Şimdi Ara

Panasonic TX-P42G20E (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.356
Cevap
6
Favori
136.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: coachya

quote:

Orijinalden alıntı: kerempek

tekrardan merhaba sanırım yanlış anladın benim söylemek istediklerimi.Ben zaten kullanıcı yorumlarının çok önemli olduğunu düşünüyorum.o nedenle aşağıda linki paylaştım.senin gibiler olmazsa pazarlamacılar insanları çok farklı noktalara sürükler ve enayi yerine koyar.

sadece yorum almak istemiştim yanlış anlama.Eğer ben de güzel bir ürün alırsam onu en detaylı şekilde kullanır hatta test ederim.Sonra da paylaşırım bunu.Zaten teknosaya gidip gördüklerimi paylaşmamda bu sebepten.Görebildiğim herşeyi ve kafamdakileri yazmak ve bunlar üzerinden yorum almak.Yanlış yönlendirmek vs... gibi bir niyetim yok.

1000 saattir kullanıyorsan ve bir terslik görmediysen demekki düzgün ve kaliteli bir bağlantı yapmamışlar 42g20'ye.Teşekkür ederim.Yorumlardan vazgeçme lütfen.

iyi akşamlar.

Sadece senin için söylemiyorum. Yani TV yi alalı bir kaç ay olmasına rağmen burayı takip edip insanlara dikkat edilmesi gereken hususlarda yardımcı olmaya çalıştım. Plazmanın piyasanın söylediği gibi eski teknoloji olmadığını, kendini yenileyip hala LED LCD ve LCD lerden daha iyi olduğunu anlatmaya çalıştım. Ancak laf söyelyip hatta hakaret edip giden bile oldu forumdan. Demekki yanlış birşey yapıyorum burda. İnsanlar hak ettikleri gibi yaşarlar. Madem cahilce ve bilinçsizce panel seçmek isteyenler var hiç kendimi yırtmama gerek yok( bu son cümlem sana değil kerempek o hakaret edip giden arkadaşa). Ya bazen insanların yıldığı, ben bunu niye yapıyorum dediği zamanlar oluyor. Birde burda yaptığım şey insanlardan para kazanmak amaçlı veya bir popülerite amaçlı birşey değil. İnanın soran sormayan herkese doğrusunu bildiğim konuda yardımcı olmaya çalışırım. Etrafımdaki bir çok insanın beyaz eşyasını tv sini ben belirledim ekstradan saatlerce araştırma yapıp. Allah var yukarıda bunu da sadece insanlar parasını hakeden ürünlere versin. Aynı paraya daha kötüsünü almasınlar diye. Biraz dolmuşum bu konuda. Kusura bakmayın artık.

Sayın Coacha,ben de fiyat/performans oranına çok dikkat eden bir tüketiciyim.Bir şey almadan önce günlerce araştırır,seçenekleri karşılaştırırım.Yorumlarınızdan faydalanarak ben de 42GW20 aldım..Kaliteli HD uydu alıcısıyla parasını kat kat hakeden bir ürün..Ses bir harika..Neredeyse ek bir ses sistemine gerek yok,o derece.Filmlerde her ayrıntıyı duyabiliyorsun.Sesi biraz açınca insan kendini sinema salonunda hissediyor.Ayrıca internet bağlantılarında film tanıtımlarını gösteren kanal çok hoşuma gitti..Şu an gösterimdeki,önümüzdeki aylarda gösterime girecek filmleri izleyebiliyorsun..görüntü HD'lerde süper üstü,normal kanallarda ise gayet iyi.
    Kısacası Panasonic elektronikteki büyüklüğünü ürüne yansıtmış.Her ayrıntıda kalite var.
    Kısacası,yorumlarınız için çok çok teşekkür ediyorum.

• Yazdıklarına tamamen katılıyorum. Hatta "Meğer benim gibi düşünenler de varmış." diye mutlu oldum. Bir ara Plazma mı LCD/LED mi tartışmalarından bıkıp bu konulara girmemeğe karar vermiştim.

Bende 4 yıllık Panasonic 37pv70f Plazma var. Full HD değil ancak hormonsuz domates misali Plazmadan asla vazgeçmem. Uzun süre "Plazma mı kaldı ?" diyenlere, Plazmadaki son gelişmeler kapak olsun..

TX-P42G20E 'nin fiyatı oldukça düştü. Kaçırmamak lazım..

quote:

Orijinalden alıntı: aklınyolubir

Bu televizyonu alacak olanlar bence tercihlerini gözden geçirmeliler...
    Ne istiyorum kullanıcı tercihlerim ne diye kendine sormalı...

