Şimdi Ara

PANASONIC'TEN PASİF 3D'Lİ (FPR) ET5 SERİSİ !!! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.082
Cevap
34
Favori
314.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dusty

yamanci35@ Eee hocam sen buradaki kullanıcı yorumlarına bakın, önemli olan o diyorsun. Sonra biz LG LW4500'de minimum lag değeri alıyoruz, konsol ve PC performansı da gayet iyi deyince inanmıyorsunuz. Hemen rezil, berbat, fena diyorsun. Bu kadar kullanıcı da mı bir şeyden anlamıyor? Mevzu burada Panassonic, LG değil ama her mesajında da LG'ye bir gönderme var yahu

Neyse önemli olan da işin o kısmı değil, ciddi anlamda merak ediyorum ben de bu panelin oyun performansını ama civarımdaki tekno marketlerde hala teşhirde göremedim. Görsem konsolu alıp gideceğim test etmeye.

sayin yöneticim sennde haklisin ama lg ile kalkipta oyunlarda minimuum dersen veya ççok iyi filan dersen kendini kandirirsin kusura bakkma
    ben lglerin kalite ve ve nne mal olduğunu çok iyi billiyorum yapmayin yahu halami lgde kaliyorsunuz
    inanmiyor değilim ayrica örnğein geççen sene 650,550 980nano alldik ama 5 modeli oyunnlarda oldukkça iyi idi ama nano980 rezil idi
    550 hem oyunnlarda sorunnlu hemde görrüntü kalitesi kötü idi işin garibi hepsside bizde sornlu çıktı ve hepsside değişince vurdum sonnunda tekmeyi lglere
    sanna tavsiyeem sen buoşver forummdaki lg fanatiklerrini en kötü tv yi kalkip süper yaptilar yahu
    sayin yönneticim oyunncu isen sana tavsiyem kessinlikle panasonic et olur ama ondannda daha iyisini cann abi yazmişti 37e30 modelini ben yeğennimde izleddim
    inan bana piyyasaddaki en düşşük lag işte bu 37e30 moodelinde var can abbi boşa almamiştir bu tvyi
    saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: sedoman34

yamanci35 degerlendirme için tşkler. birşey daha sormak istiyorum, imzanızdaki 55 sv ile 55vt yi hd,sd tv ve hd filmler için objektif olarak kıyaslayabilirmisiniz ?

dostum benn yillardir 2002 dden beri plazma lcd kullaniyorum iyiyse iyi köytüyse kötü diyom
    toshiba 55sv685 süper diyeceğiim tek tv fullled bölggsel karatrtmada dünyanin en iyiisi başşliğina bakarsan anllarsin
    ben 5090pio kullandim sattim bunu almmiştim can abide bana oıduunu vermiştisv yi aldiiğima çook memnun oldum
    ama 5090 gibbi bir tv dünnyada daha çıkmadi sattiğim için pişmanim ama svde onu aratmiyor sıffır sorun olan pio
    ile sv dir filimlerde süüper abi panasonic vt ise yiine süpper bak karrdeşim bunlar en iyi tvler
    sdlerde kessinlikle tartşmasiz en iyisi toshiba sv hdler her tvde iyidir ama sv de yyine bir başka
    vt30 sv bunnlar gerççekten en iyii tvler lcd diyorsan fullled bölgesel karartmada en iyisi oldun diyrosan sv
    plazma diyordaan tartişmasiz vt30 gerrisi bana göre iyiisi var kötüsü var rezili var
    toshiba panasonic sharp sony bunnlardan şaşma korellilerden uzaak dur forrumdaki yalniş yön verennlerden uzak dur

• quote:

