Şimdi Ara

PANASONİC PLAZMA GW30 (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
22
Favori
156.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

quote:

Orijinalden alıntı: fezader

quote:

TV ye HDD bağlayan varmı ? formatlamadan USB gibi içeriği görüntülemek için yani..1 tb lik hdd yi açamıyor gw30.. yan paneldeki usb girişi kullanıyorum.

ben 1 tb WD bağladım film izlemek için .mp4 leri açamıyor, altyazının görünmesi için de film dosyasıyla altyazı dosya isimlerinin aynı olması gerekiyor. Ama altyazılar beyaz ve oldukça küçük fontta değiştiremedim bi türlü.

O işten vazgeçtim zaten.. medya player almıştım artık tv ye usb bile bağlamıyorum altyazı açmama vs. sorunlar yok..Medya playerin altyazıyı istediğin gibi ufaltma , büyütme ,renklendirme gibi seçenekleri var kocaman altyazı bile yapabiliyorum gayet iyi oluyor :)

Tavsiye edeceğin bir marka var mı?

• Tavsiye edebileceğim cihaz yok..İmzamdakini 159 tl ye aldım ama şu aralar yok sanırım süper cihaz değil ama bazı özellikleri ile iyi..Forumun ilgili kısmı var ordan fikir edinebilirsiniz..Aslında en iyi şey hdmi çıkış olan bir laptop bence
  • arkadaşlar panasonic 46gw de dlna desteği var mı örneğin wirelles üzerinden film izleyebilirmiyim.diz üstüne bağlanıp
  • 42 gw de var DLNA bu durumda 46 olanında da kesin vardır.
  • quote:

Tv duvara astığım için ulaşmak zor..Yan paneldeki usb yi kullanıyorum hep..Baya uğraşıp duvara asmıştım sanırım indirmek zorunda kalacağım :) internet bağlantısınıda sökmüştüm bu yüzden son güncellemeyide yapamadım gerçi pek birşey değiştiğini sanmam güncellemeden nasılsa bana harici medya player aldırdı GW30 medya olarak yetersiz kaldığından..

Salihefe:
    Media playerlardaki çözümü bende biliyorum.
    Ben tv üzerinde yapılabilecek çözüm varmı onu soruyorum yani filmi usb üzerinden tv'ye bağlayınca bu uyumsuzluğu giderebilirmiyim merak ediyorum.

29 sayfa boyunca bizler bulamadık çözüm bir kısım nalet olsun dedi uğraşmayı bıraktı bir kısım benim gibi gitti harici medya aldı :) neticede önemli olan panelin kendisi panel iyi olsun varalım harici alalım

Peki panel iyi mi? Yazılımı iyi olmayan bir panel iyi olabilir mi?

Mersedes'in var ama elektrikli motordan akü sokup takmış onla çalıştırıyorsun. Tabi mübalağa yapıyorum ama benzetme uygun.

• Bence panel iyi..Şu an zaten yok satıyor ... Malum bütçe ile bir VT alma şansım yoktu şahsen alabileceğim en iyi TV yi aldığımı düşünüyorum..İlk zamanlar çok takılıyordum medyasına,smart özelliklerine vs.Ama artık Tv rodajladıktan sonra görüntü baya bir güzelleşti..1080 filmlerin keyfini çıkarıyorum iyi oluyor :) benim yazılım ilk aldığım andaki yazılım network kablosunu uzun zaman önce çıkartmıştım..5 yıl düzgün çalışsın zaten yeter ne teknolojiler çıkacak mecburen geçiş yapacağız öyle yada böyle :)
  • Arkadaşlar bizim tv'nin oynatabileceği ve internet üzerinden indirebileceğim güzel bir görsel demo varmıdır.
    USB ile tv'ye aktarabileceğim formatlarda.
    Amacım tv'nin görsel anlamda performansına bakabilmek, malum bluray ve mediaplayer olmayınca test etmek zor oluyor...
  • youtube dan full hd video 1080p video veya full hd demo video yaz indir dostumm..
  • Dün Vatan bilgisayar da gördüm 50gw 1750 TL46gw 1450TL ilgilenen arkadaşlara duyurulur....
  • 46gw kapalı kutumu hocam teşhirmiydi.
  • Merhaba arkadaşlar;

Öncelikli olarak ben mi yanlış bir şey yapıyorum yoksa yapmak istediğim olayın imkanı yok mu ? sorun problem nerede bulamadım.. Ortalama 2 ay önce aldığım cihazı problemsiz bir şekilde kullanıyorum.. TV ethernet kablosu ile ev ağına bağlı. Ev ağında Goflex Home 2TB disk var disk içeriğini sorunsuz görüyorum mp3 dinliyorum fotoğraflarıma bakıyorum video izliyorum hiç bir problem yok mkv dahi açıyorum.. (1080p lerde ses akışı normal görüntülerde atlama var) Goflex home üzerinden altyazıları bir türlü görmüyor... Aynı diski ağdan çıkartıp usb ile bağladığımda altyazıları görüp okumasında bir problem yok.. DLNA sayesinde hdd ye rahatlık heryerden ulaşıyorum gerek tv den gerek pc den gerek cep telefonumdan gerek tabletten.. bütün işimi görüyor.. Sorun nerede DLNA da altyazı desteği yokmudur? yoksa tv veya diğer kullandığım ürünlerde mi bir şey eksik? Benzer bir problemle karşılaşan var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: naneliseker

46gw kapalı kutumu hocam teşhirmiydi.

