Bildirim
Panasonic SC-PT850
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
nereden siparis ettin arkadsim ve fiyati nedir -
Evet yer ve mümkünse fiyat hakkında bilgi verirseniz alma aşamasında olan ben gibi insanlara da fikir vermişsiniz olursunuz. Hayırlı olsun güle güle kullanın. -
HDMI varsa optik çıkış da vardır -
quote:
Orjinalden alıntı: ThUgLiFeOgUz
Panasonic SC-PT850 ev sinema sistemi sipariş ettim arkadaslar ama aklıma bişe takıldı bunda optik çıkış varmı pek anlamadım yardımcı olursanız cok sevinirim cunku ps3 e takacam
Hayırlı olsun nereden ve kaça aldın acaba.. 42 pv70f plazmama bende düşünüyorum. güzel bişeyse alalım.. -
o kadar çok model var ki aklım karıştı ses sistemlerinde.. plazmayı almak daha basitti yaw :) -
850 ile 550 modeli arasindaki farki bilen varmi?
Tecrube sahibi olan bir arkadaslar sony dz 810w veya diger sony ler bu model arasinda kiyaslama yapabilirmi?
Saygilar... -
Arkadaşm sen sistemi PS3 e bağlayacaksan çıkış değil girişe ihtiyacın var. sitesinden ürüne baktım optik dijital giriş mevcut o yüzden rahat rahat takabilirsiniz.
saygılar -
pt850 modeli 550 modelindne biraz daha iyi. eğer ki benim gibi panasonic plazmanız var ise viera link özelliği ile tek kumanda ile çok daha iyi bir kontrole sahip olacaksıznı. ben şu anda piyasa araştırması yapıyorum aldığım en son fiyat peşin 1.080 ytl daha uygun fiyata bulan var ise lütfen paylaşabilir mi? netten sipariş veya taksit seçenekleri nelerdir ? online satan yer pek göremedim googledan arattırdım. zaten tekofaks stoklarına daha yeni girmiş..
http://www.panasonic.com.tr/urunler/SC-PT850
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BestSony -- 27 Ekim 2007; 0:27:37 >
-
Merhabalar...
Vatan bilgisayardan fiyat bakabilirsiniz....
Ben yarin 850 yi alacakken vazgectim.
Divx te turkce karakter destegi yok. Teknik servisi aradim. Dogru oldugunu ve basindan beri bu sorunu halledemediklerini soylediler. Fransa gibi bir cok ulkeye kendi dilinde kullanim kitabi bile olmadan mallarini ulkelerine sokmuyorlar. Kaldiki biz filmleri abuk sabuk karakter ile izleyecegiz...
Bu duyarsizlara Tabiki HAYIRRRR..
Ben vazgectim... -
quote:
Orjinalden alıntı: yunus9
Merhabalar...
Vatan bilgisayardan fiyat bakabilirsiniz....
Ben yarin 850 yi alacakken vazgectim.
Divx te turkce karakter destegi yok. Teknik servisi aradim. Dogru oldugunu ve basindan beri bu sorunu halledemediklerini soylediler. Fransa gibi bir cok ulkeye kendi dilinde kullanim kitabi bile olmadan mallarini ulkelerine sokmuyorlar. Kaldiki biz filmleri abuk sabuk karakter ile izleyecegiz...
Bu duyarsizlara Tabiki HAYIRRRR..
Ben vazgectim...
