Şimdi Ara

PANASONİC PLAZMA GW30 (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.060
Cevap
22
Favori
156.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu videodaki gibi altyazılarda sorun yaşayan var mı ?

http://www.youtube.com/watch?v=dFbU3gELf80

benim bir media player cihazında bu kadar bariz olmasa da yaşanıyor,başka bir media playerda deneyince ise olmuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akman7322

quote:

Orijinalden alıntı: middlezone

quote:

Orijinalden alıntı: akman7322

arkadaşlar vatandan geçen hafta sonu indirimden teşhirden 42 gw30 aldım.1399 tl. kapalı kutu alacaktım ama tüm mağazalarda olmadığını söylediler. servis bugün geldi ve kurdu.ekranda sol üst köşede ceviz büyüklüğünde sanki ekran içten darbe almış gibi görüntü vardı..ekran kaydırma çubuğunu açtıktan sonra tespit edildi.ayrıca flasbelleğe paint programında hazırladığım farklı renklerde resimlerle kontrol ettim.kırmızı yeşil turuncu ve sarılarda belli oluyordu.normal görüntülerde belli olmuyordu. servis değişim raporu tuuttu.vatan ürünü geri aldı ve aynı ürünü diğer mağazalarda yine teşhirden getirecekler.yine teşhirden gw 30 mu alayım yoksa st30 mu alayım .gw 30 u dahili uydusu olduğu ve normal yayın izlemek için almıştım.3d nin erken olduğunu düşünüyorum.ayrıca dh forum sayesinde değişim olduğunu düşünüyorum .gerekli ince kontrolleri yapmazdım.yoksa servis kurar teslim eder giderdi. gerekli ince kontrolleri yapmazdım. şimdiye kadar dh çok faydalandım. dh üyelerine ve yöneticilere teşekkür ediyorum.

Hd uydu alıcısına ihtiyacın yok illa da kapalı kutu istiyorsan st30e al.Hı onu aldın onda da böyle bir sorun çıkabilir mi çıkar.Teşhirden plazma almak daha mantıklı çalıştıkça performansını yakalayan cihazlarda görüntü daha iyileşir.Teşhir olduğu için sorunlu olacak diye bir kaide yok yani gw istiyorsan illa bekle gelsin servis kursun büyük bi ihtimal onda sorun çıkmaz.O sorunlu olursa iade istersin farkını verip st30e alırsın.

hocam bende gelmesini bekliyorum.çalışma saatini ve genel kontrolünü yapıp öyle almayı düşünüyorum.

cihaz mağazaya gelmiş.cihazı görevli ile kontrol ettik ve standa kurduk.cihazın üzerinde jelatin yoktu. sol hoparlör kısmındaki çerçevede çizik vardı.servis menüsünden kullanılmış saate baktık 830:45 /110 yazıyordu.günlük 10 saat açık kaldığına göre 80 gün teşhirdeymiş.bu süre çok geldi.1 ay teşhirde olsa neyse.o ürünü almaktan vazgeçtim.ayrıca vatanın sitesinde 42 gw30 ilanı çıkarılmış. şimdi ne yapmamı önerirsiniz.bekleyip st33 mü alayım.yoksa en kısa zamanda st30 mu alayım. gw yi dahili uydu alıcısı var diye tercik etmiştim. st33 ü alırsam üste 400 tl daha vermem lazım.

• arkadaşlar gw30 dahili uydu alıcısını kullanan ve özellikleri hakkında bilgi sahibi olan kimse yok mu.kanal silme yapılmıyor mu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isongur

arkadaşlar gw30 dahili uydu alıcısını kullanan ve özellikleri hakkında bilgi sahibi olan kimse yok mu.kanal silme yapılmıyor mu.

kurulum menüsünde dvb-s ayarlarından istediğiniz gibi değiştitebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emphire

quote:

arkadaşlar gw30 dahili uydu alıcısını kullanan ve özellikleri hakkında bilgi sahibi olan kimse yok mu.kanal silme yapılmıyor mu.

kurulum menüsünde dvb-s ayarlarından istediğiniz gibi değiştitebilirsiniz.

kanal düzenleme bölümüne giriyorum,orada taşıma ve gizeleme var.silme yazan yeri göremedim.
    bir de ben de çift çanak var,fakat ben tek çanaktaki kanalları listelemek istiyorum.nextlerde uydu görünürlüğünden istediğimizi seçiyorduk.bu cihazında öyle bir ayarı var mı
  • Magaza acilisi hataydaydi... oldukca kalabalikti. Gitmeden once elektroworld sitesinde gw30 2300 tl ivarinda idi. 2000 civari bir fiyat beklerken... uzun bekleyis sonunda dukkana girip 2500 tl yazisini gorunce sok oldum. Acilisa ozel bindirim olmus :-)
  • Bimekste bugune ozel 46gw30e 1789 TL sizce nasil fiyat? Fiyat sitelerinde pek bi bilgi yok... neden acaba? Satilmiyor mu ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoMMeS

Bimekste bugune ozel 46gw30e 1789 TL sizce nasil fiyat? Fiyat sitelerinde pek bi bilgi yok... neden acaba? Satilmiyor mu ki?

fiyat makul,ben pazar günü 1800 tl'ye realden almıştım.darty de 42" olanı bu fiyata veriyorlar.
  • 46GW30 Carrefour 1659 tl devam..
  • carrfoureda kampanya hala bitmedi mi.desene bende 150 tl kazık yemişim.
    neyse olan olmuş.
  • usb'den hd film oynatırken filmin boyutu sorun yaratır mı.ben tv'yi yeni aldığım için deneme amaçlı mkv formatlı 8 gb bir filmi taktım ama oynatmadı.filmin süresini gösteriyor ama oynatmıyor.sizce bu normalmidir.
  • bizim burda büyük carrefour yok.. express var onu aradım adanadan sordurdular. orda da sadece 1 adet teşhir kalmış o nedenle vazgeçtim... carrefour bu fiyata satarken de bimeksten 100 tl fazlaya almak istemedim..

