Şimdi Ara

Panasonic TX-P42G20E (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.356
Cevap
6
Favori
136.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hulusi

@coachya

cevap için saol Hocam.
    Teknik konularda çok bilgi yok kusura bakmayın bu köprü falan bahsetmişin :) nedir içeriği?
    Büyük ihtimal modemi TV yanına koyarım gibime geliyor bu seferde PC den uzak olacak ve usb wifi adaptör ile pcye bağlanıcam. download yaparken sıkıntı olur diye korkuyorum.

Eğer çekim ile ilgili sıkıntı yaşamazsan download la sorun olmaz bence. Köprü dediğimiz wireless i daha uzak noktalara aktarmak için araya takılan bir wireless dağıtıcı.
    Şunun gibi;

• @coachya

Dediğiniz cihaza gerek yok o zaman.. Zaten cihazlar toplasan uzaklıkları en fazla 10 mt arada ise 1 duvar var.
  • TV alt yazıda Türkçe karakterleri tanımıyor. Çözümü var mı?
  • Logo Burn olayina fazla takmayin...Cizirti, dediginiz olay, arkadaki fan'dan gelen ses olabilir. bazi modellerde fan var malum...
    Bir de CI modulle BISS Key girerek TRT HD'deki maclari seyreden oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdenbay

Arkadaşlar bu plazmaya USB ile harici bir Hard disk bağladığımızda, zamanını ayarlayıp evde yokken yada evdeyken harici hard diske kayıt yapılıyor mu?
    Sonra da harici hard diskten yaptığımız bu kaydı seyredebiliyormuyuz? Bunu uygulayan arkadaşlar var mı?

Keske yapsaydi. Kayit ancak Q-Link vb uyumlu bir cihazla olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnbvc

quote:

Orijinalden alıntı: drbaris

quote:

Orijinalden alıntı: mahçup

quote:

Orijinalden alıntı: denixex

ben tv izlerken(sd ve film) thx modunu kullanıyorum , göze en hoş gelen bence thx , oyun zamanı zaten oyun modunda kullanıyorum

thx de hafif sararınsı gösteriyor dumanlı gibi ne ayar yaparsam yapim aysı sanki görüntü eski film gibi
    neyini seyrediyorsunuz anlamadım

yada benim panel bozuk

merhaba,

"renk balansı" ayarı "sıcak"'ta duruyorsa sarı hakimiyeti bu nedenle olabilir.
    onu bir de "normal" ve "serin" de deneyin.

Bu eco mode ne oluyor arkadaşlar.
    Açık olunca ekran daha karanlık oluyor.

ECO mode, adi ustunde ekonomi modu demek.
    Ben bir iki yil once Tchibo'dan bir enerhi olcer cihaz almistim. Bir suredir onunla sarfiyat inceliyorum.
    TX P42ST33 icin Eco mode acik iken 15-25 W seviyesinde daha dusuk enerji cekiyor.
    Ortalama sarfiyatim eco acik modda 115-130 W/hr arasinda seyrediyor. Degisimler, seyredilen tv ve filmlerin
    kendi aydinliklari ile ilgili olsa gerek.
    Bence ECO modu acik tutmak daha iyi. Hem burn-in riski azalir, hem de enerji tasarrufu.

• quote:

Orijinalden alıntı: hulusi

@coachya

Dediğiniz cihaza gerek yok o zaman.. Zaten cihazlar toplasan uzaklıkları en fazla 10 mt arada ise 1 duvar var.

Dediğim cihazı zaten mesafeyi arttırmak için kullanmayacaksınız. Bahsettiğim wireless çoğaltıcının üstünde ethernet portu var. Bu porttan tv ye kısa br ethernet kablosu çekerek tv yi de sisteme kablosuz bağlamış olacaksınız. Farklı bir şekilde kullancaksınız yani sistemi.
  • Internet üzerinden TX-p42gw20 güncelleme sorunu yaşayanlar...
    Wireless Lan üzerinden tx-p42gw20 nin yazılımını güncellemeye çalıştım ama bir türlü başarılı olamamıştım. Bugün USB HDD üzerinden kayıt yapmaya çalışırken kazara Yazılım güncelleme (Wirmware update) 'nin SD kart üzerinden yapıla bildiğini öğrendim.http://panasonic.jp/global/cs/tv adresinden Europe 'u seçerek; Tv modelinize göre güncel sürümü indirin ve SD karta kopyalayın. Sd kartı TV'ye takın ve onaylatın. Program indiriliyor diye bir ekran geliyor. program indirildikten sonra sd katı çıkartın ve tv'yi kapatıp açın. TV'nin güncellendi...

• Ucuz yollu bir midi hd pvr receiver cihazi ile hem kayit yapmak, hem de EMU ile BISS girmek mumkun.
    Ben denedim.Asagidaki sayfada izlenim ve deneyimimi aktardim. alinti yaparak buraya da koyuyorum.
    http://resim.donanimhaber.com/m_53073474/mpage_4/f_/key_//tm.htm#56777287
    -------------------------------------quote------------------------------------------------------
    Bu arada ben yukarida TRT HD sifreli maclari izleyemedigimi soylemistim. Panasonic'in dahili HD receivera sahip olmasina karsin, emu destegi olmadigi icin acilen cozum bulmam gerekti ve internetten bir adet mini HD aldim. avmtech at-368 model ve bedeli 115 TL + 5 tl kargo.Cumartesi siparis verdim, Pazartesi sabah 10:00 da geldi. Superbir hiz. emu destegi var,

internetten kanal listesi, key.reg dosyasi, gerekirse upgrade dosyasinihttp://avmtech.com.tr/avm/download/at-368-mini-hd.rar indiriniz, sonra da:

Kanal Listesi Yükleme:
    1- Kanal listesini flasha atiniz
    2- Flashi uydu cihazina takiniz
    3- Sirasi ile Menu-kanal arama-kanal yükleme ve USB den kanal guncellemeye geliniz. Gelen ekrana ok deyiniz kanal listesi yüklenecektir.
    Yazilim Atma:
    1- Yazilimi flasha atiniz
    2- Flashi uydu cihazina takiniz
    3- Sirasi ile menu-sistem ve yazilim guncellemeye geliniz. Gelen ekrana ok dedikten sonra yazilim yüklenecektir.
    4- Yüzde yüz olduktan sonra cihazi kapatip açiniz.
    KEY GUNCELLEME:
    1- Key dosyasini flasha atiniz.
    2- Flashi uydu cihazina takiniz.
    3- herhangi bir kanal üstündeyken kumandadan 9121 tuslayiniz(code edit enable yazacaktir.)
    4- Sirasi ile menu-sistem ve USB den key güncellemeye geliniz ve ok tusuna basiniz.
    5- Gelen ekranada ok dedikten sonra yüzde yüz yükleme islemi gerçeklesecektir.
    6- Cihazi tekrar baslatiniz.
    7- Next tusu ile tüm keyleri görebilirsiniz
    8- Repeat ile kanal keyini görebilir ve degistirebilirsiniz
    9- PREV tusu ile yeni key ekleyebilirsiniz

En ucuz cozum bu. Download ettigim key.reg dosyasinda conax irdeto viaccess vb sifreleme sistemleri de emu ile edit edilebiliyor, ancak sadece trt hd icin biss kodu 10000000000000 yaparak cozdum ve maclari izledim. digerleri icin Hotbird, Eutelsat w3 canagim mevcut degil, deneyemedim. Deneyenler lutfen paylassin...

---------------------------------unquote-----------------------------------------

• plazmalarda ses orunu yani arkadan gelen cızrıtı sorun var diyolaer
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcolak55

plazmalarda ses orunu yani arkadan gelen cızrıtı sorun var diyolaer

Doğru var ama rahatsız edecek kadar değil. O sesi Plazmanın yanına yaklaştığın anda (10-15 Cm kadar) duyoyorsun. Zaten o mesafen Tv'yi izliyemiyorsun. Sadece Usb filan takarken duyorsun diyelim.
  • Piyasada hala G20 satılıyor mu?
  • Arkadaslar bende 46g20e var
    Vestel eski kampanyasini dun itibariyle yeniden baslatti (32 inc tv 36 ay x 42 tl ve 1 yillik ligtv hd ucretsiz)
    http://forum.donanimhaber.com/m_53033370/mpage_2/key_/tm.htm
    Benim sormak istedigim sey su; vestelin verecegi kart ve modulu bizim plazmalara takarak kullanabilir miyiz?
    CI+ modul olmAsi beni korkutu daha dogrusu bizimkinin artisi + var mi acaba:)
    Son olarak da Bizim dahili receiver goruntu kalitesi olarak hd yayinlarda ayni kaliteyi saglar mi acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosalarda 50G20 halen var..
    2000 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar_c

Arkadaslar bende 46g20e var
    Vestel eski kampanyasini dun itibariyle yeniden baslatti (32 inc tv 36 ay x 42 tl ve 1 yillik ligtv hd ucretsiz)
    Benim sormak istedigim sey su; vestelin verecegi kart ve modulu bizim plazmalara takarak kullanabilir miyiz?
    Son olarak da Bizim dahili receiver goruntu kalitesi olarak hd yayinlarda ayni kaliteyi saglar mi acaba ?

Kullanamazsınız.
    1.Sebep; tvnizin CI slotu var CI+ değil.
    2.Sebep; CI+ olsa bile dahili uydu alıcı olması lazım GW ve GT serilerindeki gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: yalnizca

quote:

Kullanamazsınız.
    2.Sebep; CI+ olsa bile dahili uydu alıcı olması lazım GW ve GT serilerindeki gibi.

Peki bu slot be ise yariyor ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Kullanamazsınız.

TV de bulunan DVB-T alıcı ile aldığınız yayınlar içindir. Ülkemizde karasal dijital yayın adı altında lanse edilen ama şu an bildiğim kadarıyla sadece Ankara dikmenden TRT yayını olan yayınlardır. Zaten olsa bile bunlar şifresiz olduğundan şimdilik CI slota ihtiyaç yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnizca -- 18 Mart 2012; 13:20:53 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kullanamazsınız.

TV de bulunan DVB-T alıcı ile aldığınız yayınlar içindir. Ülkemizde karasal dijital yayın adı altında lanse edilen ama şu an bildiğim kadarıyla sadece Ankara dikmenden TRT yayını olan yayınlardır. Zaten olsa bile bunlar şifresiz olduğundan şimdilik CI slota ihtiyaç yok.

O yayin geldigi ve kullanacagimiz zaman da Cİ+++ slot gerekir kesin ve tv nin bi ozellegini daha kullanamamis oluruz, kayit ozelligi gibi media player ozelligi gibi.... Arcelik beko Vestel almak en iyisi heralde en azindan turkiye sartlarina gore uretiliyordur....

• 50G20 sıfır kutulu olarak 1999 tl
    ne dersiniz?
    alınır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efpa

50G20 sıfır kutulu olarak 1999 tl
    ne dersiniz?
    alınır mı?

alabileceğin en iyi tv o fiyata.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.