Şimdi Ara

PANASONİC PLAZMA GW30 (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
22
Favori
156.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: isongur

arkadaşlar bilgiler için teşekkür ederim.bende sizinle aynı fikirdeyim fakat real deki görevli kafamı karıştırmıştı.her zaman işimizi sağlama almak en doğru seçimdir.ilk kurulum ücretsiz mi oluyor.cihaz yarın gelecek,bende bugün servisle irtibata geçeyim.hepinize hayırlı günler

ilk kurulum için ücret talep edilmiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akif Turhan

quote:

arkadaşlar bilgiler için teşekkür ederim.bende sizinle aynı fikirdeyim fakat real deki görevli kafamı karıştırmıştı.her zaman işimizi sağlama almak en doğru seçimdir.ilk kurulum ücretsiz mi oluyor.cihaz yarın gelecek,bende bugün servisle irtibata geçeyim.hepinize hayırlı günler

ilk kurulum için ücret talep edilmiyor..

sağol,teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenugur

quote:

Orijinalden alıntı: salihefe

quote:

taviz vermeden devam edin bencede

neticede servis size değisim için rapor veriyor yani değişimi isteyen servis,, bunun için teknosaya zaten bir adet televizyon gönderecek

burada teknosanın rolu bu sureci hızlandırmak elindeki televizyonlardan birini size vererek

yinede kötüye hazırlıklı olmak lazım bu işin en kötüsü para iadesi olur

ACİL....
    Arkadaşlar akşam üstü teknosadan aradılar.Yarın yeni televizyonuz servis tarafından kurulacak dediler.

Bende aynı ürünmü diye sorduğumda bana bir üst model olduğunu söylediler.O sırada telefon kesildi birden.
    İşyerinde olduğumdan telefon etme imkanım olmadı saat 18'e kadar.
    Teknosa müşteri hizmetlerini aradım 18:30 civarı ama sistemde göremiyoruz hangi ürün olduğunu yarın size bilgi verilecektir dediler.
    Bende merak etmeye başladım acaba hangi model verilebilir,
    Servis işini cumartesiye aktaracam çünkü yarın işteyim ve işler çok sıkı.
    Çok merak ediyorum vede yanlış bir model kakalmaya çalışırlarsa ne yapmalıyım.
    Kanunen hangi modelleri vermeleri gerekir bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

hayırlı olsun azmin zaferi

sıralamada gw serisinde 42 46 50 diye gidiyor

Arkadaşlar nihayetinde yeni tv'mize kavuştuk.Teknosanın bir üst model yalanıyla biraz daha fazla heves duymuştuk ama 42gw30 olarak birebir değişim yapmalarıda inanın mutlu etti.

Normal kapalı kutuyu servis geldi,kurulumunu sorunsuzca yaptı,servis menü kullanım saatine baktırdım 0 km.

Eskiyi kendileri alıp götürdüler.

şimdil keyif yapıyoruz geçen kötü günlerin anısına....

HERKESE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER...

• quote:

quote:

quote:

quote:

taviz vermeden devam edin bencede

neticede servis size değisim için rapor veriyor yani değişimi isteyen servis,, bunun için teknosaya zaten bir adet televizyon gönderecek

burada teknosanın rolu bu sureci hızlandırmak elindeki televizyonlardan birini size vererek

yinede kötüye hazırlıklı olmak lazım bu işin en kötüsü para iadesi olur

ACİL....
    Arkadaşlar akşam üstü teknosadan aradılar.Yarın yeni televizyonuz servis tarafından kurulacak dediler.

