Şimdi Ara

PANASONİC PLAZMA GW30 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
22
Favori
156.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alperenugur

quote:

Orijinalden alıntı: acorpse

neye dikkat edeyim hocam bir parça açarsan çok sevinirim, gta tarzı devamlı görüntünün değiştiği bir oyun zarar mı veriyor?

hayırlı olsun televizyon

söylendiği gibi plazmaların ilk bi kaç yüz saat calısmasına dikkat ederek hem resim yapısması riskini minimize ediyor hemde daha dogru renk uretimi saglıyorsunuz

ilk sayfadaki uyarıları dikkate alıp ilk 200 300 saati buna göre kullanırsanız faydalı olacaktır misal kendi gw30 umu günde 20saate yakın calıstırdım normal mod da ve ayarları biraz daha kısarak gündüzleri normal televizyonumu seyrttim zoom 1 d geceleri ise 1 sayfadaki videoyu hafıza kartına atıp televizyonun media playerinden gösterdim sabaha kadar sonuc 15 günde 300 saati geçti ve normal kullanıma geçtim

bir ayın sonunda 500 saati gecirdim ve artık hiç birseye dikkat etmiyorum yeri geliyor 6 7 saat aynı kanalda kalıyor ust uste 2 bazen 3 hd filim izliyorum
    resim yapısması yok

oyun konusuna gelince 200 300 saati doldurmadıysan 1 saatten sonra 10 15 dk baska görüntü izle
    oyunlardakı sabit görüntüler (hayat barı silah durumu hız göstergeleri vs) ekrana yapısabilir bu ihtimal var
    bu güne kadar panasonic sayfasında resim yapısması sikayeti kalıcı olarak olmadı,, olan arkadaslarda televizyonun kendi özelliğinde olan ekran yıkama özelliği ile yada baska görüntülerle bu sorundan kurtuldu kimisi bi kaç saatte kimisi bi kaç günde ama kalıcı oldu diyen görmedim ben,, son 1 senedir hatırlamıyorum

üstad önce uzun ve kendi açımdan değerli cevabın için teşekkür ederim, yazdıklarını aynen uygulamaya dün başladım, zoom birde kanalları izlemek, bir kanalda çok uzun durmamak gibi, media playera o videoyu da çakıp 3 5 gün allah ne verdiyse tvyi açık bırakacağım, en üzücüsü de aleti aldıktan sonra bi kere dinamiği açıp baktım gözlerime inanamadım, çılgıncasına parlaklık vardı aman allah diyip yine eski moda üzülerek döndük, neyse ilerde açıcaz artık..
    bunun dışında dediğin gibi hayat barı ve buna benzer oyunlarda olmayanları oynamaya çalışıyorum, bilmiorum ilginiz varmıdır ama l.a noire oyunu bu tv için biçilmiş kaftan, kalıcı bir görüntü yok, yalnız oyun moduna alıyor tvyi otomatik olarak bu hdmi çıkışını açtığımda ps3 için, bilmem bir sorun yaratır mı, bir de sanırım okuduğum kadarı ile kaç dakikadır oynandığını belirtiyo, bu elektrik tasarrufu için yanılmıyorsam... oyunu çok oynadın arkadaşım bırak artık diye o uyarıyı koydularsa helal olsun o ayrı =)

• http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=54639

arkdaşlar bu ürün için fikirlerinizi merak ediyorum. Sıcak bir fırsat mıdır? Almalı mıyım? Lütfen bilenler acilen değerlendirise çok memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalennder

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=54639

arkdaşlar bu ürün için fikirlerinizi merak ediyorum. Sıcak bir fırsat mıdır? Almalı mıyım? Lütfen bilenler acilen değerlendirise çok memnun olurum.

hocam sıcak fırsat mı bilemem ama webden tv siparişi aynen bu şekil kampanyadan vatandan sipariş geçtim, yine böyle bir cuma gecesiydi, tam 10 gün sonra kargoya verdiler, sipariş sistemleri inanılmaz yavaş ve sinir bozucu, yasal süre olarak 9 veya 10 günde kargoya veriyorlar, danışma hatlarında en az 20 şer dakika harcıyorsunuz ve ne zaman göndereceklerini söylemiyorlar, 100 200 lira içinse eğer hiç değmez beklemek, pazar gününü de çalışma günü olarak saymıyorlar ayrıca, hizmet 10 üzerinden 1 internet alışverişinde

• 1127 TL bence fena fiyat değil benim bu modelle ilgilendiğim zamanda fiyatı 1400 civarıydı..