Orijinalden alıntı: yamanci35
    sayin yöneticim sennde haklisin ama lg ile kalkipta oyunlarda minimuum dersen veya ççok iyi filan dersen kendini kandirirsin kusura bakkma
    ben lglerin kalite ve ve nne mal olduğunu çok iyi billiyorum yapmayin yahu halami lgde kaliyorsunuz
    inanmiyor değilim ayrica örnğein geççen sene 650,550 980nano alldik ama 5 modeli oyunnlarda oldukkça iyi idi ama nano980 rezil idi
    550 hem oyunnlarda sorunnlu hemde görrüntü kalitesi kötü idi işin garibi hepsside bizde sornlu çıktı ve hepsside değişince vurdum sonnunda tekmeyi lglere
    sanna tavsiyeem sen buoşver forummdaki lg fanatiklerrini en kötü tv yi kalkip süper yaptilar yahu
    sayin yönneticim oyunncu isen sana tavsiyem kessinlikle panasonic et olur ama ondannda daha iyisini cann abi yazmişti 37e30 modelini ben yeğennimde izleddim
    inan bana piyyasaddaki en düşşük lag işte bu 37e30 moodelinde var can abbi boşa almamiştir bu tvyi
    saygilar

Valla hocam ben 42LW4500 kullanıyorum. Oyunlarda hakikaten başarılı bir panel ama keşke bulsam da SV685 satın alsam oyun için. Yalnız nano LED'in zaten oyun performansından bir şey beklemem ben. O kadar işlem gücü yüksek bir TV'de input lag oluşmaz olur mu? Canına okur adamın resmen.

Sadece oyun bazlı düşünülünce serilerin en az fonksiyonel, hatta özellik olarak en fakir panelini almak şart. Boşuna mı adamlar hala CRT'deler hardcore FPS'lerde

37e30 için de zaten sözüm yok kesinlikle ama yine artık onun da stok sorunu var. Eskileri düşünmek yerine, yenilerden en iyisini aramaya bakmalı işte.

Umarım kısa sürede inceleyeceğim bu ET5'i. Ciddi anlamda çok merak ediyorum. Cevahir Teknosa'da gören varsa haber versin bana da gideyim çıkışta bakmaya.

• Panellerinin ayni olmasi performanslarinin, kalitelerinin ayni olacagi anlamina gelmiyor arkadaslar. Bir kere soz konusu oyun ise Samsung ve Lg den genel olarak uzak durmalisiniz. Uzulerek soyluyorum ki forumda Lg cok abartiliyor(ozellikle Lw serisi). Online oynayan iyi bir gamer iseniz Lw asla memnun etmez sizi. Memnunsaniz eger, input lag dan anlamiyorsunuz demektir.

Fpr 3d almayi dusunuyorsaniz, modeller ortak Lg paneli kullanmasina ragmen, Lg yi son siraya koyun. Ben bu konuda prof. diyebilecegim hicbir kisinin ve inceleme sitesinin oyun icin Lw yi tavsiye ettigini gormedim. Ama burda Lw maasallah her sey icin tavsiyelerin ilk sirasinda. Bu konuda laf anlatmaktan yoruldum gercekten, ozellikle birkac kisinin mesajlarini gormezden geliyorum artik.

Kullandigi markaya fazla sevgi besleyen, olumsuz yanlarini gormezden gelen kisilerin tavsiyelerini dikkate almayin. En azindan gecmis mesajlarini kontrol edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Panellerinin ayni olmasi performanslarinin, kalitelerinin ayni olacagi anlamina gelmiyor arkadaslar. Bir kere soz konusu oyun ise Samsung ve Lg den genel olarak uzak durmalisiniz. Uzulerek soyluyorum ki forumda Lg cok abartiliyor(ozellikle Lw serisi). Online oynayan iyi bir gamer iseniz Lw asla memnun etmez sizi. Memnunsaniz eger, input lag dan anlamiyorsunuz demektir.

Fpr 3d almayi dusunuyorsaniz, modeller ortak Lg paneli kullanmasina ragmen, Lg yi son siraya koyun. Ben bu konuda prof. diyebilecegim hicbir kisinin ve inceleme sitesinin oyun icin Lw yi tavsiye ettigini gormedim. Ama burda Lw maasallah her sey icin tavsiyelerin ilk sirasinda. Bu konuda laf anlatmaktan yoruldum gercekten, ozellikle birkac kisinin mesajlarini gormezden geliyorum artik.

