Şimdi Ara

PANASONİC PLAZMA GW30 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
22
Favori
156.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim plazmayı sonunda duvara astım kullandığım ürün budur..

http://www.vatanbilgisayar.com/Ask%C4%B1%20Aparatlar%C4%B1%20ve%20Sehbalar/tec-titan-m-s-emniyet-kilitli-sabit-duvar-aparati,-26-42%2866-106-cm%29siyah,titan-m/productdetails.aspx?I_ID=45604

Hdmi kabloyu 90 derece açılı dönen tipten almıştım duvar ile mesafesi normalde kurtarmıyor ama aparatın dört montaj deliğinin altına 1 er adet her iki tarafınada gelecek şekilde 2 pul destekli 10 mm lik somun koydum ve netice TV duvara sıfır cuk diye oturdu en ufak boşluk sallanma vs. kalmadı.Bu arada belirtmek isterim sağlam olsun diye askının içinden çıkan kendi duvar montaj vidası yerine nalburdan aldığım cıvata başlı klozet montaj vidası kullandım değil TV yi çamaşır makinası assam tutacak kadar sağlam birşey oldu..

Duvara asınca Tv izleme daha güzel oldu az yukarı çıkınca arkaya yaslanıp izlemek daha güzel oldu fakat TV nin yan ve arka panellerindeki giriş çıkışlara bir şey takmak sorun sol taraftaki USB girişini kullanıyorum film izlemek için yandan bakmadan usb yi tuturmak mesele :)

dönebilen HDMI kablo budur..

http://www.vatanbilgisayar.com/goldmaster-cab-37-cab-37-hdmi-kablo-3-m-360-1.4c/productdetails.aspx?I_ID=5551

Bendeki masa üstü PC den DVI dönüştürücü ile TV ye bağlantı yaptım PC nin masa üstü taşmasız gayet tam ekran modunda oturdu TV ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirtualFrog -- 2 Kasım 2011; 11:22:43 >

• Cihazın Hd uydu alıcısında kanalları dizerken bazı kanalları silmek istedim fakat böyle bir seçenek göremedim.

Benmi göremedim yoksa istediğimiz kanalları tek tek silemiyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sparco

Cihazın Hd uydu alıcısında kanalları dizerken bazı kanalları silmek istedim fakat böyle bir seçenek göremedim.

Benmi göremedim yoksa istediğimiz kanalları tek tek silemiyormuyuz?

malesef böyle bi özellik yok televizyonun uydu alıcısında,, uyuz eden bi özellik bunun sebebide sanırım televizyon yeni kanal bulundu eklensinmi sorusuna evet dediğinizde taramayı sıfırdan yapması ve silinen kanalları tekrar yüklenmesi

kanal silersek her acılısta yeni kanal bulundu uyarısıyla karsılasırız

yani kanal sildirmiyor cihaz en iyi secenek favori listesi olusturmak sanırım

iyi forumlar

• Merhabalar bizde gw30 sahibiyiz..tv yi Alali 1ay flan oldu..servis menusunden baktim kullanım saati 413 saate geldi.. ayarlarını ilk aldığımda kısmıştım sizce artık normal ayarlara donmelimiyim yoksa önerdiğiniz renk/ contrast/ parlaklık ayarları varmidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadoes -- 4 Kasım 2011; 13:44:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadoes

Merhabalar bizde gw30 sahibiyiz..tv yi Alali 1ay flan oldu..servis menusunden baktim kullanım saati 413 saate geldi.. ayarlarını ilk aldığımda kısmıştım sizce artık normal ayarlara donmelimiyim yoksa önerdiğiniz renk/ contrast/ parlaklık ayarları varmidir?

ben thx modda kullanıyorum sadece renk 26 düsürdüm ve sd yayınları pnr ,,ıfc,,süper çözünürlük maksimumda kullanıyorum,, hd ve hdfilmlerde pnr orta ıfc kapalı süper cözünürlük kapalı

benim göz zevkime gayet güzel geliyor

• D-smart HD ile kullanan var mı acaba?Performansı nasıldır?
    Birde Plazmanın kalınlığı nasıl Lcd lerinki gibi mi?Daha mı ince?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freestyler7

D-smart HD ile kullanan var mı acaba?Performansı nasıldır?
    Birde Plazmanın kalınlığı nasıl Lcd lerinki gibi mi?Daha mı ince?

