Şimdi Ara

PANASONİC PLAZMA GW30 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
22
Favori
156.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güzel bir inceleme olmuş..

Dahili alıcı bencede yeterli tek sıkıntı tek kumandaya alışmak.Örneğin kanal değiştirirken orta tuşa basıp kanal listesi çıkıyor ama aşağıdaki sayfa atlat tuşu o an uzak kalıyor bu sefer iki elle kumanda tutmak sıkabiliyor insanı..Tv nin ara yüzleri menü açıklamaları dört dörtlük bence..

İnceliğine gelince ben tv yi görmeden sadece resimleri ve yorumlara bakarak aldım mağazadan alırken kutu açılmadı bile evde açınca şaşırdım led kadar ince sayılır :) tasarımı çok şık.

Ses olayında kullanıcı ekolayzer ayarları ile biraz daha iyileşme oluyor..

TRT HD görüntüyü seyredipte Panny Plazmayı beğenmeyen kesinlikle LCD veya LED firması çalışanıdır :)

Medya playeri çokta kötü değil bence ama her seferinde altyazı aç seçmek zorundayız.Birde yazı boyutu ayarlaması mümkün değil.

Buzzing ( neyseki bende bundan eser yok )

Isınma olayı iyi tarafından bakalım kışın ısıtma masrafına katkı kesin olur :)

Wi Fi ye gelince : Bu konu ile daha önce yazmıştık NETGEAR marka adaptor panny uyumlu googlede aratınca çıkıyor birde Sanırım burdan bir arkadaşımızın bir tespişti vardı ' dy-vl10 adaptore' böyle bir marka yazmıştı..Bunları inceleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

Hayırlı olsun

Güzel bir inceleme olmuş..

Dahili alıcı bencede yeterli tek sıkıntı tek kumandaya alışmak.Örneğin kanal değiştirirken orta tuşa basıp kanal listesi çıkıyor ama aşağıdaki sayfa atlat tuşu o an uzak kalıyor bu sefer iki elle kumanda tutmak sıkabiliyor insanı..Tv nin ara yüzleri menü açıklamaları dört dörtlük bence..

İnceliğine gelince ben tv yi görmeden sadece resimleri ve yorumlara bakarak aldım mağazadan alırken kutu açılmadı bile evde açınca şaşırdım led kadar ince sayılır :) tasarımı çok şık.

Ses olayında kullanıcı ekolayzer ayarları ile biraz daha iyileşme oluyor..

TRT HD görüntüyü seyredipte Panny Plazmayı beğenmeyen kesinlikle LCD veya LED firması çalışanıdır :)

Medya playeri çokta kötü değil bence ama her seferinde altyazı aç seçmek zorundayız.Birde yazı boyutu ayarlaması mümkün değil.

Buzzing ( neyseki bende bundan eser yok )

Isınma olayı iyi tarafından bakalım kışın ısıtma masrafına katkı kesin olur :)

Wi Fi ye gelince : Bu konu ile daha önce yazmıştık NETGEAR marka adaptor panny uyumlu googlede aratınca çıkıyor birde Sanırım burdan bir arkadaşımızın bir tespişti vardı ' dy-vl10 adaptore' böyle bir marka yazmıştı..Bunları inceleyebilirsiniz.

Selam Virtualfrog

Su ayarlar konusunda biraz daha aciklayici olurmusun lutfen. Cunku menu cok genis ve bulmakta zorlaniyorum

Birde sey fark ettim . Tv yi THX moduna alinca ve aspect tide 16:9 yapinca sol ust kosede kesik kesik beyaz cizgiler cikiyor bu normami.

Ayrica tv yi kablludan analog izliyorum ve karliymis gibi gosteriyor normal mi ?. Cunku daha teledunyayi almadik ama digital yayinlari buldu DVB-C de ama hepsi siferli.

