Şimdi Ara

PANASONİC PLAZMA GW30 (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
22
Favori
156.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • euro 2012 şifreli olursa bu iş epey bi canımızı sıkar.
  • Çok saçma olmuş tarama bölümü. Otomatik diye aratıyorum S ve S2 yi de bulması lazım ama bulmadı. Dün söylediğiniz gibi tarama yaptım kanalları buldu.
  • haklısınız,,saçma yapılmış.eğer otomatik tercihi varsa manuel seçim yapmaya gerek duyulmadan bütün kanalların çıkması gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mav1li

quote:

Orijinalden alıntı: schopen

quote:

Bu aralar p42gw30 da kampanya var mı? Açılmamış kutu nereden bulabilirim?

Bildiğim kadarıyla teşhir ürün bile bulmak zor bu aralar, 46 olanı vatana geliyor sürekli ama, bütçeyi zorlama imkanınız varsa tabi.

46" hem pahalı hem de odaya büyük gelir.

Darty'de 1200tl ye 42g30e var. Açılmamış kutu olduğu bilsem onu alacağım. Darty'nin daha önce yediği haltları okuyunca riskli olduğu için başka yerlere bakıyorum.

İzmir balçovadan aldım ben. Kapalı kutu dendi. Yoksa 42st30 alıyordum vatandan 1499a.

Daryteki eleman kapalı kutu dedi ona istinaden aldım. Kendisine de söyledim. Teşhirse almıcam kapalı kutuysa alıcam dedim. Çünkü model bulunması zor dedim kalkmaya b Zaten servis gelince kontrol ettiricem saatini. Eğer teşhirse vay haline dartynin

• quote:

Orijinalden alıntı: jacktheblack

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: schopen

quote:

Bu aralar p42gw30 da kampanya var mı? Açılmamış kutu nereden bulabilirim?

Bildiğim kadarıyla teşhir ürün bile bulmak zor bu aralar, 46 olanı vatana geliyor sürekli ama, bütçeyi zorlama imkanınız varsa tabi.

46" hem pahalı hem de odaya büyük gelir.

Darty'de 1200tl ye 42g30e var. Açılmamış kutu olduğu bilsem onu alacağım. Darty'nin daha önce yediği haltları okuyunca riskli olduğu için başka yerlere bakıyorum.

İzmir balçovadan aldım ben. Kapalı kutu dendi. Yoksa 42st30 alıyordum vatandan 1499a.

Daryteki eleman kapalı kutu dedi ona istinaden aldım. Kendisine de söyledim. Teşhirse almıcam kapalı kutuysa alıcam dedim. Çünkü model bulunması zor dedim kalkmaya b Zaten servis gelince kontrol ettiricem saatini. Eğer teşhirse vay haline dartynin

Hayırlı olsun, umarım sorun çıkmaz.

• YARDIM edin arkadaşlar Resim Yapışma sorununu yaşıyorum... 46gw30 modelini pazartesi almıştım 4 gündür kullanıyorum kullanma saatine bakmıştım aldığımda teşhir ürünü sergide olduğu için 1240 saat falandı bende ilk saatleri geçmiş diye biraz rahat kullandım contrast ayarları yüksekte falan. Bugün atv-trt-star logolarının üst üste yapıştığını farkettim siyah ekranda belli oluyor. Kaydırma çubuğu ve burn-in videosunu deniyorum birkaç saattir azalma oldu sanki biraz ama ne dersiniz 1 hafta iade hakkı var galiba teknosada onu mu kullansam düzelir mi yapışma sorunu ona göre hareket edicem acil yardım edin LÜTFEN...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PB258

YARDIM edin arkadaşlar Resim Yapışma sorununu yaşıyorum... 46gw30 modelini pazartesi almıştım 4 gündür kullanıyorum kullanma saatine bakmıştım aldığımda teşhir ürünü sergide olduğu için 1240 saat falandı bende ilk saatleri geçmiş diye biraz rahat kullandım contrast ayarları yüksekte falan. Bugün atv-trt-star logolarının üst üste yapıştığını farkettim siyah ekranda belli oluyor. Kaydırma çubuğu ve burn-in videosunu deniyorum birkaç saattir azalma oldu sanki biraz ama ne dersiniz 1 hafta iade hakkı var galiba teknosada onu mu kullansam düzelir mi yapışma sorunu ona göre hareket edicem acil yardım edin LÜTFEN...

