Şimdi Ara

PANASONİC PLAZMA GW30 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.060
Cevap
22
Favori
156.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tv biraz fazla ısınıyor arkadaşlar. sabah 7-7.30 arası izledim haberlere göz attım. kapattıktan sonra aklıma geldi ekrana şöyle bir dokundum bir hayli sıcaktı diyebilirim.
  • 42" ve 46" arasinda kaldik.Odamiz 35m2 3.5 metre civari izleme mesafemiz sizce hangisi daha iyi olur?
  • 46" altına inmemeye çalışın. 50" de uygun gelecektir. 3.5 m mesafe yeterli olur.
  • 2,5 m izleme mesafesinden 50 inç'e bakıyorum. özellikle full hd'ler tadından yenmiyor...
  • panasonic TX-P50GW30 almayı planlıyoruz başta led ile plazma arasında kararsızdık plazmada karar kıldık bu model nasıl kullananlar memnun mu yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkurler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: evil7

42" ve 46" arasinda kaldik.Odamiz 35m2 3.5 metre civari izleme mesafemiz sizce hangisi daha iyi olur?

sd yayın agırlıklı ise 46

hd ve film agırlıklı ise 50 den yukarısıda olabilir bencede
  • quote:

Orijinalden alıntı: eikinskjaldi

selam,

tv biraz fazla ısınıyor arkadaşlar. sabah 7-7.30 arası izledim haberlere göz attım. kapattıktan sonra aklıma geldi ekrana şöyle bir dokundum bir hayli sıcaktı diyebilirim.

İyi tarafından bak kış yaklaşıyor ısıtma olayına katkısını + olarak görmek lazım :) şaka bi yana gerçekten baya ısınıyor
  • Bugün servis geldi ve 50GW30 sonunda çalıştı :)

Akşam 17:30 civarı geldiler ve o saatten şu ana kadar halen açık ve ben ne ekranda ne de arkasında bir ısınma hissetmedim, aksine başka plazma'lardan daha bile soğuk geldi bana.

Görüntü konusunda ise d-smart recevier scart ile bağlı, bazı kanallarda görüntü bozuk olabiliyor ama discovery channel gibi belgesel kanallarında zoom2 de izlememe rağmen çok da kötü değildi. Daha sonra HD olarak Karayip korsanları izledim, görüntü çok iyiydi gerçekten.

Şimdilik diyeceklerim bu kadar, bu servis menüsüne girmek için izlenecek yol ilk mesaja eklenirse yeni cihaz alacak arkadaşlar için kolaylık olur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparco -- 24 Eylül 2011; 3:23:10 >
  • gw30 bende aldım gecenlerde.mükemmel bir görüntüsü var.gündüz eger arkada pencere var ise ekran parlıyor.silik bi görüntüsü yok.ledler gibi parlak canlı görüntülerle gözleri yormuyor.doğal bi görüntüye sahip.yalnız sinema izlerken insanların yürüyüş sahnelerinde felan sanki 3 boyut gibi-yavaş çekim gibi garip bir görüntü oluşuyor.bozuk bir görüntü değil ilginç bir görüntü.anlatmam biraz güç.ben sinemayı projeksiyondan izliyorum çok dert değil benim için...sd yayın izliyom ben ve sd de çok başarılı geldi ama.uydu sistemi yavaş.kanal geçişleri yavaş.
    plazmalar voltaj düşüklüğünden veya elektirk kesintisinden etkilenrmi.ne önerirsiniz.
  • P42GW30E Darty de 1.600 Tl dusmus. Gideyim alayim mi
    Lcd den sonra plazma izlemek nasil olur acaba
  • güzel olur.ben teknosada 1500 e aldım
  • arkadaşlar niçin forumda st33e serisi çok gündemde değil...sadece g serisi ve üstü iyi seriler olarak algılanıyor, genel seride doğru ama 3 boyutluda st serisi infiniti black pro, 5m, 3 boyut, 2 boyuttan 3 boyuta çevirme,sd karttan 3d oynatma gibi özellikleriyle gw30 serisinden daha iyi görünüyor...
    ayrıca vatanda gw30 dan sadece 200 TL farkla satılıyor...
    bilmediğimiz yada yanlış olan birşey mi var? yoksa sadece tercih meselesi mi?
  • arkadaşlar daha önce soruldu mu bilmiyorum ama bu biss key dedikleri şifreyi nereden girebiliyoruz bilen var mı? eğer o menü yoksa dahili uydu alıcı da anlamsız kalıyor...
  • P50GW30 ve D-smart Cam modül....

