Şimdi Ara

PANASONIC'TEN PASİF 3D'Lİ (FPR) ET5 SERİSİ !!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.082
Cevap
34
Favori
314.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Panasonic Plazma modelleride gelmiş TX-50ST50 : 3200Tl (Malesef Teknosada var sadece )
    Bu linkden açıklamaları okuyabilirsiniz.http://resim.donanimhaber.com/m_59753899/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_32 -- 14 Nisan 2012; 2:15:32 >
  • Panasonic TR sitesinde "PANASONIC TX-L42ET5E" göremedim ben sonunda E olmadan listelenmiş modeller
    Bende LG 42LW5500 ve bunun arasında kaldım
  • bu seri edge led mi full led mi
  • Tabiki Edge Led ful Led modellerin fiyatı 20.000TL den başlıyor bildiğim kadarıyla ve Türkiye'de varmı onuda bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_32 -- 14 Nisan 2012; 12:11:52 >
  • arkadaş bu nasıl iş memlekette tek firma var oda istediği fiyatı yazıyor,
    teknosa sitesinde 47 dün akşam taksitli 3300 tl ,300 tl de indirimi var 3000 e geliyordu,
    dün sağolsun hercaiprens nickli arkadaş 47 de turuncuya girdi 3000 diye haber verdi,akşam nasipse almaya gidecektim aynı paraya geliyor internettenmi alayım mağazadanmı diye soracaktım,sonuçta mağazalardada yok kargoyla gelecek nasılsa, az önce siteye baktım nakit 3550 taksitli 3800 olmuş ,300 hediyeside taksitlide geçerli,resmen dalga geçiyorlar
    mecbur olmasam inadına almazdım,havalar ısındı kendi evime geçiyorum tvm yok ,akşam 3000 olursa 47 yok vazgeçtik yükseldi derlerse 42 yi alacağım artık,dahada gıdım birşey almam teknosadan,
    tv si olup acelesi olmayan almayın arkadaş,bekleyin elbet başka firma getirir nasılsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamanci35

dostlar aldim kullaniyorum ve ççok iyi bir tv
    o innceleme siteleri filan hikkaye siz kualllcilar neler yaziyor bunlara bakin
    siyahllar vasat değiil çok iyi ve enn önemlisi lg ler gibi lag sorunnlu ve oyunlarda rezzil değil
    alip kullananlara bakin lüttfen kimisii sadece salliyor boşa yok şurada şöyle yaziyorsuş yok böylemiş siyahhlar
    aliin oyun oynnayin online oyunn oynayin 3dlerere bakin ve sd yayinlarda yine iyi
    ve rennkler çok doğai samsung ve lg gibi aşiri yapay parrlak değil philisp gibide mat passtel gibi değil
    alttarafi orta seviiye bir tv kimmsem kalkip en üüst tv demiyor yada böyle bir bekklenti içinde dğeil zaten

Dostum yanlış anlamayın ama yazınız çok ama çok berbat. Sizin yorumunuzu okuyacağım diye resmen kendimi paraladım. Bence insanlara yardım etmek istiyorsanız önce yazınızla yardımcı olun derim.

"innceleme hikkaye kualllcilar değiil lüttfen siyahhlar aliin" gibi sözcükler insanların okurken gayet zorlanacağı kelimelerdir.

Et5' e gelirsek Eylül ayına kadar vaktim var gerekirse Ekim başını da bekleyeceğim.

Kafamda olan modeller:

Lg 47 650s

Panasonic 47" ET5 serisi

ya da kafam atarsa 3d almazsam

panasonic'in gw 50" serisinden düşünüyorum.

Daha vakit var araştırmaya devam...