Teşekkür ederim paylaşım için.. ben bi araştırayım nette bununla ilgili bi update var mı? -
Sanırım gerek yok buna. Neden derseniz çoğunlukla dvd seyredersen (dolby 5.1 ayarları gibi) bu setin hakkını veririisn bende çoğunluk dvd seyrediyorum..dvd seyrederken altyazı problem olmaz sanırım. bugün 10 ytlye vga to vga kablosu gördüm 5 metre yani yan odadaki bilgisayardan veya laptopuma bağlayarak direct plazmama altyazılı şekilde divx seyrederim. Sanırım bu şekilde daha mantıklı olacak. çünkü başka marka cihaza yönelmek istemiyorum siyah şöyle takım olsun.. ve sahip olanlarda innaılmaz bir sese (pioneer hariç) sahip diyorlar bu segmentte.. samsung ve diğerleri il ekarşılaştırınca..Şimdi hdd kaydedicilere bakmak istiyorum.. projeler büyük..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BestSony -- 28 Ekim 2007; 17:51:52 >
-
Uzun arastirmalardan sonra Sony 1200es veya Yamaha 461 alici ve dinleyerek definity pro100 hoporlor takimina yoneldim.
HDD kaydedici olarakta Maalesef Philips te HDMI olmadigi icin Sony HX 950 IB modeline yoneliyorum...
Herkese bol sans...:-) -
istinye park Teknosa'da vardı SC-PT850 fiyatı 1200 ytl idi ancak peşin alımda %10 indirim yapıyorlar galiba. -
arkadaşlar bende sc-ht855 sistemini dusunuyorum hdmı cıkısı olması cok cazıp geldı cokta şık bir sistem fikri olan varsa sevinirim cunku bu fıyat aralıgında hdmı ve dıgıtal gırısı olan pek fazla sıstem yok. -
Ben sipariş ettim yarın gelecek inşallah. pt850 modelini..1025 ytlye 6 ay taksit.. eminönünde 950 ytlye peşin havale tekofaks garantili veriyorlar. panasonic bayisi. ama yanında ki dükkana telefon ediyorum 1050 peşin diyor. piyasa bi garip yaw.. ama Tekofaks harbi marka olmuş artık. -
Öncelikle hayırlı olsun.
Altyazı sorunu ile ilgili bişey bulabilmişmiydiniz?İzlenimlerini bizimle paylaşırsan özellikle bana da yardımcı olursun. -
Teknik servisleri ile gorustum. Uzun yillardir turkce karakter desteginin olmadigini soylediler...
Benim uzuldugum nokta Turk kullanicilara karsi basindan beri sorumsuzca hareket edenlerin halkimiz tarafindan bu kadar prim verilmesi.
iste belkide bundan BİZ olamiyoruz. Bence kendimize deger vermemiz lazim. Artik koyun surusu olmiyalim..
Herkese sevgi ve saygilar... -
Türkçe karakter sorunu hala çözülmediyse can sıkar bu meret.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldiersoy -- 31 Ekim 2007; 9:28:25 > -
Evet çok haklısınız.. Türkiye üzerinden milyonlarca dolar kazanıyorlar belki ama bu ülkede ne seyredliyor neye ihtiyacları var diye ilgilenilmiyor. Bunda Tekofaksında payı var bence.. Türkçe dil desteği vermezsen ithal etmiyorum bu ürünü dese belki dağ dağa küsmüş dağın haberi yokmuş misali mi olacak acaba ?? Bende phlips 5500 var. bundada aynı problem vardı ama bilgisyardan anlayan nette hacker diye tabir ettiğimiz biri bununla ilgili bir yazılım update yapmıştı. Hatta philips servisleride bu yazılımı el altındna yüklemeye başlamışlardı. Bunun gibi kişilere ulaşmak alzım. kaynak kodları kırılmak süretiyle yapılamaycak bişey değil.. ben kafama takmıyorum artık.. dvd seyredeceğimden dolayı. divx seyretmek istediğim zamanda phlips 'i bağlaycağım veya vga kablosu ile laptopuma bağlaycağım. olayı çözeceğim. Belkide hiç beğenmeyceğim aleti gittigidiyorda satışa koyacağım .. kim bilir..?
Benzer içerikler
- dünyanın en iyi hoparlör markası
- projeksiyon ekran boyutu ayarlama
- ses yalıtım boyası işe yarıyor mu
- lg soundbar subwoofer bağlantı sorunu
- 5+1 ses sistemi tv bağlantısı resimli anlatım
- en iyi hoparlör markaları
- en iyi ses sistemi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X