Şimdi Ara

PANASONIC'TEN PASİF 3D'Lİ (FPR) ET5 SERİSİ !!! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.082
Cevap
34
Favori
314.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende uzun süre LW serilerini incelemiş biri olarak mevcutta kullandığım 42" LCD Tv.nin yerine 47" 5500 de karar kılmışken pana tercih etmemin nedeni kasa dizaynının hoşuma gitmesi ve 2D>3D dönüştürme başarısı sonrası 10 dakikada LG yi almaktan vazgeçtim. Benim için media player desteği pek önemli değil, onu çözüyor bunu oynatmıyor hiç önemli değil. Mevcutta Digi ve Dsmart aboneliğim var zaten 1er kanalda 3D yayın var, 3D fazla içerik
    olmadığı için 2D<3D benim için önemliydi sinema kanllarında içe doğruda olsa derinlik hissiyle seyretme imkanı olacak.
    Amacım 47" almaktı ama turuncuda 3299 TL.den 2999 TL ye düştüğünü görünce 42" için 2199 TL ödeyip aradaki farkla BD'li bir sinema sistemi alıp Tv.nin keyfini sürmek istiyorum.

Çarşamba günü teslimat yapılcak daha sonra izlenimlerimi paylaşırım.

• Kullananların deneyimlerini bekleyeceğiz. Ama keşke plazmada olsa bu özellik.
  • alan herkes goruslerini yazarsa cok sevinirim
    yeni eve gectim televizyonsuzu ama para da yok... 12 taksite 3000e alsam mi almasam mi arasinda kaldim biraz daha beklemeye karar verdim hazirana kadar... insallah 2500 civarina duser...
  • Bu arada LG'lerin LM (2012)modelleride gelmiş.Bu sefer medya markka gelmiş başka hiç bir yerde yok pana teknosada LG medya markda hadi bakalım diğerlerine neler gelcek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_32 -- 15 Nisan 2012; 20:47:09 >
  • dün bende 42 et5 aldım. çarşambaya elime ulaşacağını söylediler. beklense 2000 nin altında alınabilirdi belki. umarım iyi bir resim kalitesi vardır. beklentim bu.
  • Arkadaşlar ben de 42 ET5 aldım.. Valla çok düşünmek istemedim artık. Pazartesi teslim diye mesaj geldi cep telefonuma.

Ancak bir şey merak ediyorum, 4 adet gözlük olacak kutuda ancak 8 gözlük ile birlikte aldım diyen arkadaşlar bunu nasıl aldılar merak ediyorum. Doğrusu 4 mü 8 mi şimdi?

Teşekkürler, selamlar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinematör

dün bende 42 et5 aldım. çarşambaya elime ulaşacağını söylediler. beklense 2000 nin altında alınabilirdi belki. umarım iyi bir resim kalitesi vardır. beklentim bu.

kaç gözlük verdiler , biz aldığımızda 4 gözlük idi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mynameisalfie

Arkadaşlar ben de 42 ET5 aldım.. Valla çok düşünmek istemedim artık. Pazartesi teslim diye mesaj geldi cep telefonuma.

Ancak bir şey merak ediyorum, 4 adet gözlük olacak kutuda ancak 8 gözlük ile birlikte aldım diyen arkadaşlar bunu nasıl aldılar merak ediyorum. Doğrusu 4 mü 8 mi şimdi?

Teşekkürler, selamlar,

Geçen hafta 42" de +4 gözlük hediyesi vardı, bu hafta turuncuda 37" için +4 hediye gözlük verildi. Benim Tv. çarşamba gelecek fakat faturada +4 gözlük yazıyor ama personel ekstra gözlük verilmeyecek dedi.
  • fpr 3d ile ilgili çözünürlük fulhd degil aktif gözlükler de oluyor fulhd 3d diye bir söylem var forumda duydugum, bu dogrumudur bu modelleri alan arkadaşlar açıklık getirebilirmi mümkünse?