düzelmez diye duymuştum ben ama.

iade şansın varsa iade et.

http://www.vatanbilgisayar.com/televizyon/panasonic-tx-p46gw30e-full-hd-117cm-neoplazma-tv,-1920x1080,-5mil:1,-600-hz,-4xhdmi,-dlna,-tx-p46gw30e/productdetails.aspx?I_ID=54637

1699 tl.

kaça aldın bilmiyorum ama vatanda çoğu şubede kapalı kutu var diye duydum. git oradan bakir al.

• quote:

YARDIM edin arkadaşlar Resim Yapışma sorununu yaşıyorum... 46gw30 modelini pazartesi almıştım 4 gündür kullanıyorum kullanma saatine bakmıştım aldığımda teşhir ürünü sergide olduğu için 1240 saat falandı bende ilk saatleri geçmiş diye biraz rahat kullandım contrast ayarları yüksekte falan. Bugün atv-trt-star logolarının üst üste yapıştığını farkettim siyah ekranda belli oluyor. Kaydırma çubuğu ve burn-in videosunu deniyorum birkaç saattir azalma oldu sanki biraz ama ne dersiniz 1 hafta iade hakkı var galiba teknosada onu mu kullansam düzelir mi yapışma sorunu ona göre hareket edicem acil yardım edin LÜTFEN...

Merhabalar;
    1200 saatten sonra yapışmanın olma şansının az olduğunu daha önceden olduğunu
    sizin yeni farketmiş olduğunuzu düşünüyorum.
    İade gibi bir seçeneğiniz varsa
    bence hemen iade edin, hiç uğraşmayın..

• Arkadaşlar ben darty internet sitesi üzerinden PANASONIC TX-P42G30E modelini 50 tl indirim ve 20 tl kargo ücretii ile 1170 tl ye almak üzereyim. Yalnız aklımda birkaç soru var ve sizle paylaşmak istedim.
    1-Darty internet sitesinde teşhir televizyonlar ayrı bölümde belirtilmekte ve PANASONIC TX-P42G30E teşhirler arasında yer almamakta, acaba yine de darty teşhir ürün gönderebilir mi
    2- PANASONIC TX-P42G30E ile PANASONIC TX-P42GW30E arasında dvb-s yani dahili uydu alıcı dışında bir fark yok sanırım, başka farklar varsa anlatabilir misiniz

Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akif Turhan

quote:

Merhabalar;

Sabaha kadar kaydıma çubuğunu açık bıraktım sabah baktım tamamen geçmiş izler çok şükür. Ama sürekli bu korkuyu mu yaşamak zor iade yapsam başka plazmada bunun olma olasılığı ile evimdekinde tekrar olma olasılığı aynı ise değiştirmemim bi anlamı yok. Olasılıklar eşit midir acaba?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akif Turhan

quote:

Merhabalar;

Sabaha kadar kaydıma çubuğunu açık bıraktım sabah baktım tamamen geçmiş izler çok şükür. Ama sürekli bu korkuyu mu yaşamak zor iade yapsam başka plazmada bunun olma olasılığı ile evimdekinde tekrar olma olasılığı aynı ise değiştirmemim bi anlamı yok. Olasılıklar eşit midir acaba?

geçmiş olsun. umarım bir daha olmaz.

• Atv ve star logoları farklı farklı yerlerde üst üste nasıl yapıştı? Burnuma pis kokular geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: civan76

Atv ve star logoları farklı farklı yerlerde üst üste nasıl yapıştı? Burnuma pis kokular geliyor.

