Şimdi Ara

PANASONİC PLAZMA GW30 (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
22
Favori
156.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 42g30 için yorumlarınız nedir arkadaşlar, arkadaşım için düşünüyoruz. Ben 46gw30 aldım ve çok fark yok uydu alıcısı haricinde diye biliyorum, bunun dışında nasıl farklar var, önerilebilecek bir ürün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: schopen

42g30 için yorumlarınız nedir arkadaşlar, arkadaşım için düşünüyoruz. Ben 46gw30 aldım ve çok fark yok uydu alıcısı haricinde diye biliyorum, bunun dışında nasıl farklar var, önerilebilecek bir ürün mü?

sadece uydu alıcısı yok,, diğer herşey bire bir aynıdır bu fiyatlarada kaçırılmayacak bir televizyon olmuş
  • Dün Ankara Kentpark MediaMarkt'tan 2199 TL'ye 50GW30 aldım, bugün kuruldu. Stoklarında daha 4 adet kutulu 50gw30 ve 1 adet 46GW30 var. 50 inçlik modelin MediaMarkt liste fiyatı 2899TL ama mağazada indirim yapıyorlar. Arayıp da bulamayanlara duyurulur:)

46GW30'un fiyatı 2099TL olunca 50'yi tercih ettim:)
  • gw30 gw30 kampayası takip ettim durdum hd uydumda vardı sonunda p42st30 aldım 1499 tl ye çok memnunum gözlüklerimide yeni tamamladım...
  • Darty dün teslim etmiş ürünü. İşten geldiğim için gece kutuya sabah baktım. Ürünler Almanya'dan gelmiş direk Darty Türkiye deposuna. Kutuyu vsde inceledim daha önce açılma gibi bir durum yoktu.

Tavsiyem kapalı kutu hazır bu kadar ucuz bulmuşken GW modeline takılı kalmayın G modelini aldın Darty'den rahat edin. Uydu alıcınızı kendiniz alın bence. 42 inch plazma sıkıntısı çekenler için tavsiye ederim. Birazdan da kuruluma geleceklermiş bakalım yine işteyim akşam kontrol edicem umarım bir sıkıntı çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacktheblack -- 12 Haziran 2012; 17:37:40 >
  • Slm arkadaslar 42gw30e kullaniyorum ama sorunum var tabi sorunsa laptoptan hdmi baglantisi yapiyorum ses goruntu hepsi tamam ama ekranin 4 kenarindan da 3-4 cmlik siyah bosluk oluyor yani goruntu tam full ekran degil bu sizdede boyle mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenugur

quote:

42g30 için yorumlarınız nedir arkadaşlar, arkadaşım için düşünüyoruz. Ben 46gw30 aldım ve çok fark yok uydu alıcısı haricinde diye biliyorum, bunun dışında nasıl farklar var, önerilebilecek bir ürün mü?

sadece uydu alıcısı yok,, diğer herşey bire bir aynıdır bu fiyatlarada kaçırılmayacak bir televizyon olmuş

Size de geldi mi güncelleme; oyunlar falan yüklendi bugün son güncelleme ile. Yeni applicationlar da viera markete gelmiş. Bir de euronews application Türkçe seçeneği mi geldi yoksa önceden de var mıydı acaba?

Viera update ve aplicationlar için ayrı konu mu açılsa diyorum acaba? Application çeşidi bayağı artmış geldi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

quote:

Size de geldi mi güncelleme; oyunlar falan yüklendi bugün son güncelleme ile. Yeni applicationlar da viera markete gelmiş. Bir de euronews application Türkçe seçeneği mi geldi yoksa önceden de var mıydı acaba?

Viera update ve aplicationlar için ayrı konu mu açılsa diyorum acaba? Application çeşidi bayağı artmış geldi bana.

uzun zaman oldu televizyonla internete baglanmayalı ama çeşitliliğin artması normal bu seneki televizyonlar smart olarak yapılıyor ve bu özelliğini gösterebilmek için türkçe uygulamaları artırmaları gerekiyor ve bu pazar acımasız :):):)

• quote:

Orijinalden alıntı: alibotan

Slm arkadaslar 42gw30e kullaniyorum ama sorunum var tabi sorunsa laptoptan hdmi baglantisi yapiyorum ses goruntu hepsi tamam ama ekranin 4 kenarindan da 3-4 cmlik siyah bosluk oluyor yani goruntu tam full ekran degil bu sizdede boyle mi?

