi modelin 46GW30 olduğu sonucuna vardım. 42'si sanırım yok artık. Uydu alıcısına da o yüzden ihtiyacımız yok aslında muhtemelen Digiturk bağlatacağız. Sorulara geçiyorum

2-)Vatan'da 1699TL'ye var. Daha uygun fiyata bulabilir miyim? Yoksa kaçırmayalım mı bu fiyatı?

uydu alıcı ihtiyacınız yok ise darty 1299luk fiyatı ile kapalı kutu 42G30E tavsiye ederim.

Ben yaklaşık 3 ay araştırdım ve gayette içime sindi. Bende Digiturk HD ile kullanıyorum. Tavsiyem 4tl ekstra ödeyerek Digiturk HD alın. ben iki kombinasyonu kullanıyorum gayet memnunum.

1299a 42G30Eyi kaçırmayın bence.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

Merhaba;

uydu alıcı ihtiyacınız yok ise darty 1299luk fiyatı ile kapalı kutu 42G30E tavsiye ederim.

Ben yaklaşık 3 ay araştırdım ve gayette içime sindi. Bende Digiturk HD ile kullanıyorum. Tavsiyem 4tl ekstra ödeyerek Digiturk HD alın. ben iki kombinasyonu kullanıyorum gayet memnunum.

1299a 42G30Eyi kaçırmayın bence.

Teşekkürler hemen bakıyorum.

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.