Şimdi Ara

PANASONİC PLAZMA GW30 (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.060
Cevap
22
Favori
156.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 ay sonunda rodaj vs derken 450 saatlik kullanımı tamamladım ve öncelikle çok uğraş verdiğim görüntü ayarlarını paylaşmak istiyorum:

Önce kurulum menüsünden gelişmiş isfcc yi açın, ileri ayar yapacağız

Günlük kullanım için:

Görüntüleme modu: Normal
    Kontrast: 50
    Parlaklık: 0
    Renk: 28
    Netlik: 7
    Renk balansı: sıcak
    Canlı renkler: açık
    Eco modu: açık
    P-nr: kapalı ( hd yayın kullanmıyorsanız bunu açın, detayı azaltır ama soft pürüzsüz görüntü verir, hd de detay azalmasını kim ister? )

İleri ayarlar:
    Beyaz dengesi:
    Kırmızı dengesi: -6
    Yeşil ekle: -3
    Mavi ekle: 8
    Kırmızı azalt: -4
    Yeşil azalt: -4
    Mavi azalt: 1

Gamma: 2.2

IFC: kapalı(maçlarda orta- maksimum başarısız geldi bana)
    Film ritmi algılama: kapalı (bunun hiç farkını anlamadım)
    Çözünürlük iyileştirici: maksimum( sd yayınlar için çok gerekli)
    Yan panel: yüksek
    16:9 resim üstü: kapalı
    Piksel değiştirici: otomatik

Bunun dışında gece loş ışıkta film keyfi için THX i öneririm

Son bomba da şu: bilgisayarı hdmi ile bilgisayara bağlayıp film izliyorsanız: splash, km, splayer ve daha nicelerini denemiş biri olarak açıklamalı linki ve tüm ayarlamalırna yine saatler vermiş biri olarak şunu paylaşmak istiyorum(katkısı olan ark.lara peşin tşk)

http://d01.megashares.com/dl/KSqHJez/NEUVIEW_Media_Player.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bratka -- 17 Ekim 2012; 18:18:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mkv filmleri oynatmak için hangi medya oynatıcıyı(marka model) kullanıyorsunuz? Ya da mkv de altyazıyı büyütme,renk değiştirme işlemlerini nasıl hallediyorsunuz(mkvmerge hariç)....
  • Hdmi ile plazmada film izlerken özellikle büyük dosyalarda (.mkv) filmde anlık duraksamalar oluyor aynı sorunu yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fezader

Hdmi ile plazmada film izlerken özellikle büyük dosyalarda (.mkv) filmde anlık duraksamalar oluyor aynı sorunu yaşayan var mı?

Mkv yi nasıl çalıştırıyorsunuz. Medya oynatıcı varsa takılmaması gerekiyor
  • @lovewhisper
    laptopta gomplayer ile çalıştırırken hdmi ile bağlıyorum televizyona sanırım media player almak gerekecek.
  • quote:

Hdmi ile plazmada film izlerken özellikle büyük dosyalarda (.mkv) filmde anlık duraksamalar oluyor aynı sorunu yaşayan var mı?

tv ile herhangi bir alakası olacağını zannetmiyorum.Bence sorun pc den kaynaklı olmalı.Pc' nin işlemcisi, ram ve ekran kartı özellikleri nedir? Bu arada mkv filmler için medya oynatıcı program olarak splash lite tavsiye ederim.
  • quote:

@lovewhisper
    laptopta gomplayer ile çalıştırırken hdmi ile bağlıyorum televizyona sanırım media player almak gerekecek.

Laptop özellikleri nedir?

Başka medya oynatıcıda denediniz mi? Örn;KM Player, Vlc player vs vs.