YAPMANIZ GEREKEN TV İLE TELEVİZYONU TANIŞTIRMAK
    aynı problemi ben şu şekilde çözdüm sonuçta panel plasma ve çzöünürlük desteği 1920x1080 ve plasm amodu oluyor ati nvidia kartlarda
    bu şekilde.. görüntü özelliklerinden halledebilirsin ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemre16

quote:

Slm arkadaslar 42gw30e kullaniyorum ama sorunum var tabi sorunsa laptoptan hdmi baglantisi yapiyorum ses goruntu hepsi tamam ama ekranin 4 kenarindan da 3-4 cmlik siyah bosluk oluyor yani goruntu tam full ekran degil bu sizdede boyle mi?

aynı problemi ben şu şekilde çözdüm sonuçta panel plasma ve çzöünürlük desteği 1920x1080 ve plasm amodu oluyor ati nvidia kartlarda

Goruntu ozellikleri derken windows 8 var bnde pcden mi o modu ayarliyoruz ? cunku tv mod ayari diye birsey bulamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibotan -- 13 Haziran 2012; 13:04:22 >

• Herkese merhaba,
    Viera Market'e üye olmak istediğimde pin isteniyor, nereden temin edebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asclepius -- 14 Haziran 2012; 9:54:02 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chine -- 6 Ekim 2016; 9:44:53 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

quote:

uzun zaman oldu televizyonla internete baglanmayalı ama çeşitliliğin artması normal bu seneki televizyonlar smart olarak yapılıyor ve bu özelliğini gösterebilmek için türkçe uygulamaları artırmaları gerekiyor ve bu pazar acımasız :):):)

Güncellemeyi ben de yaptım bugün. Merak ettiğim; viera market dışında bu güncellemeler tv gösterim,ayarlar vs.'de geliştirmeler getiriyor mu? İnternette sürüm değişikliklerini (changelog) falan görmemiz mümkün değil mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: chine

Arkadaşlar 2 günden beri hiçbir avrupa şampiyonası maçını izleyemiyorum şifre giriyor. bu sorunu çözme yolu yok mu? Bir de trt hd kayboldu frekansı değişti galiba, kanal güncelleme yaptım ama yine bulamadım.

Eğer Plazmanın dahili uydu alıcısını kullanıyorsan, googlada trt hd 2012 frekans diye arama yap, frekansı kanal kurulumundan gir izlersin şifresiz.
  • quote:

quote:

quote:

Goruntu ozellikleri derken windows 8 var bnde pcden mi o modu ayarliyoruz ? cunku tv mod ayari diye birsey bulamadim.

windows 7 kullanıyorum ben windows 8 hakkında pek bilgim yok açıkçası
    ama eger mümkünse ekran görüntülerini eklerseniz daha kolay yardımcı olunur..
    laptobunuzda ekran geçiş tuşu kullanarak mı geçiş yapıyorsunuz yoksa 2 ekranda'da görüntü varmı ?
    2 ekranda çalışıyorsa bu laptob şarjına olumsuz etki eder birde şu var ben kendi deneyimimi anlatıyorum
    tek ekran oldugunda yani laptop ekranı tamaiyle görüntü gittiği vakit..tam oturmuştu
    notebookum çözünürlüğü 1366x768 çünkü buda 106 ekranda tam ve net bir ekran olarak durmuyor çünkü kolay gelsin.. size !

• quote:

quote:

quote:

quote:

windows 7 kullanıyorum ben windows 8 hakkında pek bilgim yok açıkçası
    ama eger mümkünse ekran görüntülerini eklerseniz daha kolay yardımcı olunur..
    laptobunuzda ekran geçiş tuşu kullanarak mı geçiş yapıyorsunuz yoksa 2 ekranda'da görüntü varmı ?
    2 ekranda çalışıyorsa bu laptob şarjına olumsuz etki eder birde şu var ben kendi deneyimimi anlatıyorum
    tek ekran oldugunda yani laptop ekranı tamaiyle görüntü gittiği vakit..tam oturmuştu
    notebookum çözünürlüğü 1366x768 çünkü buda 106 ekranda tam ve net bir ekran olarak durmuyor çünkü kolay gelsin.. size !