Bu arada panasonicde ST serisi üst deniyor ama UT de üst seri olmasına rağmen G serisi gibi neoplazma değil ve siyah oranı düşük bu durumda ST serisinin Bu S30 un 3D li modifiyeli hali olma ihtimali varmıdır acaba ?? T eklentisi cihazın 3D olduğunu gösterir işaretidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirtualFrog -- 28 Ekim 2011; 18:50:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

1127 TL bence fena fiyat değil benim bu modelle ilgilendiğim zamanda fiyatı 1400 civarıydı..

Bu arada panasonicde ST serisi üst deniyor ama UT de üst seri olmasına rağmen G serisi gibi neoplazma değil ve siyah oranı düşük bu durumda ST serisinin Bu S30 un 3D li modifiyeli hali olma ihtimali varmıdır acaba ?? T eklentisi cihazın 3D olduğunu gösterir işaretidir

İşte bilemiyorum kararsız kaldım. Bunu mu alsam yoksa aralık sonuna kadar bekleyip o zamana kadar vaktim var) gw 30 un düşmesini mi b eklesem..?

Bir de şu model için ne düşünüyorsunuz f/p açısından?
  • GW30 daha aşağı ineceğini sanmam çünkü stok kalmadı gibi kalanlar tamamen teşhir olacaktır..
  • acorpse

Oyun modunda televizyonun tepki süresi dahada düser ama ilk zamanlar ayarlarınızı biraz kısarak oynayın ve sabit görüntülere dikkat

• quote:

1127 TL bence fena fiyat değil benim bu modelle ilgilendiğim zamanda fiyatı 1400 civarıydı..

S30 ile ST33 yanyana görünce fark anlaşılıyor. Hatta yanyana bile görmeye gerek yok. U30 neyse S30 da hemen hemen o. Modifiye midir orasını bilmem ama S30 ile ST33 arasında dağlar var. THX modu dışında Gw30 ile yanyana ulusal bir kanal açılsa fark anlaşılmaz. Hareket sahnesi bol bir hd film için ise teknik detaylar arada fark edebileceğinden yorum yapamayacağım ama fotoğraf bazında renksel anlamlı bir farklılık olmayacaktır iki model arasında.

• Panasonic konusunda yazdım ama cevap gelmedi kullanıcısı olarak buraya da yazayım dedim. :) ..........

Servisten gelip tv yi açan arkadas ayarlarını aşağıdaki gibi yaptı ilk 200-300 saat bu sekilde kullanicam sonrasında ayarları nasil yapmalıyım? Birde genel olarak ne ne ise yarar anlatabilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler.

Goruntu modu: normal
    Kontrast: 30
    Parlaklık:0
    Renk: 30
    Netlik: 1
    Renk balansi: normal
    Canli renk :açık
    Eco mod: açık
    P-nr:kapalı (bu nedir)
    Ekran görünümü : açık

İleri ayarlarda
    İntelligent frame creation :kapali
    Film ritmi algilama; acik
    Çözünürlük iyileştirme: maksimum
    Yan panel: yüksek
    16:9 resim üstü tarama: açık
    Piksel degistirici : açık
  • Arkadaşlar panasonic p46gw30 model televizyonu yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum. Görüntü kalitesinden memnunum. Yalnız bu logo yanığı konusunda olay benimde başıma geldi. Şu an televizyonun sol üst köşesinde kanal d logosu üzerinde fox logosu karışımı bir iz kaldı. Yani böyle bir sıkıntı hala mevcut...Alıcak arkadaşların bilgisi olsun...Televizyonun özelliklerine gelince bana göre media player dışında oldukça kullanışlı ve yeterli.
  • Merhaba,
    GW30E var bende fakat tv'nin saati 23dk ileri bunu nasıl düzeltebilirim, bilgisi olan varmı arkadaşlar?
    teşekkürler
  • quote:

GW30 daha aşağı ineceğini sanmam çünkü stok kalmadı gibi kalanlar tamamen teşhir olacaktır..

Dostum 42gw30e siparişini vatan com. sitesinden gerçekleştirdim. Yoğun bi bilgi trafiğinden sonra siparişi verdim. Ürünü mağazan almak istiyordum fakat bu bir kaç gün içinde mağazaya gitme fırsatım olamayacağı için böyle yapmak zorunda kaldım. Televizyon gelip kurulduğunda yardımlarınızı bekliyorum. Çünkü burda kıdemli sensin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgs1111

Panasonic konusunda yazdım ama cevap gelmedi kullanıcısı olarak buraya da yazayım dedim. :) ..........

