Şimdi Ara

PANASONİC PLAZMA GW30 (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.060
Cevap
22
Favori
156.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben dün darty den 1350 tl 42 gw 30 aldım yanlız teşhir vardı onu almak zorunda kaldım bugün geldi
    sservis kurdu iyi ettikmi anlayamadımm teşhir almakla ama cihaz temizz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: schopen

TX-P46GW30E siparişini verdim sonunda ben de, 1700'e düştü şu an @xweser Çok araştırdık karar verdik, umarım keyifle izleriz.

Edit: Merak ettiğim birkaç soru var, onu da edit ile sorayım dedim;

1. Benim askı aparatı da almam lazımdı galiba ama almadım, gelen servis montajı da yapıyor mu yoksa TV'yi çalıştırıp döner mi, askı aparatı olayını ne yapayım?

2. Servise ben mi haber veriyorum yoksa Vatan Bilgisayar mı yönlendirecek beni?

3. Şu an SD uydu kullanıyoruz ve çift çanak var, dahili HD uydu için LNB'leri değiştirmem gerekiyor mu, evet ise hangi LNByi önerirsiniz?

1- Servis duvar montajı yapıyor ama gerekli mi diye iyice düşünün. Artı aparat alsanız da uymayabilir; servis aparat getiriyor ama ücretli; piyasaya göre daha pahallı da olabilir.

2- Servisi siz arayacaksınız; duvara aparat mı yoksa sehpaya mı diye de sorarlar.

3- Hiç bir şey yapman gerekmiyor; an itibari ile TRT1 HD de yayına başladı. Tak antenini izle.

Hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 19 Mayıs 2012; 2:09:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Akif Turhan

GW30 hdd ye kayıt yapabilir, kayıt yapmadan önce kayıt cihazınızı format atarak
    biçimlendirmenizi istiyor yoksa kayıt yapmıyor. ayrıca yaptığınız kaydı sadece
    kayıt yaptığınız gw30 dan izleyebiliyorsunuz, başka bir tv/ pc v.s. gw 30 da dahi izlenmiyor.

Kayıt yapılan GW30 yazılımı güncellenirse veya herhangi bir sebeple servise gidip yazılım atılırsa kayıtlar kaydı yapan cihazda da oynamaz.
  • Teşekkürler arkadaşlar, bir sorum daha var; Siparişi dün verdim, bugün Vatan Sipariş Onay Formu ile ilgili mail göndermiş, 3D secure ile yapmamıştım alışverişi. Bu konu hakkında bilginiz var mı? Evrakları göndermezseniz sipariş iptal edilip para iadesi yapılcak deniyor.

Edit: Çözüldü, siparişi iptal edip 3D Secure ile tekrar sipariş verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schopen -- 19 Mayıs 2012; 13:20:04 >
  • quote:

Teşekkürler arkadaşlar, bir sorum daha var; Siparişi dün verdim, bugün Vatan Sipariş Onay Formu ile ilgili mail göndermiş, 3D secure ile yapmamıştım alışverişi. Bu konu hakkında bilginiz var mı? Evrakları göndermezseniz sipariş iptal edilip para iadesi yapılcak deniyor.

Edit: Çözüldü, siparişi iptal edip 3D Secure ile tekrar sipariş verdim.

En kolay yolu aynen sizin yaptığınız gibi iptal edip, 3D secure ile tekrar vermek
  • 46GW30 benim bütçemi aşıyor. 42GW30'un ise hem fiyatı hem boyutları uygun.

Yalnız bu Panasonic distribütörü 42GW30 getirtmeyi pek düşünmüyor sanırım. Bu kadar çok satılırken, stoklar tamamen tükenmişken neden böyle davranılıyor anlamıyorum. Acaba Euro 2012 ayağına kampanyalarla birlikte yine bir şeyler yaparlar mı ki?

Bir de acaba muadili başka bir ürünü mü yakında piyasa sürecekler diye düşünüyorum. Onun için mi bu bekleyiş?
  • arkadaşlar merhaba, 50gw30 sahibiyim, modullu dsmart kullaniyorum. Arastirdim ama bulamadim yardimci olabilirseniz cok sevinirim.

Dsmartta altyazi nasil iptal ediliyor? Menulerde altyazi ac/kapa secenegi yok. Sadece dil seçenegi var. TR ses secince altta bir de altyazi cikiyor. İster istemez gozumuz altyaziya kayiyor... Nasil iptal ediliyor su altyazi???

