Şimdi Ara

Panasonic SC-PT850 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
5.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam dostlar ben de forumu takip edip pt 850 aldım çok şık bir alet ama elektronikle iç içe olmama rağmen bu alet bahsedldiği gibi çözülmesi zor kitapta yardımcı olmuyor. ben kutuları heyecanla açarken karıştırdım kuleleri ve hangisi ön hangisi surronund karıştı.bana kodlarından sölermisiniz hangisi surround.hangisi ön arkasında bişi yazmıyor kodlardan başka.bir de 5+1 çalıştıramadım yani bomboş ses çıkıyor benimde e msn adresim hasanalanya@hotmail.com
  • Neden servise kurdurmuyorsunuz?
  • burada servis yokki:( zaten alırkende çok çabaladım gittim dışardan aldım ama yokki alanyada yardım alabileceğim
  • ERTUNÇ ELEKTRONİK
    hertunc@superonline.com 0242 513 63 14 HAKKI ERTUNÇ
    Özel Hayat Hast.Karşısı Güçlüoğlu ap. Altı
    Alanya

panasonic sitesinde bu isim var..irtibata geçin bence..
  • valla adres için sağol dostum ama daha ürün yeni olduğundan çokta yardımcı olamadılar.bana lazım olan siz forum dostlarımın servislerin bile bilmediği tecrübelerinizden yararlanıp en iyi verimi almak istiyorum cihaz a yapılan en son ayarlarınızı paylaşırsanız sevinirim .şu anda aldığıma mmnun değilim çıkan ses 50 ye kadar yükseltmeme rağmen tatmin edici değil bir garip.mesela bir cam kırılsa bile çıkan sesler dinlediğimiz zaman başka ucuz modellerde bir acayip ama bunda efekleri ayarlamak lazım sanırım .birde uydudan normal ses çıkışından alsam tv den sesin çıkmasını nasıl kesecem bilen varmı.birde benim izlediğim dvd değildi normal vcd ondan da kaynaklanırmı stero olmaması surrondun 5+1 in çalışmaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alanya75 -- 27 Mayıs 2008; 13:32:01 >
  • bende de aynı cihaz var, panasonic 42pv70 ile kullanıyorum.. herhangi bir sorunum yok.. sanal 5.1 ses alman lazım en azından.. ben pek anlamam kurulumdan detaylardan ama yardım edebileceğim bişey olursa sen sor akşam playera bakıp cevaplamaya çalışırım..
  • avukatkemal teşekkürler ben bişi yapmadım valla akşam bağladım tv ye scartla koydum bir vcd neyse açılışta dil seçeneği falan geldi ayarladım ama arka (surround)kulelerden ses gelmiyor.hemde hiç.müzik cd sinden az bişi geliyor ama tatsız basit olarak 2 3 ayar buldum kumandadan basınca 3 mode geliyor off movie music die az bişi değişiyor ama ses gelmiyor yinede içinde ki ayarlardan bişiler buldum surround la alakalı ama dedim ya zaten baya uğraşınca kafa kalmıyor:)ben de sinirlendim bıraktım
  • quote:

normal vcd ondan da kaynaklanırmı

Gelmez tabiiki. Tak bir dts dvd sesi dinle ondan sonra.
  • cahilliğimi bağışla dvd alırken mi soracağız dts ne anlama geliyor
  • bu arada bugün kırmızı beyazlı kablodan alıp digitürk ü bağlayacam bakalım orda nasıl çıkacak.yada bana önerebileceğiniz görüntü tv ye giderken ses sinema sistemine girecek başka saçeneği varsa yazın arkadaşlar
  • DTS bir ses formatıdır, 5.1 sesler genelde dts yada dolby digital olurlar, dts dolby digital den daha kalitelidir genelde.

Dvdlerin arkasında yazar hangi formatları desteklediği.