Kullandigi markaya fazla sevgi besleyen, olumsuz yanlarini gormezden gelen kisilerin tavsiyelerini dikkate almayin. En azindan gecmis mesajlarini kontrol edin.

Aynı şeyi söyledim ama sanırım yanlış anladınız.

quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Dediğim gibi panel aynı, panelde hiçbir fark yok. Fark içindeki diğer donanımlarda. Aynı panel, farklı bant olayı.

Panel aynı ama fark donanımdan kasıt zaten her ürünün farklı olacağı anlamına çıkıyor. Valla açıkça söyleyeyim online oyun oynayan iyi bir gamer'ın da zaten LED panelle işi olmaz. İlla ki büyük ekran isterse plasma alır, Plasma sorunlarını dert ederse LCD alır ama ciddi ve kıl adam LED TV'yi en sona bırakır. Çok ciddi oyun performansı için tutup da standardizasyon sorunu dahi olan LED TV'yi satın almaz sadece yorumlara bakarak. Ciddi oyuncu dediğimiz adam konsolunu, PC'sini alır, gider test eder panele para saymadan önce. O yüzden input lag'dan aşırı rahatsız olacak olan adama kimse iki kelamla TV aldıramaz.

Bu da böyle uzar gider.

• arrkadaşlar lg ollarak bildiğim tek şey şşudur ama siz yanlliş diyebilirsiniz çünkü ben bir sürü geçmişşte ucuzz diye lg kullandim
    altseviye ve 50 hz li veyaa bazi 100hz ama altseviye modelleri inanin lag konusunda çok iyi ancak ayni şşeyi orta üst fillan
    modelleri iççin kessinlikle söyliyemem
    sdler bütün lglerde ya kötü yada çokk kötü renklerr bana göree çok yapay samsunglar gibi ama bizim oğllan bunu beğeniyor
    panasonic ten buggüne kadar 2005den itiibaran can abininin o zamanlarda turke****dan verddiği tükiyedeki neredeyyse en doğru
    ve tekknik bilgiler ile panasonic lcdler ile bu işşe başladim lag konnusunda bundan iyisi kessinlikle yok dostlarim
    ya abi 2005 de ilk panasonic lcdyyi aldimn fiyati manyyak idi can abiye sordum abi ne işştir ya bu fiyat diye o direk al demişti
    bennde aynne almiştim hdready bu tv hala bizimm ofiste kullanliyor dandik bir alici ile sdler süpper hdler biile
    inanlimaz ama süpper renklere hiç bu kadarrmi doğru olur ya sonra needen pahali anladim
    ama şuunu kesinliklle yazayim yeni lg panelli lcdleri kesinnlikle o kalitede değil bundan sonrasini teknnik olarak ben billmem can abi
    bunnlari tekerteker yazzmişti

2005dealdiğim 32lm idi sonra 2007 2008 de 32 ve 37lerini almiştik ve hepiside evde ve işyerrinde filan aynnen kullanliyor bunlar japon
    panelli olannlardi lg dğeilldir o japon paneelli panasonicler artik yok
    japonndan şaşmayin panasonicten şaşmayin bu senen vt50 ler accaip sağlam geliyor fpr fillan dşiye gaza gelmeyin adamlar hala üstseviyeelerde sg ye devam
    ben vt30dan aldiiğm 3d keyffini hiççbir tvde göremedim tek soorun fpr gibi rahat ve sağğlikli izlenmmiyor bennde az izlewyerek bunu hallediyorum
    1080p tam çözünürrülük ve süpper sg 3d vvar bunlarda diğğer tek beğendiğğim 3d tv ise samsung plazmanin d8000 64 ollani gerrisi hikkaye 3d işinde

• quote:

Orijinalden alıntı: a.ozan

Hepsinde standart max değer 178 derece zaten. üstelik kim evinde 178 dereceden izliyor ki tv yi ? o değere çok takılmayın bence.
    ET5 parlak panel olduğu için mat panellere göre yandan izlemelerde biraz daha bozulabilir. ama makuldür bence bu açı değerinin kıstas olarak alınmaması gerek.
    syg/

Hocam açı değerleri ile açıklamanız güzel teşekkürler biraz rahatladım şimdi açı genel olarak şöyle önemli tam karşısından 90derce ile gördüğünü 45 ve 60 derecelerde de olurya izlerken aynı kaliteyi bulmak açısından sordum kağıt üzerindeki ve kısa incelemeler ürün tam performansını belli etmesede az çok belli ediyor ürünler kendini bence ...
  • lw650s de ekran yenileme hızı 200 hz ve sanal olarak 600 hz e yükseliyor.philips pfl7606 da 100 hz e 400 hz.panasonicte ise 300 hz yazıyor acaba bu 300 hz normal yenileme hızımı yoksa yükseltilebilenmi.ayrıca 100 hz-400hz ve 200hz-600hz arasında görüntü farkı çok oluyormu hd ve 3d görüntülerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxasparagasxxx

lw650s de ekran yenileme hızı 200 hz ve sanal olarak 600 hz e yükseliyor.philips pfl7606 da 100 hz e 400 hz.panasonicte ise 300 hz yazıyor acaba bu 300 hz normal yenileme hızımı yoksa yükseltilebilenmi.ayrıca 100 hz-400hz ve 200hz-600hz arasında görüntü farkı çok oluyormu hd ve 3d görüntülerde

Şimdilik Panasonic dışındakiler ,yazılım desteği ile 400-600Hz seviyelerine çıkebilmekte;TX-L42ET5 v.b.2012 serisi modeller için gerçek 300Hz değeri tarama hızı olarak tanımlanmış durumda...
    Diğer 2012 modelleri görene kadar böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 16 Nisan 2012; 16:29:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

quote:

Orijinalden alıntı: xxxasparagasxxx

lw650s de ekran yenileme hızı 200 hz ve sanal olarak 600 hz e yükseliyor.philips pfl7606 da 100 hz e 400 hz.panasonicte ise 300 hz yazıyor acaba bu 300 hz normal yenileme hızımı yoksa yükseltilebilenmi.ayrıca 100 hz-400hz ve 200hz-600hz arasında görüntü farkı çok oluyormu hd ve 3d görüntülerde

Şimdilik Panasonic dışındakiler ,yazılım desteği ile 400-600Hz seviyelerine çıkebilmekte;TX-L42ET5 v.b.2012 serisi modeller için gerçek 300Hz değeri tarama hızı olarak tanımlanmış durumda...
    Diğer 2012 modelleri görene kadar böyle

peki görüntü kalitesi olarak hd ve 3d yayınlarda yazılımsal 400-600 lermi daha iyi yoksa panasonic 300 hz mi.kusura bakmayın hiçbir bilgim olmadığı için saçma sorularda soruyor olabilirim :) ayrıca 100-400 ler ile 200-600 olanlar arasında çok fark oluyormu görüntü kalitesinde?

• İnsan gözünün yapısı gereği maksimum 24 Hz lik peryotları algılar bunun ötesini fark edemez yanlızca uzun süreli seyirlerde 100 Hz de gözünüz daha az yorulacaktır.200Hzden sonrasını farketmeniz imkansız gibi birşey;sadece daha akıcı görüntüler ve hareketli sahnelerde aradaki farkı anlamak için çok dikkat ederseniz anlaşılabilir.
  • Yalnız çok hızlı ve akıcı görüntülerde Hz. önemlidir. Ne kadar insan gözü algılamasa da akıcılık ve netlik çıplak gözle belli olur.
  • Panasonic kendi sitesinde ET5'e de WT50'ye de aynı bilgileri girerek olağanüstü bir komediye imza atmış. 300 hertz denen tv'yi şöyle tanımlamış : Saniyede 50 karelik görüntü sayısını 200'e yükseltmesinin yanı sıra arka ışık kontrolü alan bölmesiyle gelişmiştir.

