Şimdi Ara

PANASONİC PLAZMA GW30 (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
22
Favori
156.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet TRT 1 HD geldi ama TRT HD kanalı kapandı bende anlamadım
  • artık trt hd kapandı.trt1 ile ortak yayına geçtiği için eski kanalı ve frekansı kapattı.sadece trt1 olarak hd yayına devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: schopen

quote:

Orijinalden alıntı: TheAnswer23

Arkadaşlar merhabalar kandilinizi de kutlarım bu arada. Tv nin dahili uydu alıcısında trt 1 hd, trt hd ve habertürk kanallarını bulamıyorum. Türksat a dönük çanak istenilen frekansları doğru giriyorum ama bir türlü bulamadım bu üç kanalı. Örneğin Fec 3/4 diyor tv de öyle bir özellik yok. Eksik bir şeyler yapıyorum sanırım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dün kurulum yaptık, vardı listede izledim falan iyiydi baya. Babam meraklıdır gece kurcalamış biraz, şimdi bende de yok TRT1 HD ve TRT HD. Anlamadım ben de, karıştırdı kanalları diyodum ama sizde de olmayınca genel bir sorun mu acaba, var mı başka karşılaşan bu sorunla?

kanal taraması yaparken frekasnları ve poziyonu(yatay ya da dikey) girmen yeterli.belki eski frekansları giriyorsunuzdur.benimde kapanan kanallar oldu,netten yeni frekansları bulup tarayıp ekledim.

trt1 hd frekansını buraya yazayım belki arayan olur.
    11041 8400 v

arama yaparken bunları girmeniz yeterli oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.isson76 -- 25 Mayıs 2012; 14:33:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muslan58

Evet TRT 1 HD geldi ama TRT HD kanalı kapandı bende anlamadım

Trt1 HD ve Trt HD Ankara da hala yayin yapmakta...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan benim uyduda da trt hd ve trt1 hd çıkmıyor.benim tahminim trt1 normal yayını kaldırıp,hd yayına geçti ve trt1 logosunu kullanıyor.benim diğer odamda sd uydu alıcısı var,orada ki trt1 yayınıda tuhaf görünüyor.gw30'da trt1 yayını çok net,hd yazmıyor ama bence yayın hd
  • dün bu televizyonu aldım.vatandan 1700 tl ye.servis geldi ve kurulumunu yaptı ama bi sorun var.ekranın sol orta seviyelerinde ve sağ alt seviyelerinde beyaz tondayken yumruk kadar açık yeşil bi renk var.dikkatli bakıldığında.birde titreme söz konusu.servis elemanıda bunu teyit etti.bugün yada pazartesi günü merkez servis gelip inceleyecekmiş.henüz bir imza filan atmadım.bu duruma canım çok sıkıldı.sizce ne yapmalıyım?birde ekrana dikkatli bakıldığında sanki minik minik kumlanmalar parazit gibi şeyler var ...normal midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: firstafa_

dün bu televizyonu aldım.vatandan 1700 tl ye.servis geldi ve kurulumunu yaptı ama bi sorun var.ekranın sol orta seviyelerinde ve sağ alt seviyelerinde beyaz tondayken yumruk kadar açık yeşil bi renk var.dikkatli bakıldığında.birde titreme söz konusu.servis elemanıda bunu teyit etti.bugün yada pazartesi günü merkez servis gelip inceleyecekmiş.henüz bir imza filan atmadım.bu duruma canım çok sıkıldı.sizce ne yapmalıyım?birde ekrana dikkatli bakıldığında sanki minik minik kumlanmalar parazit gibi şeyler var ...normal midir?

dün bu televizyonu aldım.vatandan 1700 tl ye.servis geldi ve kurulumunu yaptı ama bi sorun var.ekranın sol orta seviyelerinde ve sağ alt seviyelerinde beyaz tondayken yumruk kadar açık yeşil bi renk var.dikkatli bakıldığında.birde titreme söz konusu.servis elemanıda bunu teyit etti.bugün yada pazartesi günü merkez servis gelip inceleyecekmiş.henüz bir imza filan atmadım.bu duruma canım çok sıkıldı.sizce ne yapmalıyım?birde ekrana dikkatli bakıldığında sanki minik minik kumlanmalar parazit gibi şeyler var ...normal midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: isongur

şuan benim uyduda da trt hd ve trt1 hd çıkmıyor.benim tahminim trt1 normal yayını kaldırıp,hd yayına geçti ve trt1 logosunu kullanıyor.benim diğer odamda sd uydu alıcısı var,orada ki trt1 yayınıda tuhaf görünüyor.gw30'da trt1 yayını çok net,hd yazmıyor ama bence yayın hd

öyle şey olmaz, normal TRT 1 SD'nin ekran formatı 4:3'tür, TRT 1 HD'nin ise 16:9'dur yani mutlaka fark vardır sizin izlediğiniz normal TRT 1, HD olanda HD yazıyor... kanal geçiş hızından da fark edebilirsiniz

TRT normal yayını kaldırdı HD yayına geçti de TV'si veya uydu alıcısı HD uyumlu olmayan milyonlarca insan TRT'siz mi kaldı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