Bende aynı ürünmü diye sorduğumda bana bir üst model olduğunu söylediler.O sırada telefon kesildi birden.
    İşyerinde olduğumdan telefon etme imkanım olmadı saat 18'e kadar.
    Teknosa müşteri hizmetlerini aradım 18:30 civarı ama sistemde göremiyoruz hangi ürün olduğunu yarın size bilgi verilecektir dediler.
    Bende merak etmeye başladım acaba hangi model verilebilir,
    Servis işini cumartesiye aktaracam çünkü yarın işteyim ve işler çok sıkı.
    Çok merak ediyorum vede yanlış bir model kakalmaya çalışırlarsa ne yapmalıyım.
    Kanunen hangi modelleri vermeleri gerekir bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

hayırlı olsun azmin zaferi

sıralamada gw serisinde 42 46 50 diye gidiyor

Arkadaşlar nihayetinde yeni tv'mize kavuştuk.Teknosanın bir üst model yalanıyla biraz daha fazla heves duymuştuk ama 42gw30 olarak birebir değişim yapmalarıda inanın mutlu etti.

Normal kapalı kutuyu servis geldi,kurulumunu sorunsuzca yaptı,servis menü kullanım saatine baktırdım 0 km.

Eskiyi kendileri alıp götürdüler.

şimdil keyif yapıyoruz geçen kötü günlerin anısına....

HERKESE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER...

güle güle kullanın..
    Dün akşam baktım ne oldu diye, mesaj yoktu, ben de pazartesi çözülür diye düşünmüştüm..
    Keyifli izlemeler..

• Selamlar arkadaşlar ben 200 saati doldurmak üzereyim.
    Siz 200 saatten sonra hangi ayarlarla izlemeye başladınız?
    Bende uydu var, çok çok büyük zaman aralığında sadece uydudan televizyon izlemek için kullanıyor olacağım.
    Kullandığınız renk, konstrant, ekran modu vs.. nelerdir?

Ben mevcut standart ayarları unuttum bu arada orijinal "normal" için standart ayarları nelerdir, direkt varsayılan ayarlara dön yapmak istemedim gözden bir şey kaçırabilirim diye.

Bu arada 200-500 saat arası için biraz ara tempolu kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum.
    Teşekkürler,
  • Merhabalar,TX-P46GW30 kodlu TV’de avi ve mkv uzantılı filmlerde altya boyutu okunmayacak kadar küçük, bununla ilgili yapılabilecek bir şey var mı acaba, yazılımsal bir sorun olduğu aşikar, alt yazıyı okunacak bir boyuta getirmenin yolu var mı acaba ?

Bir de TRT HD kanalını bir türlü bulamadım, manuel frekansını bile girsem çıkmıyor, Show TV'de de aynı sorun vardı onu manuel ekledim ancak TRD HD'yi hiç bir şekilde bulamadım sebebi ne olabilir ? Herhangi bir modül yok.

Cihazı, en optimum şekilde kullanacak görüntü ayarlarını da paylaşabilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre492 -- 9 Nisan 2012; 17:06:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre492

Merhabalar,TX-P46GW30 kodlu TV’de avi ve mkv uzantılı filmlerde altya boyutu okunmayacak kadar küçük, bununla ilgili yapılabilecek bir şey var mı acaba, yazılımsal bir sorun olduğu aşikar, alt yazıyı okunacak bir boyuta getirmenin yolu var mı acaba ?

Bir de TRT HD kanalını bir türlü bulamadım, manuel frekansını bile girsem çıkmıyor, Show TV'de de aynı sorun vardı onu manuel ekledim ancak TRD HD'yi hiç bir şekilde bulamadım sebebi ne olabilir ? Herhangi bir modül yok.

Cihazı, en optimum şekilde kullanacak görüntü ayarlarını da paylaşabilir misiniz ?

TRT HD ben yaklaşık bir aydır şifrelendi diye biliyorum önceki frekansında şifreli çıkmaya başladı ama araştırma yapmadım.
    Farklı bir durum varsa bilen arkadaşlar paylaşırsa bende sevinirim.

