Şimdi Ara

PANASONİC PLAZMA GW30 (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
22
Favori
156.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: creatures

Salondan diğer odaya kaydırdığım P42G15 televizyonuma dikkatli bakınca sol üstte kanal d logosu olduğunu fark ettim.
    Toplamda yaklaşık 4800 saat çalıştırmışım 2 senede. İlk sayfadaki videoyu oynattım ama fayda etmedi henüz.
    Başka bir önerisi olan var mı dır? PS3 bağlı olduğu için artık hep oyun modunda kullanıyorum, görüntüyüde oyun modunda oynattım muhtemelen.

bu saatten sonra o ize yapılacak bi sey yok sanırım ama oyun konusunda biraz daha dikkatli kullanım gerekli

albani ustanın tavsiyesi haftada 1 kaç saat ekran yıkama islemini yapmanız,, bunu ister ilk sayfadaki video ile ister analog yayında bos bir kanala geçip karıncalı görüntü ile yapmanız

iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenugur -- 6 Nisan 2012; 10:58:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alperenugur

quote:

Salondan diğer odaya kaydırdığım P42G15 televizyonuma dikkatli bakınca sol üstte kanal d logosu olduğunu fark ettim.
    Toplamda yaklaşık 4800 saat çalıştırmışım 2 senede. İlk sayfadaki videoyu oynattım ama fayda etmedi henüz.
    Başka bir önerisi olan var mı dır? PS3 bağlı olduğu için artık hep oyun modunda kullanıyorum, görüntüyüde oyun modunda oynattım muhtemelen.

bu saatten sonra o ize yapılacak bi sey yok sanırım ama oyun konusunda biraz daha dikkatli kullanım gerekli

albani ustanın tavsiyesi haftada 1 kaç saat ekran yıkama islemini yapmanız,, bunu ister ilk sayfadaki video ile ister analog yayında bos bir kanala geçip karıncalı görüntü ile yapmanız

iyi forumlar

Sağolun cevabınız için aslında televizyon biraz daha yakınlaşınca farkedebildik bu izi yoksa çok farkedilebilir bir iz değil.
    İlk aldığım zamanlar rodaj olayına açıkçası hiç dikkat etmedim :)
    Plazmada kalıcı görüntü kalmaz eskidenmiş o diyenler okusunlar valla mesajımı.
    Bir kaç sefer deneyeceğim görüntü oynatmayı belki azimle bir şeyler olur umutluyum halen 100.000 saatlik ömrümüz var ne de olsa :D

• Carrefour dan 46GW30 alan arkadaşlar
    ürünün garantisi Panasonic Tr midir?
    sorunlu ürünler değildir umarım?
  • arkadaşlar 2012 model gw 50 serisi gelecek mi yoksa gw serisine bu sene vedamı edeceğiz.ayrıca çıkacak plazma modeller içinde 42 inç olarak bir adet gözüküyor doğru mu?
  • Benim GW30 çok karanlık gösteriyor son zamanlarda vakitde olmadı pek forumada bakamadım ama ileri ayarlardan gama seviyesini değiştirince parlaklık değişti gama ve diğer ileri ayarları kurcalayan oldumu hiç ?
  • Trt HD dusuk sinyal sorunu aliyoruz... 15 lerde ,dolayısıyla görüntü kesik kesik hatta bazen hiç yok... Atv HD ve AHD de sorun yok....
    Sanirim LNB sorunu?

Tv nin uydusuna ait oldugunu düşünmüyorum ?
    Yaşayan varmi,
    LNB degisimi konusu nedir,basit bir olaymidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linekerr -- 7 Nisan 2012; 14:03:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vokial

Buzzing sesi ile ilgili çok bir sıkıntı yok gibi,cihazı kullanan diğer tanıdıklarımda da olduğunu ilettiler,sanırım bu sorun oturma mesafesi ile ilgili.

Az önce ilk defa GW30'da mkv (720p) film izledim ancak altyazılarla ilgili bir sorunum var.Hem mkv oynatıcı hem de kendi üzerinden usb'den bağlayarak denediğimde aynı sorun oluştu.Altyazının üzerine düştüğü görüntüde hareketli bir sahne olduğunda altyazıda bir titreme(karıncalanma ya da tarif edemediğim bir durum) oluyor.Altyazı filmin üzerindeki farklı katman olması gerekiyor diye düşünüyorum ancak öyle değil.4 yıllık eski LCD'de bu şekilde olmuyordu,ki oldukça fazla mkv izleyen birisi olarak bu sorunun kesinlikle emektar lcd'de olmadığına eminim.

