Şimdi Ara

PANASONİC PLAZMA GW30 (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
22
Favori
155.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • d smart modül kullanıyorum bazı hd kanallar şifreli durumda, şifrenin açılması için fec:5/6 yapmam gerekiyormuş ama bu ayarı bir türlü bulamadım, bilen biri yardımcı olabilirmi
  • apple TV deneyen var mı?
  • Sevgili arkadaşlar .Bende panasonic 42gw30 var. D smart cam modülü kullanıyordum. Bir kaç gün önce sorunsuz çalışıyordu. Ancak Kanal D HD ve Discov HD gibi kannallardan bir çoğuna Sifrelenen kanal uyarısı geldi ve seyredemiyorum. D smart ı aradım D smart Doğu ve batı paketlerinin Fec değerlerini yükseltmişler. Onu ellen girmeniz gerekiyor dediler. Bu televizyonda fec değeri girilmiyor sanırım. Ne yapmamız gerekiyor.
  • 2 mesaj üstünde, aynı durumdan muzdaripim yapacak birşey çıkmadı daha
  • Bende aynı konudan muzdaribim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklemek ve panasonic yada dsmartın bir şeyler yapmasını ummaktan başka yapacak iş yok sanırım

Yada yeni bir hd recever alma yolu görünüyor

• Ben de aynı durumdayım, fabrika ayarlarına döndürmek işe yaramadı.. Ne yapacağız? TV nin son sürümüne güncellemek işe yarar mı? Son sürüm de öyle bir ayar var mı? Sanmıyorum ama...:(
  • benim tv son sürümde kanalları açmıyor, hd uydu alıcı alıp kartı ona takıcaz
  • Arkadaşlar Panosonic ile bu gün görüştüm. Japonyayı aramışlar. Konu ile ilgili görüşmüşler. Yeni yazılım geliştirildiğini söylediler. Ne zaman çıkacağı konusunda bir şey söylemediler. Fakat beklememiz gerektiğini yakında belli olacağını söylediler.
  • Sayin Müşterimiz,

Panasonic müşteri departmanı'na yazdığınız ve Panasonic ürünü tercih ettiğiniz icin teşekkür ederiz.

Karşilaşmiş oldugunuz durum sadece D-smart modül ile kullanildiginda oluşuyor,

Teledünya veya Digitürk modül ile kullanildiginda bu sorun görünmüyor, Bizim
    düşüncemiz D-Smart modül kaynakli olmasi ve modülün uyumsuzlugu şeklindedir.

Tv internete baglanip 1.323 peaks soft yükseltme yapilip,daha sonrada SELF
    CHECK yapip resetledikten sonra kurulum yapilmasi ve denenmesini öneririz.

NOT: Konu Panasonic merkeze yazili olarak iletildi, daha detayli bilgi
    gelince tarafiniza geri dönüş yapilacaktir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Panasonic TR web sitesi'nde: Panasonic hakkındaki son haberler ve özel tekliflerimizden haberdar olmak için bültenimize üye olun.http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/3190373/module/myPanasonic/registration/newsletter/lookup.html

Saygılarımızla

Hasan Yılmaz

Panasonic Destek Hattı
    info.tr@eu.panasonic.com
    444 72 62

Deneyen oldu mu?

• Amma bilimsel cevap olmuş
    Nezle olmuşsun demenin İngilizcesi sanki

Birde söylediğini anlasamda yapabilsem,sadece televizyonu internete bağlama kısmını tam anladım
    Gerisinin türkçe mealini yapabilen varsa söylesintelevizyona uygulayacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: alperenugur

Amma bilimsel cevap olmuş
    Nezle olmuşsun demenin İngilizcesi sanki

Birde söylediğini anlasamda yapabilsem,sadece televizyonu internete bağlama kısmını tam anladım
    Gerisinin türkçe mealini yapabilen varsa söylesintelevizyona uygulayacağım

Suan bulunan son sürümün yüklenmesi ve fabrika ayarlarina yeniden yuklenmesi gerektiğini söylüyor galiba, bende zaten bu sürüm yüklü ona rağmen sorun devam ediliyor...

