Şimdi Ara

PANASONİC PLAZMA GW30 (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
22
Favori
156.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tekrar merhabalar. Tv'nin kurulumunu servis tamamladı. Uydu kurulumu yaklaşık 40 dakika sürdü ve bittiği anda panel kullanım saatini kontrol ettim. sadece 44 dakikayı gösteriyordu :) 720p ve üzeri filmlerde gerçekten çok başarısız bir aktarım söz konusu.Mediaplayer olmadan full hd izlenmez.

Hemen normal ayarlara getirip tüm ince ayarları 3 - 5 kademe azalttım. İnşallah bu rodaj olayını iyi anlamışımdır. Eğer yaptığım bir yanlış var ise ya da eksik olan bir şeyler var ise, bildirirseniz çok sevinirim.

Son olarak bu yazıyı gören ustalarımız olursa; ben panasonic.com.tr 'den herhangi bir yazılım güncelleme dosyası bulamadım 46gw30 için. site bunun için vftr.panasonic.co.jp adresine yönlendirdi ama orda da işe yarar bir şey bulamadım. Acaba bu model için herhangi bir güncelleme yazılımı söz konusu mu ve eğer varsa nereden indirebilirim? foruma katkısı olan herkese de çok teşekkürler. sizlerin verdiği bilgiler sayesinde güzel bir tv aldığımı düşünüyorum.

rodaj için ayarlar ilk mesajda var genellemek gerekirse

ilk 300 500 saati mümkün olduğunca çabuk geç (bunun için video ilk sayfada var gece çalıstırmak için)
    normal ayarları 3 5 kademe düsür bu süre zarfında
    ekranada 20 30 dk dan fazla sabit logolu ve alt,üst bantlı görüntü bırakmamaya çalış

televizyonun yazılımıda sanırım 1318 yada 1319 olması lazım büyük ihtimal sanada son yazılım yüklü gelmistir gelmediysede televizyona internet kablosunu takınca kendisi bulup sorar yeni yazılım yüklensinmi diye

• ben de bu tvden almak istiyorum ve muhtemelen vatandan alırım. sormak istediıim bu servis kurulimu nasıl oluyor? aldığımız yer mi yetkili servise haber veriyor, biz mi arıyoruz?
    veya hiç servis falan beklemeyip biz tvyi kurarsak ne olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muslan58

Arkadaşlar TRT1 HD ve TRT HD nin GW30 da açılmama nedenini çözdüm galiba. TRT HD yayınlarını *DVB-S2 * bandına almış. Linki Aşağıda;

http://www.trt.net.tr/televizyon/sayfa/frekanslar.aspx

GW30 lar DVB-S bandını gösteriyor sadece.

Yanlış çözümleme yapmış olabilirim, şimdiden kusura bakmayın :)

Panasonic GW30E' nin DVB-S2 desteği mevcut hocam. Yanlışın var. Ben izliyorum.

Entegre Ayarlayıcılar* PAL -B/G/H, -I, -D/K: SECAM -B/G, -D/K, L/L', DVB-T, DVB-T (MPEG4-AVC [H.264]), / DVB-S/S2 (MPEG4-AVC [H.264]), DVB-C (MPEG4-AVC [H.264])

http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/%C3%9Cr%C3%BCnler/Viera+TV%27ler/Plazma/TX-P42GW30/specifications/8676913/index.html?trackInfo=true

• quote:

Orijinalden alıntı: saddler1

ben de bu tvden almak istiyorum ve muhtemelen vatandan alırım. sormak istediıim bu servis kurulimu nasıl oluyor? aldığımız yer mi yetkili servise haber veriyor, biz mi arıyoruz?
    veya hiç servis falan beklemeyip biz tvyi kurarsak ne olur?

En yakın servisi arıyorsun, panasonic sitesinde servis listesi var. En geç bir gün sonra gelirler. Kendiniz açmayın diyor kutunun üstünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _yurekli_

quote:

Orijinalden alıntı: muslan58

Arkadaşlar TRT1 HD ve TRT HD nin GW30 da açılmama nedenini çözdüm galiba. TRT HD yayınlarını *DVB-S2 * bandına almış. Linki Aşağıda;

http://www.trt.net.tr/televizyon/sayfa/frekanslar.aspx

GW30 lar DVB-S bandını gösteriyor sadece.

