Anneler Günü genelde beyaz eşya fiyatlarına yansıyor. TV kampanyaları Babalar Günü'nde yapılıyor
Umarim fiyat 1999TL ve daha once yaptiklari gibi 5yil garanti verirler.
şimdi babalar gününü bekliyoruz öyleyse babalara gelmeyelim de , peki toshiba hakkında kesin bilgisi olan varmıdır, toshiba türkiyeye mail attım ama cevap veren yok, forumdan bilgi sahibi olan var mıdır. önceki sayfada bir arkadaş mayıs ayı içinde fpr gözlüklü modelin çıkacağını söylemişti. mayıs türkiye ye geleceği ay mıdır, pana dan farklı artıları mevcutmu yoksa beklemeden pana sahibimi olmak lazım. şöyle tam bir bilgi sahibi olsak da ona göre hareket edebilsek
Neden bu tv sadece teknosada var panasonic türkiye bu ürünü sadece teknosa'yamı veriyor? Ayrıca neden diğer 2012 panasonic led ve plazmalar türkiye pazarına girmedi,sadece bu modelmi olucak tr'de yada ne zaman girer bilgisi olan varmı ?
tekkrar yaziyorum özellikle lgleri acaaip tavsişye edip övennlere et5 her haliyle philips ve lg den 3dfpr ve oyunn performnansı sdlerde ve doğal görüntüli vermmede çok çok daaha iyi onliine oyunlar bile sorrunsuz lg leri bu konudua en kötüsü 3dfpr si dün arttik anladim lg ve philipstden daha iyii 4 şeyi bakiyorsanız oyun,3dfpr ve sdler ve doğğal görüntüde kessinlikle panasonic çok daha iyi
dosstlar şu divx ve wmv formatlari için birr bilginiz varmidir? saygilar
dusty, tabiki bekleme imkanı mevcuttur, hazirana kadar toshibada yurda teşrif ederse karşılaştırma imkanımız olur inşallah saygılar...
Eh o zaman fiyatlar kırılsın biraz, rakipler çıksın. Ha acele yoksa tabii bu bekleme önerim. Satın almaya karar vermiş ya da almış olanlar güzel günlerde kullansınlar panellerini. Bizi de bilgisiz bırakmasınlar
quote:
Orijinalden alıntı: yamanci35
arkadaşlar mediallarda sanirim sorun var
divxleri açmiyor wmv lerin bazilarini açiyor bazilarini yine açmiyor avi ler sorunsuz mkv dts sorunnsuz
tekkrar yaziyorum özellikle lgleri acaaip tavsişye edip övennlere et5 her haliyle philips ve lg den 3dfpr ve oyunn performnansı sdlerde ve doğal görüntüli vermmede çok çok daaha iyi onliine oyunlar bile sorrunsuz lg leri bu konudua en kötüsü 3dfpr si dün arttik anladim lg ve philipstden daha iyii 4 şeyi bakiyorsanız oyun,3dfpr ve sdler ve doğğal görüntüde kessinlikle panasonic çok daha iyi
dosstlar şu divx ve wmv formatlari için birr bilginiz varmidir? saygilar
dostum dediğim gibi pazar akşamına kadar bekleyebilirsen divx wmv fotoğraf gibi bütün medyaları deneyip fotoğraf ve videoyla paylaşım yaparım.
quote:
Orijinalden alıntı: mako3e
quote:
Orijinalden alıntı: azrael_13
quote:
Orijinalden alıntı: thom_yorke
Selam
Hd SD yayınları içinde bi video yaparmısın?
pazar akşamı yapıp yollarım, dlna, internet gibi özelliklerini de gösteren birkaç fotoğraf ve video daha ekleyeceğim.
kutudan 4 tane çıkıyormuş, kalan 4 tanesinin 2 si çocuklar içinmiş, ama fiyata güzellik yapmamışlar. İlla 2500 tl verecek vatandaş. bu hafta turuncu yok elimizde bu var diyorlar dusty, babalara bir şey kalmadı beklemedeyiz
dt side gelmiş teknosaya
dosstlar iyiki şu 42et5 aldim oyunlarda lag sorunnu tamamen bitti dandik kalitesizz lg lerden sonra ilaç gibi geldi 3 tanne lg kazasindan sonra sonunda oyun oynayacak tv aldik 3dfpr yide lg den birraz daha iyi buldum ancak codec soruunu mkv dts avi ler hariccinde var divx wmv leri açmiyor
sdleride katrein913 uydu alici ile aliyorum süper ancak dandik cihazlarla sdler iyi değil arkadaşşlar haberininiz olsun lg lerden ise kat kat iyi sdlerde renkler çok doğaal lg ve samsunga göre renkler çok daha doğall