Şimdi Ara

Panasonic TX-P42G20E (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.356
Cevap
6
Favori
136.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gurbuz

Usb'ye kayıt özelliğîni deneyen oldu mu?HD yayınlar ne kadar yer tutuyor acaba?
    Kayıt yapılacak Ubs Harddiskin 160 Gb. veya üzeri olması gerekiyormuş.Bu nedenle evdeki emektar 120 Gb.lık hddiskle deneme yapamadım.

kayıt özelliği sadece dvb-t yani karasal digital olarak desteli.bu yayın türüde türkiyede çalışmıyormuş yani bu özelliği yok farz edebilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rating

quote:

Kayıt yapılacak Ubs Harddiskin 160 Gb. veya üzeri olması gerekiyormuş.Bu nedenle evdeki emektar 120 Gb.lık hddiskle deneme yapamadım.

kayıt özelliği sadece dvb-t yani karasal digital olarak desteli.bu yayın türüde türkiyede çalışmıyormuş yani bu özelliği yok farz edebilirsin...

Kitapçıkta analog yayınları kaydedilemeyeceği yazılı.Bu durumda DVB'C (kablolu) ,DVB-T ve DVB-S yayınlar kaydedilebiliyor.Yapılan kayıt sadece kaydın yapıldığı tV'de izlenebiliyormuş.Benim GW20'de dahili uydu alıcı var.Sanırım ben kayıt yapabileceğim,

• arkadaşlar 46g20 için full hd bir uydu alıcısı önerebilirmisiniz g20 kullanan arkadaşlar önerirse sevinirim
  • quote:

quote:

quote:

kayıt özelliği sadece dvb-t yani karasal digital olarak destekli.bu yayın türüde türkiyede çalışmıyormuş yani bu özelliği yok farz edebilirsin...

Kitapçıkta analog yayınları kaydedilemeyeceği yazılı.Bu durumda DVB'C (kablolu) ,DVB-T ve DVB-S yayınlar kaydedilebiliyor.Yapılan kayıt sadece kaydın yapıldığı tV'de izlenebiliyormuş.Benim GW20'de dahili uydu alıcı var.Sanırım ben kayıt yapabileceğim,

bu senin yorumun ama mantıklı duruyor.denemen lazım ama g20 de dahili uydu alıcı olmadığı için benim için bir şey değişmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: jazzblues

arkadaşlar 46g20 için full hd bir uydu alıcısı önerebilirmisiniz g20 kullanan arkadaşlar önerirse sevinirim

benimde 42G20E yarın elime ulaşıcak ben de hd alıcı taviyesi istiyorum bu tv ye en uygun olarak kullanacağım.fiyatı da uygun olursa sevinirim.genel de arkadaşlar dream box al deyip geçiyolar.o kadar paramız yoksa kaliteli yayın izleyemeceğiz mi biz hem hd hem sd yayın izlemek istiyorum hemde en ucuza ve en kalitelisinden
  • quote:

quote:

arkadaşlar 46g20 için full hd bir uydu alıcısı önerebilirmisiniz g20 kullanan arkadaşlar önerirse sevinirim

benimde 42G20E yarın elime ulaşıcak ben de hd alıcı taviyesi istiyorum bu tv ye en uygun olarak kullanacağım.fiyatı da uygun olursa sevinirim.genel de arkadaşlar dream box al deyip geçiyolar.o kadar paramız yoksa kaliteli yayın izleyemeceğiz mi biz hem hd hem sd yayın izlemek istiyorum hemde en ucuza ve en kalitelisinden

albani hocam duy sesimizi

• bugün tv gelmiş ben işteyken kapalı kutusunda duruyor yalnız bu kocaman birşey bana çok büyük geldi 42 yetermiş hissine kapıldım ev bitene kadar kurdurmucam şimdi uydu alıcı olayını çözmeli şu dsmartın hd kampanyası aylık 20 lira iyi gibi ama napmalı
  • deniz özel yolluyamıyorum msj anlıyamadım, kutuyu açmadfım ama köpük yok sanırım
  • quote:

deniz özel yolluyamıyorum msj anlıyamadım, kutuyu açmadfım ama köpük yok sanırım

taşımak için açılmış olan yanlardaki delikten içeriye baktığımda tv ye dokunabiliyorum ve tv nin yanlarında tv yi korumak için her hangibir koruyucu bir şey yok köpük tarzı şeyler , o kadar yoldan geliyor tv hiç düşünmüyorlar tv ye birşey olur mu diye sadece altında var
  • benimkide öyle geldi bir sorun olacagını zannetmiyorum
  • quote:

quote:

quote:

Can Bey'in mesajlarını okusanız size Kathrein tavsiye edeceğini bilirsiniz...