Gecis tusuyla gecis yapiyorum coz. Full hd yapiyorum yine kenarlarda bosluk var iki ekran acikken coz hd oluyor laptop ekranindan dolayi yine bosluk var ve bu bosluk genisligi coz. Ne olursa olsun hic degismiyor hep ayni nedenini anlamadim gitti

• sizi bilmem ama pany GW30 media olarak beni hiç tatmin etmedi. MKV formatında devamlı sorun cıkartıyor ve görmüyor bu formatlı videoları,filmleri vs. görsede desteklemiyor açmıyor netten indirilmek için bulunan hd bi çok film mkv formatında olduğu için bu sorunla karsılasmak beni üzdü acıkcası. MPEG Formatındaki filmlere yöneldim şu ara... bu formatı destekliyor tv fakat bu seferde alt yazı sorunu yaşıyorum bilgisayarda deniyorum filmi alt yazıyı falan gayet güzel gösteriyor ama tv'ye takınca göstermiyor:S ne yaptıysam çözemedim ve bugün Tr dublajlı film indirdim onu denedim bu seferde tr dublaj seslerinde kayma oldu bu sorunla ilk defa karsılasıyorum ve çok şaşırdım aklım ermedi bu nası olur ya alt yazıyı anladımda Tr dublaj ses kaydı resmen tv medyada beni şaşırtmaya devam ediyor

• Bende medya sorunlu diye gittim DEXONİC marka bir media player aldım ama onda bile göstermeyen video formatı varmış :) işin enterasan tarafı fat32 olan usb stick lere 1080 film sığmıyor diye ex fat yaptığım 16 gblik usb yi media player görmüyor ilginç panny bunu gayet güzel görüyor :) ama bu seferde bu filmlerin bazılarını oynatamıyor ..yani bu elektronik cihazların hepsi bir arada olanı sanırım yok illaki bir tarafları birinin eksik diğerinin başka bir tarafı diğerinden eksik olacak..
  • resimdeki gibi kenarda bosluk oluyor normalde gorev cubugunun ekranin baslangic yerinde olmasi lazim ama 3-4 cm icerden basliyor arkadaslar ekran karti ati hd4650

• quote:

Orijinalden alıntı: ririii

sizi bilmem ama pany GW30 media olarak beni hiç tatmin etmedi. MKV formatında devamlı sorun cıkartıyor ve görmüyor bu formatlı videoları,filmleri vs. görsede desteklemiyor açmıyor netten indirilmek için bulunan hd bi çok film mkv formatında olduğu için bu sorunla karsılasmak beni üzdü acıkcası. MPEG Formatındaki filmlere yöneldim şu ara... bu formatı destekliyor tv fakat bu seferde alt yazı sorunu yaşıyorum bilgisayarda deniyorum filmi alt yazıyı falan gayet güzel gösteriyor ama tv'ye takınca göstermiyor:S ne yaptıysam çözemedim ve bugün Tr dublajlı film indirdim onu denedim bu seferde tr dublaj seslerinde kayma oldu bu sorunla ilk defa karsılasıyorum ve çok şaşırdım aklım ermedi bu nası olur ya alt yazıyı anladımda Tr dublaj ses kaydı resmen tv medyada beni şaşırtmaya devam ediyor

media player olarak tv alıyorsanız yanlış tercih yapmışsınız zaten. Tatmin etmemesi gayet normal. Media player özellikleri için TV alınmaz.(kişisel tercihim) Alıyorsanızda Samsung ve LG markalarına yönelmeliydiniz.

Dediğim gibi kişisel görüşümdür. Eğer media player gibi kullanmak için tv aldıysanız baştan zaten yanlış tercih yapmışsınız.

Tavsiyem 150 Tl civarında bilinen bir media player alıp TVnizi bu şekilde kullanmanız daha fazla tatmin olmanızı sağlayacaktır. Ya da param yok diyorsanız bilgisayardan bağlayın TVye izleyin mkv filmleri :)

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.