Şimdi Ara

Panasonic TX-P42G20E (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.356
Cevap
6
Favori
136.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Popular Demand

Sevgili Denizex ve Jazzblues; Arkadaşlarımız sizi kibarca uyarmış. Elektronik cihazlarda şans önemlidir. Eski ama kaliteli olsun ucuz alayım. Param boşa gitmesin prensibinize saygı duyuyorum. Paneli kur, incele sonra tekrar kutula. Büyük marketlerin neler yapabileceği herkes tarafından bilinmekte. Bende bu konudan çok çektim. Yeni yazılımların eğitimli ellerde ne gibi tehlikeler yapabildiğini bir araştırın isterseniz. Erken müdahale önemlidir. Bende askere gitmeden önce dönemin en baba Sony panelini aldım. Çeyiz gibi sakladım. Askerden 1 sene sonra geldim. Servis kurdu. 2 ay sonrası time bomb benzeri arıza, değişim, özellikleri şimdi çöp. Teknoloji böyle. Plazmalarda düzgün kullanım tabiri caiz ise sayın Albani açıkladığı gibi km ile orantılıdır. Aç kullan keyfini çıkar. Uzun araştırmalar sonucu panel ardından hd receiver seçimi hem sizi hem bizi üzer. Güle güle, sağlıkla, zevk ile kullanın.

şimdi mesela ben 2 hafta sonra kurdursam tv yi ve teşhir çıksa ürün (inşallah çıkmazda) değişmezler mi diyorsunuz ?
    kutuyuda açmak istemiyorum,ne olur ne olmaz sonra kutuyu açmışsınız falan derler, hiç uğraşamam onlarla.

teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

Sevgili Denizex ve Jazzblues; Arkadaşlarımız sizi kibarca uyarmış. Elektronik cihazlarda şans önemlidir. Eski ama kaliteli olsun ucuz alayım. Param boşa gitmesin prensibinize saygı duyuyorum. Paneli kur, incele sonra tekrar kutula. Büyük marketlerin neler yapabileceği herkes tarafından bilinmekte. Bende bu konudan çok çektim. Yeni yazılımların eğitimli ellerde ne gibi tehlikeler yapabildiğini bir araştırın isterseniz. Erken müdahale önemlidir. Bende askere gitmeden önce dönemin en baba Sony panelini aldım. Çeyiz gibi sakladım. Askerden 1 sene sonra geldim. Servis kurdu. 2 ay sonrası time bomb benzeri arıza, değişim, özellikleri şimdi çöp. Teknoloji böyle. Plazmalarda düzgün kullanım tabiri caiz ise sayın Albani açıkladığı gibi km ile orantılıdır. Aç kullan keyfini çıkar. Uzun araştırmalar sonucu panel ardından hd receiver seçimi hem sizi hem bizi üzer. Güle güle, sağlıkla, zevk ile kullanın.

şimdi mesela ben 2 hafta sonra kurdursam tv yi ve teşhir çıksa ürün (inşallah çıkmazda) değişmezler mi diyorsunuz ?
    kutuyuda açmak istemiyorum,ne olur ne olmaz sonra kutuyu açmışsınız falan derler, hiç uğraşamam onlarla.

teşekkürler.

Sanmam..ama şu olabilir..Service kullanım saatini istiyorum dersiniz..
    Kullanılmışsa tutanağa geçmesini istersiniz..
    Firma zorlarsa yine bu sürede kendisi kullanmış der..
    ama şu var;Fatura tarihinden itibaren 15 gün x24=360 saati aşmışsa bunuda tutanaklarsanız
    360 saatin üstündeki her rakamda yüzde yüz haklı olursunuz..

• quote:

Orijinalden alıntı: aklınyolubir

quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

teşekkürler.

Sanmam..ama şu olabilir..Service kullanım saatini istiyorum dersiniz..
    Kullanılmışsa tutanağa geçmesini istersiniz..
    Firma zorlarsa yine bu sürede kendisi kullanmış der..
    ama şu var;Fatura tarihinden itibaren 15 gün x24=360 saati aşmışsa bunuda tutanaklarsanız
    360 saatin üstündeki her rakamda yüzde yüz haklı olursunuz..

ama kutuyu açmadım ki hocam nasıl açıpta bakmış diye saysınlar ki ? zaten servis geldiğinde kutuyu onlar açacak ve kullanım saatine birlikte bakacağız+
    ürün depodan gönderilmiş yinede teşhir olma durumu var gönderen yerinde teknosa lojistik merkez gebze kocaeli yazıyor.

teşekkürler.