LCD'lerden ince.

D-Smart HD ile kutulu olarak kullandım bir problem yoktu d-smart kanal listesi dışında :)

Modüllüyü soruyorsanız modül alacaktım ama ard arda HD ve SD cihazlı kampanyalardan sonra aylık ödemeli kutulu aboneliklerde de kampanya yapmaları ile modüllüde de kampanya olacak beklentisi oluştu ve özellikle aylık paketlerde kutulu abonelik fiyatının bile daha ucuz hale gelmesi nedeni ile aboneliği erteledim. Modüllü fiyatları da tekrar düzenlendiğinde bu sorunuza cevap verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin
    LCD'lerden ince.

D-Smart HD ile kutulu olarak kullandım bir problem yoktu d-smart kanal listesi dışında :)

Modüllüyü soruyorsanız modül alacaktım ama ard arda HD ve SD cihazlı kampanyalardan sonra aylık ödemeli kutulu aboneliklerde de kampanya yapmaları ile modüllüde de kampanya olacak beklentisi oluştu ve özellikle aylık paketlerde kutulu abonelik fiyatının bile daha ucuz hale gelmesi nedeni ile aboneliği erteledim. Modüllü fiyatları da tekrar düzenlendiğinde bu sorunuza cevap verebilirim.

Kanal listesi problerimini favorileri listesi yaparak aşabiliriz sanırım.

Boşuna hd kutuya para vermek istemiyorum bende.2 yıl ön ödemeli abonelik kampanyası güzelmiş 20TL ye geliyor HD+Eğlence paketi.

Güzel bir 42gw30 kampanyası bekliyorum Darty den bakalım ne zaman gelecek...

• quote:

Orijinalden alıntı: freestyler7

quote:

LCD'lerden ince.

Kanal listesi problerimini favorileri listesi yaparak aşabiliriz sanırım.

Boşuna hd kutuya para vermek istemiyorum bende.2 yıl ön ödemeli abonelik kampanyası güzelmiş 20TL ye geliyor HD+Eğlence paketi.

Güzel bir 42gw30 kampanyası bekliyorum Darty den bakalım ne zaman gelecek...

Modülde şu anda 16.60'a geliyor aylık, senelik eğlence paketi+hd 199 lira.

Favori listesi ile aşamazsınız çünkü favori listesinde belli sayıda kanal olmak zorunda. D-Smart'tan arkadaşım 2 favori listesi yapabileceğimi söyledi ancak ben tv seyrederken o kadar çok düşünmek istemiyorum.

2 yıllık ön ödemeli 21 liraya geliyor yaklaşık aylık HD kutu yanınıza kar kalıyor ama TV keyfini sabote eden aptal bir kutu d-smart kutusu. Yani bir işe yaramaz bir kutu bence. Modüllü şu an yeni fiyatlar açıklanmamasına rağmen hala HD izlemenin en ucuz yolu. Hepsinde kampanya oldu modüllüde de olacak diye beklemeye aldım durumu. 2 sene modüllü HD+Eğlence 300'e verirler diye düşünüyorum.

• Vatan bilgisayarda 1.999 TL'ye satılan 46gw30 modelini dün bayrampaşa/forum Teknosa'da gördüm. İndirime girmiş :) 3.799 TL yerine 3.399 TL idi fiyatı :) gerçek mi diye 4-5 kez baktım, yanında hediye bişeyler var mı diye de baktım hediyesi de yoktu. Bir baba-oğul televizyonu inceliyorlardı satış elemanı yanlarından ayrılınca dayanamadım vatanbilgisayardaki fiyatını söyledim.
  • Dahili alıcısını kullananlar yazsın..Kanal listesinde favori liste oluşturunca o liste nereden çıkıyor?? ben bulamadım bir türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: volizzi

Vatan bilgisayarda 1.999 TL'ye satılan 46gw30 modelini dün bayrampaşa/forum Teknosa'da gördüm. İndirime girmiş :) 3.799 TL yerine 3.399 TL idi fiyatı :) gerçek mi diye 4-5 kez baktım, yanında hediye bişeyler var mı diye de baktım hediyesi de yoktu. Bir baba-oğul televizyonu inceliyorlardı satış elemanı yanlarından ayrılınca dayanamadım vatanbilgisayardaki fiyatını söyledim.

