Şimdi Ara

PANASONİC PLAZMA GW30 (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
22
Favori
156.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: middlezone

quote:

Orijinalden alıntı: suwar

hocam teşhir ürünü almamanı öneririm. normal şartlarda teşhir ürünleri daha uygun fiyata satılmalıdır ve sen "0" ürün fiyatı vermişsin.

1399 fiyatı artık stoğu bitirdiği için aşağı çekmişler kardeş bende sormuştum.İnan teşhirden plazma daha mantıklı çünkü belli bir çalışma saatinden sonra plazmalar istenilen performansı verirler herhangi bir fiziksel kusuru yoksa teşhir tv alınır.

evet stoklar bitmek üzere olduğunu söylediler.çoğu illerdeki mağazalarda olmadığını söylediler.2012 model plazmalar 1 tane 42 inç plazma diğerleri 50 inç olacağını yazdılar burada.oyüzden alım dedim stoklar bitmeden.

• quote:

Orijinalden alıntı: middlezone

quote:

Orijinalden alıntı: akman7322

arkadaşlar vatandan geçen hafta sonu indirimden teşhirden 42 gw30 aldım.1399 tl. kapalı kutu alacaktım ama tüm mağazalarda olmadığını söylediler. servis bugün geldi ve kurdu.ekranda sol üst köşede ceviz büyüklüğünde sanki ekran içten darbe almış gibi görüntü vardı..ekran kaydırma çubuğunu açtıktan sonra tespit edildi.ayrıca flasbelleğe paint programında hazırladığım farklı renklerde resimlerle kontrol ettim.kırmızı yeşil turuncu ve sarılarda belli oluyordu.normal görüntülerde belli olmuyordu. servis değişim raporu tuuttu.vatan ürünü geri aldı ve aynı ürünü diğer mağazalarda yine teşhirden getirecekler.yine teşhirden gw 30 mu alayım yoksa st30 mu alayım .gw 30 u dahili uydusu olduğu ve normal yayın izlemek için almıştım.3d nin erken olduğunu düşünüyorum.ayrıca dh forum sayesinde değişim olduğunu düşünüyorum .gerekli ince kontrolleri yapmazdım.yoksa servis kurar teslim eder giderdi. gerekli ince kontrolleri yapmazdım. şimdiye kadar dh çok faydalandım. dh üyelerine ve yöneticilere teşekkür ediyorum.

Hd uydu alıcısına ihtiyacın yok illa da kapalı kutu istiyorsan st30e al.Hı onu aldın onda da böyle bir sorun çıkabilir mi çıkar.Teşhirden plazma almak daha mantıklı çalıştıkça performansını yakalayan cihazlarda görüntü daha iyileşir.Teşhir olduğu için sorunlu olacak diye bir kaide yok yani gw istiyorsan illa bekle gelsin servis kursun büyük bi ihtimal onda sorun çıkmaz.O sorunlu olursa iade istersin farkını verip st30e alırsın.

hocam bende gelmesini bekliyorum.çalışma saatini ve genel kontrolünü yapıp öyle almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: efem2000

uzun süre LG 3D araştırmalarından sonra forumdaki ustaların sayesinde 3D ' den vazgeçip 2D plazmaya karar kıldım ve plazmanın en iyisini aldığımı düşünüyorum. Kampanyadan 46GW30E aldım vatan bilgisayardan 1850 TL' ye. Dsmartı'mı HD'ye çevirecektim ancak Dinamik seçeneğini görünce hiç gerek kalmadığını farkettim. LED TV alan arkadaşlarımı maç izlemeye çağırınca LED TV aldıklarına pişman oldular, gölgelenme neredeyse hiç yok. İnternet cafe' den .mkv ve .avi uzantılı film kopyaladım alt yazıları .srt uzantılıydı, USB bellek' e attım ve hiçbir sorun olmadan açtı. Bu konuda çok sorun yaşayan arkadaşlar olmuş ancak ben hiçbir sorun yaşamadım. bu televizyonu almaya karar vermemde yardımcı olan tüm ustalara teşekkürler ederim.

hayırlı olsun

dinamik ayarları kullanmanızı tavsiye etmem özellikle ilk 1000 saat içinde

parlaklık renk ve kontras ayarları çok yüksek oldugu için resim yapısma riskini fazlası ile artırır gibime geliyor

iyi forumlar

• dahili uydusunu dsmart modül deneyen varmı arkadaşlar? yada modül uyumlunu diye sorayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 3 Nisan 2012; 23:33:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenugur

quote:

Orijinalden alıntı: efem2000

uzun süre LG 3D araştırmalarından sonra forumdaki ustaların sayesinde 3D ' den vazgeçip 2D plazmaya karar kıldım ve plazmanın en iyisini aldığımı düşünüyorum. Kampanyadan 46GW30E aldım vatan bilgisayardan 1850 TL' ye. Dsmartı'mı HD'ye çevirecektim ancak Dinamik seçeneğini görünce hiç gerek kalmadığını farkettim. LED TV alan arkadaşlarımı maç izlemeye çağırınca LED TV aldıklarına pişman oldular, gölgelenme neredeyse hiç yok. İnternet cafe' den .mkv ve .avi uzantılı film kopyaladım alt yazıları .srt uzantılıydı, USB bellek' e attım ve hiçbir sorun olmadan açtı. Bu konuda çok sorun yaşayan arkadaşlar olmuş ancak ben hiçbir sorun yaşamadım. bu televizyonu almaya karar vermemde yardımcı olan tüm ustalara teşekkürler ederim.

hayırlı olsun

dinamik ayarları kullanmanızı tavsiye etmem özellikle ilk 1000 saat içinde

parlaklık renk ve kontras ayarları çok yüksek oldugu için resim yapısma riskini fazlası ile artırır gibime geliyor

iyi forumlar

Gölgelenme nasıl yok, anlamıyorum?
    Ben Lig Tv HD den maç izlediğim zaman hızlı kamera geçişlerinde ya toplarda, ya saha çizgilerinde ya da futbolcularda gölgelenme mutlaka oluyor, hem de bende hayal kırıklığı yaratcak boyuta.

Bu arada bir de şöyle bir gözlemim var, dahili uydu alıcısındaki SD görüntü, Digitürk HD kutusundan gelen ve HDMI kabloyla TV aktarılan SD görüntüden bariz daha iyi, sizlerin de böyle bir gözlemi var mı merak ettim.

• Belirttiğiniz gibi dinamik ayarları sadece usb' den film izlerken kullanıyorum, altta üstte bant bırakmadan izliyorum. Zaten 30 dk otomatik bekleme modunu ayarladım. 30 dk dolunca uyarı yazısı çıkıyor, hemen değiştiriyorum. Gerçi dinamik ayarda film izleyince insanın diğer formatları hiç kullanası gelmiyor :))) .. Uyarınız için teşekkürler.
  • Sanırım gölgelenme uydu alıcıdan, kablodan ve tv kanalının yayın kalitesinden de kaynaklanıyor. en azından gözlemlerim bunu gösteriyor. Tabi ustalar daha iyi bilir. Dsmart Eurofutbol kanalındaki Seria A maçı izlediğimde yayın dediğiniz gibi kötü bariz gölgelenme vardı ancak Star TV' de şampiyonlar ligi maçını izlediğimde bence mükemmel görünüyordu. Görüntü ayarlarını biraz kurcalarsanız belki istediğiniz seviyeye gelir diye düşünüyorum. Çünkü Vatan bilgisayar ve Teknosa da GW30 tv' leri karşılaştırma şansım oldu, bence bariz derecede GW30' un görüntüsü diğer TV' lerden daha iyi geldi. Elektronik şans işi deniyor, bence şansım yavergitti... (aman nazar değmesin :))
  • MELCİ dediğin gibi Lig TV (77. Kanal) çok kötü gösterdi hayal kırıklığı oldu bende de. Dediklerine katılıyorum.Benim digitürk ile tv bağlantımı scart kablo ile yapıyorum. Kablo baya bir eski. Belki görüntü kaybı ondan olabilir. 46GW30 un içerisindeki uydu alıcısı mükemmel derecede. Birde Ntv spor u açabilse süper olacaktı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muslan58 -- 4 Nisan 2012; 17:17:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muslan58

MELCİ dediğin gibi Lig TV (77. Kanal) çok kötü gösterdi hayal kırıklığı oldu bende de. Dediklerine katılıyorum.Benim digitürk ile tv bağlantımı scart kablo ile yapıyorum. Kablo baya bir eski. Belki görüntü kaybı ondan olabilir. 46GW30 un içerisindeki uydu alıcısı mükemmel derecede. Birde Ntv spor u açabilse süper olacaktı :)

hayırlı olsun televizyonun

scart kablo eski ise altın uçlu ve izalasyonları daha saglam olan scartlardan alabilirsin 20 30 tl civarı,, digitürk ün video çıkıs sinyali hangi konumda buna bak birde,, eger cvbs de ise bunu rgb ye getir,,, esas farkı bu sağlar görüntü iyileşmesinde

son olarakta yine digiturk kutudan görüntü formatı ayarınıda 4,3 den 16,9 getir

iyi forumlar

• arkadaşlar 42 gw30 servis menüsünden nasıl çıkılıyor. panasonic servisi elamanı servis menüsüne girip tekrar çıkamadı.direk yandaki kapatma tuşuna bastı ve tv yi kapattı. bende gelecel olan tv yevatanda denemek için gireceğim.
  • exıt tuşuna basılı tutun, tv kapanır, açılınca normal açılır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnizkurt1

exıt tuşuna basılı tutun, tv kapanır, açılınca normal açılır...