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce vatandan geldim.panasonıcleri inceledim.GW30 paneli gerçekten hoşuma gitti.güzel görüntü veriyordu.tabii VTler kadar değil.Yalnız gw30 da 3D yok.dahlılı satelıte varmı onuda tam göremedim.Bence 3d düşünmeyenler için alınabilir.fiyatıda iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom36

46GW30 benim bütçemi aşıyor. 42GW30'un ise hem fiyatı hem boyutları uygun.

Yalnız bu Panasonic distribütörü 42GW30 getirtmeyi pek düşünmüyor sanırım. Bu kadar çok satılırken, stoklar tamamen tükenmişken neden böyle davranılıyor anlamıyorum. Acaba Euro 2012 ayağına kampanyalarla birlikte yine bir şeyler yaparlar mı ki?

Bir de acaba muadili başka bir ürünü mü yakında piyasa sürecekler diye düşünüyorum. Onun için mi bu bekleyiş?

Hocam 46GW30 benim de bütçemi aşıyordu, uzun uzun araştırdım ama başka da seçenek bulamadım. Benim gibi illa panasonic plazma diyorsan fiyatı zorla, bu bir kere alınacak. Şu an için Vatan!da 1700, az değil ama alınabilecek bir televizyonun en az 1200-1300 olduğunu düşünürsek çok da değil sonucuna varıp siparişi verdim.

• Tekrar GW30 1699 oldu fakat Teşhir ağırlıklı Bostancı ve Ümraniye de Teşhir (telefonla stok sorunca söylediler)
  • ben aradığımda telefonla siparişte sadece kapalı kutu gönderilebileceğini teşhir ürün göndermenin yasak olduğu söylendi. Ellerinde kapalı kutu varmış. Alıcam ama biraz daha bekliyorum. Bütçeyi çok zorluyor ama bakıcaz artık bir şeyler
  • Ben de isterim ama gerçekten de 1700 şu an benim için yüksek bir meblağ. 3D falan istemiyorum, halihazırda beklentilerimi oldukça düşürmüş durumdayım. Ha tabi plazma kötü mü, elbette değil; yoksa bu kadar kovalamazdım. Ama ben bu televizyonu geçiş döneminde kullanacağımdan 1200 - 1300 aralığını aşmak istemiyorum.

Acaba Euro 2012 dolayısıyla yine bir kampanya furyası başlar mı ki? Panasonic bu furyaya katılmasa bile umarım o dönem 42" - 46"GW30 halen piyasada olur. 1-2 ay daha sabredelim bakalım.
  • quote:

Ben de isterim ama gerçekten de 1700 şu an benim için yüksek bir meblağ. 3D falan istemiyorum, halihazırda beklentilerimi oldukça düşürmüş durumdayım. Ha tabi plazma kötü mü, elbette değil; yoksa bu kadar kovalamazdım. Ama ben bu televizyonu geçiş döneminde kullanacağımdan 1200 - 1300 aralığını aşmak istemiyorum.

Acaba Euro 2012 dolayısıyla yine bir kampanya furyası başlar mı ki? Panasonic bu furyaya katılmasa bile umarım o dönem 42" - 46"GW30 halen piyasada olur. 1-2 ay daha sabredelim bakalım.

valla dostum sende benim gibi bekliyorsun sanırım GW30ları. Aynı şekilde bütçeyi zorluyor. Bende 1-2 aydır kampanya olur mu diye bekliyorum. İlk 42 baktık kalmadı kapalı kutu hiç bir yerde. Şimdi sadece vatanda 46 kapalı kutu var o da bütçeyi çok aşıyor indirimli fiyatı bile. Sanırım panasonic plazma hevesinden vazgeçicez

Ben Full HD Led bakmaya başladım bile yeniden bu Lg LS5600 uygun gibi geldi bakıcam artık yeni model ne 3d var ne smart TV tam aradığım gibi. Bakalım artık 2 hafta daha sürem var sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: jacktheblack

quote:

Ben de isterim ama gerçekten de 1700 şu an benim için yüksek bir meblağ. 3D falan istemiyorum, halihazırda beklentilerimi oldukça düşürmüş durumdayım. Ha tabi plazma kötü mü, elbette değil; yoksa bu kadar kovalamazdım. Ama ben bu televizyonu geçiş döneminde kullanacağımdan 1200 - 1300 aralığını aşmak istemiyorum.

valla dostum sende benim gibi bekliyorsun sanırım GW30ları. Aynı şekilde bütçeyi zorluyor. Bende 1-2 aydır kampanya olur mu diye bekliyorum. İlk 42 baktık kalmadı kapalı kutu hiç bir yerde. Şimdi sadece vatanda 46 kapalı kutu var o da bütçeyi çok aşıyor indirimli fiyatı bile. Sanırım panasonic plazma hevesinden vazgeçicez