Ben de aynısını yapmadan duramıyorum. En son teknosada kablolu internetini wireless'a çevirmek isteyen çocuğu router alacaksa Vatan'a, Modem alacaksa turuncu teknosaya yönlendirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

Dahili alıcısını kullananlar yazsın..Kanal listesinde favori liste oluşturunca o liste nereden çıkıyor?? ben bulamadım bir türlü

Ben kullanıyorum ama hiç favori listesi oluşturmadım. Şimdi yeni liste hazırladım, LG 3D'ye göre hazırladım bu yüzden 1 no'da farklı kanal var. Panasonic'de bir tek 1 noyu değiştirip uygulayacağım aynı listeyi.

http://forum.donanimhaber.com/m_54284013/tm.htm

Favori yerine belli bir düzen var haber kanalları belli bir numarada, müzik kanalları belli bir numarada, yabancılar belli bir numarada hiç izlenmeyecek kanallar ise bir arada sonlarda. Kendi sistemime göre güncelleyeceğim English Club TV, Star Ukrayna, Ru TV Sirius gibi bir kaç sirius kanalı- 7 dereceden TV8 gibi bir ismi olan hotbirdde şifreli 7 derecede şifresiz olan fransız kanalı falan eklenecek mesele hallolacak. Favori yerine benzer bir düzenleme daha kolay ve kullanışlı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 10 Kasım 2011; 18:15:20 >

• Offff :)) Samsung D6000 ile başlayan LED LCD arayışım LG LW5500 ile son buldu derken, SONY HX800 çıktı karşıma tmm bu olsun derken, PANASONIC GW30 yattı kafama ama oku oku anlamadım bu ilk 200-300 saatten, yanıktan, renk kısmalardan, hd uydu alıcısından, bu yanıklar oluşmaması için sürekli mi dikkat edeceğiz yoksa ilk 200-300 saat mi ? ilk 200-300 saatten sonra 90 dk kanal değişmeden maç izlersem yanıklar olacak mı yine anlamadım gitti. Bir dehttp://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/products.aspx?L2=CEL_TV&br=PANASONIC burada görüyorum ki 42ST33 3D li 42GW30 3D siz ama ikisi de aynı fiyat nasıl oluyo 3D olan ile olmayan aynı fiyat :) bi ayrıntıyı mı kaçırıyorum acaba :)) artı 42GW30 ile 46GW30 arası fark 100 TL diğer tv lerde 800-1000 TL fark oluyor bu da anlamadığım başka bir olay. çok inceledikçe anlamama oranım yükseliyo :)))) bari şunu da sorayım 3,5 mt mesafeye 42 mi 46 mı uygun düşer acaba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jovi -- 10 Kasım 2011; 22:52:42 >

• daha yolun basındasın

rodaj süresi ve dikkat edilmesi gerekenler birinci sayfada yazıyor

fiyat konusuna gelince,, yönlendirme secenegi malesef firmalarda stoklu olan ürünler cogu zaman ucuz olur model konunsuna gelince
    st ile gw kıyaslaması bence yanıls panasonicte sıralama s, g, v serileri olarak gidiyor bu mantıkla panasonic yada samsung un 1500 tl civarı 3d li modelleri de mevcut 50 inç

son olarak 3,5 metre mesafe sd agırlık ile izlenecekse 42 hd agırlıklı izlenecekse 46 hatta 50 bile olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

Dahili alıcısını kullananlar yazsın..Kanal listesinde favori liste oluşturunca o liste nereden çıkıyor?? ben bulamadım bir türlü

Kumandadaki mavi tuşa basarsan değiştiğini göreceksin. Bastıkça değişir. hd yayınlar-şifreliler-şifresizler- favoriler diye. Tabi favori listeni oluşturduysan.
    Daha başka anlaşılmayan varsa yardımcı olabilirim. Devamlı dahili uyduyu kullanıyorum.
  • SD ama HD kanallar çoğalıyor. 46GW30 Digiturk HD ile yeterli sanırım. İnşallah LED almadığıma pişman olmam, olmam gibi geliyo :))) ileriye dönük FPR aklımı karıştırıyo ama HD tam yaygınlaşmadı 3D 5 seneyi aşar gibi geliyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viast

SD ama HD kanallar çoğalıyor. 46GW30 Digiturk HD ile yeterli sanırım. İnşallah LED almadığıma pişman olmam, olmam gibi geliyo :))) ileriye dönük FPR aklımı karıştırıyo ama HD tam yaygınlaşmadı 3D 5 seneyi aşar gibi geliyo.

