Şimdi Ara

Panasonic standart duvar tipi klima kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Panasonic standart tip 18 lik klima aldım.Ancak su sesi gibi bir ses geliyor.Nedeni apartmanın yapılışından hazır olan tesisatın 24 lük olmasıymış.24 lük tesisata 18 lik klima bağlanınca boru çapları daralıyormuş o nedenle gaz akış sesi yapıyormuş.Böyle bir problem yaşayan var mı?Bi de sanki çok soğutmuyor gibi geldi panasonic.Çok pişmanım.

• quote:

Orijinalden alıntı: spiderman07

Panasonic standart tip 18 lik klima aldım.Ancak su sesi gibi bir ses geliyor.Nedeni apartmanın yapılışından hazır olan tesisatın 24 lük olmasıymış.24 lük tesisata 18 lik klima bağlanınca boru çapları daralıyormuş o nedenle gaz akış sesi yapıyormuş.Böyle bir problem yaşayan var mı?Bi de sanki çok soğutmuyor gibi geldi panasonic.Çok pişmanım.

Panasonic ler soğutmuyor. soğutmuyor. soğutmuyor. lütfen almadan önce yazılarımı kontrol edin. bundan sonra kimseye panasonic aldırmayacağım.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mm.mustafa -- 13 Ağustos 2011; 12:02:12 >
  • arkadaşım evet sıfır klima taktırdım,evi kullanmadığımdan denemedim de 3 ay boyunca,geçen bi açtım soğutmuyo hiç.gaz kaçırmış meğer,gazı bitmiş,servis geldi boruları onardı,gaz bastı ama ilk defa panasonic kullandığımdan tam anlamadım soğutması çok yetersiz geldi.Beğenmediğimiz arçelik-bekolar bile canavar gibi soğutuyo bunun yanında.Ses sorunu devam ediyor.Aldığım yerden başka bir markayla değişecem.Şu an fiyat farkı vermeden en uygun seçenek (tesisatımın boru çaplarıyla uyumlu olduğu için) r serisi midea 24000 btu.Yani herhangi bi klima olmuyo,daha doğrusu korkuyorum boru çapı meselesinden dolayı,bu nedenle 1e1 uysun istiyorum.Midea önerir misiniz?

http://www.hepsiklima.com/asp/product/22537/MIDEA-24000-BTU-KLASIK-MODEL

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.