Ben Full HD Led bakmaya başladım bile yeniden bu Lg LS5600 uygun gibi geldi bakıcam artık yeni model ne 3d var ne smart TV tam aradığım gibi. Bakalım artık 2 hafta daha sürem var sanırım

Hocam plazmadan, plazmada da panasonicten vazgeçme derim ben. 2 haftadır bakmadığım TV kalmadı ama durduğum fiyat aralığının biraz üstünde hep panasonic plazma çıktı karşıma, bütçeyi zorlamak gerekiyor maalasef biraz ki ben de öyle yaptım. Euro 2012 öncesi kamyanyaları beklemek de mantıklı evet, ama 46gw30 iyi bir seçenek olabilir indirim olduğu zamanlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jacktheblack

quote:

Hocam plazmadan, plazmada da panasonicten vazgeçme derim ben. 2 haftadır bakmadığım TV kalmadı ama durduğum fiyat aralığının biraz üstünde hep panasonic plazma çıktı karşıma, bütçeyi zorlamak gerekiyor maalasef biraz ki ben de öyle yaptım. Euro 2012 öncesi kamyanyaları beklemek de mantıklı evet, ama 46gw30 iyi bir seçenek olabilir indirim olduğu zamanlar.

doğru diyorsun bende hem fikirim senle ama dahada altına düşeceğini sanmıyorum.

Bütçemede en uygun 42LS5600 modeli görünüyor onu da incelemedim. Ama sanırsam yarına kararımı veririm telefonla sipariş veririm gibime geliyor. Bir de şu an evim boş hiç eşya ve koyacak yerim yok. Haziran 10una kadar sanırsam böyle olacak o yüzden koyacak yerimde yok yani. Depodada bekletmiyormuş vatan. İzmire göndertsem arabayla zaten eşyalar gelecek bir sürü yer olmayacak, onun yanında bodruma göndertsem şu an lojmanda kalıyorum zaten tek odalı hiç yer yok. Yani sürüncemede iş benim açımdan. Ama çok istediğim bir model.

Bakalım yarın kararımı vericem kısmetse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacktheblack -- 21 Mayıs 2012; 23:51:32 >

• Hocam bahsettiğin model 1500 civarı zaten, keşke 1700 liraya Vatandaki indirimden yararlansaydın diyorum hala ama kafa karışık hayli anladığım kadarıyla, başka indirimler de beklenebilir ki LED alacaksan zaten seçnek çok, iş plazmaya gelince seçenekler varıp panasoniğe dayanıyor sadece.
  • Plazmadan kesinlikle vazgeçmeyeceğim. Orası kesin...

Çünkü SD yayında LED kadar berbat görüntü veren bir şey daha görmedim ben. İlk günler alışana kadar eski tüplü televizyonu aradım gerçekten. İçimi ateş basmıştı, çünkü babam o kadar para bayılmıştı ve ben hiç memnun değildim. Ancak şimdi kendi evime plazma alarak bana göre büyük yanlıştan dönmek istiyorum.

Euro 2012'nin hepimiz için hayırlı olması dileğiyle...
  • Geldi bugün TV, servisle kurulumu yaptık, gayet hoş ilk izlenim ama bakıcaz artık zamanla.
  • Arkadaşlar merhabalar kandilinizi de kutlarım bu arada. Tv nin dahili uydu alıcısında trt 1 hd, trt hd ve habertürk kanallarını bulamıyorum. Türksat a dönük çanak istenilen frekansları doğru giriyorum ama bir türlü bulamadım bu üç kanalı. Örneğin Fec 3/4 diyor tv de öyle bir özellik yok. Eksik bir şeyler yapıyorum sanırım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAnswer23

Arkadaşlar merhabalar kandilinizi de kutlarım bu arada. Tv nin dahili uydu alıcısında trt 1 hd, trt hd ve habertürk kanallarını bulamıyorum. Türksat a dönük çanak istenilen frekansları doğru giriyorum ama bir türlü bulamadım bu üç kanalı. Örneğin Fec 3/4 diyor tv de öyle bir özellik yok. Eksik bir şeyler yapıyorum sanırım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dün kurulum yaptık, vardı listede izledim falan iyiydi baya. Babam meraklıdır gece kurcalamış biraz, şimdi bende de yok TRT1 HD ve TRT HD. Anlamadım ben de, karıştırdı kanalları diyodum ama sizde de olmayınca genel bir sorun mu acaba, var mı başka karşılaşan bu sorunla?
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.