Acaba plazmalarda olan genel bir durum mudur bu? Ya da bilmediğim bir ayar mı var bu konu ile ilgili?

Ligtv'de hd maç yayınında maç akışında top bazen takıla takıla gidiyormuş hissine kapıldım (uzak çekimlerde),yakın plan çekimlerde görüntü çok iyi ,tabi uydu yayınının kalitesinden de olabilir,eski tvde bu kadar dikkatli izlemiyordum.HDMI kablo olarak altın uçlu TTAF ve Hama kullanıyorum,acaba daha kaliteli kablo ile mi denemek gerekir?

Onun dışında siyahın tonları ve diğer renk tonları hakikaten çok güzel.
    Tabi bu renklerin güzelliğinde sd yayınlar da bir güzel.
    PS3'te fifa müthiş,sanki oyun hızlanmış hissi yaratıyor eski lcd'ye göre.

Bahsettiğim alt yazı sorunu media player ile ilgili olduğu ortaya çıktı.
    Eski cihazım WDTV denediğimde bu problemden eser yok..

Aynı sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı bilmiyorum neyse ki sorunumuz tv kaynaklı değilmiş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: efpa

Carrefour dan 46GW30 alan arkadaşlar

Selamlar ben televizyonu carrefour'dan aldım daha sonra panasonic Türkiyeyi arayarak garanti ile ilgili bir sıkıntı olup olmayacağını sordum.
    Kutuda panasonic Türkiye ibaresi olup olmadığına bakın dediler. Dediklerine göre Carrefour'a gelen ürün zaten panasonic Türkiyeden geliyormuş. Kurulumu da panasonic'in yetkili servisi yaptı herhangi bir problem yaşamadım alım ve kurulum sonrası.
  • quote:

Engin bey benimde tam olarak bildiğim olaylar degil bunlar forumdan okuduklarımın bir özeti baslarda mumkün oldugunca ekranda sabit görüntü bırakmamaya özen göstermek gerekiyor bu logo olur alt ve üsteki bosluklar olur vs

televizyonu acık bırakma konusu ise biz uyarımızı yapalım gerisini herkes kendisi bilir neticede uydu işine gelince önceden bi arkadas yazmıstı sanırım ayarlama yaparken menülerin ekranda kaldıgını yazmıstı gerci daha sonra düzeldigini söylemisti

uydu taramasını baslatınca görüntüyü kapatıp o sekilde devam edebiliriz sanırım,, yarım saat sonra görüntüye tekrar dönebiliriz daha sonra parça parça kanal sıralaması falan vs yapılır

Uydu taraması yaparken görüntüyü nasıl kapatıyoruz?
    bende yeni aldım uydu kurulumunu bir türlü yapamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: aKaSa

quote:

Engin bey benimde tam olarak bildiğim olaylar degil bunlar forumdan okuduklarımın bir özeti baslarda mumkün oldugunca ekranda sabit görüntü bırakmamaya özen göstermek gerekiyor bu logo olur alt ve üsteki bosluklar olur vs

televizyonu acık bırakma konusu ise biz uyarımızı yapalım gerisini herkes kendisi bilir neticede uydu işine gelince önceden bi arkadas yazmıstı sanırım ayarlama yaparken menülerin ekranda kaldıgını yazmıstı gerci daha sonra düzeldigini söylemisti

uydu taramasını baslatınca görüntüyü kapatıp o sekilde devam edebiliriz sanırım,, yarım saat sonra görüntüye tekrar dönebiliriz daha sonra parça parça kanal sıralaması falan vs yapılır

Uydu taraması yaparken görüntüyü nasıl kapatıyoruz?
    bende yeni aldım uydu kurulumunu bir türlü yapamadım

uydu taraması yaparken baska menüye giremiyoruz,, bu sebeble tarama ekranında kalmak mecburi

uydu ayarlarını kurulum menüsünden yapıyorduk sanırım

• slm herkese...samsung51d550 ile panasonic 50gw30 arasında kararsız kaldım...3d şart değil..çok film izlemeyiz normal kullanıcı..genelde maç izlerim..d550 yi 1800 gw30 u 2.300 e alınıyor gibi...ne yapsam ki?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efpa