Neyse geçelim bunu da dreambox pahallı demişsiniz, 290 liraya bile klon dreambox bulunuyor, yerine alacağınız her ürün ya bu fiyat ya da bu fiyatın üzerinde. Hem en ucuz hem de en kaliteli de bir arada olmaz. Ya klon cihaz alacaksınız ya bütçeyi biraz zorlayacaksınız ya da gidip bir platforma abone olup bu işlerle uğraşmayacaksınız.

Genelde dreambox alıp geç deme sebeplerinin en önemlisi en ucuz ve işlevsel cihazın HD olarak dreambox olması. Ki onunda sorunları var. Isınma problemi başta geliyor. HDMI yerine DVI kullanması da bir diğer eksi.

680 lira vu+solo diyeceğim pahallı gelecek; Goldmaster 1070 diyeceğim hem 450 lira hem de linux olmadığından ileride ccam protokolü biterse çöp olur cihazınız.

• benimde sd cihaz alasım var,kaliteli bir sd alıp 1-2 sene kullanırım , hdler çoğalınca sd receiveri crt tv ye takarım , g20 ye yeni hd receiver alırım
  • Ben şifre özmekle uğraşmak stemiyorum hali hazırdaki kanallar bana yeter, HD olarak da TRT HD, ATV HD ve A HABER HD bana yeter derseniz Sunny at 14100 ü şiddetle tavsiye ederim. 200 TL civarında. Hem hızlı bir cihaz hemde küçükcük olduğu için panelin arkasına yapışabiliyor.

Dreambox 800 hd klona gelince görüntü kalitesi bence yetersiz. Çok da hızlı bir cihaz da değil. HD uydu alıcı olsun, kart paylaşımı olsun derseniz 700 TL yi gözden çıkarmak lazım.

Ya orjinal bir dreambox ya da vu + solo.
  • quote:

Merhaba,
    Sanırım bu Asus enerjisini adaptörle prizden alıyor.Direkt Tvnin usbsinden çalışabilseydi süper olurdu...

Hayır 2 enerjil :)USB bağlantı kablosuda geliyor yanında.güç girişine isterseniz adaptor isterseniz USB bağlayabiliyorsunuz.
    Yalnız şu var...:USB den bağlarsanız plazmanız bekleme konumunda iken usb girişlerindeki gücü kesiyor..
    Kablosuz İnternet kullanamazsınız yani o anda başka cihazlarda..
    Yani komple sistemin elektriğini kesiyor bekleme konumunda iken..
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

benimde sd cihaz alasım var,kaliteli bir sd alıp 1-2 sene kullanırım , hdler çoğalınca sd receiveri crt tv ye takarım , g20 ye yeni hd receiver alırım

Merak etme o gün gelincede kararsız kalacaksın :)
    Çünki sen bugünki cihazları beklemeye alırken yarın geldiğinde piyasada ne cihazlar olacak..
    Bu sefer o cihazlar için bekleyeceksin sonra bir başkası :)

14 yıldır uydu cihazları ile aram iyidir..
    son zamanlarda pek ilgilenemedim.ama uzaktan izliyorum..
    3 tane cihaz değiştirdim ama sadece donanımı farklılığından dolayı.
    3 üde next 2000 plus serisi..Bu kadar kullanışlı ve stabil bir cihaz olmamıştır.
    2000 model ama kendi sınıfında hala en yenilerle bile kafa tutuşacak bir cihaz..

Ama fikrin değişirde almaya karar verirsen şu sıralar GIGABLUE 800 HD solo adlı cihazla ilgileniyorum
    fiyat özellik bakımından bayağı iyi.550-600 arası fiyatı var..
    tabiiki linux enigma2 usb den kayıt yapma media player kullanma.
    1 kart 1 modül girişi olması..

• quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

quote:

quote:

Can Bey'in mesajlarını okusanız size Kathrein tavsiye edeceğini bilirsiniz...

Neyse geçelim bunu da dreambox pahallı demişsiniz, 290 liraya bile klon dreambox bulunuyor, yerine alacağınız her ürün ya bu fiyat ya da bu fiyatın üzerinde. Hem en ucuz hem de en kaliteli de bir arada olmaz. Ya klon cihaz alacaksınız ya bütçeyi biraz zorlayacaksınız ya da gidip bir platforma abone olup bu işlerle uğraşmayacaksınız.

Genelde dreambox alıp geç deme sebeplerinin en önemlisi en ucuz ve işlevsel cihazın HD olarak dreambox olması. Ki onunda sorunları var. Isınma problemi başta geliyor. HDMI yerine DVI kullanması da bir diğer eksi.

680 lira vu+solo diyeceğim pahallı gelecek; Goldmaster 1070 diyeceğim hem 450 lira hem de linux olmadığından ileride ccam protokolü biterse çöp olur cihazınız.