Teledunya 3D ve Teledunya hd yi gosteriyor sol kosede 1080i 50hz yaziyor actigimda . Hd de yayin cok kargacik burgacik , kesik kesik gosteriyor yani yayin normal tv

gibi degil ayrica . Yayini daha iyi olmasi icin teledunya alamak sart mi hd yayinin duzelmesi icin ?

Biraz uzun oldu ama Cevap layacagini biliyorum

Tesekkurler

• Tekonosa'da ki dünkü kampanyadan 2240 TL'ye 50GW30'umu aldım, iyi ki dün siparişi vermişim bugün 2799 olmuş fiyatı :)

İnceleme ve yorumlar için tüm arkadaşlara teşekkürler, cihazım gelince bu yorumları tekrar tekrar okumak gerekecek :)
  • 15 eylülde yeni yazılım çıkmış 1.17 versiyon. Media player özelliğinde iyileştirmeler yapılmış.
    http://panasonic.jp/support/global/cs/tv/download/fw/down_eu4.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenugur

VirtualFrog

ekomod bence gündüz icin konulmus bir özellik önceden de yazmıstım.. ekomod gündüz televizyonun kontrastı otomatikman artıyor ama ayarlaran belli olmuyor bu ,,nereden biliyorum televizyonun elektirik tüketiminden

enerji ölçüm cihazı var bende

gündüz ortam aydınlıkken eko mod acık televizyon 180w ile 230 watt elektrik tüketiyor
    gündüz ortam aydınlıkken eko mod kapalı televizyon 85w ile 135 watt elektirik tüketiyor

aksam ve karanlık ortamda ekomod acık ise kontrası düsürerek tüketimi azaltıyor yani,, bu özelliğide bence plazmanın zaten soluk gibi görünen(lcd ve led lcdlere göre) ekranını gündüz bi derece kurtarmak

ben ekomod kapalı kullanıyorum

Selam herkese

Bir sorunum var. Tv benim notebook goruyor ve icindeki doyalari goruyor. Sorunum ise hdmi kablo ile baglamadan nasil ekradaki goruntuyu tv ye aktarabilirim.

• 1080p film indirip izleyeceğimiz bir site varmı arkadaşlar?
  • xmuratalix pany 42GW30 1512 TL demissin! nereden aldin peki? ben de almayi dusunuyorum o panelden de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimmy_bly -- 18 Eylül 2011; 23:48:12 >
  • Arkadaşlar merhaba bende yıllardır donanım haber takipçisiyim nihayet üye olabildim gw30 almamın bunda payı çok tabiki uzun araştırmalar sonucu bende plazmaya karar verenlerdenim bunu okuyunca aklın yolu bir diyenlerin sesini duyar gibi oluyorum henüz bağlanmadı, ilerleyen zamanlarda deneyimlerimi paylaşırım 1520 tl ye aldım umarım pişman olmam o kadar tv mağazası gezip video denedikten sonra :)
  • selam,

cumartesi günkü turuncu indirimden ben de 50 inç kaptım bir tane 2239/12 taksit.

sizlerden ricam elinde ilk zamanlarda oynatmamız veya göstermemiz gereken özel video ve resimler varsa ulaştırmanız.

bir de servis kuruluma geldiğinde, dikkat etmem gereken ve onlardan özellikle istemem gereken bir husus var mıdır?

teşekkürler...
  • Hayırlı olsun..

Servise tv nin kullanım saatine baktırın böylece ürürn teşhir falansa çıkar meydana
  • Beyler tv'im bozuldu bende teknosa'ya gidip yeni bir tv alayım dedim, 50gw30'u çok beğendim fiyatı 2.799 TL'de uygun geldi ama şimdi sizin 1-2 gün önce 2.240 TL'ye aldığınızı görünce kahroldum, almasam mı acaba biraz beklesem mi bir daha yaparlar mı böyle bir kampanya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrBeyaz -- 19 Eylül 2011; 13:24:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: p_r_o_t