• bugun panasonic servisine gittim, 2 televizyonda denedik modulu, 1 tanesi nerdeyse tüm kanalları actı diğeri çoğunu açmadı,
  • quote:

Orijinalden alıntı: imperial crusader

bugun panasonic servisine gittim, 2 televizyonda denedik modulu, 1 tanesi nerdeyse tüm kanalları actı diğeri çoğunu açmadı,

denediğiniz televizyonlar plazma mı yoksa lcd mi modellerini biliyormusun
  • biri benim plazma televizyonun modelinden, bu açmayan, diğeri lcd olan çoğunu açtı yazılımı da haliyle farklıydı
  • teşekkürler, umarım sorunu çözerler
  • cnn yesilcam smart gibi kanallar da gitti
  • bendede 46gw30 var. D Smart'ta önemli kanalları izleyemiyorum. Ki şampiyonlar ligi için almıştım.
    Gidipte recevir almak istemiyorum. Birisi hacklese ya şunu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disc0nnect -- 30 Nisan 2013; 0:07:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabartey20

Sayin Müşterimiz,

Panasonic müşteri departmanı'na yazdığınız ve Panasonic ürünü tercih ettiğiniz icin teşekkür ederiz.

Karşilaşmiş oldugunuz durum sadece D-smart modül ile kullanildiginda oluşuyor,

Teledünya veya Digitürk modül ile kullanildiginda bu sorun görünmüyor, Bizim
    düşüncemiz D-Smart modül kaynakli olmasi ve modülün uyumsuzlugu şeklindedir.

Tv internete baglanip 1.323 peaks soft yükseltme yapilip,daha sonrada SELF
    CHECK yapip resetledikten sonra kurulum yapilmasi ve denenmesini öneririz.

NOT: Konu Panasonic merkeze yazili olarak iletildi, daha detayli bilgi
    gelince tarafiniza geri dönüş yapilacaktir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Panasonic TR web sitesi'nde: Panasonic hakkındaki son haberler ve özel tekliflerimizden haberdar olmak için bültenimize üye olun.http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/3190373/module/myPanasonic/registration/newsletter/lookup.html

Saygılarımızla

Hasan Yılmaz

Panasonic Destek Hattı
    info.tr@eu.panasonic.com
    444 72 62

Deneyen oldu mu?

Bizim düşüncemiz demek ne demek arkadaş. Adamlar sanki Panasonic distribitörü değil de FİLOZOF.

Düşünmek midir sizin işiniz arkadaş!!! Felsefeci, filozof falan mısınız.

Artı olarak düşüne düşüne bunu mu buldunuz!

"Düşün düşün moktur işin" sözü tarih boyunca belki de ilk defa bu kadar güzel kullanılabilir siz Panasonic yetkililerine hitap ederek.

Modül kaynaklı ise düne kadar neden çalışıyordu bu modül?

İnternete bağlanıp güncellemeyi deneyecekmişiz!!! Yahu siz Panasonic distribütörü olarak afedersiniz de ne b.k yiyeceksiniz. Siz deneyeceksiniz, farklı yazılımlarla defalarca deneyeceksiniz ondan sonra hallederseniz yapılması gereken şudur diyeceksiniz.

Adamlar kolayı bulmuş, teknik servisçileriyiz ya bunların deneyeceğiz. İyi yapabilirseniz haber verin dememişler. Gerçi onu deseler yine iyi bir şey olurdu. Kendi mıçımızı sıkıp iş yapamıyoruz, ama siz bizim işimizi yapıp bize haber verirseniz biz de diğer müşterilerimize yardımcı olabiliriz mealine gelirdi ki adamlar onu bile yapmayacak kadar salla pati.

Bir de anlayışımız için teşekkür etmiş, anladık tabi de anladığımız nokta Panasonic Türkiye'nin ne mal olduğu.

Bir de yazılı olarak merkeze iletmişler. Sanıyor musunuz ki verdikleri siparişler teslim edilmese yazılı iletişimi tercih ederlerdi. Kendi sıkıntıları olsa harıl hurul sıkıştıracak birilerini bulup işlerini gördürürlerdi.

Harbi sinir bozucu tipler, panasonic merkeze yazılı bildirmişler. İyi mok yediniz, onu panasonic sitesine girip ben de yapıyorum. Soğan cücüğü beyinli feylosoflar!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 30 Nisan 2013; 19:00:53 >

• Dsmart MH ile 3-5 kez görüştüm bu konu ile ilgili.
    2' si ısrarla cam modulü Dsmart bayisine götürüp güncelleme yaptırmam gerektiğini söyledi (tabi ki ücreti karşılığı).
    Olabilir mi, konu hakkında bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.