Yav arkadaşım neyin peşinde olucam da yalan söylicem. Trt euro 2012 geri sayımı ile star logosu üst üste yapışmıştı atv hd logosu diğer tarafda yapışmıştı beraber yazdım hepsi birlikte gözüküyor diye. Ne pis kokusu alıyorsun panasonic firmasını kötülemek için tuttu beni lg firması töbe ya..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: civan76

Atv ve star logoları farklı farklı yerlerde üst üste nasıl yapıştı? Burnuma pis kokular geliyor.

Yav arkadaşım neyin peşinde olucam da yalan söylicem. Trt euro 2012 geri sayımı ile star logosu üst üste yapışmıştı atv hd logosu diğer tarafda yapışmıştı beraber yazdım hepsi birlikte gözüküyor diye. Ne pis kokusu alıyorsun panasonic firmasını kötülemek için tuttu beni lg firması töbe ya..

• Arkadaşım o zaman resmini çekip koyacaksın, yazdıkların çelişkili. Üst üsteden benim anladığım bu. Koca forumda ben daha burn in olayı görmedim, üç gün sonra senin başına geliyor. İlginç. Provoke etme amaçlı attım, belki resim koyarsın diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: discrepancy

Arkadaşlar ben darty internet sitesi üzerinden PANASONIC TX-P42G30E modelini 50 tl indirim ve 20 tl kargo ücretii ile 1170 tl ye almak üzereyim. Yalnız aklımda birkaç soru var ve sizle paylaşmak istedim.
    1-Darty internet sitesinde teşhir televizyonlar ayrı bölümde belirtilmekte ve PANASONIC TX-P42G30E teşhirler arasında yer almamakta, acaba yine de darty teşhir ürün gönderebilir mi
    2- PANASONIC TX-P42G30E ile PANASONIC TX-P42GW30E arasında dvb-s yani dahili uydu alıcı dışında bir fark yok sanırım, başka farklar varsa anlatabilir misiniz

Darty ye mail ile sordum 42g30e nin teşhir olmadığını söylediler,siteden teşhir olan ürünleri alırsanız teşhir gelir dediler l bu televizyonu almak üzereyim, daha önce sorduğum soruları göz önüne alarak cevap vereblirmisiniz?

Not:26 sayfayı okudum, açıkçası kimse 42g30 ile 42gw30 arasındaki farkın dahili uydu alıcıdan başka birşey olduğunu söylememiş,yada ben başka birşey bulamadım

• quote:

quote:

Arkadaşlar ben darty internet sitesi üzerinden PANASONIC TX-P42G30E modelini 50 tl indirim ve 20 tl kargo ücretii ile 1170 tl ye almak üzereyim. Yalnız aklımda birkaç soru var ve sizle paylaşmak istedim.

Darty ye mail ile sordum 42g30e nin teşhir olmadığını söylediler,siteden teşhir olan ürünleri alırsanız teşhir gelir dediler l bu televizyonu almak üzereyim, daha önce sorduğum soruları göz önüne alarak cevap vereblirmisiniz?

Not:26 sayfayı okudum, açıkçası kimse 42g30 ile 42gw30 arasındaki farkın dahili uydu alıcıdan başka birşey olduğunu söylememiş,yada ben başka birşey bulamadım

bana da kapalı kutu diyerek sattılar balçova dartyden ona istinaden aldım. Haftaya gelecek büyük ihtimal kısmetse.

Dediğiniz gibi uydu alıcısı haricinde bir fark yok aralarında. Zaten uydu alıcısında maç yayını için alıyorsanız genellikle şifre oluyor liglerde bir işe yaramıyor uydu alıcısı.

Ben de çok araştırıp aldım film,maç yayını,ps3 için en ideal bu olacak diye. Yaklaşık 4 ay araştırdım 1299a bulunca G30E yi aldım. GW30da idi kafam ama GW30 42 inch bulmak imkansız artık kapalı kutu. Ben G30E kapalı kutu nasıl kalmış hayret ettim. Panelden sıfırlama olayı yoksa geri dönen malları gelince baktırıcam servise kullanım saatine.

İçin rahat olsun bence hazır G30E kapalı kutuya düşmüşken alın.

