Şimdi Ara

PANASONİC PLAZMA GW30 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.060
Cevap
22
Favori
155.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kararsız gelince sana PM atacağım sanırım ayda 1 oluyor muhtemelen önümüzdeki hafta olabilir..

Alperen çok şanslı biriymişsin TV konusunda :)

Nazar değmesin benim GW30 da en ufak cızzz yok :) çok sessiz çalışıyor
  • arkadaslar 2 gün önce gw30 geldi. dahili uydu alıcısını soran bi arkadas vardı. ona söyleyeyim bende cift canak var ev sahibinin . normal kanalların görüntüsü yeterli sayılır ama sırf görüntüsünün güzelliginde oturup trt hd yi baya bi seyrettim bugün :)

bi sorum var. acaba kanal değiştirdikten sonra ekran boyutu otomatik olarak değişerek büyüyen var mı. bende bugun böyle bişey cıktı cok canımı sıktı. kanalı değiştirince önce normal boyutlarda görünüyor. 10-15 saniye sonra kanal logosu veya alttaki yazılar neredeyse ekran kayboluyor. yani zoom 1-2-3 modlarından birine geciyor ben ellemeden. çözümünü bilen varsa yardımcı olsun. kafam fena bozuldu. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: seytankirmizi

arkadaslar 2 gün önce gw30 geldi. dahili uydu alıcısını soran bi arkadas vardı. ona söyleyeyim bende cift canak var ev sahibinin . normal kanalların görüntüsü yeterli sayılır ama sırf görüntüsünün güzelliginde oturup trt hd yi baya bi seyrettim bugün :)

bi sorum var. acaba kanal değiştirdikten sonra ekran boyutu otomatik olarak değişerek büyüyen var mı. bende bugun böyle bişey cıktı cok canımı sıktı. kanalı değiştirince önce normal boyutlarda görünüyor. 10-15 saniye sonra kanal logosu veya alttaki yazılar neredeyse ekran kayboluyor. yani zoom 1-2-3 modlarından birine geciyor ben ellemeden. çözümünü bilen varsa yardımcı olsun. kafam fena bozuldu. :(

kumandada us tarafta asbeck ti sanırım tusa bas ekranda secenekler cıkacak oradan 16,9 olanı sec ok de

ancak simdilik otomatik te tutmak senin icin daha iyi bi kaç ay sonra istediğin ayara getirebilirsin

hayırlı olsun

• benim televizyonda pazartesiden beri durmadan calısıyor neredeyse ama adını koyamadıgım bi sey var sanki televizyonda siyah sahnelerde daha karanlık gösteriyor sanki fazla detay yok gibi yada benim hüsnü kuruntum

bakalım ne olacak

• Alperenugur :
    Aynı kuruntu bende de var sanırım :) sanki giderek daha karanlık gösteriyor gibi geliyor bana..TV eşim memleketdeyken almıştım tabi 2 saat izahat yok şöyle çalışacak habire kanal değişecek logo dışarda kalsın vs. : ) dün baya aynı kanalda açık kalmış TV eyvah dedim oldumu burn..Neyseki bir şey yok iz falan göremedim..Hanım fırça atıyor bu ne sıkıntılı Tv alamadınmı başka diye :) Ama TRT HD kanalı izlerken fikri değişti nihayet.

Ben bu RODAJ işini sizler kadar sıkı yapmıyorum benim şimdilik sadece 100 saat kadar oldu ağır ateşte pişmiş yemek gibi olsun TV :)

HD kanallardan ATV aspect ile ne yaparsam yapayım sürekli kenarlarında siyah var bende izlemiyorum orayı

Seytankırmızı:
    Kanalların modu otomatik değişiyor belkide o kanalda daha once zoomda bıraktınız.Sanırım görüntü modları hafızaya alınıyor ama nasıl onu bende çözemedim..

Tv nin internet özelliklerini kullanan varmı ? viera connect çıkan menüdeki bir çok sayfa almanca içerikli acaba kurulumu yaparken almanya seçtim diyemi öyle çıkıyor ??

• VirtualFrog

atv hd yayını sd ile ortak yayın yapıyor,, bazı görüntüler özellikle haberlerde sd kamera ile cekildiği icin,, hd yayında (televizyondan degil yayından dolayı 4,3 formatında ) görünüyor.. yani 16,9 hd formatında 4,3 sd yayın veriyorlar ve kenarlarda bosluk olusuyor

televizyon buna bi sey yapamıyor çünkü yayın hd

benimde basıma geliyor yavas yavas söylediklerin

internet icin büyük ihtimal kurulum yaptıgın ulkeyle alakalı site ve icerik veriyor.. tam bilmiyorum

türkcede bi kaç türkce site vardı en azından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenugur -- 9 Eylül 2011; 9:39:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alperenugur

quote:

