Şimdi Ara

PANASONİC PLAZMA GW30 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
22
Favori
156.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: casper77

quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

Değerli Panasonic kullanıcıları ve Panasonic almayı düşünen arkadaşlar,

Verdiğim linke bir göz atıp attığım mesaja desteğinizi belirtmek Panasonic Türkiye'yi hayırlı bir konuda harekete geçirebilir. Lütfen linke tıklayıp sayfayı beğenip Şehitlerimiz ile ilgili Panasonic Türkiye'nin iletisine yaptığım yorumu desteklerseniz Panasonic Türkiye bu konuda bir şeyler yapabilir.

http://www.facebook.com/PanasonicVieraTV

işyerinde facebook'a giremiyorum.
    evde ilk facebook'a girdiğimde dediğinizi yapacam. Panasonic bu konuda ne yapabilir, açıklarmısınız?
    duyarlılığınız için teşekkürler.

Tıklayınca göreceksiniz zaten. Başsağlığı mesajı yayınlamışlar, kurumsal kimliklerinin geride kalan çocuklara eğitim bursu ve ileride Panasonic'de iş imkanı sağlayabileceğini düşünüp bir yorumda bulundum taziye mesajlarına. Fazla sayıda kullanıcı yüklenirse neden olmasın diyorum çocuklar için bir burs.

• Msjım bulunsun..
  • GW30 cular en son media server denememde Tv bana yeni güncelleme var dedi 1318 kurduk ama sonra az sapıttı TV şimdi 1080 p filmlerde arıza çıkartmaya başladı..Direk HDD bağladım sol taraf usb ye açamıyor içeriği görüyor ve kütt! menüden dışarı çıkıyor
  • slm arkadaşlar benim de bi sorum olacak tv ye 5 1 ses sistemini nasıl bağlarım? logitech x 540 ım var, sarı+siyah+yeşil renkli girişleri nereye girecek,o renkte giriş yerleri bulamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tplav

slm arkadaşlar benim de bi sorum olacak tv ye 5 1 ses sistemini nasıl bağlarım? logitech x 540 ım var, sarı+siyah+yeşil renkli girişleri nereye girecek,o renkte giriş yerleri bulamadım...

Tv de sadece sol ve sağ ses çıkışı var ( arka taraf ) ve yan panelde Audio in var ..Ama dijital çıkış var HDMI 3 nolu portun altındaki siyah kare yer bunu harici 5+1 e bağlayabiliyoruz sanırım..Fakat bu bağlantı için ayrı bir adaptor kablo gerek oda TV kutudan çıkmıyor..

Sizin 5+1 de bu tarz giriş varsa sanırım bu olur

http://urun.gittigidiyor.com/1-5m-Fiber-Optik-Ses-Kablosu-A-Kalite-Garantili_W0QQidZZ46592312

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirtualFrog -- 23 Ekim 2011; 13:07:54 >

• resim ne kadar net bilmiyorum, küçültmeyi pek beceremedim...resimde göründüğü gibi bütün çıkışlar...o önerilen fiber optik kablo buna uymaz sanırım değil mi? bu üçlü girişin direk girebileceği yer yok mu tv de sizce?

PANASONİC PLAZMA GW30
  • ayrıca tvnin dahili uydu alıcısını kullanıyorum, bu akşam çoğu kanalda sinyal yok diyor...türksatla falan mı ilgili problem nedir...yoksa hepsi için biss key girmemiz mi gerekecek...iyice soğudum bu dahili recieverdan ....trt hd vb. kanallarda bisskey giremediğimden bundesliga maçlarını hd izleyemiyorum
    almak zorunlu hale geldi adam gibi bi hd uydu alıcısı sanırım...siz ne dersiniz?
  • 50 inçlik gw30 ile samsung d serisi smart tv(led tv 7 serisi) arasında kaldım bu topicte ençok gw30 un media player özelliği eliştirilmiş, piyasada 200 küsür tl ye satılan WDTV ler var , bendede var bi tane bu media playeri bağlarsak bir sorun olmaz sarınım çünkü bir arkadaş philips media pleyari taktım hard disk olarak gördü demiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynetic -- 24 Ekim 2011; 0:28:08 >
  • cihazın kendi tunerini az önce bir denedim, bu yazıyı yazdığım saat itibari ile atv nin hd kanaldında ve astradaki alman hd kanalında herhangi bir problem yokken, trt hd ve HDe kanallarında ekranda "şifrelenen kanal" uyarısı veriyor ve görüntü yok. bu kanallar şifrelimi yoksa benim cihazdamı bir problem var.
  • dün tv yi kapattığımda türksat kanallarının nerdeyse %80 i şifreli görünüyordu...bi anormallik var belli, sabah bakmadım ...ayrıca şunu sorayım ben kanal ararken tüm uydularda ara gibi bi seçenek göremedim...illa türksat veya hotbird...vs seçtiğimiz tek uydunun mu kanallarını mı izleyecez sadece?
  • Tplav o resimdeki arka panel GW30 değil bendekine benzemiyor çünkü
  • o resim benim 5+1 in ,subwoofer ın arkası...panelinkini herkes biliyor diye koymadım :) burdan nasıl bizim tvye bağlantıyı sağlarım onu bilemedim....
  • Tv nin digital çıkıştan ses sitemine adaptör varmı diye araştırmak lazım..
  • ek bi kablo,aparat...vs. gerekecek anlaşılan...tam olarak neye ihtiyacım var onu bulamadım..:( ses sistemi de eski sayılmaz halbuki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tplav

ek bi kablo,aparat...vs. gerekecek anlaşılan...tam olarak neye ihtiyacım var onu bulamadım..:( ses sistemi de eski sayılmaz halbuki...

