Şimdi Ara

Panasonic'ten Galaxy S4, HTC One ve Xperia Z'ye rakip telefon: Eluga P (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
3.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Panasonic'i gorunce 3500mAh civari pil koymuslardir dedim. Ama hayal kirikligina ugradim. Bu haliyle alinasi bir telefon gibi durmuyor. Note2'den sonra anladim pil ne kadar onemli. Oyunuyla internetiyle herseyiyle bir gunu cok rahat cikaran telefon olmadigi surece artik yuzune bakmam.

Not: Note2'm ile; 3G hep acik, internette ortalama dolasma, hic sarj etmeden (geceleri ucak modunda ama acik) 2. gun saat 20.00da pil 39du. Ucuncu gunu cikaracaktim(3 gundur sarj etmiyorum diyenilmek icin ) ama bir isim cikti wifiden birkusur saat dosya indirince ve islemler yapinca 20nin altina dustu. Bende gece taktim sarja

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkant1 -- 19 Mayıs 2013; 13:42:23 >
  • bahsi geçen telefonlara rakip olabilmesi için dünya çapında satışa sunulması lazım kaç çeşit Panasonic telefonu ülkemizde görebildik.

• Canlı görmek lazım. Panasonic sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.o.T.u.S -- 19 Mayıs 2013; 14:22:26 >
  • dünyadaki en ilginç teknoloji markası panasonic tir herhalde.

• Samsungun bütün yazılımsal özelliklerini koymuşlar
  • Şahsen ben beğendim fiyat avantajı olduğu takdirde alınıp kullanılabilir bir telefon olmuş :)

• piyasada tutunabilir umarım
  • Telefon tepkileri biraz daha hızlanırsa eklemeler fena değil gibi. Değişik bakış açılarına saygı duymak lazım her zaman. Beğenmiyorsan sen daha iyisini yap derler adama.

• daha güzel tasarımı ben bile bedavaya yapardım
  • Bu tasarım ve renkle birlikte tam bayan telefonu olmuş. Gerçi o kadar büyük ele sahip bayan da bulabilirlerse
  • Tasarım berbat ama dayanıklı olur sanırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

İşletim sistemi neymiş yazıda göremedim mi gözden mi kaçırdım?

Android 4.2
  • Panasonic bu sefer LG'nin Samsung'dan çaldığı tasarımı çalıp üstüne Sony'nin aldığı bazı sertifikaları ekleyip Samsung'un bazı özellikleriyle harmanlamış :D Adını da yine geçen sene ürettiği telefonlar gibi ''Eluga'' koymuş. :D

• ona buna şuna benzemişi bırakmak lazım...benzemesi normal...cihaz kalın olmuş...panasonic markasınıda bu yarışta görmek çok iyi olur....
  • Kızılötesini okuyunca eski zamanlara gittim aklıma annemin 8210'u geldi
  • Türkiye pazarına girmeyecek bir telefon...Zerre enterese etmemesi lazım bizi..

• Panasonic,Nokia,motorola,Ericsson,sagem,siemens, efsanedir bu markalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar ciddi yazılımsal yeteneği olan bir firmanın kendini dünya pazarından soyutlamasına anlam vermek zor..

• Global mi?

Değil.

O zaman rakip de değil.

• Kalem pil mi saat pili mi ? Ne vereyim abime
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.