Carrefour dan 46GW30 alan arkadaşlar

Selamlar ben televizyonu carrefour'dan aldım daha sonra panasonic Türkiyeyi arayarak garanti ile ilgili bir sıkıntı olup olmayacağını sordum.
    Kutuda panasonic Türkiye ibaresi olup olmadığına bakın dediler. Dediklerine göre Carrefour'a gelen ürün zaten panasonic Türkiyeden geliyormuş. Kurulumu da panasonic'in yetkili servisi yaptı herhangi bir problem yaşamadım alım ve kurulum sonrası.

saol creatures,
    hala var 1-2 adet stok var mağazalarda,alabilirim..
    az buçuk da foto koyun yahu..

• quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

Benim GW30 çok karanlık gösteriyor son zamanlarda vakitde olmadı pek forumada bakamadım ama ileri ayarlardan gama seviyesini değiştirince parlaklık değişti gama ve diğer ileri ayarları kurcalayan oldumu hiç ?

Benim televizyonda ilk zamanki parlaklığında değil sanki. Açıkçası çok karanlık da diyemem ama sanki televizyonun ilk günlerindeki o kuvvetli ışığı gitti. Üstelik daha 1 ay filan ancak olmuştur televizyonu alalı.

İlk günlerde dinamik moduna alınca akşamları gözümü rahatsız edecek kadar kuvvetli ışığı varken sanki şimdi dinamik modu ile ancak normal ekran parlaklığı var. Benzer şekilde sorun yaşadığını düşünen arkadaşlarımız var mıdır?

VirtualFrog'a Not: Bende Gammayı 1.8'e getirdim ve şu anda öyle kullanıyorum ama yinede ilk günün parlaklığı hâlâ yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKAN ARIN -- 8 Nisan 2012; 19:25:55 >

• Belki göz alışması olabilir bu parlaklık konusunda bende bir problem yol.
  • arkadaşlar bende bugün realden 46 gw30 aldım.led almaktan son anda vazgeçtim.cihazı salı günü eve teslim edecekler.kurulum içine servis çağırmanıza gerek yok dediler.ürünü kendiniz kutusundan çıkarıp çalıştırabilirsiniz dediler.sizcede servis çağırmama gerek yok mu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isongur

arkadaşlar bende bugün realden 46 gw30 aldım.led almaktan son anda vazgeçtim.cihazı salı günü eve teslim edecekler.kurulum içine servis çağırmanıza gerek yok dediler.ürünü kendiniz kutusundan çıkarıp çalıştırabilirsiniz dediler.sizcede servis çağırmama gerek yok mu.

bence servisle görüş; bana kutusunu bile açmayın demişdi servis
  • quote:

arkadaşlar bende bugün realden 46 gw30 aldım.led almaktan son anda vazgeçtim.cihazı salı günü eve teslim edecekler.kurulum içine servis çağırmanıza gerek yok dediler.ürünü kendiniz kutusundan çıkarıp çalıştırabilirsiniz dediler.sizcede servis çağırmama gerek yok mu.

Öncelikle hayırlı olsun.
    wéndigo'ye katılıyorum zaten ilk kurulum ücretsiz oluyor, faturanızı filan onaylıyor servis bence kurulumu servise bırakın en azından olası üründe sorun çıkması halinde daha hızlı bir şekilde çözebilirsiniz.
    Panasonic Türkiyeyi arayarak size yakın servisin numarasını öğrenebiliyorsunuz.
  • quote:

bence de servisi beklemenizde yarar var, terslik olursa çözmek daha kolay olur.
  • Kutuyu açarsan ve ürün hasarlı çıkarsa hakkını arayamazsın,servis açarda ürünün hasarlı olduğunu tespit ederse yenisini alırsın.
  • arkadaşlar bilgiler için teşekkür ederim.bende sizinle aynı fikirdeyim fakat real deki görevli kafamı karıştırmıştı.her zaman işimizi sağlama almak en doğru seçimdir.ilk kurulum ücretsiz mi oluyor.cihaz yarın gelecek,bende bugün servisle irtibata geçeyim.hepinize hayırlı günler
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.