Şimdi Ara

PANASONİC PLAZMA GW30 (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
22
Favori
156.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bmadran

Vatan Bostancı şubesinde bugün 5 adet kapalı kutu 46gw30 vardı. Fiyat 1699Tl idi. Birini aldım. Kaldı 4.

hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • P42GW30 almak için ben de araştırdım epey ama yok. İstanbulbilişim 1300 tl gibi bir fiyat veriyor ama stok yok, aradım gelmez büyük ihtimal dediler. 1200-1300 gibi bir bütçeye hangi model bakmalıyım sizce? Birkaç öneri verebilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schopen -- 12 Mayıs 2012; 23:55:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Vatan Bostancı şubesinde bugün 5 adet kapalı kutu 46gw30 vardı. Fiyat 1699Tl idi. Birini aldım. Kaldı 4.

hayırlı olsun.

Teşekkürler
  • Arkadaşlar,gaza gelip Darty'den 50 gw30e aldım 2200 TL'ye. Fiyat nasıl? Henüz kargolamadılar, iptal etsem mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi absorve -- 13 Mayıs 2012; 19:28:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: absorve

Arkadaşlar,gaza gelip Darty'den 50 gw30e aldım 2200 TL'ye. Fiyat nasıl? Henüz kargolamadılar, iptal etsem mi?

vatanda 46GW30 1699 TL..

500 TL farka değer mi siz düşünün..

dudullu da kapalı kutu vardı. telefonla da sipariş verilebiliyor.
  • 46GW30 bence daha uygun @absorve, ama karar senin elbette. Ben fiyatı zorlayamıyorum 1700'e yoksa alıcaktım.

benim aklıma şu takıldı, tercih edilir mi sizce?

http://www.gold.com.tr/U199218/Lg-42pa4500-42-106-Cm-Hd-Ready-Plazma-Tv

Edit: Link hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schopen -- 13 Mayıs 2012; 21:22:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Orijinalden alıntı: absorve

Arkadaşlar,gaza gelip Darty'den 50 gw30e aldım 2200 TL'ye. Fiyat nasıl? Henüz kargolamadılar, iptal etsem mi?

vatanda 46GW30 1699 TL..

500 TL farka değer mi siz düşünün..

dudullu da kapalı kutu vardı. telefonla da sipariş verilebiliyor.

Aynen katılılıyorum
  • Teşekkür ediyorum arkadaşlar, yarın iptal ediyorum..
  • vatanda kapalı kutu değil mi arkadaşlar ben de sipariş vericem eğer kapalı kutu ise. Kaçırmamak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacktheblack

vatanda kapalı kutu değil mi arkadaşlar ben de sipariş vericem eğer kapalı kutu ise. Kaçırmamak lazım

kapalı kutu evet..
  • Cmt vatandan aldığım 46gw30 un kurulumu yapıldı bugun. Hemen servise kullanım süresini actirdim. Gerçekten sıfırmış. Içim rahatladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Cmt vatandan aldığım 46gw30 un kurulumu yapıldı bugun. Hemen servise kullanım süresini actirdim. Gerçekten sıfırmış. Içim rahatladı.

Hocam hayırlı olsun, güle güle kullan. Sanırım ben de alıcam bu panelden, LG falan araştırdım biraz ama bir kere alınacak sonuçta zorlayacaz imkanları. Kullanımı nasıl şöyle bir bahsedersen sevinirim.
  • merhaba,
    gw 30 sahibiyim ve playstation 3 almayı düşünüyorum,cihaza tv den kayıt yapılabiliyormu (maç,konser,dizi,vs...)?
  • Benim de dartyden aldigim 50gw30 dun aksam kuruldu. Servis menusunden kullanim suresine baktirdim. Servis zor da olsa basardi ama bu forum sayfasinin sayesinde basardilar... onlara ilk sayfayi actim gosterdim. Velhasil ugrastigimiz 40 dakika sure cikti ve 4 acma kapama :-) servis burn in filan olmaz bunlar neopllasma dedi ama servis menusu olayindan sonra ve burda bu kadar insanin bunu dikkate almasindan sonra ne kadar dogru dedikleri bilemiyorum. Ama goruntu guzel masallah o sirada actigim mkv.leri calistirdi. Tekrar kapattim kutuyu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GW30 hdd ye kayıt yapabilir, kayıt yapmadan önce kayıt cihazınızı format atarak
    biçimlendirmenizi istiyor yoksa kayıt yapmıyor. ayrıca yaptığınız kaydı sadece
    kayıt yaptığınız gw30 dan izleyebiliyorsunuz, başka bir tv/ pc v.s. gw 30 da dahi izlenmiyor.
  • Vatan stoklarına gelmiş 46gw, ama fiyat 1950. Şu an biraz fazla gibi ne dersiniz.
  • GW30 46" 1700 TL yada 42" 1400TL kapalı kutu İstanbulda kaldı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: åziz

GW30 46" 1700 TL yada 42" 1400TL kapalı kutu İstanbulda kaldı mı?

biraz bekleyin. vatan 1700 e düşürür tekrar..
  • TX-P46GW30E siparişini verdim sonunda ben de, 1700'e düştü şu an @xweser Çok araştırdık karar verdik, umarım keyifle izleriz.

Edit: Merak ettiğim birkaç soru var, onu da edit ile sorayım dedim;

1. Benim askı aparatı da almam lazımdı galiba ama almadım, gelen servis montajı da yapıyor mu yoksa TV'yi çalıştırıp döner mi, askı aparatı olayını ne yapayım?

2. Servise ben mi haber veriyorum yoksa Vatan Bilgisayar mı yönlendirecek beni?

3. Şu an SD uydu kullanıyoruz ve çift çanak var, dahili HD uydu için LNB'leri değiştirmem gerekiyor mu, evet ise hangi LNByi önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schopen -- 18 Mayıs 2012; 23:16:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: schopen

TX-P46GW30E siparişini verdim sonunda ben de, 1700'e düştü şu an @xweser Çok araştırdık karar verdik, umarım keyifle izleriz.

Edit: Merak ettiğim birkaç soru var, onu da edit ile sorayım dedim;

1. Benim askı aparatı da almam lazımdı galiba ama almadım, gelen servis montajı da yapıyor mu yoksa TV'yi çalıştırıp döner mi, askı aparatı olayını ne yapayım?

2. Servise ben mi haber veriyorum yoksa Vatan Bilgisayar mı yönlendirecek beni?

3. Şu an SD uydu kullanıyoruz ve çift çanak var, dahili HD uydu için LNB'leri değiştirmem gerekiyor mu, evet ise hangi LNByi önerirsiniz?

hadi hayırlı olsun bakalım..

ben daha karar veremedim.

sorularının cevabını alan arkadaşlar verecektir. hiç bilgim yok.

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.