Şimdi Ara

PANASONIC'TEN PASİF 3D'Lİ (FPR) ET5 SERİSİ !!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.082
Cevap
34
Favori
314.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 42ET5 TV'yi bugün teknosada gördüm üzerindeki etikette 4 adet 3D gözlük yazıyordu alan arkadaşlar bilir kaç gözlük var 4'mü 8'mi ?
  • 4 televizyondan çıkıyor, 4 tanede teknosa hediye ediyor, 2 tanesi yavrular için diye yazıyor, evet teknosa indir şu televizyonu 2000 tl ye biz de coşalım, duy sesimizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadavud

4 televizyondan çıkıyor, 4 tanede teknosa hediye ediyor, 2 tanesi yavrular için diye yazıyor, evet teknosa indir şu televizyonu 2000 tl ye biz de coşalım, duy sesimizi

Bence 2000 Tl'de çok bu tv için şöyle 1500 -1600 idealdir birde bu serinin 46 yada 47" varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan_kilic

quote:

4 televizyondan çıkıyor, 4 tanede teknosa hediye ediyor, 2 tanesi yavrular için diye yazıyor, evet teknosa indir şu televizyonu 2000 tl ye biz de coşalım, duy sesimizi

Bence 2000 Tl'de çok bu tv için şöyle 1500 -1600 idealdir birde bu serinin 46 yada 47" varmı ?

vaar ,şöyleki teknosa sitede 3300 e düştü ama ordan alamıyorsun,
    hiç bir indirime dahil etmiyorlar ordanda alamıyorsun,
    mağazada görüp alayım diyorsan alamıyorsun , sadece birkaç mağazada 1er tane var
    sorarsan depoda 29 tane var diyorlar ,istersen kapalı kutu getirtiriz diyorlar,yanlız sitedeki fiyatada yine alamıyorsun
    alırsan bizde 3800 fiyatı diyorlar,
    başka biryerden alayım dersen yine alamıyorsun başka hiçbir yerde yok
    velhasıl yukarılarda babalardan bahsediyorlar ya , 47 istersen benim gibi işte o babalardan alıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

42 '' olanı 2000 tl yi görsün alıcam hemen..

42lw45xx migrosta 1749/12 idi. et5 var diye almadık. umarım kısa zamanda 2000 i görür de alırız
  • yaka9, babalar revaçta herhal , sabır belkide babalar günü 2500 e indirirler, umut fakirin ekmeği
  • quote:

yaka9, babalar revaçta herhal , sabır belkide babalar günü 2500 e indirirler, umut fakirin ekmeği

memlekette sadece bir firmada satılırsa revaçta olur tabi,
    1 ay olacak başka kimse getirmedi ağzımı bozduracaklar benim
  • Yavaş yavaş düşer piyasaya, acele etmeyin. Şimdilik tekel olarak teknosa da ama bekleme imkanınız varsa muhakkak bekleyin. Babalar günü, Play-Off'lar derken güzel kampanyalar gelecek panellere. Bu hep böyle oluyor, nisan-mayısta satışa çıkıyor, en erken haziranın ikinci haftası fiyatı düşüyor.
  • Kullanıcı arkadaşlardan videolu, resimli dönüşler bekliyoruz. Özellikle sd ve ps3 performansı hakkında. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fgumus72 -- 10 Nisan 2012; 13:38:49 >
  • Aslında panasonic'in FPR gözlüklü seri çıkarmasına çok sevindim ama çerçevelerini görünce biraz pirelendim açıkçası. Samsung D serisindeki sorunlar tekrar edermi diye düşünüyorum. Çerçeve yüzünden oluşan kayıpları (kullananlar crosstalk ve bleeding tanımladılar) yüzünden panasonic bir çare bulmuştur diye düşünüyorum.
  • Çerçevenin en büyük handikabı BLP ama bu noktada Panasonic bu olayı çözmüştür diye düşünüyorum.
  • BLP nedir acep?
  • Backlight Bleeding esasen ışık sızması dediğimiz olayın kısaltması oluyor BLB.
  • Anladım. O sorun benim LG tvde de var ve fazlalaşıyor. Görüntüde çok sorunum yok o yüzden çok önemsemiyorum ancak görüntüye etki etmeye başlarsa servisi çağırıcam. Panasonic ET ve DT serisi de takibimde TR ye gelmesini bekliyorum.
  • lgde karar kılmısken sonra samsunga mi kaysam diye dusunurken buyuk olasilikla son karar panasonic olacak... 2500e 47 yada 2000e 42 olursan direk alirim...
    insallah kisa surede fiyatlar duser
  • 2500 e 47 olsa dadından yenmez
  • Kampanyaları beklemek gerek ama kısa vadede 47" boyut o fiyata inmez maalesef
  • panosonıc hala sadece teknosa lardamı var? zaten baska firmalarda getirse rekabetten de biz faydalansak ne güzel olur.
    dusty nin dediği gibi 47 inç fiyatını inmesi kısa vadede cok zor biz hele bi 42 yi alalımda 47 arkasından gelir
  • ET50'nin yorumu gelmiş. kısacası 3D performansı çok iyi, siyah performansı vasat diyor.

http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasonic-tx-l42et50b-l42et50-201204021743.htm
  • Siyah seviyesi vasat mı? Led bile olsa Panasonic'ten beklemiyorum vasat bir siyah seviyesiyle piyasaya ürün çıkarmasını 2012'de.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.