Şimdi Ara

panasonic sc ht 05 hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Su an philips 720SA sahibiyim hoparlor seti olarak panasonic scht05 modelini düşünüyorum bu seti kullanmış yada daha çok bilgisi olan arkadaşların yorumunu bekliyorum şimdiden teşekkürler..

• Link verseydin daha kolay yardımcı olurduk.
  • Geçen gün Panasonic shop da dinleme fırsatım oldu bu sistemi.O fiyata alınabilecek en iyi sistemlerden birisi diyebilirim.Anfisinin harici olması estetik bakımından büyük bir artı.İmkanın varsa bir dinle derim.Bence 440 ytl yi hakediyor.Ama dediğim gibi dinleme fırsatın varsa mutlaka dinle.
  • daha önce panasoniclerin bu konularda vasat oldugunu duymuştum o yüzden sizlere danışayım dedim bugün iş çıkışı gidip bakıcam..saolasın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Absolutionn

daha önce panasoniclerin bu konularda vasat oldugunu duymuştum o yüzden sizlere danışayım dedim bugün iş çıkışı gidip bakıcam..saolasın..

Evet doğru duymuşsun ama bu sistem çok ileri bir sistem olmadığı için bu konuyu bahsi geçen mevzunun dışında tutuyoruz.f/p oranıda gayet başarılı bu ürünün.
  • Bence o paraya alabileceğin en iyi sistem ayrıca benim en çok sattığım sistemlerden bir tanesi. sesi gayet iyi 600 watt rms baslar geyet tatmin edici yanlız bir eksisi var ön hoparlörlerin uzaklık ayarlarını yapamıyorsun bunu bil ama hop. çok dağıtmayacaksan sorun değil al derim. Birde bizim sitede incele istersenwww.egemende.com
  • merhaba
    ben de bu seti aldım ama dvdye nasıl bağlayacağımı anlamadım reciverda bi sürü çıkış var dvd philips ve sadace l-r girişi var
  • quote:

Orjinalden alıntı: linguist23

merhaba
    ben de bu seti aldım ama dvdye nasıl bağlayacağımı anlamadım reciverda bi sürü çıkış var dvd philips ve sadace l-r girişi var

Optik kablo ile bağlayacaksın.
  • sadece sağ sol çıkışın var ise optik ya da quaksiyel çıkışlardan bağlayabilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: linguist23

merhaba
  • bahsettiğiniz sistemi teknosada dinleme şansın olmuştu ve sesler oldukça mekanik gelmişti , seslerde hiç bir yumuşaklık ve doygunluk bulamamıştım. Yinede en iyi kararı verecek olan sizin kulaklarınınız ama dinlemeden almayın derim.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.