Şimdi Ara

Panasonic Tv'de USB Aşırı Akım Hatası!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir kaç gün önce panasonic TX-lt42ET5E model tv aldım. Ancak tv'nin USB giriş yerine Harici hardiskimi bağladığımda "usb aşırı akım hatası" USB bağlantısını çıkartın gibi bir hata verip tv kendi kendine kapanıyor, tekrar açılıyor.

Yetkili servisi aradım sizin HDD niz 3.0 tv nin 2.0 onunla ilgili dedi. ama bana mantıklı gelmedi. Zira aynı Harici diski 2.0 bilgisayar da da kullanıyorum. Bu sorunu yaşayan duyan bulamadım internette. Yardımcı olabilecek kimse varmı?

Bu arada normal 8 gb flashdisk (sandisk) takıyorum tvde kendini kapatma vs sorunu olmuyor ancak! media menüsüne girdiğimde "USB aşırı akım" diye sağ alt köşede yazıyor.

Not: Harici disk 2.5" boyutunda Toshiba 500 gb usb3.0 modelidir.

Bilgisi olan, yardım edebilecek varsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slay06 -- 14 Ocak 2013; 22:12:56 >

• yok mu cevap veren, yada bu sorunu yaşayan kimse?
  • SORUN ÇÖZÜLDÜ....
    KULLANICI HATASI YANİ BENDEN KAYNAKLI İMİŞ.... KENDİME KIZDIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: slay06

SORUN ÇÖZÜLDÜ....

tahminimce usb 2 yerine 3 takıldığı için mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akman7322

quote:

Orijinalden alıntı: slay06

SORUN ÇÖZÜLDÜ....

tahminimce usb 2 yerine 3 takıldığı için mi?

Pana müşteri hizmetleride öyle dedi ama onunla ilgili bir sorun değildi. Usb 2.0 idi. sorun benim HDD kablosu kısa havada kalmasın diye tv deki usb portlarından en alttakine HDD yi takmamla alakalıymış :) Tv deki 3 usb den sadece en üstte ki giriş HDD için tasarlanmış. Ben hiç dikkat etmedim. Sonradan farkettim tv arkasında girişlerde de yazıyor usb (HDD) diye. Cahillik işte 37 ekrandan Led'e transfer olan biri için normal tabi :)

• ben smasung 2,5 " 640 gb harici hdd yi, en üstteki usb(hdd)1 portuna takmama rağmen aşırı akım uyarısı alıyorum. ne yapmam lazım

harici hdd kendi içinde biri fat32 diğerleri ntfs olmak üzere 3 e bölünmüş durumda
  • Bende de Panasonic TX-L50etw60 modeli var. TV den geyet memnundum ancak, bugün usb aşırı akım hatası verip tv hata verdi . USB aygıtını çıkarıp tv yi yeniden başlatmamı istedi . Ancak tekrar çalıştırdığımda usbyi takmış olduğum portun çalışmadığını görüyorum. Dİğer port çalışıyor ancak menüsüne girdiğimde sağ alt köşede usb aşırı akım uyarısı yazıyor . Şu an çalışmayan portta hdd yazmıyor ancak diğer çalışan ama aşırı akım hatası veren porttta yazıyor. Kullandığım HDD usb 3.0 2tb samsung modeli. Önceden böyle bir osrunla karşılaşmamıştım. Acaba hdd nin içi doldukça mı akım hatası vermeye başladı. Şu an ki durumda ne yapmamı önerirsiniz. Kullanıcı hatasına girer mi yoksa garanti kapsamında mıdır acaba? USB 3.0 kullanmak doğru değil mi acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.