Şimdi Ara

Panasonic'ten Galaxy S4, HTC One ve Xperia Z'ye rakip telefon: Eluga P (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
3.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galaxy s2 nin Lg tarafından üretilmiş hali.

• samsungun ekmegine yag sürer
  • Samsung patent davası açsa kazanır.
  • Ne docomo'ymuş arkadaş hepsi docomo için çıkıyor

• Televizyon üretmeye devam etsinler bence.
  • Samsung Sony ve htc birlikte bu telefona dava açsin :-):-):-)

• Xenium serisinin ana özelliklerini taşısaydı ilk tercih olurdu

• Focalprice'da ki 99$'lık telefonlara benziyor.
  • ben pillerini seviyorum
  • Japonlar gene her şeyi yapmış, tasarım ve isim koyma konusunda gene çuvallamış. Erdi Özüağ'nın tezi doğrulandı!

• Tasarim berbat
  • İşletim sistemi neymiş yazıda göremedim mi gözden mi kaçırdım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 19 Mayıs 2013; 12:10:38 >
  • xperia z , galaxy s4 , htc one hepsinin özelliklerini toplayip bir telefon yapmıslar ama panasonic in gercek kalitesindeyse tereddüt etmeden alınacak bir telefon

• herşeyi geçtim o isim ne öyle la
  • panasonic 'in Türkiye 'ye de gelmesini isteyenlerdenim. Televizyonlarındaki ve fotoğraf makinalarında ki performansları takdire şayan. Telefonlarını da Türkiye pazarına sunarlarsa Türkiye 'de görüntüsü takdir edilen çoğu telefonu bence gölgede bırakır. Bence özellikleri çok iyi. Kullanımı da basit olursa çok tutulur.

• O renkle kimse almaz zaten
  • htc one dan en büyük avantajı menü tuşunun olması. ama gene de olmaz bu. böyle bir tasarımla batarlar.

• Tip kötü. Kalınlık fazla. çerçeve kalın. Pil 4000 mah falan olmadığı sürece alınmaz.
  • İğrenç tasarım. s4, ip5 hele hele htc one gibi bir telefon karşısında tutunamaz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.