Servisten gelip tv yi açan arkadas ayarlarını aşağıdaki gibi yaptı ilk 200-300 saat bu sekilde kullanicam sonrasında ayarları nasil yapmalıyım? Birde genel olarak ne ne ise yarar anlatabilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler.

İleri ayarlarda

200 300 Saati mumkün oldugunca hızlı geçmeye calıs sebebi ilk sayfadakı rodaj acıklamasında var

pnr ıfc supr cözünürlük gelen görüntüye televizyonun uyguladıgı islemler daha net olması icin,,genelde sd yayınlar icin faydalı bana göre;; menüde en altta ne is yaptıkları yazıyor,, rodaj süresince görüntüye islem yaptırma

rodaj suresini geçtikten sonra göz zevkine göre ayarlayabilisin herseyi ben thx modda kullanıyorum ve parlaklıgı ve rengi kıstım biraz bu sekilde gayet güzel (bana göre)

iyi forumlar

• engunaydin kardeş şu CN cartoon network logo yanık izini giderebildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Traider

engunaydin kardeş şu CN cartoon network logo yanık izini giderebildiniz mi?

Farkında değilim açıkçası. Çok dikkat edince farkediyorum, 10-15 santimden karanlıkta siyah ekrana bakınca. Geçmiyor diye sinirlenmemek için bakmıyorum ne zamandır şimdi bakıyorum sorduğunuz için. Veeee SONUÇ: İlk kalıcı burn-in bende :) Ancak ciddi olarak orada o yanığın olduğunu bilmesem farketmeme imkan yok. Yerini bildiğimden bütün ışıklar kapalı karanlıkta siyah ekrana baktığımda ve de belli bir süre geçip göz bebeklerim karanlıkta daha iyi görmeye başladığında farkedebiliyorum. Geçici burn-inler ise anında oluşuyor. Uydu sinyal barı falan hemen yapışmış, geçti tabi kaydırma çubuğu ile hemen. Şimdi yine kaydırma çubuğu açık bırakırım 2 saat ekranı temizlesin varsa geçici sandığım bir şey geçsin.

@All

D-Smart modüllü kullanan var mıdır aramızda? Bir kaç güne modül almayı düşünüyorum. Sorun varsa önceden bilmek iyi olurdu. GW20 için HD kanallar bazen geç açılıyor tarzı birşeye rastladım internette. Gw30'da deneyen var mıdır?

• Arkadaşlar son versiyon yüklemesi sanırım pek yaramadı TV ye 1318 yazılımından sonra nedense filmlerde sorun çıkmaya başladı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

@All

D-Smart modüllü kullanan var mıdır aramızda? Bir kaç güne modül almayı düşünüyorum. Sorun varsa önceden bilmek iyi olurdu. GW20 için HD kanallar bazen geç açılıyor tarzı birşeye rastladım internette. Gw30'da deneyen var mıdır?

Güncel....
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackkkdanielsss

Merhaba,
    GW30E var bende fakat tv'nin saati 23dk ileri bunu nasıl düzeltebilirim, bilgisi olan varmı arkadaşlar?
    teşekkürler

yokmu bilen arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenugur

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgs1111

Panasonic konusunda yazdım ama cevap gelmedi kullanıcısı olarak buraya da yazayım dedim. :) ..........

İleri ayarlarda

200 300 Saati mumkün oldugunca hızlı geçmeye calıs sebebi ilk sayfadakı rodaj acıklamasında var

pnr ıfc supr cözünürlük gelen görüntüye televizyonun uyguladıgı islemler daha net olması icin,,genelde sd yayınlar icin faydalı bana göre;; menüde en altta ne is yaptıkları yazıyor,, rodaj süresince görüntüye islem yaptırma

rodaj suresini geçtikten sonra göz zevkine göre ayarlayabilisin herseyi ben thx modda kullanıyorum ve parlaklıgı ve rengi kıstım biraz bu sekilde gayet güzel (bana göre)

iyi forumlar

Teşekkür ederim yardimlariniz için.

• quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

Orijinalden alıntı: Traider

engunaydin kardeş şu CN cartoon network logo yanık izini giderebildiniz mi?