Beyler tv'im bozuldu bende teknosa'ya gidip yeni bir tv alayım dedim, 50gw30'u çok beğendim fiyatı 2.799 TL'de uygun geldi ama şimdi sizin 1-2 gün önce 2.240 TL'ye aldığınızı görünce kahroldum, almasam mı acaba biraz beklesem mi bir daha yaparlar mı böyle bir kampanya?

bence alma, çünkü daha 2 gün önce başka bir satıcıya 2250 lira teklif ettim 50 inç için ve adam benimle dalga geçti, hemen arkasından 2240 liraya turuncu indirimden aldım.

eminim ekim ayı içerisinde de benzer bir fırsat olacaktır, o zaman değerlendirirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

Hayırlı olsun..

Servise tv nin kullanım saatine baktırın böylece ürürn teşhir falansa çıkar meydana

teşekkürler,

önerini dikkate alacağım...
  • Selam Herkese

Windows Media center ile 42gw30 nasil baglanir? windows media center eklemek istiyorum ama setup key istiyor ama birturlu tv de o 8 haneli sifreyi bulamadim

Nasil olacagini bilen var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: jimmy_bly

xmuratalix pany 42GW30 1512 TL demissin! nereden aldin peki? ben de almayi dusunuyorum o panelden de..

18 eylül adana teknosa ekstradan turuncu indirimden aldım. maalesef açmadan iade edecegim gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmuratalix -- 25 Mayıs 2020; 22:26:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eikinskjaldi

quote:

Orijinalden alıntı: p_r_o_t

Beyler tv'im bozuldu bende teknosa'ya gidip yeni bir tv alayım dedim, 50gw30'u çok beğendim fiyatı 2.799 TL'de uygun geldi ama şimdi sizin 1-2 gün önce 2.240 TL'ye aldığınızı görünce kahroldum, almasam mı acaba biraz beklesem mi bir daha yaparlar mı böyle bir kampanya?

bence alma, çünkü daha 2 gün önce başka bir satıcıya 2250 lira teklif ettim 50 inç için ve adam benimle dalga geçti, hemen arkasından 2240 liraya turuncu indirimden aldım.

eminim ekim ayı içerisinde de benzer bir fırsat olacaktır, o zaman değerlendirirsin...

bencede mutlaka tekrar indirim olacaktır zaman sıkıntısı yoksa,, durabilirim diyorsan iade et tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: eikinskjaldi

selam,

cumartesi günkü turuncu indirimden ben de 50 inç kaptım bir tane 2239/12 taksit.

sizlerden ricam elinde ilk zamanlarda oynatmamız veya göstermemiz gereken özel video ve resimler varsa ulaştırmanız.

bir de servis kuruluma geldiğinde, dikkat etmem gereken ve onlardan özellikle istemem gereken bir husus var mıdır?

teşekkürler...

video icin 1 sayfadaki videoyu kullanabilirsin ben sd karta kaydedip geceleri televizyonda bunu acık bırakarak rodaj süresini doldurmustum

servis fazla bi sey yapmıyor aslında ilk kurulumda kabaca televizyonu calıstırıyor o kadar diyebiliriz bakarlarsa kullanım saatini görmek istediğinizi söyleyin ve yapıyorlarsa ölü piksel testi
    baskada ilk anda yapılacak bi sey yok gibi

tüm alan arkadasların cihazları hayırlı olsun olumlu olumsuz tüm yorumları paylasmalarını bekliyoruz

iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: xmuratalix

quote:

Orijinalden alıntı: jimmy_bly

xmuratalix pany 42GW30 1512 TL demissin! nereden aldin peki? ben de almayi dusunuyorum o panelden de..

18 eylül adana teknosa ekstradan turuncu indirimden aldım. ama hanım kızdı . maalesef açmadan iade edecegim gibi

aksam bir buket gülle sansını tekrar dene bence oda olmassa yapacak bi sey yok senin icin

• arkadaşlar tv nin desteklediği 1080 p film nerden bulabiliriz?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.