Orijinalden alıntı: seytankirmizi

arkadaslar 2 gün önce gw30 geldi. dahili uydu alıcısını soran bi arkadas vardı. ona söyleyeyim bende cift canak var ev sahibinin . normal kanalların görüntüsü yeterli sayılır ama sırf görüntüsünün güzelliginde oturup trt hd yi baya bi seyrettim bugün :)

kumandada us tarafta asbeck ti sanırım tusa bas ekranda secenekler cıkacak oradan 16,9 olanı sec ok de

ancak simdilik otomatik te tutmak senin icin daha iyi bi kaç ay sonra istediğin ayara getirebilirsin

hayırlı olsun

abi o konuyu uygulamıstım. ben genelde bu tur seylerde otomatiği kullanırım. pek fazla ellemem. otomatikteyken. mesela ekranı genişletince asbeckten düzeltiyorum ok diyorum. kanal değiştirdiğinde tekrar kafasına göre ayarlıyor. 16.9 u secsen de kanal değişince aynı şekil durum devam ediyor.

ayrıca şimdi yeni bişey farkettim. allta siyah bant ustunden beyaz yazı gecen kanallarda yazılar arada bir bildigin titreşiyor. valla sakın panasonic alma diyenlerin sözleri kulaklarımda yankı yapıyor :(

bunların bu sekil seyler icin bi teknik destek telefonu filan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

Alperenugur :
    Aynı kuruntu bende de var sanırım :) sanki giderek daha karanlık gösteriyor gibi geliyor bana..TV eşim memleketdeyken almıştım tabi 2 saat izahat yok şöyle çalışacak habire kanal değişecek logo dışarda kalsın vs. : ) dün baya aynı kanalda açık kalmış TV eyvah dedim oldumu burn..Neyseki bir şey yok iz falan göremedim..Hanım fırça atıyor bu ne sıkıntılı Tv alamadınmı başka diye :) Ama TRT HD kanalı izlerken fikri değişti nihayet.

Ben bu RODAJ işini sizler kadar sıkı yapmıyorum benim şimdilik sadece 100 saat kadar oldu ağır ateşte pişmiş yemek gibi olsun TV :)

HD kanallardan ATV aspect ile ne yaparsam yapayım sürekli kenarlarında siyah var bende izlemiyorum orayı

Seytankırmızı:
    Kanalların modu otomatik değişiyor belkide o kanalda daha once zoomda bıraktınız.Sanırım görüntü modları hafızaya alınıyor ama nasıl onu bende çözemedim..

Tv nin internet özelliklerini kullanan varmı ? viera connect çıkan menüdeki bir çok sayfa almanca içerikli acaba kurulumu yaparken almanya seçtim diyemi öyle çıkıyor ??

dediğin doğru galiba. ama zoom 3 e alıp gezdim kanalları. hd kanallarda normale dönüyor digerlerinde zoom 3 te devam ediyor kendsi eski haline almıyor. bakalım neler olacak.

interneti ben kullanıyorum. ethernet kablosunu taktım arkaya. sorunsuz. türkce secilmişti ilk acıldıgında. servis elemanı yaptı. benim interneti tek ben kullanıyorum. 8 mb e kadar. yani hız sorunu yok takılma yok. ilk acılısta da viera connect kullanmak icin ok e basın diye yazı cıkıyor.

• televizyon hd kanallarda görüntü formatını otomatik secer diye bi yazı hatırlıyorum sanki kullanma klavuzunda aksam bakmak lazım
  • Yeni güncelleme gelmiş. Viera connect güncelleme yapmadan açılmadı. Açılınca da bir değişiklik göremedim. Ne iştir bilen var mı? Neden güncellendi şimdi bu herşey eskisi gibi. Shutter Island mkv'mi hala açmıyor, divx altyazıları hala ufak.... Ne halt güncellediler acaba bunlardan daha elzem görüp de!

Edit: Güncelleme nedir araştırırken Netgear bir modeli wireless adaptör ile kablosuz internet kullanılabildiğini, Logitech yine belli bir modeli ile Skype Kamerası olduğunu gördüm Panasonic sitesinde.http://panasonic.jp/support/global/cs/tv/compatibility/usb/option2_1a.html Güncelleme ile ise ilgili bilgi yok hatta hala son yazılım 1304 gözüküyor sitede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 10 Eylül 2011; 5:07:34 >

• engunaydın:

Bende bu internete bir türlü bağlanamayınca TV yi fabrika ayarlkara geri döndürdüğümde viera connect versiyon güncellemesi çıkartı ve yükledim bende herhangi bir değişlik görmedim..

Netgear ı daha once yazmıştım 170 tl civarı bir ürün başka muadili yok zaten panny ile anlaşmalı bir firma..kamerasını araştırmamıştım skype kullanamdığım için

altyazılar ufak ama ben bir siteden baya güncel hatta dublajlanmış filmler indiriyorum uğraşmıyorum fazla altyazı ile :) nasılsa sonunda MKV yerine ZKV çıkar onuda bizim tv ler göstermez el mahkum gider adam gibi mediaplayer alırız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

engunaydın:

Bende bu internete bir türlü bağlanamayınca TV yi fabrika ayarlkara geri döndürdüğümde viera connect versiyon güncellemesi çıkartı ve yükledim bende herhangi bir değişlik görmedim..