• Sağlamlık olarak Lg ağır basıyor gibi görünmesine rağmen,PANASONIC TX-L42ET5E teknolojik olarak ileride fpr panel-2D-3D donusturebilmesine ilave olarak "24 fps 3D izleme imkanı" var bu modelde;dahası 300 hertz arka ışık desteği olmasıda hoş;ve dahili Wi-fi adaptörü ama LG 42LW5500'e göre yüzde 30'lar kadar fiyat farkı...
  • Selam arkadaslar . Bugün teknosada yarım saat tv yi inceledim. Yanında lw570s tv vardı. Renk kalitesi ve özellikle siyah ve beyazlar çok tatmin ediciydi. hareketli sahnelerde gayet akıcı hoş bir görüntü vardı. Sd yayin konusunda birşeyi diyemiyecem. Web browser da flash desteklediğini söyledi reyondaki görevli. Fiyat performans olarak bence kesinlikle alınabilecek bir tv. Bende önümüzdeki ay ilk indirimde almayı düşünüyorum. İyi akşamlar .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm arkadaşlar bu televizyonu 2 gün önce teknosadan aldım ve sanırım başka yerde de yok,ben samsung d6500 almaya gittim ama orada öğrendim ki d 6500 3d görüntüsü hd imiş fullhd değilmiş,ayrıca gözlüklerinin 150 tl den başlıyor olması ve bu işte uzman bi arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla d6500 gözlükleri baş ağrıtıyor fln,neyse bu tv inanılmaz hızlı bir işlemciye sahip,2d den 3 d ye çevirmede derinlik katıyor ve samsung ve lg ye bin basar(izledim eminim) ayrıca sd kart girişi var ve 3 usb var renkler kontrast her şey çok güzel 4 gözlük panasonic veriyor 4 tanede teknosa,servis ağı çok iyidir panasonic in istanbuldaki servisi çok hızlı çalışır daha önce panasonic kameralar kullandım ordan biliyorum,ayrıca bu panel süper korumalı,yeni nesil panel,bakın 3 d ses çıkışlarınada sahip,ses sisteminide panasonic alırsanız kumandası üzerinde ses sistemi için düğmeler koymuşlar ekstra kumandaya gerek yok,3d film bi izleyin muhteşem,görüntü ince ve zarif ve sağlam bir kasaya sahip,android ve iphone tlf larla tam uyumlu çalışıyor,lg deki gibi dts ses sistemi sorunu yok,oynatmadığım format kalmadı sorunsuz oynattı hepsini,internete girişi mükemmel,media playeri harika,ve türkçe dilini layıkı ile kullanmışlar,menünün üzerine gittiğinizde bu nedir deme derdi yok çünkü açıklaması altta çıkıyoır hemen,sorusu olan :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: slicer

Arkadaşlar pasif 3D'li (FPR) televizyon almak isteyen ve LG-Philips dışında üçüncü bir seçenek arayanlara yardımcı olması amacıyla bu konuyu açıyorum.

Panasonic, 2012 ürün gamında pasif 3D kullanan ET5 serisine yer veriyor. 32", 37", 42", 47" ve 55" lik ekran seçenekleri ile Avrupa'da satışa sunulacak LED aydınlatmalı IPS LCD ET5 serisinin özellikleri kısaca şöyle:

TV Tuner
    Integrated Tuners.............................PAL -B/G/H, -I, -D/K: SECAM -B/G, -D/K, L/L'; DVB-T, DVB-T (MPEG4-AVC [H.264]), DVB-C (MPEG4-AVC [H.264])
    Teletext Reception............................1000P

Display
    Panel...............................................IPS LED LCD
    Viewing Angle...................................178 degree
    Contrast..........................................Brilliant Contrast
    Filter...............................................Clear Panel
    Panel Drive.......................................300 Hz backlight scanning
    24p Playback (2:2) / 24p Smooth .........Y / Y
    Applicable PC signals..........................XGA, WXGA, SXGA 60Hz, 1920 x 1080 (HDMI)
    Smart VIERA Engine Pro.......................-
    Pure Image Creation...........................-
    Vivid Colour Creation..........................Y
    Facial Retouch...................................-
    Web Smoother...................................-
    1080p Pure Direct...............................-

Sound
    Sound System..................................Full-range x 2 (L, R)
    Speakers.........................................TX-L55ET5E: 2 x 10 watt 2 Speakers
    .....................................................TX-L47ET5E: 2 x 10 watt 2 Speakers
    .....................................................TX-L42ET5E / EW: 2 x 10 watt 2 Speakers
    .....................................................TX-L37ET5E / EW: 2 x 10 watt 2 Speakers
    .....................................................TX-L32ET5E / EW: 2 x 10 watt 2 Speakers
    Sound Mode.....................................Music / Speech / User
    Virtual Surround................................V-Audio Surround
    Dolby Digital / DTS............................Dolby Digital Plus / DolbyPulse / DTS 2.0+Digital Out