1.600 hertzlik WT 50 için de aynı şey yazıyor.

Bu durumda soru 1 : Dalgamı geçiyorsunuz adammı seçiyorsunuz panasonic yetkilileri!
    Soru 2 : 300 hertz arka ışık tarama hızıyla hertz farklı şeyler mi ki tanıtım ile spesifikasyoınlarınız birbirini tutmuyor ?

Müşteri hizmetlerindeki gence sordum : adam 25 E harfinden oluşan bir eeelemeyle gerçek hız gerçek dedi kapattı.

Albani usta bu işe bir çözüm getirse rica etsek kendisinden?
    Zira bu fiyata 300 hertzlik bir cihazın satılabileceği fikri bana hiç ama hiç mantıklı gelmiyor dostlar. Aklınızda bulunsun. Çakallık ediyorlar sanırım.

• kafam çok karışıyodu philips 55pfl7606, philips 47pfl7696, lg 47lw650s ve panasonic 47et5 arasında kaldım.fiyat olarak birbirlerine yakınlar.
  • dosttlar bennce acelel etmeyin daha panasonic lcdlerin asil yükkske seviye modelleri gelmedii
    bunlar dt50 wt50 almanyada oldukkça pahali ama dt50için yabanci sitelerden şööyle baktim pek içaçici bulmadim
    wt50 lerrde durum nedir bilemem
    ama bildiğim şudur panasonic lcdler her zaman çok iyyi idi şimmdide yinne iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: metnes71

quote:

Orijinalden alıntı: sinematör

dün bende 42 et5 aldım. çarşambaya elime ulaşacağını söylediler. beklense 2000 nin altında alınabilirdi belki. umarım iyi bir resim kalitesi vardır. beklentim bu.

kaç gözlük verdiler , biz aldığımızda 4 gözlük idi

henüz tv teslim edilmedi. ancak kutudan 4 adet gözlük çıkacağını tahmin ediyorum. 8 gözlük alanlar turuncu indirimden önce 2500 tl ye aldılar.
  • teknosadan alan arkadaşler telefonunuza kargo çıktı falan gibi mesaj geliyormu,beni ne arayan var ne soran

bu arada teknosa fiyatı yine değiştirmiş sitede taksitli 3200 ,300 de hediye çeki 2900 e geliyor, tv elime geçmeden 100 tl zarar ettim
    gerçi az sonra fikir değiştirme ihtimalleri yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaka9 -- 17 Nisan 2012; 12:03:08 >
  • Mutlaka teslimattan önce bilgi verirler hocam evde bulunmama ihtimaline karşın.

Fiyatlar daha çok dalgalanacak, ürün yeni düştü piyasaya. Sıkma canını
  • Oyun için kimse led tv almaz.. Yani biri led tv alıp oyun oynuyorsa, bu onun led tv de hiç film klip tv yayını izlemediği
    anlamına gelmez. O yüzden input lag olayını kimse gözünde büyütmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nodar

Oyun için kimse led tv almaz.. Yani biri led tv alıp oyun oynuyorsa, bu onun led tv de hiç film klip tv yayını izlemediği
    anlamına gelmez. O yüzden input lag olayını kimse gözünde büyütmüyor.

Kesinlikle katılıyorum, misalen ben oyun için aldım ama tek istediğim 3D oyun oynamaktı. Crysis 2'nin 3D oyun videosunu izleyip, koymuştum kafaya ama başından beri de bunun bir monitör olmadığını biliyordum. Hatta Guitar Hero'da denedim, insana gitarla TV'yi kırdırır, sakın guitar hero oynamaya kalkmayın bile dedim.

Yine de minimum olması beklentimiz elbette.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.