Led almadığına pişman olursun peşin söyleyeyim. Yalnız görüntünün led gibi parlak olmamasına zamanla alışınca bu pişmanlığın geçer.

Led alırsan da plazma almadığına pişman olursun. Ve o pişmanlık ise geçmez çünkü ne zaman tv karşısına geçsen edge led sorunları gözüne batacaktır.
  • quote:

Offff :)) Samsung D6000 ile başlayan LED LCD arayışım LG LW5500 ile son buldu derken, SONY HX800 çıktı karşıma tmm bu olsun derken, PANASONIC GW30 yattı kafama ama oku oku anlamadım bu ilk 200-300 saatten, yanıktan, renk kısmalardan, hd uydu alıcısından, bu yanıklar oluşmaması için sürekli mi dikkat edeceğiz yoksa ilk 200-300 saat mi ? ilk 200-300 saatten sonra 90 dk kanal değişmeden maç izlersem yanıklar olacak mı yine anlamadım gitti. Bir dehttp://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/products.aspx?L2=CEL_TV&br=PANASONIC burada görüyorum ki 42ST33 3D li 42GW30 3D siz ama ikisi de aynı fiyat nasıl oluyo 3D olan ile olmayan aynı fiyat :) bi ayrıntıyı mı kaçırıyorum acaba :)) artı 42GW30 ile 46GW30 arası fark 100 TL diğer tv lerde 800-1000 TL fark oluyor bu da anlamadığım başka bir olay. çok inceledikçe anlamama oranım yükseliyo :)))) bari şunu da sorayım 3,5 mt mesafeye 42 mi 46 mı uygun düşer acaba...

O mesafeye de kesinlikle 46 bence. 50 bile gidebilir. 2 metreden izliyorum keşke 46 ya da 50 alsaymışız diyorum.

St33 ile Gw30 arasında ne fark vardır bilemiyorum. İncelediğim kadarıyla THX sertifikasına para ödememe dışında bir fark yok. Gözden kaçırdığın bu olabilir birisi THX diğeri değil. THX yerine gerçek sinema modu konmuş ST33'de.

90 dakika maçda da geçici yanık olur. İlk 200-300 saat zoom'lu izlersiniz hiç sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 11 Kasım 2011; 0:55:54 >

• quote:

quote:

Offff :)) Samsung D6000 ile başlayan LED LCD arayışım LG LW5500 ile son buldu derken, SONY HX800 çıktı karşıma tmm bu olsun derken, PANASONIC GW30 yattı kafama ama oku oku anlamadım bu ilk 200-300 saatten, yanıktan, renk kısmalardan, hd uydu alıcısından, bu yanıklar oluşmaması için sürekli mi dikkat edeceğiz yoksa ilk 200-300 saat mi ? ilk 200-300 saatten sonra 90 dk kanal değişmeden maç izlersem yanıklar olacak mı yine anlamadım gitti. Bir dehttp://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/products.aspx?L2=CEL_TV&br=PANASONIC burada görüyorum ki 42ST33 3D li 42GW30 3D siz ama ikisi de aynı fiyat nasıl oluyo 3D olan ile olmayan aynı fiyat :) bi ayrıntıyı mı kaçırıyorum acaba :)) artı 42GW30 ile 46GW30 arası fark 100 TL diğer tv lerde 800-1000 TL fark oluyor bu da anlamadığım başka bir olay. çok inceledikçe anlamama oranım yükseliyo :)))) bari şunu da sorayım 3,5 mt mesafeye 42 mi 46 mı uygun düşer acaba...

O mesafeye de kesinlikle 46 bence. 50 bile gidebilir. 2 metreden izliyorum keşke 46 ya da 50 alsaymışız diyorum.

St33 ile Gw30 arasında ne fark vardır bilemiyorum. İncelediğim kadarıyla THX sertifikasına para ödememe dışında bir fark yok. Gözden kaçırdığın bu olabilir birisi THX diğeri değil. THX yerine gerçek sinema modu konmuş ST33'de.

90 dakika maçda da geçici yanık olur. İlk 200-300 saat zoom'lu izlersiniz hiç sorun olmaz.

Panasonic sitesinde faydalı bir model karşılaştırma tablosu mevcut:

http://panasonic.net/avc/viera/eu2011/product/comparison_plasma.html

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.