Şimdi Ara

Panasonic SC-BTT195

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Panasonic SC-BTT195 Cihazı aldım gerçekten cok güzel bir cihaz tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BonezCrusher -- 23 Nisan 2013; 9:39:19 >

• Bende 2+1 aldım 2 sinden geliyor büyükten gelmyior ya :D
  • arkadaşlar merhaba. 4 temmuz 2013 akşamı PANASONIC SC-BTT195 EPK 3D BLU-RAY modelini Teknosa'dan aldım. 5 Temmuz da servis kurumulunu gerçekleştirdi. ürün güzel hiçbir sıkıntı problem yok ancak odamda fazla yer kapladı ve tüm düzenim bozuldu. 6 temmuz da teknosa ya iade için gittiğimde servis tarafından kurulan ürünün arıza olmadığı sürece iade alamayacaklarını söyledir. şu anda ürünün fiyatı teknosa da 699 tl. ben daha ürünü kullanıp tek bir film bile izlemedim. isteyen olursa 500 tl ye satacağım. ürünün faturası garantisi servis kurulum kaydı tüm kitapçıkları mevcut. ben adanadayım. kargo ücreti karşı tarafa ait. değerlendirmenize sunarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nescafe

arkadaşlar merhaba. 4 temmuz 2013 akşamı PANASONIC SC-BTT195 EPK 3D BLU-RAY modelini Teknosa'dan aldım. 5 Temmuz da servis kurumulunu gerçekleştirdi. ürün güzel hiçbir sıkıntı problem yok ancak odamda fazla yer kapladı ve tüm düzenim bozuldu. 6 temmuz da teknosa ya iade için gittiğimde servis tarafından kurulan ürünün arıza olmadığı sürece iade alamayacaklarını söyledir. şu anda ürünün fiyatı teknosa da 699 tl. ben daha ürünü kullanıp tek bir film bile izlemedim. isteyen olursa 500 tl ye satacağım. ürünün faturası garantisi servis kurulum kaydı tüm kitapçıkları mevcut. ben adanadayım. kargo ücreti karşı tarafa ait. değerlendirmenize sunarım.

ne yaptın ürünü sattın mı

• Aynısı bendede var gayet güzel cihaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.