Farkında değilim açıkçası. Çok dikkat edince farkediyorum, 10-15 santimden karanlıkta siyah ekrana bakınca. Geçmiyor diye sinirlenmemek için bakmıyorum ne zamandır şimdi bakıyorum sorduğunuz için. Veeee SONUÇ: İlk kalıcı burn-in bende :) Ancak ciddi olarak orada o yanığın olduğunu bilmesem farketmeme imkan yok. Yerini bildiğimden bütün ışıklar kapalı karanlıkta siyah ekrana baktığımda ve de belli bir süre geçip göz bebeklerim karanlıkta daha iyi görmeye başladığında farkedebiliyorum. Geçici burn-inler ise anında oluşuyor. Uydu sinyal barı falan hemen yapışmış, geçti tabi kaydırma çubuğu ile hemen. Şimdi yine kaydırma çubuğu açık bırakırım 2 saat ekranı temizlesin varsa geçici sandığım bir şey geçsin.

@All

Daha önce GW30 ile Dsmart modül incelememi yazmıştım. Bu konuda tekrar size yardımcı olabilirim. Yaklaşık bir ay önce aldım modülü. Modülün fiyatı 150 TL, 1 yıllık HD eğlence paketi 50 TL. Toplamda 1 yıllık abonelik 200 TL ye geliyor. Başka herhangi bir ödeme yok. Modül sizin oluyor, 1 yıl sonunda yeni paket alınarak abonelik devam ettirilebilir. Ancak kampanyasız HD eğlence paketlerinin de fiyatı bu durumda 200-250 TL arası oluyor.
    Modülü alınca tek yapmanız gereken yuvasına takmak. Başka bir işlem yok.
    Karşılaştığım problemlere gelince...
    Öncelikle TV nin kanal listelerindeki arayüz çok kullanışlı değil. Yani eğer Dsmart ile açılan kanalları favori listesine toplamak isterseniz, kanalları tek tek bulmak zor oluyor. Örneğin Türksat ve Hotbird uydularında toplam 2000 e yakın kanal var. Bunlardan hangisi Dsmart kanalları ara dur... Bunun kolay bir yolunu bulursanız bana da yardımcı olun. Ben açılan kanalları Dsmart kataloğundan tek tek bakarak ve 2000 kanal içerisinden bu kanalları tek tek arayarak listemi oluşturdum. Gerçi TV de kanalları ücretli, ücretsiz, radyo vs. kategorilerde ayrı ayrı görebiliyorsunuz ama bu bile yeterli olmuyor. Ayrıca (sanırım bu genel bir durum) eğer favori listenizdeki herhangi bir kanalın herhangi bir şekilde frekansı falan değişirse kanal otomatik olarak favori listesinden çıkıyor. Yeni kanallar bulundu uyarısıyla tekrar arama yaptığınızda listenizden çıkan kanalı tekrar bulmak için uğraşmalısınız..
    Kanal geçişleri gerçekten yavaş. Eğer geçiş yapacağınız kanal SD ve şifresiz bir kanalsa geçiş süresi kısa. Eğer geçiş yapacağınız kanal SD ancak şifreli ise geçiş süresi 2 sn civarında, ancak geçiş yapılan kanal hem HD hem de şifreli ise bu süre bazen 4-5 sn ye kadar uzuyor. Ayrıca kanal geçişlerinde özellikle şifreli ve HD de görüntü başlangıçta pikselleşmiş garip bir hal ve renk alıyor ancak bu durum hemen düzeliyor.
    TRT HD açılan kanallar arasında olmasına rağmen bazen açılmıyor. Sanırım bu maçlarda falan oluyor. Normalde paket içeriğine göre sürekli açılması lazım. Bu durumu müşteri hizmetleriyle görüştüğümde televizyondan kaynaklandığını söylediler..
    Ben futbol maçlarını izlemediğim için Dsmartı tercih ettim. Discovery HD, Eurosport HD, Animal planet HD ve BBC HD tek kelimeyle mükemmel... HD sinema kanallarında ise çoğu zaman yayın HD olmasına rağmen filmler SD olduğu için pek tad yok. Sinema kanallarında (yada diğer kanallarda da multi language ve alyazı varsa) filmlerin altyazılarını açmak ve kapatmak mümkün. Filmleri orjinal dilinde altyazılı yada türkçe dublajlı izlemek mümkün. Gerekli ayarlar kumandadan kolaylıkla yapılabiliyor.
    GW30 kesinlikle HD kanalsız olmaz. Bu nedenle mutlaka bir aboneliğe ihtiyaç var. Dsmart için durum bahsettiğim gibi. Bahsettiğim problemler beni çok fazla rahatsız etmedi. Sonuç olarak Dsmartı tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.