Input / Output
    CI (Common Interface)......................................Y
    HDMI Input......................................................4 (4 side)
    Support Feature...............................................Audio Return Channel (Input 2)
    SD Card..........................................................Y (SDXC)
    USB2.0...........................................................3
    Composite Video Input shared with Component.......AV2: CVBS w/Cable adaptor (lower)
    Audio Input (HDMI, PC, Composite, Component)......RCA phono type w/Cable adaptor x 1 (lower)
    Bluetooth.........................................................-
    PC Input..........................................................Mini D-sub 15-pin x 1 (lower)
    Component Video Input shared with Composite.......RCA phono type w/Cable adaptor x 1 (lower)
    LAN Port.........................................................1 (lower)
    Digital Audio Output (Optical)..............................1 (lower)
    21-Pin Input / Output........................................AV1: AV In/Out, RGB In, Q-Link w/Cable adaptor (lower)
    Headphone Jack...............................................1 (side)

Ürün hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenler şu adresi ziyaret edebilirler:

http://www.panasonic.net/avc/viera/eu2012/product/et5_lcd.html

Panasonic'in 2012 yılı diğer ürünleri için ise:

http://www.panasonic.net/avc/viera/eu2012/index.html

slm arkadaşlar bu televizyonu 2 gün önce teknosadan aldım ve sanırım başka yerde de yok,ben samsung d6500 almaya gittim ama orada öğrendim ki d 6500 3d görüntüsü hd imiş fullhd değilmiş,ayrıca gözlüklerinin 150 tl den başlıyor olması ve bu işte uzman bi arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla d6500 gözlükleri baş ağrıtıyor fln,neyse bu tv inanılmaz hızlı bir işlemciye sahip,2d den 3 d ye çevirmede derinlik katıyor ve samsung ve lg ye bin basar(izledim eminim) ayrıca sd kart girişi var ve 3 usb var renkler kontrast her şey çok güzel 4 gözlük panasonic veriyor 4 tanede teknosa,servis ağı çok iyidir panasonic in istanbuldaki servisi çok hızlı çalışır daha önce panasonic kameralar kullandım ordan biliyorum,ayrıca bu panel süper korumalı,yeni nesil panel,bakın 3 d ses çıkışlarınada sahip,ses sisteminide panasonic alırsanız kumandası üzerinde ses sistemi için düğmeler koymuşlar ekstra kumandaya gerek yok,3d film bi izleyin muhteşem,görüntü ince ve zarif ve sağlam bir kasaya sahip,android ve iphone tlf larla tam uyumlu çalışıyor,lg deki gibi dts ses sistemi sorunu yok,oynatmadığım format kalmadı sorunsuz oynattı hepsini,internete girişi mükemmel,media playeri harika,ve türkçe dilini layıkı ile kullanmışlar,menünün üzerine gittiğinizde bu nedir deme derdi yok çünkü açıklaması altta çıkıyoır hemen,ayrıca vifi si var ,herşey var ve herşeyden önemlisi bu varlarda gayet başarılı bir performansta,
    sorusu olan :)))

• Arkadaşlar bende bugün teknosa'dan turuncu indirimle l42et5e modelini 2199tl ye aldım.Ellerinde yokmuş 3-4 güne ana depodan adresime gelecek. Ne zamandır fpr panel bir tv almak için bekliyorum lg alacaktım fakat bu modeli bu fiyata görünce fikrim değişti. İnceledikçe görüşlerimi paylaşırım...
  • arkadaşlar bu tv 2012 yılının bir tv si.bu tv yi lg nin 2012 modelleriyle hem teknik özellikleri bakımından hemde alan gören deneyen arkadaşların izlenimlerini kıyaslamalarını bizlerle paylaşmalarını bekliyoruz.bende gidip bakacağım ama biraz lg taraftarı gibiyim yanlı karar vermek istemiyorum:)
  • Bende 42ET5E ile aranıza katıldım, turuncu indirimden 2199 TL.ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

Sağlamlık olarak Lg ağır basıyor gibi görünmesine rağmen,PANASONIC TX-L42ET5E teknolojik olarak ileride fpr panel-2D-3D donusturebilmesine ilave olarak "24 fps 3D izleme imkanı" var bu modelde;dahası 300 hertz arka ışık desteği olmasıda hoş;ve dahili Wi-fi adaptörü ama LG 42LW5500'e göre yüzde 30'lar kadar fiyat farkı...

