Şimdi Ara

Panasonic'ten Galaxy S4, HTC One ve Xperia Z'ye rakip telefon: Eluga P (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
3.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gayet çirkin bir tasarım. Hayatta almam...

• Panasonic ürünlerine hayranlığım olmuştur hep. Tasarımı iyi denemez ama tercih edilmeyecek kadar berbatta değil. Türkiyeye uygun fiyattan girerse almayı düşünebilirim, şu sıralar telefon değiştiresim var değişiklik arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 20 Mayıs 2013; 8:26:44 >
  • Önce güzel tasarım olmalı telefonda.
  • o nasıl bir baş parmak..tırnağın altında et yok

• japonlar bu telleri sadece kendi ülkelerinde satıyor mesela panasonic, nec,kyocera, fujıtsu sharp başka ülkelerde pek satmıyorlar zaten japon pazarında apple mış samsung muş milyonluk satış yakalamıyo

• her markadan birşeyler almış toplama telefon gibi olmuş iyi de olmuş

ama bnce ismi çok dandik, daha karizmatik bir isim bulabilirlerdi

• keşke herşey eskisi gibi olsa ama öyle değil.

çinli bir firma panasonic isminin sadece telefon üretimi bölümünü alır ve zaten ortalık malı olan android hazır işletim sistemi varken bas bas sat bas bas sat adı ne panasonic falanca modeli..

yine çin yine çin

onunda altında hauwei varsa şaşırmam
  • s4 ve htc one yi anladıkta xperia z buna rakip olamaz : )
  • yazının ikinci paragrafının son satırında bir anlatım bozukluğu var.Güney koreli üretici derken kim kast ediliyor belli değil :)

• O kadar ayrandan sonra haber yazmaya kalkınca Erdi abi bile bu hale geliyor... Buradaki yanlışlara özensizlik denmez, ara sıra başka bir haberle falan karıştırdı heralde Erdi abi :D
    Cihazın birçok eksiği olsa da rekabete bir firmanın daha katılması sevindirici, bu tür firmaları desteklemek lazım.

• baştan kaybediyor; isim faul....

• başta tasarımdan kaybediyor. yıl olmuş 2013..

• Htc ve sony yi anladım da s4 e rakip değil. Poşet plastiğinden yapılmış bir alet nasıl olur da bu seviyedeki bir telefona rakip olabilir anlamıyorum.

• panasonic bunu japonya dışında satmaz zaten japon markalar sony dışında hiçbiri dünya pazarına telefon satmıyor mesela sharp, toshiba, nec, kyocera, fujıtsu, panasonic bunların hepsi telefon üretiyor ama dış pazara satılmıyor zaten japon pazarında samsung apple fazla görülmüyor

• http://www.gsmarena.com/panasonic_eluga_dl1-4560.php

Su geçirmezlik daha önce panasonice varmış :)?
    Telefon iyi olmuş ucuz olursa tertemiz olur :)

• tek dileğimiz japon üreticilerin tekrar pazarın en aktif oyuncusu olmasıdır.
    Meydan samsung ve lg'ye kalmamalı.

• çok kötü tasarım ya..
    rezil olmuş bence.. donanımı ve özellikleri okumadım bile.. telefon bu ise iyi satış rakamları için oldukça ucuz olmalı..

panasonic'in her ürünü kategorisinin en iyilerinden oluyordu.. telefon istisna olmuş..
  • Tasarım bu kadar kötü olabilirdi
  • Panasonic'ten daha iyi tasarım beklemek yanlış olur. Zira tüm elektronik ürünlerinde tasarımlara özen gösterilmediği belli oluyor.

O değil de ben SIEMENS markasını görmek isterim bu sektörde. Adamlar piyasadayken o kadar sıradışı o kadar şık tasarımlar yapıyordu ki hayranıydım. BENQ ile birleşince departman battı. Tasarım anlamında bence bu firma piyasaya girerse kimse önüne geçemez. Ah be siemens. Alman kalitesini aldın elimizden bizi laylonlarla baş başa bıraktın. hTC One'da olmasa android kullanılmaz.

• panasonic dendinmi gd90 geliyor aklıma
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.