• quote:

Merhabalar,TX-P46GW30 kodlu TV’de avi ve mkv uzantılı filmlerde altya boyutu okunmayacak kadar küçük, bununla ilgili yapılabilecek bir şey var mı acaba, yazılımsal bir sorun olduğu aşikar, alt yazıyı okunacak bir boyuta getirmenin yolu var mı acaba ?

Trt hd sıkıntı yok ama show tv gidip geliyor onu anlamadım.

Altyazı olayı mkvmerge programı ile filme altyazı eklenip büyültünce oluyormuş.

Mesela orjinalinde ingilizce vs. altyazılı filmleri bulup sonradan türkçe altyazı ekleyince,altyazılar büyük oluyor.

• Altyazıyı filme gömmekten daha basit bir yolu olmalıı, Toshibaya dün mail attım, bu konuda bilgileri olduğunu ve üzerinde çalıştıklarını söylediler, umarım copy paste bir mail değildir, ve gerçekten konu üzerinde çalışıyorlardır. TRT HD'yi seyredememin sebebi de uyduda hassas ayar yapılması sanırım,ama binada merkezi sistem var, çatıya çıkıp uyduyla oynamak biraz sıkıntılı,ve bol prosedürlü olacaktır sanırım. TV'yi Carrefourdan 1640'liraya aldım artı 5%'de indirim vardı ancak günü olmadığından yararlanamadım. Cihazı servis kurdu ben evde değildim,akşam gelip baktığımda TV'nin 240 saat kullanılmış olduğunu gördüm, carrefour'u arayıp ellerinde gerçek kapalı kutu var mı diye sorduğumda telde ki arkadaş şaşırdı ; nereden biliyorsunuz o kadar saat kullanıldığını diye sordu,ardından ""efem bunları test edip öyle satıyorlar, o kullanım süresi ondandır" diye bişeyler geveledi, değiştirmem için de servis raporuna ihtiyacı varmış, çünkü onlar da kapalı alıyormuşda geri verirken ispat etmeleri lazımmış kullanlmış olduğunu, tabi dedim Panasonic merkezde size 1-2 ay takılıp öyle gönderiyorlardır bu cihazları 2 gün önce aldığım cihazı iade etmem için servisi raporu gerekiyormu onu da bilmiyorum. Ancak saati çok olmadığından fiyatta nispeten uygun olduğundan dert etmedim,ancak insanları aptal yerine koymaları çok sinir bozucu.
    İlk defa Plasma kullanıyorum, LCD'de ki canlılık yok ve de yansıması yüksek ancak yatak odama koyacağım ve geceleri seyredeceğim için sorun olmayacaktır diye düşünüyorum,media playerında dosya isimlerini tam göstermemesi, ve sadece isime göre sıralaması can sıkıcı, fiyatına göre geniş ekranlı olması, dahili uydu alıcısı bana kullanışlı geldi,PVR özelliği de öyle..

Panasonic'in altyazıl boyutu ile ilgili tam maili aşağıdaki gibi;

q
    İletmiş olduğunuz konu tarafımıza ulaşmıştır.Altyazı ile ilgili boyut büyütme ve düzenleme işlemi sağlanamamaktadır.Konu tarafımızdan takip edilen bir konudur.Bir çözüm yoluna ulaşıldığında tarafınıza bilgilendirme sağlanacaktır.
    Panasonic Türkiye web sitesini kullandığınız için teşekkür ederiz.
    Saygılarımızla,
    Panasonic Türkiye
    u

• quote:

Altyazıyı filme gömmekten daha basit bir yolu olmalıı, Toshibaya dün mail attım, bu konuda bilgileri olduğunu ve üzerinde çalıştıklarını söylediler, umarım copy paste bir mail değildir, ve gerçekten konu üzerinde çalışıyorlardır. TRT HD'yi seyredememin sebebi de uyduda hassas ayar yapılması sanırım,ama binada merkezi sistem var, çatıya çıkıp uyduyla oynamak biraz sıkıntılı,ve bol prosedürlü olacaktır sanırım. TV'yi Carrefourdan 1640'liraya aldım artı 5%'de indirim vardı ancak günü olmadığından yararlanamadım. Cihazı servis kurdu ben evde değildim,akşam gelip baktığımda TV'nin 240 saat kullanılmış olduğunu gördüm, carrefour'u arayıp ellerinde gerçek kapalı kutu var mı diye sorduğumda telde ki arkadaş şaşırdı ; nereden biliyorsunuz o kadar saat kullanıldığını diye sordu,ardından ""efem bunları test edip öyle satıyorlar, o kullanım süresi ondandır" diye bişeyler geveledi, değiştirmem için de servis raporuna ihtiyacı varmış, çünkü onlar da kapalı alıyormuşda geri verirken ispat etmeleri lazımmış kullanlmış olduğunu, tabi dedim Panasonic merkezde size 1-2 ay takılıp öyle gönderiyorlardır bu cihazları 2 gün önce aldığım cihazı iade etmem için servisi raporu gerekiyormu onu da bilmiyorum. Ancak saati çok olmadığından fiyatta nispeten uygun olduğundan dert etmedim,ancak insanları aptal yerine koymaları çok sinir bozucu.
    İlk defa Plasma kullanıyorum, LCD'de ki canlılık yok ve de yansıması yüksek ancak yatak odama koyacağım ve geceleri seyredeceğim için sorun olmayacaktır diye düşünüyorum,media playerında dosya isimlerini tam göstermemesi, ve sadece isime göre sıralaması can sıkıcı, fiyatına göre geniş ekranlı olması, dahili uydu alıcısı bana kullanışlı geldi,PVR özelliği de öyle..

Panasonic'in altyazıl boyutu ile ilgili tam maili aşağıdaki gibi;

q
    İletmiş olduğunuz konu tarafımıza ulaşmıştır.Altyazı ile ilgili boyut büyütme ve düzenleme işlemi sağlanamamaktadır.Konu tarafımızdan takip edilen bir konudur.Bir çözüm yoluna ulaşıldığında tarafınıza bilgilendirme sağlanacaktır.
    Panasonic Türkiye web sitesini kullandığınız için teşekkür ederiz.
    Saygılarımızla,
    Panasonic Türkiye
    u

Bende carrefourdan aldım ve 0 saat kullanılmıştı 240 saat büyük bir zaman ben daha gelemedim 240 saate akşamları açık tutmama rağmen belki de tek ürün teşhir ürünü kalınca onu bir güzelce kutuya koydular kim bilir !!!
    Biraz uğraşın derim, tv güzel ilerleyen zamanlarda daha da hoşunuza gidecektir. Hayırlı olsun.

• arakadaşlar dün akşam saat 9 da servis gelip,kurulumunu yaptı.saat geç olduğundanmıdır,bilmiyorum ama 5 dakikada hızlı bir anlatım yapıp gittiler.benim kafama takılanbazı şeyler var
    ürünün garantisi 2 yılmış.burada bazı arkadaşlar 5 yıl yazmışlardı.servise sorduğumda onlar mağazaların ücret karşılığı verdiği ekstra garantidir,bizim garantimiz değildir,dediler
    ilk 2 hafta normal ayarlarda kullanmamı,2 hafta sonunda dinamik ayarlara geçilmesi gerektiğini söylediler.burada 200 saat diye okumuştum.2 haftada 200 saat dolduramam ki.
    uydu alıcısında kanal silme yada uydu seçimi var mı.ben bulamadım.bende çift çanak varama ben sadece turksatı kullanmak istiyorum.gereksiz kanal çok var.
    bu konular hakkında bilgi sahibi arkadaşların bilgilerini bekliyorum.
  • quote:

arakadaşlar dün akşam saat 9 da servis gelip,kurulumunu yaptı.saat geç olduğundanmıdır,bilmiyorum ama 5 dakikada hızlı bir anlatım yapıp gittiler.benim kafama takılanbazı şeyler var
    ürünün garantisi 2 yılmış.burada bazı arkadaşlar 5 yıl yazmışlardı.servise sorduğumda onlar mağazaların ücret karşılığı verdiği ekstra garantidir,bizim garantimiz değildir,dediler
    ilk 2 hafta normal ayarlarda kullanmamı,2 hafta sonunda dinamik ayarlara geçilmesi gerektiğini söylediler.burada 200 saat diye okumuştum.2 haftada 200 saat dolduramam ki.
    uydu alıcısında kanal silme yada uydu seçimi var mı.ben bulamadım.bende çift çanak varama ben sadece turksatı kullanmak istiyorum.gereksiz kanal çok var.

GArnti 2 yıl, extra ücretle uzatabilirsiniz.
    Yılbaşından önce alanlara kampanya vardı, ücret vermeden 5 yıl garantili aldılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akif Turhan

quote:

arakadaşlar dün akşam saat 9 da servis gelip,kurulumunu yaptı.saat geç olduğundanmıdır,bilmiyorum ama 5 dakikada hızlı bir anlatım yapıp gittiler.benim kafama takılanbazı şeyler var

GArnti 2 yıl, extra ücretle uzatabilirsiniz.
    Yılbaşından önce alanlara kampanya vardı, ücret vermeden 5 yıl garantili aldılar.

bende öyle tahmin ediyordum fakat beni şaşırtan ekstra garantiyi panasonice servisi vermiyormuş.mağazalar kendisi veriyormuş.eve gelen servis görevlisi bana öyle söyledi.gerçek mi değil mi bilmiyorum

• quote:

Bizde st33 aldik 1 ay once,dün baktım 80 saat olmus.

Şimdi flash diske plasma burn in vidyosunu attim, surekli calistiriyorum 200 saat dolsun diye.Gerçi 200/500 saat diyorlar ama ben 200 den sonra ayarlari degistirecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emphire

quote:

Şimdi flash diske plasma burn in vidyosunu attim, surekli calistiriyorum 200 saat dolsun diye.Gerçi 200/500 saat diyorlar ama ben 200 den sonra ayarlari degistirecegim.

yani servisin dediği gibi 2 hafta sonra dinamik ayarlara geçmek sakıncalımıdır.bende en 1 ay kullanıp sonra dinamik ayarlara geçmeyi düşünüyorum.ne kadar kullanıldığına nereden bakılıyordu

• trt hd de bir sorun mu var yayın yok diyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emphire

quote:

yani servisin dediği gibi 2 hafta sonra dinamik ayarlara geçmek sakıncalımıdır.bende en 1 ay kullanıp sonra dinamik ayarlara geçmeyi düşünüyorum.ne kadar kullanıldığına nereden bakılıyordu

Forumda çok zıt mesajlar.Hiç dikkat etmeyip birşey olmayanların olduğu gibi dikkat edip yanık oluşanlarda var.Ben yinede 200 saati bekleyecem.Sonra keşke bekleseydim dememek için.

• servis elemanının dediğine göre ekran yanması kalkmış,kesinlikle olmazmış.ben forumdaki kullanıcıların tavsiyesine uyup,200 saati bekleyeceğim.servisiçin gelen arkadaşlar çok gençlerdi.tecrübeleri eksik olabilir
  • Merhaba arkadaslar, 50gw30 modelini dusunuyorum. Agustosta dugun olacak yarin sabah 6 da bizim burada elektroworld magazasinin acilisi var. Yaza kadar vaktim oldugunu da dusunerek bu tv.nin fiyati yarin sabah kac tl civarrlarinda ise kacirmadan alayim bi yardimci olurr musunuz. Yoksa biraz daha mi beklemeli fiyatlar zaten duser diye
  • hangi şehir?
    2000 tl altı bir fiyat çok uygun olur..
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.