teşekkürler
  • İlk sayfada bahsi geçen videoyu akşamları televizyonu açık bırakmak suretiyle oynatıyorum bu süreçte sıkıntı yaşayan oldu mu acaba?
    Yani sırf aynı videoyu oynattığı için sıkıntı yaşayan gibi. Videolarla ilgili çok farklı görüşler olduğu için emin olamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: creatures

İlk sayfada bahsi geçen videoyu akşamları televizyonu açık bırakmak suretiyle oynatıyorum bu süreçte sıkıntı yaşayan oldu mu acaba?
    Yani sırf aynı videoyu oynattığı için sıkıntı yaşayan gibi. Videolarla ilgili çok farklı görüşler olduğu için emin olamadım.

ben 15 gün kadar çalıstırdım geceleri her hangi bi sorun olmadı ve cogu arkadasta kullandı sanırım bi sorun iletende olmadı diye hatırlıyorum
  • Teşekkürler tekrar cevabınız için.

Şöyle bir şey görünce huylandım belkide normaldir.
    Şimdi televizyondaki mesafe yaklaşık 30cm ken kumandadan info tuşuna basınca yada kanal değiştirince gözüken mavi kutunun içi sizde o tamamen mavi mi yoksa içinde alakasız renklerde barındıyor mu yani yeşil gibi. Dikkat ettimde düzensiz bir şekilde çeşitli kutunun renginden farklı renkler mevcut uzaktan tabi belli olmuyor.
  • quote:

taviz vermeden devam edin bencede

neticede servis size değisim için rapor veriyor yani değişimi isteyen servis,, bunun için teknosaya zaten bir adet televizyon gönderecek

burada teknosanın rolu bu sureci hızlandırmak elindeki televizyonlardan birini size vererek

yinede kötüye hazırlıklı olmak lazım bu işin en kötüsü para iadesi olur

ACİL....
    Arkadaşlar akşam üstü teknosadan aradılar.Yarın yeni televizyonuz servis tarafından kurulacak dediler.

Bende aynı ürünmü diye sorduğumda bana bir üst model olduğunu söylediler.O sırada telefon kesildi birden.
    İşyerinde olduğumdan telefon etme imkanım olmadı saat 18'e kadar.
    Teknosa müşteri hizmetlerini aradım 18:30 civarı ama sistemde göremiyoruz hangi ürün olduğunu yarın size bilgi verilecektir dediler.
    Bende merak etmeye başladım acaba hangi model verilebilir,
    Servis işini cumartesiye aktaracam çünkü yarın işteyim ve işler çok sıkı.
    Çok merak ediyorum vede yanlış bir model kakalmaya çalışırlarsa ne yapmalıyım.
    Kanunen hangi modelleri vermeleri gerekir bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: salihefe

quote:

neticede servis size değisim için rapor veriyor yani değişimi isteyen servis,, bunun için teknosaya zaten bir adet televizyon gönderecek

burada teknosanın rolu bu sureci hızlandırmak elindeki televizyonlardan birini size vererek

ACİL....
    Arkadaşlar akşam üstü teknosadan aradılar.Yarın yeni televizyonuz servis tarafından kurulacak dediler.

Bende aynı ürünmü diye sorduğumda bana bir üst model olduğunu söylediler.O sırada telefon kesildi birden.
    Teknosa müşteri hizmetlerini aradım 18:30 civarı ama sistemde göremiyoruz hangi ürün olduğunu yarın size bilgi verilecektir dediler.
    Kanunen hangi modelleri vermeleri gerekir bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

Gelişmelerin olumlu olduğunu düşünüyorum. Garanti gereği üst model vereceklerdir.
    Kaldı ki herşey servisin düzenleyeceği belgelerle de yazılı hale gelecektir.
    Öyle yanlış model verme v.s. olabileceği düşüncesi olabileceğini düşünmüyorum,
    karşınızda köşebaşındaki dükkan yok.
    Gönlünüzü hoş tutun

• quote:

quote:

ACİL....

gelecek modeli çok merak ediyorum, bence 50GW30 gelecek

• Salondan diğer odaya kaydırdığım P42G15 televizyonuma dikkatli bakınca sol üstte kanal d logosu olduğunu fark ettim.
    Toplamda yaklaşık 4800 saat çalıştırmışım 2 senede. İlk sayfadaki videoyu oynattım ama fayda etmedi henüz.
    Başka bir önerisi olan var mı dır? PS3 bağlı olduğu için artık hep oyun modunda kullanıyorum, görüntüyüde oyun modunda oynattım muhtemelen.
  • quote:

quote:

ACİL....

hayırlı olsun azmin zaferi

sıralamada gw serisinde 42 46 50 diye gidiyor

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.