Netgear ı daha once yazmıştım 170 tl civarı bir ürün başka muadili yok zaten panny ile anlaşmalı bir firma..kamerasını araştırmamıştım skype kullanamdığım için

altyazılar ufak ama ben bir siteden baya güncel hatta dublajlanmış filmler indiriyorum uğraşmıyorum fazla altyazı ile :) nasılsa sonunda MKV yerine ZKV çıkar onuda bizim tv ler göstermez el mahkum gider adam gibi mediaplayer alırız :)

Alperen ile biz hallettik o meseleyi aldık MKV playerları. Yalnız sen henüz farketmedin sanırım altyazılar sadece srt gibi dosyalı altyazılarda ufak. Örneğin kendinden altyazılı MKV indirirsen altyazılar gayet okunaklı ve büyük oluyor.

Netgear muadili vardır muhakkak ama bulmak lazım. Herkes benzer mimariler kullanıp farklı marka yapıyor. Ben Airties AP ile interneti taşıyorum zaten o yüzden pek ilgilenmiyorum.

• virtualfrog

evet bencede mediaplayer lazım televizyonun yanına hd film izledikten sonra dıvx ler tat vermiyor

dıvx lere alt yazı gömmek icin

http://www.pocketdivxencoder.net/EN_index.htm bunu öneririm basit kullanıslı bir program

kullanımı

http://www.baglanbize.com/baglanbize-kullanma-klavuzu/49400-pocket-divx-encoder-kullanimi-filmlere-altyazi-eklemek.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenugur -- 10 Eylül 2011; 14:46:28 >

• İyimiş
  • bugün 46gw30 sipriş verdim yarın geliyor umarım pişman olmam.

benim için mkv ynatımı iyi olsun bir de uydu alıcısı işimi görsün yeter.

bu arada biraz sonra ebayden kargo dahil 60 dolara wifi adaptörü dy-wl10 sipariş edeceğim. bu cihaz aldığım tv ile uyumlu değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohara

bugün 46gw30 sipriş verdim yarın geliyor umarım pişman olmam.

benim için mkv ynatımı iyi olsun bir de uydu alıcısı işimi görsün yeter.

bu arada biraz sonra ebayden kargo dahil 60 dolara wifi adaptörü dy-wl10 sipariş edeceğim. bu cihaz aldığım tv ile uyumlu değil mi?

Wi Fi için netgear marka ürün uyumlu diye biliyoruz..Cihazınız hayırlı olsun..Filmlerdeki performansı çok iyi endişe etmeyin..Uydu alıcısıda yeterli bence ama alışık olduğumuz harici uydu kontrolu gibi değil biraz alışmak gerekiyor

Şimdi baktım dy-vl10 adaptore panasonic uyumlu görünüyor ama emin değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirtualFrog -- 13 Eylül 2011; 12:37:51 >
  • peki bu tv'yi kabloya mı bağlasam daha iyi sonuç alırım yoksa uyduya mı? bir de d-smart veya digiturk ya da teledunya izlemek için ek cihaza ihtiyacım var mı yoksa dahili recievera modul takmam yeter mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohara -- 13 Eylül 2011; 12:47:09 >
  • Bölgemde teledünya imkanım yok o yüzden bilmiyorum..Elbetde kablo yayın uydudan iyidir.. CI slotuna dsmart oluyor fakat onunda biss key girme imkanı yokmuş harici uydunun artısı var elbetde..

Normal uydu ile SD yayınlarda çok dehşetli bir performans beklemeyiniz ama TRT HD deki görüntü TV nin performansı için yeterli..Paralı platform yayınları elbetde biraz daha oynanmış ve temiz geliyor.

Ben dahili uydusunu kullanıyorum daha sonrası içinde CI slota dsmart modul düşünüyorum veya harici bir dream box tarzı cihaz bağlamak iyi olurdu
  • ürünü teslim almadan iade etmeye karar verdim. sebepler:

-hdmi dışında pc bağlantı imkanı yok
    -ekran yansıma yapıyor
    -uydu alıcısı yeterli değil, modül takılmıyor
    -mkv ve altyazı performansı kötü

şimdi bunun yerine ne alacağım? illa plazma olması şart değil, önerilere açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohara -- 14 Eylül 2011; 0:03:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohara

ürünü teslim almadan iade etmeye karar verdim. sebepler:

-hdmi dışında pc bağlantı imkanı yok
    -ekran yansıma yapıyor
    -uydu alıcısı yeterli değil, modül takılmıyor
    -mkv ve altyazı performansı kötü

şimdi bunun yerine ne alacağım? illa plazma olması şart değil, önerilere açığım.

bu tv yi 1 haftadır kullanan biri olarak söylüyorum. hiç riske girme direk samsung sony veya philipsin 42'' ledlerinden birini al. asgari 100 hz ve 2 ms ve altında tepkili olsun yeterli. bütçeye göre özellikler artar ama bunlar fikir verebilir sanırım.

hd görüntülerde sözüm yok ama geri kalanı için pek ronaldinho değil.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.