televizyonun arkasında audio in ve audio out,, giris ve cıkısları var televizyon yayınlarındaki sesi harici kaynaga vermek icin audio out cıkısları kullanılır ama sendeki kablolar ve sistem pc icin yapılmıs sanırım cünkü amfide ön arka ve bas olarak üç giris görünüyor,, baska bir giris yeri varmı (audio in yada left yada rıght yazan

optik kobloyu analoga ceviren parca varmı bilmiyorum varsada sesi yine left rıght olarak ikiye ayıracaktır yani yine aynı sorun cıkacaktır

evsinema sistemi olan arkadaslarda eger amfisinde optical in girisi varsa televizyonun optical aut cıkısına takacakları optik kablo ile dolby dicital ses alabilirler ve yine amfilerinde dts cözücü varsa Dts ses alabilirler televizyondan amfilerine,,bu sekilde baglantı yapan arkadaslar sesin ayarının amfiden yapabilirler televizyonun kumandası amfiyi kumanda etmez

optik kablo dısında,, baska bir kaynaga dolbdijital ve dts ses aktarımı yapılmıyor televizyon üzerinden

basit sistemlerde ise (tplav arkadasımızınkı gibi olanlar yani 5+1 yada 4+1 yada 2+1) bu sistemlere sesi audio aut cıkıslarından verebiliriz ama dd yada dts olmaz,, bu sesleri televizyon 2,0 olarak kendisi cözer ve audio aut cıkısından harici kaynaga gönderir ve burada ses yükseltilir ve 4+1 yada 5+1 e mix edilir (tabi özellikleri icinde varsa)

benim bilgilerim bu yönde ama yanlıs yada eksik varsa düzeltilir mutlaka

iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenugur -- 26 Ekim 2011; 21:42:42 >

• Biz arkadaşın VT30 unu ses sistemine bağladık hatta aynı digital ses çıkışı bizim GW30 lardada var..ama bağlanan karşı cihazında digital çıkışa uygun olması gerek VT serisin kutu içinden digital kablo ve aparatları çıkıyor(muş) bir kaç değişik adaptör kablo çıktı kutudan
  • led samsung alacakken sırf bu forumu okuduğum için 50lik bir gw30 aldım, yalnız şu ilk bilmemkaç saat şunu bunu izleme, parlaklığı azalt, yok kanal değiştir ki logosu orda yapışmasın falan tribinden daha dün gelen aletle ilgili dev triplere girdim, 30 dakkada bir saçma sapan kanal deiştirmekten tutun kanalları abartı bir zoom ile izlemeye kadar değişik hareketlerde bulundum, okumasam burayı direk aldığım gibi kullanırdım aleti =) neyse, ps3 oynamaya başladım ama performans çok canavar, umarım oynıyorum diye yine yapışan eden birşey olmaz...
  • Bu yanık işi 30 dk da olacak durum değil ama ps3 oynarken asıl dikkat edin bence
  • neye dikkat edeyim hocam bir parça açarsan çok sevinirim, gta tarzı devamlı görüntünün değiştiği bir oyun zarar mı veriyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acorpse

neye dikkat edeyim hocam bir parça açarsan çok sevinirim, gta tarzı devamlı görüntünün değiştiği bir oyun zarar mı veriyor?

hayırlı olsun televizyon

söylendiği gibi plazmaların ilk bi kaç yüz saat calısmasına dikkat ederek hem resim yapısması riskini minimize ediyor hemde daha dogru renk uretimi saglıyorsunuz

ilk sayfadaki uyarıları dikkate alıp ilk 200 300 saati buna göre kullanırsanız faydalı olacaktır misal kendi gw30 umu günde 20saate yakın calıstırdım normal mod da ve ayarları biraz daha kısarak gündüzleri normal televizyonumu seyrttim zoom 1 d geceleri ise 1 sayfadaki videoyu hafıza kartına atıp televizyonun media playerinden gösterdim sabaha kadar sonuc 15 günde 300 saati geçti ve normal kullanıma geçtim

bir ayın sonunda 500 saati gecirdim ve artık hiç birseye dikkat etmiyorum yeri geliyor 6 7 saat aynı kanalda kalıyor ust uste 2 bazen 3 hd filim izliyorum
    resim yapısması yok

oyun konusuna gelince 200 300 saati doldurmadıysan 1 saatten sonra 10 15 dk baska görüntü izle
    oyunlardakı sabit görüntüler (hayat barı silah durumu hız göstergeleri vs) ekrana yapısabilir bu ihtimal var
    bu güne kadar panasonic sayfasında resim yapısması sikayeti kalıcı olarak olmadı,, olan arkadaslarda televizyonun kendi özelliğinde olan ekran yıkama özelliği ile yada baska görüntülerle bu sorundan kurtuldu kimisi bi kaç saatte kimisi bi kaç günde ama kalıcı oldu diyen görmedim ben,, son 1 senedir hatırlamıyorum

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.