Şimdi Ara

Panasonic TX-L42E30E Kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende bu ürünü 27.11.2011 ' de aldım ama hala ürün kapalı kutusunda bekliyor. Evde tadilatlardan dolayı hala kurma fırsatım olmadı :)

Ürünü çok inceledim araştırdım, doğru karar verdiğimi düşündüm.
    (DLNA olması, ips panel olması, (panel koruması olması), 3xUSB, 4xHDMI, Ethernet girişi olması, .mkv dahil çoğu formatı desteklemesi(4 ve 10 gb'lık dosyaları test ettim), HDD'ye kayıt yapabilmesi, 5 yıl garanti olması gibi ..)

Ürünü açıp kurduran arkadaşlardan performansı hakkında bilgi almak istedim..

Ayretten;
    1. TV yayınınız nasıl ?
    2. Duvara askı aparatı ile mi kullanıyorsunuz ?
    3. Şikayetçi olduğunuz yanlar varsa paylaşmanızı rica ediyorum, yada önerilerinizi..

Teşekkürler..

• Az önce 37" boyutlu olanını aldım. Yarın servisi gelip kurucak inşallah. Alırken görüntülerine baktınız mı bilmiyorum ama yaklaşık 20 tv içinden en göze batan netlik bu televizyondaydı. Birkaç konu altta, bugün açtığım konuda karşılaştırmaya aldığım 40D5500 modeli de şansıma bu tv ile yan yanaydı ve görüntüleri arasında dağlar kadar fark var. Samsung bildiğin çizgi film gibi kalıyor yanında, kırmızılar çok daha kırmızı, detaylar resmen seçilemiyor. Bence iyi bir karar vermiş bulunmaktayız. Yarın kurulumdan sonra nasipse El Classico'da ilk kez test edicem ve görüşlerimi buradan paylaşıcam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: caqri

Az önce 37" boyutlu olanını aldım. Yarın servisi gelip kurucak inşallah. Alırken görüntülerine baktınız mı bilmiyorum ama yaklaşık 20 tv içinden en göze batan netlik bu televizyondaydı. Birkaç konu altta, bugün açtığım konuda karşılaştırmaya aldığım 40D5500 modeli de şansıma bu tv ile yan yanaydı ve görüntüleri arasında dağlar kadar fark var. Samsung bildiğin çizgi film gibi kalıyor yanında, kırmızılar çok daha kırmızı, detaylar resmen seçilemiyor. Bence iyi bir karar vermiş bulunmaktayız. Yarın kurulumdan sonra nasipse El Classico'da ilk kez test edicem ve görüşlerimi buradan paylaşıcam..

Tabiki baktım, parantez içindeki özelliklere de özellikle dikkat ettim :) Test ettim.

Ne kadara ve nereden aldınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DaNGeRouS_

Ne kadara ve nereden aldınız ?

Vatan Bilgisayar, İzmir - Bornova.. 1349 TL..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caqri -- 10 Aralık 2011; 1:09:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PANASONIC TX-P42ST33E
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.