geçen hafta teknosa da modeline hiç dikkat etmedigim fpr gözlüklü phil e baktım bir süre 3d yayında, sonra et5 serisi pana yı izledim kısa bi süre 3d olarak her ikisinde de 3d görüntü çok verimliydi, philips te extra buldugum görüntüden uzaklaştıgım halde ve açımı bozdugum halde 3d görüntüde neredeyse sıfır bozulma vardı . panasonic te mesafe ve açı degişimi biraz daha olumsuz yansıdı gözüme.
  • bizde 4 gözzlük çikti 8 taneyi sanirim müşteriye cazzip göstermek için veriyorlar ve gözlükler lg ilede uyumlu
    ancak bu fpr gözlükller çok dandik ve beş para etmez kalitede bir şey sadece işlevselliği işe yarar para ile alinsan
    çok uccuz şeyler bunlar

ben lg kullandim 1 yıl kadar 3dfpr olarak bennce et5 görrüntüsü kalitesinide eklersem birazz daha iyi
    ama fullhd fillan değil fprler bunu yabanci forummlarda görddüm bu fpr sg gibi bu işi iyi yapamiyor tek artisi
    çok rahat işzlenim vermesi ve gözzleri yormamasi başka hiçç bir artisi filan yok
    bende 55vt30da var ve asil 3d zevki bu tvde dostlat fpr ucuzz yollu bir uygylama sadece zaten üstt seviye
    tvlerde hep sd kullaniyor adamlar herhhalde bir bildikleri vardir
    açik söylşiyeyim ben 3d iiçin fpr ile işşim yok vt30 bu konuda en iyisi ama fpr gibide rahat değil sg de gözzler
    yoruluyor ve işlin tadini biraz kaçiriyıor
    3d içiin t v alacaksaniz ver herşeyyiyle en iyisi olsun derseniz plazma alin lcdler bu koonuda o kadar iyi değil

• yamanci35 degerlendirme için tşkler. birşey daha sormak istiyorum, imzanızdaki 55 sv ile 55vt yi hd,sd tv ve hd filmler için objektif olarak kıyaslayabilirmisiniz ?
  • Arkadaş hem 42 lw5500 için 178 derece görüş açısı hem de TX-L42ET5E için 178 derece görüş açısı belirtilmiş hangisinde görüş açısındaki değişmeye bağlı bozulma daha az olur ? yorumlar....
  • panasonic ips-led teknolojisiyle yapılmış. ips teknolojisi farklı açılardan bile harika performans veriyor. 42lw5500 ips değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamanci35

dostlar aldim kullaniyorum ve ççok iyi bir tv
    o innceleme siteleri filan hikkaye siz kualllcilar neler yaziyor bunlara bakin
    siyahllar vasat değiil çok iyi ve enn önemlisi lg ler gibi lag sorunnlu ve oyunlarda rezzil değil
    alip kullananlara bakin lüttfen kimisii sadece salliyor boşa yok şurada şöyle yaziyorsuş yok böylemiş siyahhlar
    aliin oyun oynnayin online oyunn oynayin 3dlerere bakin ve sd yayinlarda yine iyi
    ve rennkler çok doğai samsung ve lg gibi aşiri yapay parrlak değil philisp gibide mat passtel gibi değil
    alttarafi orta seviiye bir tv kimmsem kalkip en üüst tv demiyor yada böyle bir bekklenti içinde dğeil zaten
    yamanci35@ Eee hocam sen buradaki kullanıcı yorumlarına bakın, önemli olan o diyorsun. Sonra biz LG LW4500'de minimum lag değeri alıyoruz, konsol ve PC performansı da gayet iyi deyince inanmıyorsunuz. Hemen rezil, berbat, fena diyorsun. Bu kadar kullanıcı da mı bir şeyden anlamıyor? Mevzu burada Panassonic, LG değil ama her mesajında da LG'ye bir gönderme var yahu

Neyse önemli olan da işin o kısmı değil, ciddi anlamda merak ediyorum ben de bu panelin oyun performansını ama civarımdaki tekno marketlerde hala teşhirde göremedim. Görsem konsolu alıp gideceğim test etmeye.

• quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

Arkadaş hem 42 lw5500 için 178 derece görüş açısı hem de TX-L42ET5E için 178 derece görüş açısı belirtilmiş hangisinde görüş açısındaki değişmeye bağlı bozulma daha az olur ? yorumlar....

Hepsinde standart max değer 178 derece zaten. üstelik kim evinde 178 dereceden izliyor ki tv yi ? o değere çok takılmayın bence.
    ET5 parlak panel olduğu için mat panellere göre yandan izlemelerde biraz daha bozulabilir. ama makuldür bence bu açı değerinin kıstas olarak alınmaması gerek.
    syg/
  • quote:

Orijinalden alıntı: namdar

arkadaşlar bu tv 2012 yılının bir tv si.bu tv yi lg nin 2012 modelleriyle hem teknik özellikleri bakımından hemde alan gören deneyen arkadaşların izlenimlerini kıyaslamalarını bizlerle paylaşmalarını bekliyoruz.bende gidip bakacağım ama biraz lg taraftarı gibiyim yanlı karar vermek istemiyorum:)

2012 nesiller bir çıksın piyasaya, bir teşhire düşsün bakalım. O zaman detaylı bir karşılaştırma testi yapabilirim bunun için.

quote:

Orijinalden alıntı: Mühendis007

panasonic ips-led teknolojisiyle yapılmış. ips teknolojisi farklı açılardan bile harika performans veriyor. 42lw5500 ips değil...

Hocam panelleri LG Display'den Panasonic'in de. Her ikisinde de her FPR panelli TV'de olduğu gibi IPS+FPR panel.

• Tam LW serisine odaklanmışken ET5 tüm planlarımı alt üst etti.üstelik 2012 model olmasına rağmen LW ile arasında fiyat farkı çok az.
    Kullanılan panelin IPS olmasının LW nin kullandığı panele göre ne gibi artıları var?
  • Dediğim gibi panel aynı, panelde hiçbir fark yok. Fark içindeki diğer donanımlarda. Aynı panel, farklı bant olayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Ben o zaman plasma bazında düşünerek vasat diyebileceklerini sanmıyorum. LED, başka bir LED'e göre üstün veya vasat olabilir. Bu adamlar profesyonel yahu

Bu arada benim linkini verdiğim inceleme buradaki kullanıcıların aldığı seriden farklı. Specleri kısaca şöyle:

ET50 Series

Available in two screen sizes – the 42 inch TX-L42ET50 and 47 inch TX-L47ET50, - the ET50 series features a slim design and outstanding picture quality:

· 3D IPS LED panel; 800Hz backlight scanning for higher moving picture resolution during fast action scenes and a Clear Panel with Brilliant Contrast for crisp images; FullHD resolution; VIERA Connect with built-in WiFi and Web browser; Social Networking TV function; DLNA; USB HDD Recording; a PC input; four HDMI terminals and three USB ports

ET5 Series

The five models in ET5 series – the 32 inch TX-L32ET5; 37 inch TX-L37ET5; 42 inch TX-L42ET5; 47 inch TX-L47ET5; and 55 inch TX-L55ET5 - feature 3D IPS LED panels and each comes with four pairs of passive 3D glasses. The models also include:

· IPS LED panel and 300Hz backlight scanning for higher picture resolution during fast action scenes, for smoother, crisper results; Clear Panel; Brilliant Contrast; VIERA Connect with built-in WiFi and browser; 2D to 3D conversion; Social Networking TV function Media Player; DLNA; four HDMI and three USB terminals; and a PC input

• teşekkürler DUSTY hocam merakla bekliyoruz yorumlarınızı sizin ve diğer ilgili arkadaşların. bende almayı düşünüyorum bu yenilerden. aslında lw4500 ün fiyatı şu an tam bütçeme uyuyor ama yeni tv lerinde tasarımları cok güzel.bunlar için şartları zorlucaz biraz ne yapalım:)çokda acelem yok iyice yorumlarla incelemelerle tv ler hakkındaki fikirim oturmadan almam çünkü 1 aldımmı en az 5 yılı var kullanırım bi yanlışa düşmemeye çalışalım elden geldiğince....
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.