• arkadaşlar...42d20e var 1 aydır kullanıyorum...d-smart hd kullanıyorum bazı kanallarda hızlı sahnelerde bulanıklık oluyor..hdmı altın uçlu kablo aldım farketmedi ayarlardan kaynaklana bilirmi? son 2 gündür var daha önce olmuyordu...yorumlarınız için teşekkürler...
  • sormak istediğim iki konu var. 42gw20'de dahili uydu alıcı olduğu söyleniyor.Bunun ne gibi bir artısı var.Zaten d-smart'a veya digitürk'e üye olduğumuzda uydu alıcı verilmiyor mu ?

ikinci sorum dts ses teknolojisi ile ilgili.bu televizyonda dts teknolojisinde müzik dinlemek veya film izlemek mümkün mü ?

Mümkün ise

1- Kendi mi destekliyor ?

2-Ekstra bir donanım ile mi destekliyor ?(Hangi donanımlar ve Fiyatları ne kadar ?)

mümkün değil ise neden mümkün değil ?

Not:Evimde televizyon dahi yok.O nedenle ne uydu alıcısı ne de dts sistemi ile ilgili pek bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerempek

sormak istediğim iki konu var. 42gw20'de dahili uydu alıcı olduğu söyleniyor.Bunun ne gibi bir artısı var.Zaten d-smart'a veya digitürk'e üye olduğumuzda uydu alıcı verilmiyor mu ?

ikinci sorum dts ses teknolojisi ile ilgili.bu televizyonda dts teknolojisinde müzik dinlemek veya film izlemek mümkün mü ?

Mümkün ise

1- Kendi mi destekliyor ?

2-Ekstra bir donanım ile mi destekliyor ?(Hangi donanımlar ve Fiyatları ne kadar ?)

mümkün değil ise neden mümkün değil ?

Not:Evimde televizyon dahi yok.O nedenle ne uydu alıcısı ne de dts sistemi ile ilgili pek bilgim yok.

Kutu kullanmıyorsun kalabalık yapmıyor. DT kullanamazsın bu arada kutusuz, sadece modüllü üyelik satan platformlar izlersin. D-Smart oluyor o da Panasonic'de bir gerizekalılık yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 7 Temmuz 2011; 16:49:46 >

• Cevap için sağol

peki dts ses sistemi ile ilgili bilgi verir misin ? onu da sormuştum teşekkürler.
  • Dts destegi yok,hatta passthrough bile yapmiyor dtsi.
  • quote:

Cevap için sağol

peki dts ses sistemi ile ilgili bilgi verir misin ? onu da sormuştum teşekkürler.

Hiç optik ses sistemi kullanmadım ama bildiğim kadarıyla Samsung harici diğer TV'ler DTS'i çözemiyor. Ayrıca plazmada radyo, müzik dinlemek sağlıklı değil. Sabit ekran plazmalar için pek hayırlı değil.
  • Arkadaşlar panasonic 42GW20e almak için vatana gittim 1700 tl . Kafam yine karışdı yine boş döndüm plazma için ne yapacaksın renk güzel netlik yok artık led ve 3D televizyonlar var bana (samsung ue40d6510-3d-led-tv-full-hd- lim-101cm,-1920x1080,-400hz, -4xhdmi,-dlna, -3xusb ) fiyatı 4000 tl. den 2759 tl ye düşmüş satacaklardı düşünmek için almadım para önemli değil her iki televizyonuda bilen bana yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen doğru karar vermemde yardımcı olurmusunuz .
    Yada 3000 tl ye kadar hangi tv tavsiye edersiniz.İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler beni satıcıların insafına bırakmayın .

• quote:

Orijinalden alıntı: fgulerer

arkadaşlar...42d20e var 1 aydır kullanıyorum...d-smart hd kullanıyorum bazı kanallarda hızlı sahnelerde bulanıklık oluyor..hdmı altın uçlu kablo aldım farketmedi ayarlardan kaynaklana bilirmi? son 2 gündür var daha önce olmuyordu...yorumlarınız için teşekkürler...

üstatlar yardımcı olmıyacakmısınız bana.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

Dts destegi yok,hatta passthrough bile yapmiyor dtsi.

Kullanım kitapçığında yazanlar : "Çok kanallı sesi olan,(örneğin Dolby Digital 5.1 ch.) harici cihazın sesinden yararlanmak için cihazı yükselticiye bağlayın."
    Bundan benim anladığım şu:DTS çözemiyor ancak ses sistemine aktarabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurbuz -- 4 Temmuz 2011; 15:58:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

Cevap için sağol

Hiç optik ses sistemi kullanmadım ama bildiğim kadarıyla Samsung harici diğer TV'ler DTS'i çözemiyor. Ayrıca plazmada radyo, müzik dinlemek sağlıklı değil. Sabit ekran plazmalar için pek hayırlı değil.

