Şimdi Ara

PANASONIC'TEN PASİF 3D'Lİ (FPR) ET5 SERİSİ !!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.082
Cevap
34
Favori
314.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar et5 ile lw5500 arasındaki tek fark dahili wi-fi mi? Bu iki modelde de dahili uydu alıcı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: allmylife

arkadaşlar et5 ile lw5500 arasındaki tek fark dahili wi-fi mi? Bu iki modelde de dahili uydu alıcı var mı?

Uydu alıcı yok LG'ler için sonu "S" ile bitenlerde alıcı mevcut PANASONIC ET5E'de modül girişi var.
  • MERHABALAR,
    bu başlık altına yazmam doğrumu bilmiyorum ama, Panasonic PZ800 tv var, 3D yazılım ile (flash disc ten) 3d filmler izlenebiliyomuş. Eğer doğruysa bu yazılımı nasıl edinebilirim, yada pz800 ile 3D izlemenin bir yolu varmı, bilgisayarı tv ye hdmı ile bağlayıp PowerDVD ile izliyorum. Buna benzer bir şey mümkünmü acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaka9

quote:

Orijinalden alıntı: arkeolog_cnk

quote:

Orijinalden alıntı: yaka9

sn dusty;
    yarın 42 yada 47 alacağım inşallah,salonum büyük ,biliyorsunuz epeydir 47 peşindeydim ,47 turuncuya girmedi, 42 si 2200,47 si 3300 arada 1100 tl fark var ,eskiden 40 kullanmıştım, sizden ricam 42 ile 47 arasında 1100 fark vermeye değermi cevabınıza göre yarın birisini seçeceğim
    300-500 olsa sormam bile ev ortamında kullanmadığım için bilemiyorum , mağazadada belli olmuyor,mağazada benim 42 sandığım üzerine bakıyorum 47 yazıyor

izleyecegin mesafe 3m üstünde değil ise 42 al gitsin aradaki 1100 tl farkla da bi ses sistemi yada ps3 oda olmadı bi egreat media player al bak keyfine

ama dediğim gibi 3m üstünde değilse. çünkü şöyyle bir yaklasımvar illa büyük olacak diye yakın mesafe için büyük almaya gerek yok hem sd yayınlarda tv den verim alamazsınız hemde göz sağlığıda cok önemli

üstad sanki dediğin gibi yapacağım,philips ses sistemi ile wd live varda ps3üm yok,almayıda zaten istiyordum
    fark açılınca 42+ps3 e döndüm gibi

Merhaba 47lw4500 ü kliksa.com dan 3300 tl yerine 2519 tlye ykb kartina %10 puan (en fazla 200 tl) alarak 2319 tlye maledip 12 taksitte odeyebilirsin diye dusunuyorum bu arada sabancinin sitesi.garantinin orjinal olma ihtimalide cok yuksek.puan verme olayi bugun son herhalde.

• a.ozan, güzel bir inceleme olmuş teşekkürler.
  • et5 ile lg lw 5500 arasında kaldım. Sizce hangisi iyi?, ben panasonice pek sıcak bakmıyordum açıkcası. LG ile Karşılaştırıldığında 3D ve HD de daha mı iyi bu seri? ayrıca mesela uygulama desteği fazlamı, web browser flash destekliyor mu gibi sorularda aklımı kurcalıyor
    yoksa samsungun e550 plasma modelini mi beklemeliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1907 -- 13 Nisan 2012; 18:04:51 >
  • saol a.ozan review icin
    teknosada 47 olani 3000e satilacak yarin 12 taksitle falan
    karar veremedim alim mi almiyayim mi diye..
    hazirana kadar duser mi acaba yoksa beklemenin anlami yok mu...
  • Ben de bu panasonicler ile ilgili kullanıcı yorumlarını bekleyenlerdenim. Tabii bir de "albani" nin yorumlarını....
  • slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
    bu gün teknosadan tv almaya gittim.satıştaki arkadaşlar bana 2 tv önerdi biri SAMSUNG 40D 5000 diğeri PANASONİC TX-P42XT50E biri plazma diğeri led fiyatları aynı 1600 tl sizce hangisini seçmeliyim?? bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
  • Arkadaşlar Panasonic'in kodları konusunda karışıklık var doğrusu nedir? Panasonic Türkiye sitesinde kodlar TX-L32ET5, TX-L42ET5, TX-L37ET5 şeklinde forumda 42ET5E, 42ET5, ET5 şeklinde bahsediliyor, Teknosa'nın sitesinde TX-L42ET5E FHD, TX-L37ET5E FHD şeklinde geçiyor, ET ile başlayan ürünler aynımı yoksa herbiri ayrı modelmi?
  • tekonosakai eleman et5 de dahili wireless olduğunu ama web browser olmadığını söyledi, web browser olmadıktan sonra dahili wi-fi olsa ne olur olmasa ne olur, lw 5500de de web browser var ama adaptör yokmuş doğru mu bu?
  • quote:

tekonosakai eleman et5 de dahili wireless olduğunu ama web browser olmadığını söyledi, web browser olmadıktan sonra dahili wi-fi olsa ne olur olmasa ne olur, lw 5500de de web browser var ama adaptör yokmuş doğru mu bu?

size bilgi veren arkadaş yanlış bilgi vermiş web browser vardır ayrıca usb den dts formatlarınıda desteklemektedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hercaiprens

quote:

tekonosakai eleman et5 de dahili wireless olduğunu ama web browser olmadığını söyledi, web browser olmadıktan sonra dahili wi-fi olsa ne olur olmasa ne olur, lw 5500de de web browser var ama adaptör yokmuş doğru mu bu?

size bilgi veren arkadaş yanlış bilgi vermiş web browser vardır ayrıca usb den dts formatlarınıda desteklemektedir

peki istediğim her türlü siteye giriş yapabilir miyim yani daha açık soruyum lw 5500 ile bu televizyonun internete giriş olayı aynı mı browser olarak?
  • quote:

quote:

quote:

peki istediğim her türlü siteye giriş yapabilir miyim yani daha açık soruyum lw 5500 ile bu televizyonun internete giriş olayı aynı mı browser olarak?

evet istediğiniz her siteye giriş yapabilirsiniz ve benim açımdan en büyük artısı internette gezinirken 42et5 e kablosuz klavye ve maus bağlayarak kumandadan yazı kodlamaktan kurtulursunuz

• siyah performansı vasat arkadaslar yabancı forumlarda fotolara inceledim ve sizin gonderdıgınız test siteleri siyah backlight cok var bellı edıyor kendini aslın fazla bişey beklememek lazım giriş segmenti bi cihaz bu gibi durumlar normal diger serileri beklmek lazım.
  • dostlar aldim kullaniyorum ve ççok iyi bir tv
    o innceleme siteleri filan hikkaye siz kualllcilar neler yaziyor bunlara bakin
    siyahllar vasat değiil çok iyi ve enn önemlisi lg ler gibi lag sorunnlu ve oyunlarda rezzil değil
    alip kullananlara bakin lüttfen kimisii sadece salliyor boşa yok şurada şöyle yaziyorsuş yok böylemiş siyahhlar
    aliin oyun oynnayin online oyunn oynayin 3dlerere bakin ve sd yayinlarda yine iyi
    ve rennkler çok doğai samsung ve lg gibi aşiri yapay parrlak değil philisp gibide mat passtel gibi değil
    alttarafi orta seviiye bir tv kimmsem kalkip en üüst tv demiyor yada böyle bir bekklenti içinde dğeil zaten
  • quote:

quote:

quote:

quote:

evet istediğiniz her siteye giriş yapabilirsiniz ve benim açımdan en büyük artısı internette gezinirken 42et5 e kablosuz klavye ve maus bağlayarak kumandadan yazı kodlamaktan kurtulursunuz

slm.
    web browserını ben de merak ediyorum. istediğin siteye girmek problem değil. web sitesi üzerindeki flash içeriğini gösterebiliyor mu? mesela dizi sitesine girince dizi izleyebiliyor musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: cemka2012

quote:

quote:

quote:

quote:

slm.
    web browserını ben de merak ediyorum. istediğin siteye girmek problem değil. web sitesi üzerindeki flash içeriğini gösterebiliyor mu? mesela dizi sitesine girince dizi izleyebiliyor musun?

bende ilk onu denedim ama açmadı flash içeriklerini

• panasonic et 5 serisinde yüzde 32 indirm var yarın teknosada.düşünenlere duyurulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthbsr

panasonic et 5 serisinde yüzde 32 indirm var yarın teknosada.düşünenlere duyurulur

pardon yüzde 22 oranında indirim var
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.