Hocam LG konusunda yazdım aradaki fark %30 değil sadece ve sadece 110 TL :)) 42"5500 bugün 2089 TL.den alınmış, bugün turuncuda 42ET5E 2199 TL olarak satıldı.
  • lg artik palavra tv bununn yaninda halami lg de kaldiniz dostlarim
    ben 3 tane lg ile çok kullandim ama hepsside bana kasitli idi demekki
    abi hepsidem lag sorunlu ççıkar veya hepsidemi sd lerde kötü ve renklerde abuk olur
    siz takilin lg lerin peşine

arkadaşşlar

1)lag siziin için önemliyse panasonic lcdler en iyisi diyorrum
    2)oyunlar online oyunnlar önemliyse yine et5 süper yokksa siz hala lgmi düşünüyonuz?
    3)renkler çokk doğal kessinlikle samsung ve lg bigi yapay,aşiri parllak filan değil
    4)sd ler lg deen çok çok iyii anncak çok iyi bir uydu alicisi şartt ben bu yüzden katrein913 aldim çok yenni ve süper
    5)her geççen gün izleddikçe 3dfpr de kessinlikle lg ve ve philipsden daha iyi yanii bana göre böyle iddia etmem

mediiaplayer ve diğğer özellikleriyle hiç işşim olmuuyor zaten bunu oğğlana oyunnlar ve fpr için aldik lglerin dandik ve sorunnlu
    tvlerinden sonra ilaçç gibi geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: yamanci35

lg artik palavra tv bununn yaninda halami lg de kaldiniz dostlarim
    ben 3 tane lg ile çok kullandim ama hepsside bana kasitli idi demekki
    abi hepsidem lag sorunlu ççıkar veya hepsidemi sd lerde kötü ve renklerde abuk olur
    siz takilin lg lerin peşine

arkadaşşlar

1)lag siziin için önemliyse panasonic lcdler en iyisi diyorrum
    2)oyunlar online oyunnlar önemliyse yine et5 süper yokksa siz hala lgmi düşünüyonuz?
    3)renkler çokk doğal kessinlikle samsung ve lg bigi yapay,aşiri parllak filan değil
    4)sd ler lg deen çok çok iyii anncak çok iyi bir uydu alicisi şartt ben bu yüzden katrein913 aldim çok yenni ve süper
    5)her geççen gün izleddikçe 3dfpr de kessinlikle lg ve ve philipsden daha iyi yanii bana göre böyle iddia etmem

mediiaplayer ve diğğer özellikleriyle hiç işşim olmuuyor zaten bunu oğğlana oyunnlar ve fpr için aldik lglerin dandik ve sorunnlu
    tvlerinden sonra ilaçç gibi geldi

Hocam artık sanırım herkes anlamıştır sizin LG ile olan problemlerinizi. Belli ki artık LG'den nefret etme noktasına gelmişsiniz lakin her sayfada bunu 5 kere tekrar etmenize gerek yok

• merhaba, 55 inch olan modeli var mı acaba teknosada? veya başka bir yerde?
  • Ben de turuncudan 2199'a aldım. Kısmetse pazartesi akşamı gelecek kurulmaya. 47 si 2999 idi, çok arada kaldım ama 42 ye karar kıldım. 47 lerin biraz daha indirim potansiyeli olduğunu düşünüyorum, turuncu insert'üne basılacak kadar düşmemiş. İlerede inserte girerse 2800 civarı olabilir.

Televizyonu duvara astıracağım. Teledünya kullanıyorum, modül alıncaya kadar kısa bir süre evdeki settopbox ile kullanacağım. Scart girişi için adaptör bir kablo mevcutmuş, televizyon duvara asılı iken direk televizyonun arkasındaki scart girişini kullanabilirmiyim? Yoksa acil olarak teledünya kartını takabileceğim modül almam lazım sanırım. Ya da 2 aylık dsmartı mı denesem? Onu da iptal ettirmekte zorlananlar olmuş diye duymuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalyaci -- 14 Nisan 2012; 23:49:52 >
  • dostlar akşam 47 alıp kurtuldum çok şükür, darısı tüm karar verip isteyenlere,
  • Modası geçmiş 42lw4500 bile 2000 tl civarında satılıyor.iPS-led olması bile yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mühendis007 -- 15 Nisan 2012; 13:28:21 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.