Şimdi Ara

PANASONİC PLAZMA GW30 (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
22
Favori
155.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 46gw30 tv mi 2 yıldır gayet memnun olarak kullanıyorum, ancak geçen yaz ahşap ünite yaptırdığım için sesi yeterli gelmez oldu, bunun üzerine 3-5 ay önce teknosa dan seri sonu lg hb906sb sinema sistemi aldım gayet güzel oldu da ancak bir sorum var,

bu iki cihazı sadece birinin kumandasıyla kullanma şansım var mı, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • iad70 İ kullanıcısına yanıt
    Ses ayarı çevirmelimidir öyle ise, sesi yarıya kadar acik bırakın ev sinemasının
    Yok elektronik ise ilk açılışta bu şekilde bir ayar yapma seçeneği varmıdir kullanma kitabına bakın

Sesi hangi yol ile ev sinemasına bağlıyorsunuz(optik,aux,hdmi)

Hdmi ile alıyorsanız kabloyu televizyondaki Hdmi arc girisine takın (televizyonun kullanma kılavuzundan Hdmi arc özelliklerine bakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alperenugur kullanıcısına yanıt
    Dostum ilgine teşekkürler,

ben problemimi tam açık yazmamışım, demek istediğim tüm fonksiyonlar içindi;

yani seste problem yok, tv, sinema sistemini tanıyor yani tv nin sesini açınca sinema sisteminin de sesi açılıyor da, mesela kayıt veya sinema sisteminin menüsüne erişmek için tek kumanda kullanmayı istiyorum. Tv nin ARC özelliğinden faydalanıyorum.
    Örnek olarak, hdd den filim seyretmek istediğimde sinema sisteminin kumandasını değilde, tv nin kumandasını kullanmak veya sinema sisteminin kumandasıyla tv de kanalları değiştirmek istiyorum.
    Amacım kumanda kalabalığından kurtulmak, hatta bu amaçla teledünya abonesi olduğum için conax modül alıp setbox ı kaldırmış böylelikle teledünya reciver ından ve kumandasından kurtulmuştum.Amacım tv nin veya ses sisteminin kumandasını kaldırıp atmak.
  • iad70 İ kullanıcısına yanıt
    rica ederim

söylediğin desteği markalar kendi ürünleri üzerinde veriyor genellikle, ev sinemanda panasonic olsa idi bu söylediklerinide yapabilirdin

su an bunları yapabilmek için, universal kumanda alıp tüm kumandaları tek kumandaya toplayabilirsin en kısa çözüm bu sanırım
  • Teşekküler dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu özelliğini yeni keşfettim. televizyon modeme ethernet ile bağlı, bilgisayar wifi ile. film tvde açıldı ama altyazı eklemeyi henüz beceremedim.
  • arkadaşlar plex media server bilgisayarınıza kurup alt yazılı mkv film izliyebiliyorsunuz. dün daha önce televizyonun oynatamadığı filmleri izledim çok hızlı ve pratik ama wife olmadığından kablo ile bağlandım plex media server anında bağlanıyor panasonic media server a sorunsuz ve hızlı sadece tv den bağlantı kurulduğunda videolara girince en altta ayarlar ver oynatmaz ise değiştirin şimdi aklımda değil ayarlar. lg tv kullanıcıları kullanıyorlar bizde sorunsuz kullana biliriz plex ayarlarda alt yazı diller kısmında devamlı açığı seçin türkçe karekterde sorun var ama çözülüyormuş ben vakit bulup çözemedim. https://plex.tv/downloads indirebilirsiniz

• ps4 alsam hddyi bağlayıp alt yazılı filmleri izleyebilirmiyim yoksa yine sorun cıkartırmı şuan flashı takıyorum tvye ordan acıyom filmi alt yazıda kayma falan oluyor bazı filmleri açmıyor,bazen seste bile kaya oluyor ps4 te de olur mu ya da ucuza kaçıp ps 3 te alabilirim media player alcağımı ps alayım diyorum hem oyun konsolumda olmus olur ne diyonuz
  • ririii kullanıcısına yanıt
    bunları ps4 forumuna sorarsanız çok daha faydalı bilgiler alırsınız, sorduklarınız televizyondan bağımsız olaylar panasonic yada baska bir tv farketmez , ps4 deki mediaplayer özellikleri yeterli ise her türlü izlenir

televizyonun media playerı bu saatten sonra yetersiz olarak değerlendirilmeli
  • ririii kullanıcısına yanıt
    Ps4 te yada ps3 te altyazılı film oynatma gibi özellikler yok. Orjinal bluray yada dvd film izleyebilirsiniz.

