Şimdi Ara

Panasonic Traş Makinesi hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 3 yıl önce Panasonic 8243 Traş makinesi aldım, Antalyada yaşıyorum ve yazın çok nemli olduğundan
    kuru traş olmak mümkün değil makine terli surata yapışıyor, ben bu makina ile yüzüme traş köpüğü sürüp rahatlıkla traş olabiliyorum
    genel itibari ile memnunum ancak sonunda makine Bıçak değişim uyarısı verdi, bıçakların fiyatını araştırdığımda 140 lira hem elek hem iç bıçaklar dahil
    fiyat aldım yani makinayı sıfırlayabilirim bu paraya.

Şimdi gelelim konumuza ben sizden tavsiye almak istiyorum, hem panasonic hemde braun kullananlar
    1. 140 liraya elek parası vermek yerinehttp://www.hepsiburada.com/liste/braun-series-7-790-cc-4-pulsonic-tiras-makinesi-/productDetails.aspx?productId=sgbraun790&categoryId=26012156 bu makinayı alayımmı?
    2. Yukarıdaki makinayı alsam ıslak traş olabilirmiyim.
    3. Sizce gereksiz bir harcamamı olur 140 lira verip panasonic ile devam edeyimmi :)
    Sorularım bukadar aşağıda kendi makinamın resminide koydum şimdiden yorumlarınız için çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: lostangel

Merhaba arkadaşlar 3 yıl önce Panasonic 8243 Traş makinesi aldım, Antalyada yaşıyorum ve yazın çok nemli olduğundan
    kuru traş olmak mümkün değil makine terli surata yapışıyor, ben bu makina ile yüzüme traş köpüğü sürüp rahatlıkla traş olabiliyorum
    genel itibari ile memnunum ancak sonunda makine Bıçak değişim uyarısı verdi, bıçakların fiyatını araştırdığımda 140 lira hem elek hem iç bıçaklar dahil
    fiyat aldım yani makinayı sıfırlayabilirim bu paraya.

Şimdi gelelim konumuza ben sizden tavsiye almak istiyorum, hem panasonic hemde braun kullananlar
    1. 140 liraya elek parası vermek yerinehttp://www.hepsiburada.com/liste/braun-series-7-790-cc-4-pulsonic-tiras-makinesi-/productDetails.aspx?productId=sgbraun790&categoryId=26012156 bu makinayı alayımmı?
    2. Yukarıdaki makinayı alsam ıslak traş olabilirmiyim.
    3. Sizce gereksiz bir harcamamı olur 140 lira verip panasonic ile devam edeyimmi :)
    Sorularım bukadar aşağıda kendi makinamın resminide koydum şimdiden yorumlarınız için çok teşekkürler.

kimse cevap vermemiş ama linkteki makinenin işini göreceğini düşünüyorum
    kullanmadan tam birşey diyemem ben jilet kullanıyorum

• Alpa Pazarlama satıyor bildiğim kadarıyla elek/bıçakları. Onlarda orijinal parça var. Bence sor orijinalini al ve zaten elek/bıçak değiştirince makine yeni oluyor. Artık başka da makine almana gerek kalmaz hem .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Traş makinesi önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.