Şimdi Ara

Panasonic SC-PT850 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
5.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sistemin içinde herhangi bir disc olmasın, test tuşuna dokun ve bırak, sırayla kolonlardan ses duyacaksın sıra ön hoparlöre gelince 'aşağı ok' a bas (-6) olana kadar, ses arka kolonlara geçince 'yukarı ok' a (+6) ya gelene kadar bas. Bu işlemi Rigt ve Left hoparlörde yapamıyorsun. Daha sonra tekrar test tuşuna bas ve menüden çık. Surround için ise -SRDE tuşuna parmağını basılı tut. Ekranda SRDE ifadesi çıkacak. Super surround da ise SSRD tuşuna basarak Film yada müzik seçeneğini yap. Umarım yardımcı olmuşumdur.
  • divxlerde altyazı boyutlarını çok küçük yazıyor değil mi?
    dvd filmlerdeki gibi değil yani...
    sanırım tek dezavantajı bu aletin
    divx altyazıları çok okunaklı değil
  • Alt yazının boyutlarını da kendi isteğine göre +60 a kadar büyütebiliyorsun. Ben hiç bir olumsuzluğunu görmedim. Benim için tek sorun coakcial ses girişi olmamasıydı. Onu da ebay dan coakcial to optical aparatı alarak çözdüm.
  • Nasıl buyutuyosun altyazıyı?
  • altyazıyı bende büyütemiyorum
    +60 da yapsam 0 da yapsam aynı oluyor
  • Özür diliyorum. Sanırım haklısın, boyut değiştirilemiyor sadece -60 a kadar yeri değiştirilebiliyor. Benim yanılgıya düşme nedenim ben divx leri bağladığım bilgisayardan seyrediyorum. Alt yazı boyutlarını da yüklü codek programından istediğim gibi ayarlıyorum. Biraz önce denemek için filmi cd ye yazdım ve oradan kontrol ettim. Sadece alt yazının yerini değiştirebildim. Yanlız enteresan bir durum, yazılar bende hiç de küçük gözükmedi ve gayette okunaklı.
  • dostum, bilgisayardan tv ye ne ile bağlı ? vga mı yoksa hdmi kablo mu?
    bilgisayarının monitorundeki kadar net görüntü alabiliyor musun?
  • İki bağlantıda mevcut. Ekran kartından görüntüyü çoğalttım. Vga to Vga gerçektende iyi sonuç veriyor. Fakat Dvi to Hdmi mükemmel diyebilirim. Arasında çok fark var, renkler inanılmaz güzel ve canlı, 1080p bağlantı sağlıyor. HD film ve diziler seyretmek bir zevk oldu. Selamlar.
  • bendeki lcd monitor 4:3 formatında, plazma tv ise 16:9
    bu durumu ayarlayabiliyor mu ekran kartı
    yoksa plazma tv de 4:3 formatında ya dacisimleri gereğinden çok geniş olarak mı gösteriyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 18 Şubat 2008; 15:42:32 >
  • Hayırlı olsun ne diyelim.
  • rturgay , bilgisayardan panasonic optik girişe bağlantı yaparak 5.1 ses alabildin mi, yani pc'ndeki hd film ve dizilerdeki sesleri optik bağlantı ile cihaz çözebiliyor mu ? Eger oluyorsa buyuk keyif
  • Bilgisayarın ana kartında optik çıkış yok coaxial çıkış var. Ses siteminde ise tam tersi optical giriş var, coaxial giriş yok. Bu önce sorun yaratıyordu. Sonradan böyle bir çeviricinin varlığından haberim oldu ve ebay global sitesinden satın aldım. Şu anda hiçbir sorun yok. Ses mükemmel.
  • yani pcnizden gelen hd rip dosyadaki 5.1 leri cihazdaki dekoder çözüyor değil mi, yoksa prologic II ile sanal 5.1 mi yaratıyorsunuz ?

quote:

Orjinalden alıntı: rturgay

Bilgisayarın ana kartında optik çıkış yok coaxial çıkış var. Ses siteminde ise tam tersi optical giriş var, coaxial giriş yok. Bu önce sorun yaratıyordu. Sonradan böyle bir çeviricinin varlığından haberim oldu ve ebay global sitesinden satın aldım. Şu anda hiçbir sorun yok. Ses mükemmel.
  • Dolby digital ışık cihazda yanıyor . Sanal olarak dağıtmıyor.
  • Sevgili Kanout, bu tamaman bilgisayarının ekran kartı ile alakalı. Monitörünün 4:3 olmasının bir etkisi yok. Ekran kartın da en az 1024 / 768 çözünürlüğü destekliyor ise ve ekran kartının tv çıkışı mevcut ise görüntü oturacaktır. Oturmasa bile ekran kartının programı sayesinde tv ekranına tam uyum sağlattırabilirsin.
  • 1 ay önce pv50f ve pt850 aldım
    gerçektende kullanım kitapçığı çok karışık geldi bana
    sorunum uyduyu tvye sacarttan altın uçlu scarttala bağladım.görüntü net ve güzel
    pt850 yi hdmı ile bağladımda dvd kalitesinden memnun kalmadım.pt850yi altın uçlu scartile bağladığımda görüntü
    hdmı dan daha iyi ve net gözüküyor.
    hdmı ayarı için ne yapmalıyım?
  • sorunun hdmı kabloda olduğunu buldum.
  • Ne sorun varmış hdmi kabloda?
  • bu ürün çok elektrik harcar mı? ne kadar güç elektrik harcadığını bulamadım.
    http://www.panasonic.com.tr/urunler/SC-PT850

özellikleri burada verilmiş. ama güç tüketimi göremedim ben.
    kullanma kılavuzuna baktığımda , güç tüketimi(ana cihaz) 135 watt yazıyor . toplamı bu mudur? yoksa hoparlörler de ayrı olarak elektrik harcar mı?
    radyoyu bundan dinliyorum da. çok masraflı mı oluyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 25 Mayıs 2008; 12:54:30 >
  • hoparlörlerin ayrı elektrık kablosu yok,ana sistemden guç alıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.