Yanlış çözümleme yapmış olabilirim, şimdiden kusura bakmayın :)

Panasonic GW30E' nin DVB-S2 desteği mevcut hocam. Yanlışın var. Ben izliyorum.

Entegre Ayarlayıcılar* PAL -B/G/H, -I, -D/K: SECAM -B/G, -D/K, L/L', DVB-T, DVB-T (MPEG4-AVC [H.264]), / DVB-S/S2 (MPEG4-AVC [H.264]), DVB-C (MPEG4-AVC [H.264])

http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/%C3%9Cr%C3%BCnler/Viera+TV%27ler/Plazma/TX-P42GW30/specifications/8676913/index.html?trackInfo=true

ayarları değiştirerek mi izliyebiliyorsunuz.basitçe anlatabilirmisiniz,nasıl ayarlandığını

bende az önce denedim ve hallettim.kanal taramaya girip dvb-s2 tercihini yapıyoruz.sonra tarama yapıyoruz.şuan trt hd ve trt1-hd aktif.izleyebiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.isson76 -- 1 Haziran 2012; 17:54:21 >

• TX-P46GW30E Vatan internet mağazasında stoklarda yine, takip edenlere duyurulu
  • Sonunda 42g30e modeliyle araniza katildim :) istedigim tv idi darty balcovada bir tane kapali kutu kalmis 1299tlye aldim st30e arasinda kararsiz kaldim vatan 1499 idi g modelini aldim hayirlisi bakalim.icime sindi alirken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isongur

quote:

Orijinalden alıntı: izmitlii

arkadaşlar ben de şunu soracaktım.

mesela filmi izliyoruz. 30. dakikada tv yi açacağım. bu sıra filmi durudurup tv ye bakıp dönemiyor muyuz.

her seferinde ileri sara sara bi hal oldum eski walkman ler gibi

usb aygıtını çıkarmadığın sürece tv açıkken başka kanala yada başka filme bakıp aynı filme kaldığın yerden devam edebilmen gerekir.ben bir kaç kez denemiştim.aynı yerden devam etti.

işte onu soruyorum nasıl yapılıyi diye?
  • arkadaşlar elektrik keslip tekrar gelince gw30 lar otomatik olarak açılıyor mu yoksa benim tv de mi sorun var?
  • quote:

quote:

quote:

mesela filmi izliyoruz. 30. dakikada tv yi açacağım. bu sıra filmi durudurup tv ye bakıp dönemiyor muyuz.

usb aygıtını çıkarmadığın sürece tv açıkken başka kanala yada başka filme bakıp aynı filme kaldığın yerden devam edebilmen gerekir.ben bir kaç kez denemiştim.aynı yerden devam etti.

ben özel bir şey yapmıyorum.filmi durduruyorum.sonra tekrar döndüğümde film aynı yerden devam ediyordu.

dün akşam tekrar denedim.olmuyormuş.demek ki ben yanılmışım.usb menüsünden çıkınca başa dönüyor.benim önceki denememde normal kanallara geçmediğimden kaldığı yerden devam etmiş galiba.yanılttıysam kusuruma bakma.bende deneyerek keşfediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.isson76 -- 4 Haziran 2012; 15:47:55 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben özel bir şey yapmıyorum.filmi durduruyorum.sonra tekrar döndüğümde film aynı yerden devam ediyordu.

dün akşam tekrar denedim.olmuyormuş.demek ki ben yanılmışım.usb menüsünden çıkınca başa dönüyor.benim önceki denememde normal kanallara geçmediğimden kaldığı yerden devam etmiş galiba.yanılttıysam kusuruma bakma.bende deneyerek keşfediyorum

yok kardeş ne kusuru. televizyonu keşfediyoruz hep beraber. bilmediğimiz özelliklerini hep beraber öğrenelim diye forumdayız zaten.