Ben bu plazmayı 20 yıl kullandığım tv me çok benzediği için aldım..Çünki tercihlerim bu yönde idi..
    Asla çok parlak değil heleki renkli hiç değil.Yani bu tercihlerle 20 yıl tv izledim..
    Tv izlerken istediğim tek şey var doğallık..Ve ben bu tv de bu doğallığı buldum..
    Renkleri kontrastı az olarak sevdiğimden tam istediğim gibi oldu..

Üstelik ülkmeizde bir çok yayının hala SD seviyesinde olduğunu düşünürsek ve daha uzun müddet bir çok tv bu standartta kalacak.
    Heleki lokal tv leri izleyeniniz varsa kesinlikle Pana plasma...
    Plazmada bile tatmin edici değilken Led Lcd tvlerde buna nasıl katlanılır?

Ben yüksek kaliteli filmler izlerim param var kaliteli belgesel kanaları felan izlerim diğerleri ile pek işim olmaz derseniz tabiiki led alabilirsiniz..
    ama 50 ekran led tv de ÇAY tv yi izleyince bunun ne dayanılmaz birşey olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz :)

• 2200tl ye 10 taksit sıfır 50g20 almış bulunmaktayım.
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın, çok iyi fiyata süper bir ürün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yen@l

Hayırlı olsun güle güle kullanın, çok iyi fiyata süper bir ürün...

teşekkürler hocam
  • sormak istediğim iki konu var. 42gw20'de dahili uydu alıcı olduğu söyleniyor.Bunun ne gibi bir artısı var.Zaten d-smart'a veya digitürk'e üye olduğumuzda uydu alıcı verilmiyor mu ?

ikinci sorum dts ses teknolojisi ile ilgili.bu televizyonda dts teknolojisinde müzik dinlemek veya film izlemek mümkün mü ?

Mümkün ise

1- Kendi mi destekliyor ?

2-Ekstra bir donanım ile mi destekliyor ?(Hangi donanımlar ve Fiyatları ne kadar ?)

mümkün değil ise neden mümkün değil ?

Not:Evimde televizyon dahi yok.O nedenle ne uydu alıcısı ne de dts sistemi ile ilgili pek bilgim yok.

Teşekkürler.
  • kerempek pm attım
  • arkadaşlar bu akşam itibariyle teknosadan P42G20E almış bulunmaktayım.ürün dükkandaki sonuncuydu ve teşhir ürünüydü baktım bişey göremedim daha 17gün önce teşhire koyduklarını söylediler.bende 1200tl/9 taksitle aldım.GW20 modeli 1599tl idi sadece hd alıcı için okadar fark vermek istemedim ki bu konuda çok sıkıntı duymuştum.özellikle modül takılamaması beni bu modele itti.umarım memnun kalırım, bu site sayesinde ve özellikle albani hocamın tavsiyesi ile aldım.ilk başta dikkatimi çeken özellik ekranın çok çabuk kirlenebilmesi ve parmak izi kalması.bunuda mikrofiber bez ve buğu yapıp silme metoduyla halledicem inşallah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jazzblues

kerempek pm attım

bana pm gelmedi.

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rating

arkadaşlar bu akşam itibariyle teknosadan P42G20E almış bulunmaktayım.ürün dükkandaki sonuncuydu ve teşhir ürünüydü baktım bişey göremedim daha 17gün önce teşhire koyduklarını söylediler.bende 1200tl/9 taksitle aldım.GW20 modeli 1599tl idi sadece hd alıcı için okadar fark vermek istemedim ki bu konuda çok sıkıntı duymuştum.özellikle modül takılamaması beni bu modele itti.umarım memnun kalırım, bu site sayesinde ve özellikle albani hocamın tavsiyesi ile aldım.ilk başta dikkatimi çeken özellik ekranın çok çabuk kirlenebilmesi ve parmak izi kalması.bunuda mikrofiber bez ve buğu yapıp silme metoduyla halledicem inşallah..

Ekran değil de kenarları özellikle çok toz tutabilen bir yapıda. Benim garibime giden Panelle birlikte bir temizleme bezi gelmedi. Mutfağa aldığım 19" Toshiba LCD ile birlikte temizleme bezi geldi :)

• dostum bursa ent meydanı subesinden aldım sıfır 1600 lira, 3 utu da 50 g20 vardı onun fiyatıda 2250 liraydı sanırım ama tabi gün itibariyle ampanya bitti galiba
  • tv geldi ama kurulumunu şimdi yaptırmayacağım,şu tadilatlar bir bitse hemen kurduracağım ve görüşlerimi sizle paylaşacağım.

