Şimdi Ara

Panasonic TX-P42G20E (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.356
Cevap
6
Favori
136.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 46 g20 kullanıyorum rodaj süresindeyim rodaj ayarlarında kullanıyorum fakat bu eco modu açık mı tutmalıyım açık olunca sanki dinamik modda gibi oluyor gözler kısık ayarlara mı alıştı yoksa
  • 42gw20 icin sorularım;

- web browser cözumu var mı?
    - şifreli kanallar icin dahili receiver a KEY girme imkanı var mı? (NTV spor mesela)

Tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jazzblues

arkadaşlar 46 g20 kullanıyorum rodaj süresindeyim rodaj ayarlarında kullanıyorum fakat bu eco modu açık mı tutmalıyım açık olunca sanki dinamik modda gibi oluyor gözler kısık ayarlara mı alıştı yoksa

eco mode u açarsanız gündüzleri ışığı panel çok açar. Bu da rodaj süresinde istenmeyen bir durum. Bence rodaj süresince kapalı tutun.
  • tv yi açtıgımda ilk av1 çıkıyor sonra hdmı1 girişine gelip uydudan görüntü veriyor, tv açıldıgında direk hdmı1 den başlaması iin ne yapmalıyım teşekkürler
  • quote:

tv yi açtıgımda ilk av1 çıkıyor sonra hdmı1 girişine gelip uydudan görüntü veriyor, tv açıldıgında direk hdmı1 den başlaması iin ne yapmalıyım teşekkürler

Kitapçığında da yazdığı gibi uydularınızı hdmi 1 e bağlamanız gerekiyor. Uydu açıksa otomatik olarak geçiş yapacaktır hdmi 1 e. Yapmıyorsa uydu gerekli sinyali yollamıyor olabilir. Ben evde hdmi 1 de bağlı kullanıyorum ve otomatik geçiyor.
  • geçiş yapıyor ama sanırım analog mu seçili ne ilk karıncalı ekran geliyor sonradan uydu görüntüsü geliyor
  • quote:

geçiş yapıyor ama sanırım analog mu seçili ne ilk karıncalı ekran geliyor sonradan uydu görüntüsü geliyor

O durumun çözümü yok sanırım. En güzeli karıncalı görüntü çıkmaması için tv modunu en son DVB-T modunda bırakın. Sadece yazılar geliyor ardından da uyduya geçiyor.
  • 42G20 modelini kullanıyorum 1 senedir. TV'den genel olarak memnunum. Kablo TV ( Analog ) kullanıyorum.

Euro Sport, BBC, CNN gibi ( yabancı kanallar ) kanallara geçiş yaptığımda ekran boyutunun dengesi bozuluyor. İllaki kumandadaki Aspect seçeneğinden 16:9 veya Tam seçeneğini seçmem gerekiyor ki görüntü ekrana tam otursun. Her kanal değiştirdiğimde bu kanalların ( diğer kanallarda yani yerli kanallarda bir problem yok ) ayarını tekrar elle düzeltmem gerekiyor.

Bu problemi pratik bir şekilde çözme olanağım var mıdır ? Diğer analog Kablo TV kullanan arkadaşlarda da durum aynı mı bilgi verirseniz sevinirim.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: qube26

42G20 modelini kullanıyorum 1 senedir. TV'den genel olarak memnunum. Kablo TV ( Analog ) kullanıyorum.

Euro Sport, BBC, CNN gibi ( yabancı kanallar ) kanallara geçiş yaptığımda ekran boyutunun dengesi bozuluyor. İllaki kumandadaki Aspect seçeneğinden 16:9 veya Tam seçeneğini seçmem gerekiyor ki görüntü ekrana tam otursun. Her kanal değiştirdiğimde bu kanalların ( diğer kanallarda yani yerli kanallarda bir problem yok ) ayarını tekrar elle düzeltmem gerekiyor.

Bu problemi pratik bir şekilde çözme olanağım var mıdır ? Diğer analog Kablo TV kullanan arkadaşlarda da durum aynı mı bilgi verirseniz sevinirim.

Teşekkürler

Evde olmadığımda için ayarın adını tam hatırlamıyorum ama görüntü üstü tarama diye bir seçenek vardı. Görüntünün ekrana tam oturmasını sağlıyor bu seçenek. Sorunun tam olarak ne olduğu anlaşılmasada bu yardımcı olabilir belki size.

• quote:

Orijinalden alıntı: coachya

quote:

42G20 modelini kullanıyorum 1 senedir. TV'den genel olarak memnunum. Kablo TV ( Analog ) kullanıyorum.

Teşekkürler

Evde olmadığımda için ayarın adını tam hatırlamıyorum ama görüntü üstü tarama diye bir seçenek vardı. Görüntünün ekrana tam oturmasını sağlıyor bu seçenek. Sorunun tam olarak ne olduğu anlaşılmasada bu yardımcı olabilir belki size.

Dün bayağı kurcalamıştım. Buna benzer ( belki de o ayardı ) bir ayar gördüm ama o da fayda etmemişti. Siz hangi tür bağlantı kullanıyorsunuz ( Analog Kablo TV veya uydu ) ?

Bir kaç evdeki ( onlarda da Analog Kablo TV aboneliği var ) LCD TV'de o kanallara baktığımda hiç bir problem yoktu.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler

Dün bayağı kurcalamıştım. Buna benzer ( belki de o ayardı ) bir ayar gördüm ama o da fayda etmemişti. Siz hangi tür bağlantı kullanıyorsunuz ( Analog Kablo TV veya uydu ) ?