Bu gün D-smart Cam modül ve eğlence paketi aldım. 1 yıl abonelik 199 TL. Başka herhangi bir ödeme yok süre dolduğunda modülü iade etmek yok. 1 yıl sonunda paket yenilenerek devam edilebilir. Aldığınız modülü TV nin sol tarafındaki yuvaya takmanız yeterli. Açılan HD kanallar; SineGold HD, SinePlus HD, HD en, Dizi Smart HD, Universal Channel HD, EURSPORT HD, Discovery HD showcase, Animal Planet Hd, BBC hd, KanalD hd, Star, TRT, ATV ve A haber HD. Güzel SD kanallarda var. Kanal geçişleri modül taktıktan sonra yavaşladı. Tek olumsuz durum bu. Kanal geçişini hızlandırmak için önerisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. 1 yıllık abonelik için fiyat uygun. Düşünenlere tavsiye ederim. GW30 HD yayınlarda başka bir güzel...
  • Biz de artik GW30 sahibiyiz.
    Yalniz forum sayfalarini tek tek okumaktan yoruldum

Ilk 200 saatte dikkat etmemiz ve yapmamiz gerekenleri bir mesajda toplayabilir misiniz?
    Gercekten cok faydali olacaktir.

Ilginize simdiden tesekkurler.
  • dartydeki kampanya benm de ilgimi çekti. aklımda Samsung 40d5000 vardı acaba 42gw30 ile karşılaştırcak olursak ne söyleyebilirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpdeniz

P50GW30 ve D-smart Cam modül....

Bu gün D-smart Cam modül ve eğlence paketi aldım. 1 yıl abonelik 199 TL. Başka herhangi bir ödeme yok süre dolduğunda modülü iade etmek yok. 1 yıl sonunda paket yenilenerek devam edilebilir. Aldığınız modülü TV nin sol tarafındaki yuvaya takmanız yeterli. Açılan HD kanallar; SineGold HD, SinePlus HD, HD en, Dizi Smart HD, Universal Channel HD, EURSPORT HD, Discovery HD showcase, Animal Planet Hd, BBC hd, KanalD hd, Star, TRT, ATV ve A haber HD. Güzel SD kanallarda var. Kanal geçişleri modül taktıktan sonra yavaşladı. Tek olumsuz durum bu. Kanal geçişini hızlandırmak için önerisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. 1 yıllık abonelik için fiyat uygun. Düşünenlere tavsiye ederim. GW30 HD yayınlarda başka bir güzel...

Ben de yeni 42 inc SEG marka bir Lcd tv aldım. Tv' de CI girişi var yan kısımda benim de kafamı kurcalamaya başladı bu konu. Normalde Dijitürk kullanıyorum fakat özellikle SD yayınlarda görüntü kalitesi çamura yakın en azından Teledünya ve D-Smart' a göre öyle oldugunu okudum. Ama gerçekten DT Sd bazı kanallarda çok kötü bunun sebebinin de sinyali TürkSat değil de EutelSat' tan aldığı oldugunu okudum. Dolayısıyla bu modül işi kafamı kurcaladı. Size sorum şu olucak. Direkt modülü alıp taktığımızda herhangi bir anten ya da uydu alıcıya ihtiyaç kalmadan izleyebiliyor muyuz? Yani direkt tak çalıştır gibi bir şey mi acaba? Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mali198534

quote:

Orijinalden alıntı: alpdeniz

P50GW30 ve D-smart Cam modül....

Ben de yeni 42 inc SEG marka bir Lcd tv aldım. Tv' de CI girişi var yan kısımda benim de kafamı kurcalamaya başladı bu konu. Normalde Dijitürk kullanıyorum fakat özellikle SD yayınlarda görüntü kalitesi çamura yakın en azından Teledünya ve D-Smart' a göre öyle oldugunu okudum. Ama gerçekten DT Sd bazı kanallarda çok kötü bunun sebebinin de sinyali TürkSat değil de EutelSat' tan aldığı oldugunu okudum. Dolayısıyla bu modül işi kafamı kurcaladı. Size sorum şu olucak. Direkt modülü alıp taktığımızda herhangi bir anten ya da uydu alıcıya ihtiyaç kalmadan izleyebiliyor muyuz? Yani direkt tak çalıştır gibi bir şey mi acaba? Şimdiden teşekkürler.

Mödülün görevi aldığınız pakete göre şifreli kanalların şifresini çözmek. Elbette ki anten ve uydu alıcısına (dahili ya da harici) ihtiyaç var. Yani modül takılı değilken uydu alıcınız örneğin kanal D HD yi bulur, açmak istediğinizde şifreli kanal uyarısı alırsınız. Modülü taktığınızda şifreyi çözer ve izlersiniz...

• panasonic TX-P50GW30 almayı planlıyoruz bu model nasıl kullananlar memnun mu yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkurler...
  • İlk burn-in bende oldu sanırım. Cartoon Networks logosu 8-10 saat kaydırma çubuğu çalıştırmama rağmen geçmedi. İzlerken farkedilmiyor, hatta beyaz ekranda da görülmüyor. Siyah ekranda örneğin HDMI 1'de bağlı alet kapalı iken 10-15 santim yakından ve karanlıkta bakınca logo görülüyor. Daha belirgindi önceden biraz geçti ancak bu hale geldi. Hala daha geçer mi diye kaydırma çubuğu çalıştırıyorum arada bir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 25 Eylül 2011; 23:40:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.