• cok uzun sure sabit kalan kanal logolari anlik olarak yapisir cunku panel isiniyor ama kanal degistirip 5 dk bkleyince kayboluyor yani panelde sorun yoksa isleyis bu sekilde ozellikle star tv de cok fazla yapisma oluyor ortada beyaz renk oldugu icin.. korkulacak birsey yok tabi paneliniz sorunsuzsa..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

bana da kapalı kutu diyerek sattılar balçova dartyden ona istinaden aldım. Haftaya gelecek büyük ihtimal kısmetse.

Dediğiniz gibi uydu alıcısı haricinde bir fark yok aralarında. Zaten uydu alıcısında maç yayını için alıyorsanız genellikle şifre oluyor liglerde bir işe yaramıyor uydu alıcısı.

Ben de çok araştırıp aldım film,maç yayını,ps3 için en ideal bu olacak diye. Yaklaşık 4 ay araştırdım 1299a bulunca G30E yi aldım. GW30da idi kafam ama GW30 42 inch bulmak imkansız artık kapalı kutu. Ben G30E kapalı kutu nasıl kalmış hayret ettim. Panelden sıfırlama olayı yoksa geri dönen malları gelince baktırıcam servise kullanım saatine.

Çok teşekkürler, benim aklımda full hd led tv ler vardı, onların 100 hz ini bile açıkçası bu tv fiyatına bulamadım, internetten alışveriş yapaacğım, ben kırklarelindeyim ne yazıkki en yakın darty istanbulda ve bu haftasonu geçerli olan 50 tl indirim mağzada geçerli değil

Dartyye yazdığım mail cevabına sitesinden teşhir ürün alırsam sadece teşhir göndereceklerini, bunun dışında teşhir göndermelerinin sözkonusu olmadığını söylediler, dartyden alışveriş yapıp memnun kalmışlığım var, sadece gönderme süreleri uzun.

Yarın kredi kartının ekstersi kesilecek, pazarda sipariş geçerim eğer bitmesse :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok teşekkürler, benim aklımda full hd led tv ler vardı, onların 100 hz ini bile açıkçası bu tv fiyatına bulamadım, internetten alışveriş yapaacğım, ben kırklarelindeyim ne yazıkki en yakın darty istanbulda ve bu haftasonu geçerli olan 50 tl indirim mağzada geçerli değil

Dartyye yazdığım mail cevabına sitesinden teşhir ürün alırsam sadece teşhir göndereceklerini, bunun dışında teşhir göndermelerinin sözkonusu olmadığını söylediler, dartyden alışveriş yapıp memnun kalmışlığım var, sadece gönderme süreleri uzun.

Yarın kredi kartının ekstersi kesilecek, pazarda sipariş geçerim eğer bitmesse :)

darty ile görüştüm tekrardan internetteki fiyatın düşük olduğunu ben de geçen hafta aynı modeli mağazadan aldığımı ve mağduriyetimi giderip gideremeyeceklerini sordum. Faturam ile balçova mağazasına gidince 11 hazirana kadar 100 liralık (aradaki fark) hediye çeki vereceklerini söylediler. Kendilerine bodrumda olduğumu o tarihe kadar gidemeyeceğimi belirttim. İnternetten yükleme şansları olup olmadığını sordum.

Sonuç olarak Bodrum mağazası açılıyor orada da kullanabilirim dedim. Bu şekilde mağduriyetim giderildi. Bizim teknosa falan olaydı düşman başına sinir harbi

Bu arada bu teşhir olup olmadığını sordum. Ana depodan çıkış yapıldığını kesinlikle teşhir olmadığını belirttiler. 34 adet stok varmış ana depoda kapalı kutu.

Bilginize. Bu fiyata düşmüken GW yerine bu modeli tercih edebilirsiniz.

Not: Buradaki daha önce Darty mesajlarnı görünce açıkçası hiç umudum yoktu ama beklediğimden öte olumlu ve müşteri odaklı bir anlayış buldum karşımda. Umarım herkes bu şekilde rahat eder. Kendilerine teşekkür edeyim tekrardan burada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacktheblack -- 9 Haziran 2012; 16:44:11 >

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.