Can Bey'in o kadar çok yorumu var ki yetişip okuyabildiğim kadar takipçisiyim, benim göremediğim konularda sizin tavsiyelerinizi almak ve tecrübelerinizi almak için bu forumlardayız zaten.bütgün hepsini okumak imkansız malumunuz
    tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. bende platform olsun uğraşmayım diyorum ama cihazlarının kalitesiz olduğu söyleniyor.benim bu tv.yi tek alma nedenim görüntü kalitesidir, gerisi boş benim için.media player olsun,uydu olsun,ps3 olsun hangi cihazı takarsam takayım alabileceğim en iyi görüntüyü en ekonomik yoldan almak için bu kadar araştırma yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince.

• quote:

Orijinalden alıntı: aklınyolubir

quote:

benimde sd cihaz alasım var,kaliteli bir sd alıp 1-2 sene kullanırım , hdler çoğalınca sd receiveri crt tv ye takarım , g20 ye yeni hd receiver alırım

Çünki sen bugünki cihazları beklemeye alırken yarın geldiğinde piyasada ne cihazlar olacak..

3 üde next 2000 plus serisi..Bu kadar kullanışlı ve stabil bir cihaz olmamıştır.
    2000 model ama kendi sınıfında hala en yenilerle bile kafa tutuşacak bir cihaz..

Ama fikrin değişirde almaya karar verirsen şu sıralar GIGABLUE 800 HD solo adlı cihazla ilgileniyorum

http://www.hizlial.com/elektronik/uydu-sistemleri/next-ye-2000-cx-super-plus-usb-girisli-uydu-alici_05.015.4399.0002.htm?ref=akakce&v=1.78.4

şu cihazı mı tavsiye ediyorsunuz hocam ?

teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aklınyolubir

quote:

http://www.hizlial.com/elektronik/uydu-sistemleri/next-ye-2000-cx-super-plus-usb-girisli-uydu-alici_05.015.4399.0002.htm?ref=akakce&v=1.78.4

şu cihazı mı tavsiye ediyorsunuz hocam ?

teşekkürler.

Next CRT tv'de SD dreamboxtan kaliteli görüntü veriyordu (Next 2005 DCI). Nextte en büyük sorun ise yazılım desteğidir. Alırsınız, 2-3 sene geçer bir daha alırsınız, sonra bir daha alırsınız. Linux receiverın farkı burada ortaya çıkar, aldınız yazılım sık sık çıkar; emu eklentileri çıkar. Bir kere para verir uzun yıllar kullanırsınız. Ayrıca HD olarak ne alırsanız alın memnun da olursunuz. Ancak gerçek bir memnuniyet için şifre çözen receiver almanız şart.

Türkçe olarak National Geo. HD, BBC HD kanalları mesela hotbirdde var ve çözülüyor serverla; yine Animaux, Encylopedia, Ab motours, Escales kanalları da Hotbirdde var ve açılıyor yine. Çocuklar için digitürk'ün baby tv kanalı var bazı serverlar onu da açar ve türkçe dil seçimi de mümkündür. Türkçe desteği olmayan da 100'e yakın HD kanal sadece hotbirdde vardır çoğu da dizi ve sinema kanalları.

En doğrusu HD konusunda acele etmemeniz ya da paylaşımlı en ucuz ve stabil hd'yi bulmanızdır. Güzel bir cihazı müsait olunca alırsınız, bugün size sd yetecekse Dreambox 500S'ler 90 liralara düştü. Görüntü kalitesi memnun eder etmez ayrı konudur ama içerik kesinlikle memnun eder. Cam gibi bir TRT hd izlemektense görüntü kalitesi kötü denen dreambox da futbol ya da sinema izlemek daha iyidir. Ayrıca size görüntü kalitesi kötü dedikleri cihazın görüntü kalitesinin kötü olduğunu anlamanız ancak yeni bir receiver alıp da farkı görmenizle mümkündür. Farkına bile varmazsınız, nesi kötü dersiniz muhtemelen.

Gelelim Türk HD kanallarına. TRT HD hariç güzel bir HD kanal yoktur görüntü kalitesi olarak. Teledünya HD belgesel kanalları da çok canlıdır. Zaten bunları yabancı uydulardan serverla açacaksınız. Sonuç olarak görüntü kalitesi güzel ama özelliksiz bir receiverda atv hd ve trt hd ile yetinirken dünyanın kanalını izlemek daha iyidir. Ben de hd receiverda var, aldım sonra da panelden söküp kaldırdım dreambox sd kullanmaya devam ettim. Sonra da paneli iade ettim zaten. TRT HD mesela şahaneydi, ama katlanamadım serversız izlemeye.

g20 alanlar için önerim mümkünse teledünyaya modüllü abone olun hd zevkinizi orada giderin yanına da bir dreambox 500s sd alın şifreli kanalları da oradan izleyin en ucuza en çok performansı ve kanalı izlemiş olursunuz.

• TX-46g20E televizyon arıyorum

Bu televizyonu bir yerlerde bulan var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgartel
    TX-46g20E televizyon arıyorum

Bu televizyonu bir yerlerde bulan var mı arkadaşlar?

Teknosada 1200tl 12 taksitti eger elemana rica edersen kapali kutu bulabilirler
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.