• Merhaba arkadaşlar,
    Panasonıc gw30e plazma dahili uydu alıcılı 2.el garantisi devam eden tv yi almak istiyorum.Fiyatı normalde nedir?Biss keyli kanallarda ve d smart modülde bazı kanallarda sorunlar okudum ama onlar çok da önemli değil.Normal uydu alıcımda var.Tv nin görüntüsü nasıldır?Almamı tavsiye edermisiniz?Kullanan arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 10 Mayıs 2014; 21:47:57 >
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt
    Görüntü için olumsuz görüş verecek kimse olduğuna inanmıyorum. Görüntü 5x5.
    Pişman olmazsınız gibi geliyor. Ben son derece memnunum 2 yıldır problemsiz kullanıyorum. Ürünü vatan dan teşhir ürünü olarak almıştım 1700 tl idi. Bir problem, fan sesi geliyordu, servis geldi aldı 1 günde de getirdi, teşhirde tozlandığı içinmiş sadece temizlemişler. Ama yeni seriler nasıldır bilmem yani onların hakkını yemiyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iad70 -- 10 Mayıs 2014; 22:13:30 >
  • Arkadaş TX-P42GW30 ye 1450 TL istiyor.2.el tv olarak fiyat yüksek değilmi?Bir arkadaşda 1200 tl istiyor.2 sininde garantisi 3 yıl kadar var.2 yıllık tv ye 1000 tl gibi fiyata bulabilirsem almak istiyorum.Fiyat nasıl sizce?
    Logo izi plazmalarda giderilebiliyormu?Yoksa kalıyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 12 Mayıs 2014; 6:33:44 >
  • fiyatları yüksek bence. 1.000,00TL - 900 Tl arası olabilir bir ara 5 yıl garanti veriyordu benimki 5 yıl garantili onlarda durum nedir 2 yıl kullanmışlarmıdır bu da önemli bende logo izi yok hiç olmadı fakat logo izini yok etmek için tv de bir özellik var ismini anımsayamadım onu çalıştırman gerek iz varsa eğer. Tv renk ayarları ile oynadım herkez oynamıştır haliyle ama şunu söyliyim çoğu insan söyliyorya sd yayınları çok güzel gösteriyor gerçekten bende çok beğeniyorum. media player olarak yetersiz yukarda söylediğim gibi bilgisyarlar aran varsa filmde çok izliyorsan plex pc yükleyip tv ile arasında bağlantı kurup dlna istediğini yapabilirsin. modemi tv ye yakın bir yere koymalısın yada kablo çekeceksin wifi alacaksın tv ye. ha şuda var samsunglar gibi ekran parlak değil bir matlık var yani lcd Tv görüntüsüne alışmış insanlar panasonic plazma görüntüsünden haşlanmaya bilir ben şahit oldum

• bu televizyonu bilgisayar ile hdmi bağlantı kurabilen var mı bi anlatsın? herşey sağlam, hdmi uydu alıcısı bağladım çalışıyor. bilgisayar lg tvye şak diye bağlanıyor ama bu tvye bağlayamıyorum özel bir sebebi olabilir mi?
  • izmitlii İ kullanıcısına yanıt
    Hocam ikinci monitör olarak bağlıyorsanız (windows+p) tuş kombinasyonuyla gerekli ayarlamaları yapmanız gerekir.
  • Emphire kullanıcısına yanıt
    hocam denemediğim yöntem kalmadı, dediğiniz şart zaten ilk yaptığım şey, tv ismi bilgisayara geliyor, algılama sesi de var ama görüntü yok. komşunun lg ye bağladım windows p yaptım şak diye geliyor ama benimkinde sıkıntı var. kablo saplam tv sağlam pc sağlam ama görüntü yok
  • Bizim GW 30 larda Turksat 4 nasıl ayarlanıyor ?? bilen yazarmı bi zahmet
  • ben akşam eve gittiğimde kanal taraması yapacağım.şuan ezberimde yok,kurcalaya kurcalaya buluyorum.
  • fabrika ayarlarına dönüp

1844 v 2222 frekanslarını taratıp temiz kurulum yapmak en sağlamı gibi
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.