Kapalı kutu. Bonus axes peşin de %25 indirim yapmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muslan58

Merhaba Arkadaşlar,

Bende 46GW30 var. Laptop u tv ye bağlıyorum. Görüntü aktarılıyor ama sesi aktarmıyor. Son güncellemeden sonra bu durum oldu. Daha önce ses ve görüntüyü aktarabiliyordum. Siz bu durumla karşılaştınız mı acaba?

denetim masasından "ses" i tıkla ordan "panasonic tv" simgesi var, onu sağ tıkla varsayılan aygıt yapi Ben sony str-dh520 av receiver aldım, onuda bu şekilde çalıştırdım cihaz güzel stereo sesi, dolby dts her türlü formata çeviriyor , üstelik tv nin kumandasından sony av receiverin sesisini kısabiliyorum, ve ikisini birden kapatabiliyorum, vieralink tuşu ile :)
  • denetim masasından "ses" i tıkla ordan "panasonic tv" simgesi var, onu sağ tıkla varsayılan aygıt yapi Ben sony str-dh520 av receiver aldım, onuda bu şekilde çalıştırdım cihaz güzel stereo sesi, dolby dts her türlü formata çeviriyor , üstelik tv nin kumandasından sony av receiverin sesisini kısabiliyorum, ve ikisini birden kapatabiliyorum., kumanda üstünde viera link tuşu ile ev sinema sistemi ( sony avr) ile tv sesi arasında seçim yapılabiliyor.

edit: mesaj gönderirken, site hata verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coreindie -- 27 Ağustos 2012; 0:30:20 >
  • Arkadaşlar Panasonic 42 gw 30 plazma televizyonum satılıktır. Televizyon 3 aylık. Media marketten alındı, faturası kutusu herşeyi mevcut (garantisi devam ediyor), televizyonu çok az kullandım, kullanım saati 45 saat civarıdır. Televizyon tertemiz hiç bir problemi yok, kapalı kutu aldım. Plazmaya alışamadığım için satışa çıkardım. Ankara içi elden teslim edilir (tercih sebebidir) televizyonu görüp inceleme fırsatınız olur. En ufak bir burn-in, ölü piksel veya buzing vb. sorunu yoktur, televizyonu rodaj ayarları ile kullanmaktayım. Ürünü inceleyerek alabilirsiniz, teşhir vb alıpta sorunla karşılaşana kadar bu ürün tercih edilebilir. İlgilenen arkadaş olursa mesajla veya 0537 773 40 85 nolu telefondan ulaşılabilir. FİYATI UYGUN TUTUYORUM 1200 TL...
  • Arkadaşlar kapalı kutu 50gw30 46gw30 ne kadar eder sizce ? yada ne kadar vermeliyim.
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1948685BE -- 28 Ağustos 2012; 20:25:12 >
  • Arkadaşlar birşey sormak istiyorum...
    Bizim bu gw serisinin motion olayı biraz takılıyo gibi geliyor, yani hareketli sahnelerde akıcılık biraz yavaşmı yoksa banamı öyle geliyor.
    Belkide benim tv problemli tam olarak çözemiyorum olayı, geçen gün bir maç seyrettim samsung led tv'de sanki benim tvden daha iyi motion verir gibiydi.
    Test edebileceğim bir video yada buna benzer program varsa bilgilendirirseniz sevinirim...
  • Arkadaşlar kayan yazıda problem farkeden varmı?
    Bizdeki 42gw30 NTV,Habertürk gibi kanallarda kayan yazılar normal akarken bir iki saniye harfler kesik kesik çizgili oluyor sonra düzeliyor acaba böyle bir sorunla karşılaşıp servis çağıran oldumu? Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtcakmak

Arkadaşlar kayan yazıda problem farkeden varmı?
    Bizdeki 42gw30 NTV,Habertürk gibi kanallarda kayan yazılar normal akarken bir iki saniye harfler kesik kesik çizgili oluyor sonra düzeliyor acaba böyle bir sorunla karşılaşıp servis çağıran oldumu? Teşekkürler..

normal bir durum

bütün pana plazmalarda olabilir
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.