• Bugün teknosadan teşhir ürünü son ürün olarak 1800e aldığım 46gw30 modelinin montajı yapıldı. Çalışma süresine baktım servis menüsünden. 1240saat çalışmış 167 on/off var. Bu saatten sonra galiba benim rodaj ayarı yapmama gerek yok diye düşünüyorum. Resim yapışma mevzusu içinde bi çaba göstermeme gerek yok dimi arkadaşlar bu saatten sonra ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: El-Diablo

VATAN'da PANASONIC TX-P50ST30E 1999tl bonusa 10 taksitle, şeytan dürtüp duruyor alsammı almasammı

http://www.vatanbilgisayar.com/televizyon/panasonic-tx-p50st30e-3d-full-hd-127cm-neoplazma-tv,1920x1080,-5mil:1,-600-hz,4xhdmi,-dlna,tx-p50st30e/productdetails.aspx?I_ID=59136

Kışkırtıcı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yok kardeş ne kusuru. televizyonu keşfediyoruz hep beraber. bilmediğimiz özelliklerini hep beraber öğrenelim diye forumdayız zaten.

eyvallah.kimseyi yanlış yönlendirmek istemem.yeni bir şeyler keşfettiğimde burada paylaşıp yardımcı olmaya çalışıyorum
    herkese iyi sohbetler dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: PB258

Bugün teknosadan teşhir ürünü son ürün olarak 1800e aldığım 46gw30 modelinin montajı yapıldı. Çalışma süresine baktım servis menüsünden. 1240saat çalışmış 167 on/off var. Bu saatten sonra galiba benim rodaj ayarı yapmama gerek yok diye düşünüyorum. Resim yapışma mevzusu içinde bi çaba göstermeme gerek yok dimi arkadaşlar bu saatten sonra ?

Arkadaşlar üstteki sorumu tekrar yöneltmekle birlikte birşey soracağım. Trt hd kanalı euro 2012 maçlarında büyük ihtimal biss key ile şifrelenecek ve dahili uydu alıcımla hd olarak maçları izleyemeyeceğim. Sadece bu 1 aylık turnuva sürecinde en ucuza trt hd kanalını nasıl izlerim? Bi öneride bulunun lütfen. Bunun için de en az 200tl lik hd uydu alıcısı da almak pahalı geliyor...

• quote:

quote:

Bugün teknosadan teşhir ürünü son ürün olarak 1800e aldığım 46gw30 modelinin montajı yapıldı. Çalışma süresine baktım servis menüsünden. 1240saat çalışmış 167 on/off var. Bu saatten sonra galiba benim rodaj ayarı yapmama gerek yok diye düşünüyorum. Resim yapışma mevzusu içinde bi çaba göstermeme gerek yok dimi arkadaşlar bu saatten sonra ?

Arkadaşlar üstteki sorumu tekrar yöneltmekle birlikte birşey soracağım. Trt hd kanalı euro 2012 maçlarında büyük ihtimal biss key ile şifrelenecek ve dahili uydu alıcımla hd olarak maçları izleyemeyeceğim. Sadece bu 1 aylık turnuva sürecinde en ucuza trt hd kanalını nasıl izlerim? Bi öneride bulunun lütfen. Bunun için de en az 200tl lik hd uydu alıcısı da almak pahalı geliyor...

tatil mevsimi. tatile giden, gidecek olan bir yakınınızdan geçici süreli hd uydu alıcı isteyin.

• Bu aralar p42gw30 da kampanya var mı? Açılmamış kutu nereden bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mav1li

Bu aralar p42gw30 da kampanya var mı? Açılmamış kutu nereden bulabilirim?

Bildiğim kadarıyla teşhir ürün bile bulmak zor bu aralar, 46 olanı vatana geliyor sürekli ama, bütçeyi zorlama imkanınız varsa tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: schopen

quote:

Orijinalden alıntı: mav1li

Bu aralar p42gw30 da kampanya var mı? Açılmamış kutu nereden bulabilirim?

Bildiğim kadarıyla teşhir ürün bile bulmak zor bu aralar, 46 olanı vatana geliyor sürekli ama, bütçeyi zorlama imkanınız varsa tabi.

46" hem pahalı hem de odaya büyük gelir.

Darty'de 1200tl ye 42g30e var. Açılmamış kutu olduğu bilsem onu alacağım. Darty'nin daha önce yediği haltları okuyunca riskli olduğu için başka yerlere bakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mav1li -- 6 Haziran 2012; 16:55:52 >
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.