Radyo dinlemeye geçtiğinizde ekranı otomatik kapatan bir seçenek var menude..Hem enerji tasarrufu da oluyor..
  • plazmalarda ölü piksel çıkma ihtimali lcd ve ledlere göre daha mı az ? Allah korusun ölü piksel çıkarsa ne yapacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyraz_bulent08

Arkadaşlar panasonic 42GW20e almak için vatana gittim 1700 tl . Kafam yine karışdı yine boş döndüm plazma için ne yapacaksın renk güzel netlik yok artık led ve 3D televizyonlar var bana (samsung ue40d6510-3d-led-tv-full-hd- lim-101cm,-1920x1080,-400hz, -4xhdmi,-dlna, -3xusb ) fiyatı 4000 tl. den 2759 tl ye düşmüş satacaklardı düşünmek için almadım para önemli değil her iki televizyonuda bilen bana yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen doğru karar vermemde yardımcı olurmusunuz .
    Yada 3000 tl ye kadar hangi tv tavsiye edersiniz.İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler beni satıcıların insafına bırakmayın .

Panasonic P42ST33 alabilirsin. Yeni çıkan bir model. Vatan'ın geçen hafta 1999 TL'ye kampanyası vardı. Bir yakınıma aldım. Benim G20e'den sonra içim gitti doğrusu. Bana göre şu anda alınabilecek en iyi plazmalardan. Özellik olarak hiçbir eksiği yok. Artı 3D.

• quote:

quote:

arkadaşlar...42d20e var 1 aydır kullanıyorum...d-smart hd kullanıyorum bazı kanallarda hızlı sahnelerde bulanıklık oluyor..hdmı altın uçlu kablo aldım farketmedi ayarlardan kaynaklana bilirmi? son 2 gündür var daha önce olmuyordu...yorumlarınız için teşekkürler...

üstatlar yardımcı olmıyacakmısınız bana.....

Hızlı sahnelerde bulanıklılık söz konusu değildir. Sizin gördüğünüz bulanıklık kurgucunun yaptığı kurgu hatasından kaynaklanıyordur. Yanlış filed ile kurgu yapıyorlar ve görüntü hareketli sahnelerde bozuluyor. Panelde sorun olduğunu düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: poyraz_bulent08

Arkadaşlar sharp led tv 40LU824 2700 tl vede 42GW20e panasonic plazma 1700 tl . Hangisini tavsiye edersiniz vede + ve - lerini yorumlarmısınız bugün yarın birini kesin alıyorum artık araştırdıkça işin içinden çıkılmıyor .
    Benim aklımda plazma hiç yokdu burdaki yorumlardan sonra 42gw20e almaya gittim fakat satıcılar plazma eski teknoloji radyasyon vede görüntü kullandıkca bozulur hem çok eski seri artık üretilmiyor denince sharp 40LU824 tavsiye ettiler almışken bisefer alacaksın daha iyi dediler ne dersiniz lütfen yardım 1000 tl fazla verip sharp mı alsam . Yardım lütfennnnnnnnnnnnnnnn......

Plazma eski bir teknoloji deil çünkü hala gelişiyor. Esksi gibi radyasyon yaymaz. Sıfır radyasyon. Görüntü kullandıkçada bozulmaz. Bunlar bilgisiz ve ticaret için yalan söyleyen personel söylemleri.

• bu ürünle beraber kullanmak için hd uydu ve media player tavsiyeleriniz nelerdir? hdmi kablo için hangi marka ve model daha iyi sonuç verir kulanıcı arkadaşlar?
  • Merhaba,
    quote:

bu ürünle beraber kullanmak için hd uydu ve media player tavsiyeleriniz nelerdir? hdmi kablo için hangi marka ve model daha iyi sonuç verir kulanıcı arkadaşlar?

Geçen gün bende bu TV(çok aradım, kaşonunda teşir malı olmayanını bulana kadar ) aldım ve film izlemek için DLNA server kullanmayı düşünüyorum (bukadar güzel bir özellik neredeyse hiç kullanılmıyor).
    Mezzmo gibi programlar sayesinde MKV,XVID ve aklınıza gelebilecek hertürlü kodlanmış filimlerinizi(müzik,foto, internet tv gibi ekstralar da mevcut) doğrudan televizyonunuzdan izleyebilirsiniz.
    Bunun için televizyonunuzu, bilisayarınızın bulunduğu ağa bağlamanız ve biraz program ayarı yapmanız yeterli.
    Bağlantı ve ayarlarla uğraşmak istemem derseniz patlamış mısır saatini(Popcorn Hour) çok tavsiye ettiklerini okumuştum.
    http://forum.divxplanet.com

Benim sormak istediğim DY-WL10 USB Wireless veya Netgear WNDA3100v2 satın alan var ise, bunların performansından memnun mu?
    Nereden ve kaç paraya satın aldıklarını da paylaşırlarsa sevinirim.
    Selamlar

• 42g20e serisi bulunmaz hint kumasi oldu ya, teknosada kalmamis, bimex de orda burda farkli magazalarda teshir, Vatan fahis fiyata cekmis, nabcaz yaw alamadik
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.