teşekkürler.
  • benimde yarın gelecek deniz baktınmı gizli menuden kullanım süresine
  • quote:

benimde yarın gelecek deniz baktınmı gizli menuden kullanım süresine

kutuyu açmadım hocam,servisi çağırıp kurulum yapacağım zaman açacağım.Garantide sorun falan çıkmasın diye.
  • ben 3 ay sonra felan kurduracam ya sıkıntı varsa ne olacak o zaman gerçi alırken teşhir değil teşhr olanlara kaşe basıyoruz her hangi bir sıkıntı oldıgunda değişim sözü aldım ama söz uçar yazı kalır
  • quote:

ben 3 ay sonra felan kurduracam ya sıkıntı varsa ne olacak o zaman gerçi alırken teşhir değil teşhr olanlara kaşe basıyoruz her hangi bir sıkıntı oldıgunda değişim sözü aldım ama söz uçar yazı kalır

Bence çağırın servisi kursunlar..Problem olmadığını görüp içiniz rahat bir şekilde kutusuna geri koyarsınız..
    Zaten garanti de fatura tarihiyle birlikte başlıyor .(ben öyle biliyorum.)Yani 3 ay sonra kurdurmanın size bir artısı olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aklınyolubir

quote:

Orijinalden alıntı: gurbuz

@coacha.. Tabii ki buradaki paylaşımlarınızdan çok yararlanıyoruz...Çok teşekkürler...Ancak bulunduğum şehirde (Ordu) neoplazma panel TV izleme şansım olmadığı için her yazılanı dikkatle izliyorum....
    Benim aklımd a Panasonic gw20 veta gt20 modelleri var.Uydu alıcıya ayrıca para ödemeyeceğim,hem uygun fiyatlı hem de kaliteli bir Tv olsun istiyorum...
    GT20 modelde wireless adaptör kutudan çıkıyor mu?
    Böyle birşey çıkmıyor içinde.Üstelikde usb wireless kullanamıyorsunuz Panasonic in desteklediği model dışında..

quote:

Orijinalden alıntı: hoogar

arkadaşlar merhaba. bu ürün için kablosuz adaptör kullanan oldumu. ben wus300 bağladım ama okumadı.

Ben bağlandım..ayarları media server hepsini uyguladım.
    Süper hızlı internetin olduğu yerlere taşınamayacağımdan gerek yok diye 802 n yerine g tipi ASUS WL-330gE model acces point aldım.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=410&productid=bd93454
    siz isterseniz şu yeni çıkan modeli alabilirsiniz 70 $ civarında fiyatları..
    http://www.hepsiburada.com/Liste/asus-wl-330n-3g-6-in-1-wireless-n-mobil-access-point/ProductDetails.aspx?productId=bd101110&categoryId=410

Kurulumu çok basit olmasına rağmen nette açıklama kurulum bilgisi pek olmadığından ben bayağı zorlandım..
    Ama en nihayetinde başardım..Siteyede kurulumunu ekleyeceğim boş zamanımda.
    Bu cihazın artısı 4 modda çalışması ..

Gateway-Ağ geçidi
    Access point
    Kablosuz Lan(ethernet)
    Repeater-tekrarlayıcı.

PC im odamda ve salondan çok uzakda olduğundan kablosuz modemi yatak odasındaki girişe taktıydım.salondan çok sık kopuyordu.
    Bu cihazın pc de kurulumunu yapdıktan sonra tv ye taktım..Hemen bağlandı ayarlardan sonra..
    Kardeşimle ortak net kullandığımızdan alt kata eksik gidiyordu sinyal.Balkonda çok az çoğu zamanda hiç çkmiyordu.
    Şimdi bu cihaz sayesinde hem tv den media serverla pcmdeki müzik resimleri görebiliyorum hemde viera link deki servislere girebiliyorum.
    Hemde repeater özelliği sayesinde evin her köşesine full sinyal ulaştırmış oldum.

Merhaba,
    Sanırım bu Asus enerjisini adaptörle prizden alıyor.Direkt Tvnin usbsinden çalışabilseydi süper olurdu...

• Usb'ye kayıt özelliğîni deneyen oldu mu?HD yayınlar ne kadar yer tutuyor acaba?
    Kayıt yapılacak Ubs Harddiskin 160 Gb. veya üzeri olması gerekiyormuş.Bu nedenle evdeki emektar 120 Gb.lık hddiskle deneme yapamadım.
  • hocam uydu alıcı canak felan yok ki nasıl kurulum yapacaklar
  • quote:

hocam uydu alıcı canak felan yok ki nasıl kurulum yapacaklar

Tv yayını olmadan kurdurmanın da anlamı yok tabii..
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.