Bende medya player almayı düşünüyorum. Özellikle mkv ve altyazıda sorun çıkarmayan. Sordum ama kimse cevap vermemiş. Herhalde herkes dvd player ya da usb den film işini hallediyor
  • Merhaba Arkadaslar . TELEDUNYASI olanlar sizden ricam , Eger birlik olursak ve Dogus yayin grubunu mail bombardimina tutarsak ve Facebook resmi sayfalarinda ve

Twitter dan Asagida olan HD kanallari Teledunyaya

getirebiliriz.Lutfen Yardimlasalim bizde Avrupada olan takimlarimizi Ve Ispanya ligini evimizde HD olarak izliyelim

KRAL TV HD, Cnbc-e HD, E2 HD ,Startv HD , Ntvspor HD ve HDe kanallarini Teledunya yada gormek ve izlemek istiyoruz .Lutfen . ilginize Tesekkurler

STAR TV : bizeyazin@startv.com.tr , Siren Uludağ star@dogusyayingrubu.com

NTVSPOR : ntvspor@ntvspor.net

NTV : operasyon@ntvmsnbc.com , ntvmsnbc@garantiteknoloji.com.tr

e2 : info@e2.tv.tr

Cnbc-e : izleyici@cnbce.tv

KralTV : web@kraltv.com.tr

• Merhaba Arkadaslar . TELEDUNYASI olanlar sizden ricam , Eger birlik olursak ve Dogus yayin grubunu mail bombardimina tutarsak ve Facebook resmi sayfalarinda ve

Twitter dan Asagida olan HD kanallari Teledunyaya

getirebiliriz.Lutfen Yardimlasalim bizde Avrupada olan takimlarimizi Ve Ispanya ligini evimizde HD olarak izliyelim

KRAL TV HD, Cnbc-e HD, E2 HD ,Startv HD , Ntvspor HD ve HDe kanallarini Teledunya yada gormek ve izlemek istiyoruz .Lutfen . ilginize Tesekkurler

STAR TV : bizeyazin@startv.com.tr , Siren Uludağ star@dogusyayingrubu.com

NTVSPOR : ntvspor@ntvspor.net

NTV : operasyon@ntvmsnbc.com , ntvmsnbc@garantiteknoloji.com.tr

e2 : info@e2.tv.tr

Cnbc-e : izleyici@cnbce.tv

KralTV : web@kraltv.com.tr

• Arkadaşlar Bursa da bulamadım Panasonic 42GW30E modelden. Dediler artık üretilmiyor. Teknosa da 46" ekran olandan kalmış teşhirde. Teknosa da satış elemanı p42 st 50 e yi önerdi. 2000 hz, uydu dahili değil, 3d, neoplazma. Uydu harici olduğu için aklıma yattı. Sadece ekran biraz parlıyordu, yada bana öyle geldi. 1599-TL turuncu indirimden aldık, 6 taksitle. 200-TL karlı olduk ertesi gün önceki fiyattan sattılar. Bugün kargo getirecek. Servis kendisi açsın dediler. Bu televizyonu kullanan var mı arkadaşlar ? Bilgisi olan ? Akıl veren, öğüt veren herkesi dinlerim arkadaşlar, tüm tecrübeleri dinlerim şimdiden teşekkür ederim. 3d gözlük hediyesi yoktu. Onu biz alacağız. Sanırım her tv nin gözlüğü ayr ı oluyor ve her yılın üretimi farklı oluyormuş. Gözlük konusunda ne yaptınız ? Birde benim duvarlar açık olduğu için ve oturma yönünden dolayı televizyonu 30 derece kadar köşeli koymam lazım. Buna uygun hareketli aparat Media Markt ta gördüm. Hama marka Alman üretimi, 279-TL - idi fiyatı. 42"-63" arası ekranları taşıdığı yazıyor. 26,5 kg. plazmanın ağırlığı . Ancak biraz aşağı ekranı eğiyor mu bu aparat ? işte bu bilgi yoktu. Çünkü ben ikiz bebeklerimden dolayı plazmayı 140 cm. kadar yukarı ve duvara monte ettireceğim. Paylaşımda bulunmak isteyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Hayırlı günler.

• Herkese merabalar gw30 un radyo fonksiyonunu bir turlu bulamadim menuden ulasiyorum radyolari bulup listeyi yapiyorum exit yapip menuden cikinca radyo kanallari kayboluyor, sadece normal tv kanallari gozuyor.
    Kumanda uzerindende herhangi bir fonksiyon bulamadim kitapciktada goremedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu bilen?