Bir kaç evdeki ( onlarda da Analog Kablo TV aboneliği var ) LCD TV'de o kanallara baktığımda hiç bir problem yoktu.

Ben HDMI dan uydu kullanıyorum. Sorununuz tam anlaşılmıyor mümkünse fotoğraf koyarsanız daha fazla yardımcı olunabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler

Ben HDMI dan uydu kullanıyorum. Sorununuz tam anlaşılmıyor mümkünse fotoğraf koyarsanız daha fazla yardımcı olunabilir.

Aynen o şekilde yapacağım. Hatta videoya çekmek daha net anlaşılmasını sağlar diye düşünüyorum.

Teşekkürler

• teşekkürler ahmet 1958, servis menüsüne girmek bu kadar basit ve anlaşılır anlatılır....
  • Arkadaşlar bu plazmaya USB ile harici bir Hard disk bağladığımızda, zamanını ayarlayıp evde yokken yada evdeyken harici hard diske kayıt yapılıyor mu?
    Sonra da harici hard diskten yaptığımız bu kaydı seyredebiliyormuyuz? Bunu uygulayan arkadaşlar var mı?
  • geçen gün 5-6 saat aralıksız ps3 oynadım burn-in olmamış renklerde iyice oturdu sd yayınlar ve filmler thx modunda süper oluyor , hatta bazen hd gibi oluyor
  • konuya musallat oluyorum ama yardım gerek acilen?

vestel 26vh3010 mu iyidir bu lcd...

lg 26lv2500 mü iyidir bu led?

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/lg-26lv2500-led-hd-ready-tv-66-cm-hd,-1366x768,-mci-100-hz,-usb,-hdmi,-26lv2500/productdetails.aspx?I_ID=54523

http://www.vestel.com.tr/tuketici-elektronigi/televizyon/lcd-televizyonlar/vestel-26vh3010-26-lcd-tv

iş yerinde kamera görüntüleri arada da tv izlenecek o kadar?

• quote:

Orijinalden alıntı: ronin666

konuya musallat oluyorum ama yardım gerek acilen?

vestel 26vh3010 mu iyidir bu lcd...

lg 26lv2500 mü iyidir bu led?

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/lg-26lv2500-led-hd-ready-tv-66-cm-hd,-1366x768,-mci-100-hz,-usb,-hdmi,-26lv2500/productdetails.aspx?I_ID=54523

http://www.vestel.com.tr/tuketici-elektronigi/televizyon/lcd-televizyonlar/vestel-26vh3010-26-lcd-tv

iş yerinde kamera görüntüleri arada da tv izlenecek o kadar?

Madem işyerine alıyorsunuz led alın en azından ışık fazla olacağı için daha rahat izlenebilir.

• Arkadaşlar bende aşağıdaki cihazlar var

Plazma Tv 42g20e
    Media player Popcorn A-200
    Plasytation 3
    PC (Pc salonda diğer cihazlar ise 3 ü aynı odada)

Kablosuz modem Pc'nin yanında olacak kablolu bağlanıcam. Diğer cihazlarada kablosuz bağlanmak istiyorum. PS3 dahili kablosuz var sorun yok. Ancak TV ile media player için usb wifi adaptör lazım. Tv için (media playerı bilmiyorum) her model olmuyor benim bildiğim sadece netgear oluyor oda türkiye'de yok. Yada modemi 3 cihazın yanına koyup kablo ile 3 üne bağlanmak odadan kablosuz bi usb adaptör ile pc ye bağlanmakta olabilir..

Sizden ricam hem pc, hem tv e hemde media playera uyumlu wifi adaptör varmı bildiğiniz? (Öncelik TV)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulusi

Arkadaşlar bende aşağıdaki cihazlar var

Plazma Tv 42g20e
    Media player Popcorn A-200
    Plasytation 3
    PC (Pc salonda diğer cihazlar ise 3 ü aynı odada)

Kablosuz modem Pc'nin yanında olacak kablolu bağlanıcam. Diğer cihazlarada kablosuz bağlanmak istiyorum. PS3 dahili kablosuz var sorun yok. Ancak TV ile media player için usb wifi adaptör lazım. Tv için (media playerı bilmiyorum) her model olmuyor benim bildiğim sadece netgear oluyor oda türkiye'de yok. Yada modemi 3 cihazın yanına koyup kablo ile 3 üne bağlanmak odadan kablosuz bi usb adaptör ile pc ye bağlanmakta olabilir..

Sizden ricam hem pc, hem tv e hemde media playera uyumlu wifi adaptör varmı bildiğiniz? (Öncelik TV)

Tv ye uygun pek model yok diye biliyorum. Ben airties ın köprüsünü ethernetten bağlayıp kablosuz bağlantı kurmuştum ancak dlna den bilgisayardan film izlerken hd filmler takılıyor. Bence en güzeli modemi tv nin yanına koymanız. En performanslı o şekilde çalışır TV.

• @coachya

cevap için saol Hocam.
    Teknik konularda çok bilgi yok kusura bakmayın bu köprü falan bahsetmişin :) nedir içeriği?
    Büyük ihtimal modemi TV yanına koyarım gibime geliyor bu seferde PC den uzak olacak ve usb wifi adaptör ile pcye bağlanıcam. download yaparken sıkıntı olur diye korkuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.