5.1 ses alman için kaynağında 5.1 olması gerekir, yani müzik cdsinden yada kırmızı beyaz dediğin stereo aux bağlantısından 5.1 ses alamazsın. 5.1 lerde her hoparlörün ayrı görevleri vardır amaç sadece 6 hoparlörden ses vermek değildir.
  • herkese günaydın bu akşam heyecanla gttim eve ve bağlantılardan tutunda içindeki ayarlara kadar baktım ve kurcalamamdan dolayı karışmış ve alet çalıştı fena değil.fena değilden kastım 50 ye yükseltmeme rağmen tam da istediğim gibi yani vay be kısayım şunun sesini mantığı olmadı.neyse bu sonraki olay ben digitürk ü bağlayamadım ar5kasında aux çıkışından aldım ve dvd deki aux a girdim haliyle ses ona göre aranızda digitürk ü bağlayan varmı.recever in ardında digital çıkış var ordan alsak dvd de aux girişine girsek acaba digitalten almanın mantığı olur mu bu aux a girdiğin den dolayı ses düşermi konuda bilgisi olan varmı.
    ve diğer asıl konuda ben şöyle düşündüm bu sinema sistemine önerebileceğiniz amfi taksak ve arkasında her türlü giriş çıkış mevcut olsa hatta abartsak normal sesleri surrounda dönüştürerek verse (sanalda olsa)parası önemli değil özellikle panasonic olup takım olursa sevinirim.nedeni gerek radyo ve mp3 dinlerken kısık seslerde 15 20 arasında tam efekler gelmez gibi gerekse birfaz daha ses dedaylanırmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alanya75 -- 28 Mayıs 2008; 8:31:12 >

• Dediğim gibi bende panasonic 42 plazma pt 850 ve next uydu alıcısı var.. Ben değil 50, 30lara bile çok açamıyorum sesi.. bağlantılarımı da hatırlamaya çalışırsam:

uydu ile tv arasında komponent

ses sistemi ile tv arasında hdmi

uydu ile ses sistemi arasında optik kablo var

sesi uydudan alıyorum optik kabloyla.. tavsiye edilen bağlantı böleydi..senin digiturkte komponent yoksa scart kullanırsın.. tvde hdmi vardır herhalde.. onun dışında sadece hoparlörlerin giriş yerleri varki onu ayarlamışsındır herhalde..başka sorun olmaması lazım..
  • teşekkürler avukatkemal arkadaşım ama benim digi makinasında optik çıkış yok ama merak ettiğim optik kabloya bakınca ucunun gireceği ses sisteminde yani dvd de takacak yerde yok modelini verirmisin bakınca yada ben başka kabloya baktım sanırım.ama uyduda hadi bağlantıdan ama dvd koyupta film izlerken de ses tatmin etmedi sanırım benim oda 30 metre kare büyük olduğundan.
    birde benim recever in arkasını çektim ama resim ekleyemedim görseniz belki yardımcı olurdunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alanya75 -- 28 Mayıs 2008; 10:48:51 >
  • İstiyorsan akşam resmini çekeyim ses sisteminin arkadaki bağlantı yerlerinin,epey bir kablo kalabalığı var ama nlaşılır heralde..
  • teşekkür ederim iyi olur valla
  • Çok net değil ama..

Panasonic SC-PT850
  • Bu da diğer taraftan.. amma karışmış arkası

Panasonic SC-PT850
  • offf!!! kimkime giriyor belli değil vallaa
    kompenent kablo nasıl oluyor arkadaşlar. ben uydudan tv ye scart la bağlandım. d-smart kutumu, tv ye, eski aiva müzik setime(kolonlarını kullanma açısından) bağlanma seçeneklerimi ve randumanlarını değerlendirebilirmisiniz?...teşekkürler
  • resimler için sağol ama ben bişi anlamadım çok karışık yahu.hemde sen uydu ile ses sistemi arasında optik kablo var demiştin ama cihazın optik girişi scart girişin altın da sende başka yere girmiş of ya kafam karıştı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.