• quote:

Orijinalden alıntı: airspeed

Herkese merabalar gw30 un radyo fonksiyonunu bir turlu bulamadim menuden ulasiyorum radyolari bulup listeyi yapiyorum exit yapip menuden cikinca radyo kanallari kayboluyor, sadece normal tv kanallari gozuyor.

Tam olarak ne yapmak istiyorsun anlayamadım

ona göre yardımcı olmaya çalısayım
  • Selam arkadaşlar,
    ben de Panasonic 50GW30 ile aranıza katıldım. Televizyon bugün yada yarın elimde olur tahiminen.
    Şaunda kablotv (set top box yok, analog kullanıyorum) kullanmaktayım.
    İlk kurulumda dikkat etmem gerekenler nelerdir? Dvb C tuner üzerinde mevcut bununla kablotv izleniyor mu?
  • electroworld de 1500tl ye 50inch i satmislar hemen tukenmis!
  • quote:

Orijinalden alıntı: otorunogullari

Merhaba arkadaşlar
    1 ay sonunda rodaj vs derken 450 saatlik kullanımı tamamladım ve öncelikle çok uğraş verdiğim görüntü ayarlarını paylaşmak istiyorum:

Günlük kullanım için:

P-nr: kapalı ( hd yayın kullanmıyorsanız bunu açın, detayı azaltır ama soft pürüzsüz görüntü verir, hd de detay azalmasını kim ister? )

İleri ayarlar:
    Beyaz dengesi:

Son bomba da şu: bilgisayarı hdmi ile bilgisayara bağlayıp film izliyorsanız: splash, km, splayer ve daha nicelerini denemiş biri olarak açıklamalı linki ve tüm ayarlamalırna yine saatler vermiş biri olarak şunu paylaşmak istiyorum(katkısı olan ark.lara peşin tşk)

Arkadaşım dediklerini yaptım ama PRO'YA ilk girişte serial istiyor.
    Ne yapmam gerekiyor anlatırsan sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: salihefe

quote:

Orijinalden alıntı: otorunogullari

Merhaba arkadaşlar

Günlük kullanım için:

İleri ayarlar:
    Beyaz dengesi:

Arkadaşım dediklerini yaptım ama PRO'YA ilk girişte serial istiyor.
    Ne yapmam gerekiyor anlatırsan sevinirim...

Neuview un rar dosyasının Orda bir crack var, onu rar dan çıkarın, çift tıklayın crack'e, açılacak. Daha sonra browse gibi bir kısım olacak çıkan arayüzde, ona tıklayıp neuview u seçerek crack i tamamlayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alperenugur

quote:

Herkese merabalar gw30 un radyo fonksiyonunu bir turlu bulamadim menuden ulasiyorum radyolari bulup listeyi yapiyorum exit yapip menuden cikinca radyo kanallari kayboluyor, sadece normal tv kanallari gozuyor.

Gw30 dan radyo dinlemek istiyorum ama nasil yapilcagini bulamadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperenugur

quote:

Gw30 dan radyo dinlemek istiyorum ama nasil yapilcagini bulamadim.

• televizyon bütün yayınları otomatik tarıyor tv yada radyo hepsini otomatik tarayıp hafızaya alıyor

bunları ayrı ayrı hafızaya almıyor,, sırası neresiyse o kanal numarası ile hafızaya alıyor,, kanalları düzenlerken bunlarıda istediğin sekilde sıralamalısın örnegin 111 den sonra dinlediğin kanalları sıralayabilirsin

ikinci yöntem ise normal bir kanalda iken kumandadan ok tusuna basarsın

alttaki mavi tusa (katagori) bastıkca kanallar ilgili sekilde sıralanacaktır ( ucretli,ücretsiz,hepsi radyo)

radyo katagorisinde , sıra numaraları ve isimleri cıkacaktır bu ekranda aradıgın radyoyu bul,, eger alfabetik sıra ile göstermek istiyorsan kumandadan kırmızı (düzenle) tusuna bas son olarak yine istediğin kanalı bulunca ok bas ve exıt ile ekranda sadece radyo kanalı yazısı kalsın

kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.