Şimdi Ara

Panasonic TX-P42G20E (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.356
Cevap
6
Favori
136.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2 yıl sonra konuyu büyük harflerle hortlatmanız Çok iyi olmuş gerçekten .görüntü konusunda ise haklısınız, televizyon on numara görüntüye sahip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coupe96 kullanıcısına yanıt
    evet
    ama zaman işte herşeyi değirmen gibi öğütüyor yeni diye pahalı pahalı malları önümüze dayıyorlar bizler bu paraları kolay kazanmıyoruz
    ülkemiz maşallah önüne gelenin önüne geleni öptüğü çöplüğe döndü
    geçen dünyada ençok cep telefonu ile konuşan milletmişiz
    eeeeee
    bu konuşma kulaktan kulağa olmuyor herhalde telefon denen alet sayesinde oluyor neredeyse fiyatları ortalama 2500 TL.
    AZpara değiller vel hasılı elektronik çöplüğüne döndü ülkem zaten denetleyen yok
    tepedekilerin hepsi kendi dünyalarında allahtan hayırrlısı bir başıboşluk gidiyor bakalım
  • Panasonic abi japon yapmış. Cidden japonların yaptığı dandik bir ürün bulmak çok zor.
    Birtek bu yeni çıkan suzuki vitaralara baktım geçen gün sanırım fiyatı düşük tutmak için çok dandik yapmışlar kasasını fakat mekanik aksamından şüphem yok kesin iyidir. Kusura bakmayın tvden arabaya geçtim ancak japon yaparsa iyi yapar diyip bağlayaym konuyu,herkeze ii forumlar.
  • mahçup M kullanıcısına yanıt
    Bu TV'yi alıp yorum yazalı 7 yıl olmuş!!! Mesajlar olmasa ne zaman aldığımı unutmuştum. Hala taş gibi, maşallah bugüne kadar hiç teklemedi. Arada showroomlarda yeni TV'lere gözüm takılıyor alsam mı diye, sonra eve geliyorum bakıyorum, benimkinin hiç de aşağı kalır yanı yok. Pek takip etmedim sonra ama anladığım kadarıyla plasma efsanesi sona ermiş.
    Bir 7 yıl daha kullanırım umarım.
  • carp84 C kullanıcısına yanıt
    plasmann efsanesi bitmezzz
    üzerine de tv çıkmazzzz
    çook farklı bir teknoloji çıkarda belki ozaman
    ama şu aralar yok
    şu anda tüm teknolojiler plazma tabanlı geliştiriliyor yani alternatifleridir.
  • 8 Haziran 2012 de kendime 33. yaş günü olarak almıştım bu arkadaşı.Kendi kendine doğum günü hediyesi almak .. (evet bu bir dramdır kabul ediyorum) bir sefer anakart arızası verdi onuda beşiktaş sgs servisten dostlar sağolsun cüzi bir tutara hallettik.onun dışında hiç bir problem yaşamadım.bu afedersiniz karaktersiz arkadaş yüzünden hiç bir tv yi beğenmez oldum.uzun yıllar tv promotörlüğü yaptım.7 yılı samsung da 1 yılı grundig de.Yani bu işi bildiğimi düşünüyorum.Şunu rahatlıkla söyleyebilirim oledlere kafa tutar bu arkadaş.zaten oled denen seyde plazmanın modern hali değilmi.Kırmızı fetişi oldum bu cibiliyetsiz yüzünden.hiç bir led bunun rgb kalitesini vermiyor.umarım bozulmaz yerine koyabileceğim bir tv yok çünkü piyasada.oledler hariç tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim kini cocuk ekranı kırdı malesef ,tv oylece duruypr.led lere mahkum kaldım
  • Arkadaşlar merhaba 10 yaşında tv maşallahı var bana askı aparatı lazım nerden Nasıl bulabilirim
    Viera GT20E
    Yardımcı olurmusunuz

• Hort yapalım Benim ki GW30 hala canavar :)
  • Hala canavar gibi. Çok seviyorum televizyonumu

Fakat ufak bir sorunum var arkadaşlar. HDMI ile Digiturk bağlı bende. TV'yi her yeniden açışımda, kumandadan HDMI'a geçirmem gerekiyor. En son hangisinde kullanıldıysa öyle kalsa keşke. Yok mudur bu problemin bir çözümü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

Hala canavar gibi. Çok seviyorum televizyonumu

Fakat ufak bir sorunum var arkadaşlar. HDMI ile Digiturk bağlı bende. TV'yi her yeniden açışımda, kumandadan HDMI'a geçirmem gerekiyor. En son hangisinde kullanıldıysa öyle kalsa keşke. Yok mudur bu problemin bir çözümü ?
    Basit bir çözümü vardı aslında, ilk aldığımız yıllarda ezberden biliyorduk. Şimdi bana da lazım, ben de bulamadım bu bilgiyi.

Bu arada 50G10 hala maşallahı var, tıkır tıkır.

• Benzer bir sıkıntı android box takılı hdmi 4 e bağlı önceden açılınca direk tv de görüntüsü çıkıyordu ( başka bir box vardı ) şimdi android box açılınca görüntü ona geçiyor kapatınca TV giriş ayarından tekrar TV seçmek gerekiyor ?
  • Benim televizyonu oğlum evde tamir etmeye kalkmış uzun zamandır balkonda kullanım dışı bekliyor. 😉 plasma tamiri için ne yapsam bu haliyle satsam yazık olur mu yaptırayım mi dersiniz. Güç geliyor ama görüntü gelmiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

Basit bir çözümü vardı aslında, ilk aldığımız yıllarda ezberden biliyorduk. Şimdi bana da lazım, ben de bulamadım bu bilgiyi.

Bu arada 50G10 hala maşallahı var, tıkır tıkır.

Alıntıları Göster
    Hocam bulursan bana da haber ver lütfen
  • TX-P42G20E duruyor. canavar gibi
  • Ben de konuyu hortlatayım. 50g20e ile 10 yılı mutlu mesut devirdim. Gerçi akıllı TV eksikliğini çok hissetmesem de 4k eksikliği var mı diye düşünüyorum. 15570 saati de geride bırakmışım geçen haftalarda.

Bunu arka odaya alıp bunun yerine samsung 82ru8000 serisi almayı düşünüyorum. Yorumu olacak veya beni engelleyecek bir hayır sever var mı ;) gereksiz masrafa mı koşuyorum. Bu arada full hd benq 1070w projeksiyonum da var aktif çalışıyor ve tv nin uzerinde motorlu perde ile hemen indirip izleyebiliyorum. Onun da izleme boyu 120 inç.

Sevgiler,
     Panasonic TX-P42G20E
     Panasonic TX-P42G20E
     Panasonic TX-P42G20E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeusssueZ -- 15 Haziran 2020; 18:24:14 >

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.