şuan benim uyduda da trt hd ve trt1 hd çıkmıyor.benim tahminim trt1 normal yayını kaldırıp,hd yayına geçti ve trt1 logosunu kullanıyor.benim diğer odamda sd uydu alıcısı var,orada ki trt1 yayınıda tuhaf görünüyor.gw30'da trt1 yayını çok net,hd yazmıyor ama bence yayın hd

öyle şey olmaz, normal TRT 1 SD'nin ekran formatı 4:3'tür, TRT 1 HD'nin ise 16:9'dur yani mutlaka fark vardır sizin izlediğiniz normal TRT 1, HD olanda HD yazıyor... kanal geçiş hızından da fark edebilirsiniz

TRT normal yayını kaldırdı HD yayına geçti de TV'si veya uydu alıcısı HD uyumlu olmayan milyonlarca insan TRT'siz mi kaldı?

ben teknik konuları fazla bilmem.ama gördüğüm tek gerçek normal trt1'in yayın kalitesi arttı.söylediğiniz konularda haklısınız.sd uydu alıcı hd yayını almaz,alamaz.peki trt1 hd neden kapandı.güncel frekansı yazıp aratıyorum gene yok.yayın yok.

• quote:

quote:

quote:

ben teknik konuları fazla bilmem.ama gördüğüm tek gerçek normal trt1'in yayın kalitesi arttı.söylediğiniz konularda haklısınız.sd uydu alıcı hd yayını almaz,alamaz.peki trt1 hd neden kapandı.güncel frekansı yazıp aratıyorum gene yok.yayın yok.

Bazı kanalların SD yayın kaliteleri gerçekten çok iyi, bunların başında da TRT geliyor, o da maddi imkanları en iyi olan kanal olması sebebiyle... bazılarının ise çamur gibi çıkıyor yüksek çözünürlükte

• gerçekten öyle görünüyor.trt'nin iimkanları hiç bir kanalda yokture elbette.peki trt1 hd yayını var mı şuan da.tekrar tarama yapsam çıkar mı
  • quote:

quote:

Aynı şekilde bende TRT1 yayını Hd kadar güzel gösteriyor ama elbetde HD kanal açılınca köşede 1080 /50 hz uyarısı çıkması gerek ama hd olmasada trt yi kutlamak gerek arada fark yok gibi :)

• Ben 46gw30 kullanıyorum, bir ara gitti TRT HD ve TRT 1 HD. Dün kanalları güncelle dedim ve her iki kanal da geri geldi, sorun yok bende.
  • bende de trt hd 10-15 gündür yok. trt1 hd ve trt hd yayını yok. kanal taramasında yeni kanal yok. ama trt1 sanki hd gibi. yeni kanal yok dese ama aratınca buluyor mu şidi anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmitlii

bende de trt hd 10-15 gündür yok. trt1 hd ve trt hd yayını yok. kanal taramasında yeni kanal yok. ama trt1 sanki hd gibi. yeni kanal yok dese ama aratınca buluyor mu şidi anlamadım?

Buluyor hocam ben de yoktu arama yaptım geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: schopen

quote:

Orijinalden alıntı: izmitlii

bende de trt hd 10-15 gündür yok. trt1 hd ve trt hd yayını yok. kanal taramasında yeni kanal yok. ama trt1 sanki hd gibi. yeni kanal yok dese ama aratınca buluyor mu şidi anlamadım?

Buluyor hocam ben de yoktu arama yaptım geldi.

evet arama yapınca geldi teşekkürler
  • Arkadaşlar merhaba,

bende panasonic dedim.... ve 46gw30e aldım. yalnız kullanım süresini nasıl öğreneceğimi bilmiyorum.

yardımcı olurmusunuz?
  • Arkadaşlar merhaba,

ben de dün panasonic 46gw30e aldım.Epey araştırdım ve çok içime sinerek aldım.Sadece bir konuda kafam bulanık. Dün akşam teşhir ürününe usb bellek taktım ve 720p olan .mkv uzantılı bir film çalıştırdım fakat görüntü inanılmaz tekleyerek ilerledi. Buna rağmen tv'yi çok beğendiğimden dolayı bir küçük mediaplayer ile bu problemi çözerim diye vazgeçmedim. Daha kurulum yapılmadığı için evde deneme fırsatım olmadı. Kullanan arkadaşlar bu problemi yaşıyorlar mı? Herhangi bir update ile bu problem çözülebiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trotzdem

Arkadaşlar merhaba,

ben de dün panasonic 46gw30e aldım.Epey araştırdım ve çok içime sinerek aldım.Sadece bir konuda kafam bulanık. Dün akşam teşhir ürününe usb bellek taktım ve 720p olan .mkv uzantılı bir film çalıştırdım fakat görüntü inanılmaz tekleyerek ilerledi. Buna rağmen tv'yi çok beğendiğimden dolayı bir küçük mediaplayer ile bu problemi çözerim diye vazgeçmedim. Daha kurulum yapılmadığı için evde deneme fırsatım olmadı. Kullanan arkadaşlar bu problemi yaşıyorlar mı? Herhangi bir update ile bu problem çözülebiliyor mu?

öncelikle hayırlı olsun.güle güle kullanmanızı dilerim.ben usb'den 8-9 kere film izledim ama hiç takılma olmadı.avi formatlı olanları açmıyor.5-6 gb olan hd filmleride oynatmıyor.ama hiç takılma olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.isson76 -- 29 Mayıs 2012; 10:53:26 >

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.