Bildirim
Panasonic SC-BTT195
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bende 2+1 aldım 2 sinden geliyor büyükten gelmyior ya :D -
arkadaşlar merhaba. 4 temmuz 2013 akşamı PANASONIC SC-BTT195 EPK 3D BLU-RAY modelini Teknosa'dan aldım. 5 Temmuz da servis kurumulunu gerçekleştirdi. ürün güzel hiçbir sıkıntı problem yok ancak odamda fazla yer kapladı ve tüm düzenim bozuldu. 6 temmuz da teknosa ya iade için gittiğimde servis tarafından kurulan ürünün arıza olmadığı sürece iade alamayacaklarını söyledir. şu anda ürünün fiyatı teknosa da 699 tl. ben daha ürünü kullanıp tek bir film bile izlemedim. isteyen olursa 500 tl ye satacağım. ürünün faturası garantisi servis kurulum kaydı tüm kitapçıkları mevcut. ben adanadayım. kargo ücreti karşı tarafa ait. değerlendirmenize sunarım. -
quote:
Orijinalden alıntı: nescafe
arkadaşlar merhaba. 4 temmuz 2013 akşamı PANASONIC SC-BTT195 EPK 3D BLU-RAY modelini Teknosa'dan aldım. 5 Temmuz da servis kurumulunu gerçekleştirdi. ürün güzel hiçbir sıkıntı problem yok ancak odamda fazla yer kapladı ve tüm düzenim bozuldu. 6 temmuz da teknosa ya iade için gittiğimde servis tarafından kurulan ürünün arıza olmadığı sürece iade alamayacaklarını söyledir. şu anda ürünün fiyatı teknosa da 699 tl. ben daha ürünü kullanıp tek bir film bile izlemedim. isteyen olursa 500 tl ye satacağım. ürünün faturası garantisi servis kurulum kaydı tüm kitapçıkları mevcut. ben adanadayım. kargo ücreti karşı tarafa ait. değerlendirmenize sunarım.
ne yaptın ürünü sattın mı
-
Aynısı bendede var gayet güzel cihaz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X