gw30 üretimden kalktı mı? biraz daha beklesem bulamayabilir miyim?
  • 50 serisi geliyor,bu ay son ürünler..
  • Şu 50 serileri gelseydi artık beklemekten usandık. 2012'nin 4 ayı geçti halen ortada yoklar.
  • quote:

usb'den hd film oynatırken filmin boyutu sorun yaratır mı.ben tv'yi yeni aldığım için deneme amaçlı mkv formatlı 8 gb bir filmi taktım ama oynatmadı.filmin süresini gösteriyor ama oynatmıyor.sizce bu normalmidir.

Kodek sıkıntısı cekiyor.bazi buyuk filmlerdede senkron sorunu oluyor.1080p bbc life belgeseli var onda da renkler kayiyor goruntu kareleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

usb'den hd film oynatırken filmin boyutu sorun yaratır mı.ben tv'yi yeni aldığım için deneme amaçlı mkv formatlı 8 gb bir filmi taktım ama oynatmadı.filmin süresini gösteriyor ama oynatmıyor.sizce bu normalmidir.

Kodek sıkıntısı cekiyor.bazi buyuk filmlerdede senkron sorunu oluyor.1080p bbc life belgeseli var onda da renkler kayiyor goruntu kareleniyor.

demek oluyor ki en kısa zamanda bir media oynatıcısı almak şart.şimdilik düşük boyutlardai filmelerle idare edeceğiz.peki alt yazıyı göstermesi için bir ayar yapılması gerekiyor mu.dün alt yazılı film denedimfakat alt yazı çıkmadı

• quote:

quote:

quote:

demek oluyor ki en kısa zamanda bir media oynatıcısı almak şart.şimdilik düşük boyutlardai filmelerle idare edeceğiz.peki alt yazıyı göstermesi için bir ayar yapılması gerekiyor mu.dün alt yazılı film denedimfakat alt yazı çıkmadı

10 gb 1080p V for Vendetta var.Bunda senkron kayması oluyor.

Ama 720p 5-6 gb filmlerde sorun yaşamadım ben.

Bbc life belgeselleride 1080p 60 dakikalık bölüm 6gb ama renklerde bozulma yapıyor.

Altyazıyı mkvmerge ile filme monte edip sorunsuz izleyebildim.Yine bbc life belgesellerinde orjinal altyazı var ona sadece altyazı dosyasını atınca sorunsuz seyredebildim.Ama altyazılı başka filmlerde denedim olmadı.

Yani sorunsuz altyazı seyremek istiyorsan mkvmerge ile filme monte etmen lazım.Benim bilgisayar eski olmasına rağmen 3-5 dakikada 5-6 gb filme altyazıyı ekleyebiliyor.

Altyazılı filmi açtığınız da options tusuna basıp vidyo kurulumundan alt yazıyı açacaksınız.

****Birde benim bir sorum olacak.

usbden izlediğim filmlerin görüntü kalitesi HDMI ile bilgisayardan izlediğim filmlerden daha yüksek gibi geldi bana.Bunu açıklayabilecek varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emphire -- 13 Nisan 2012; 13:09:28 >

• quote:

kanal silme özelliği malesef yok

söylendiği gibi gizleme özelliğini kullanmalısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenugur -- 13 Nisan 2012; 15:28:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenugur

quote:

kanal silme özelliği malesef yok

söylendiği gibi gizleme özelliğini kullanmalısınız

kanal silme olmaması çok kötü,uydu alıcısı olarak en büyük eksiği kanal silme olmamasıdır.hem radyo hem de çift uydu 1500 civarında kanal çıkıyor.bende favori liste düzenledim.en kestirme çözüm olarak bunu buldum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

10 gb 1080p V for Vendetta var.Bunda senkron kayması oluyor.

Ama 720p 5-6 gb filmlerde sorun yaşamadım ben.

Bbc life belgeselleride 1080p 60 dakikalık bölüm 6gb ama renklerde bozulma yapıyor.

Altyazıyı mkvmerge ile filme monte edip sorunsuz izleyebildim.Yine bbc life belgesellerinde orjinal altyazı var ona sadece altyazı dosyasını atınca sorunsuz seyredebildim.Ama altyazılı başka filmlerde denedim olmadı.

Yani sorunsuz altyazı seyremek istiyorsan mkvmerge ile filme monte etmen lazım.Benim bilgisayar eski olmasına rağmen 3-5 dakikada 5-6 gb filme altyazıyı ekleyebiliyor.

Altyazılı filmi açtığınız da options tusuna basıp vidyo kurulumundan alt yazıyı açacaksınız.

usbden izlediğim filmlerin görüntü kalitesi HDMI ile bilgisayardan izlediğim filmlerden daha yüksek gibi geldi bana.Bunu açıklayabilecek varmı.

Alıntıları Göster
    quote:

bilgisayardaki media player ayarları ile alakalı olabilir

media player üzerindeki ayarlar,, her media player programında farklı yani vlc,gom,wmp hepsinin default ayarları farklı filmi hangisinde izlersen görüntü biraz farklı olacaktır

kablo ile aktarım yüzünden bi kayıp olacagını sanmıyorum çünkü neticede kablo dijital bilgi( 0ve1 leri aktarıyor )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenugur -- 13 Nisan 2012; 18:33:02 >

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.