Şimdi Ara

Panasonic TX-P42G20E (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.356
Cevap
6
Favori
136.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sbasturk

merhabalar, anne babaya evde crt televizyon arızalanınca, kablo tvden yayın izleyeceklerdi
    careffour'dan 1250 lıraya 42g20e aldık.

sizce fıyat nasıl ?
    ayrıca ıyı mı yaptım kötu mu yaptım ıcımde bı suphe var.
    max butce 1000-1200 arasındaydı.
    bugun aksam aldık sımdı de ızlıyorlar
    ..
    ne yapmalıyım, extra bı ayar yapmama gerek var mı
    parlaklıgı degıstırmedım normal ayarlarda ızlemeye devam edıyoruz

yardım edersenız bılgılendırısenız sevınırım

bence en iyi seçim olmuş, görüntü ayarlarından THX seçersen tv izlemek için en iyi ayarı yapmış olursun ;) Bu arada bütün bağlantıları hdmi ile yapabiliyorsan çok iyi olur
  • aldıktan 1 ay sonra kanal izi kaldı, daha yeni bayramdan sonra teknik servisi cagıracagım, bakalım ne cıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nejat_80

aldıktan 1 ay sonra kanal izi kaldı, daha yeni bayramdan sonra teknik servisi cagıracagım, bakalım ne cıkacak.

geçmiş olsun hocam , sanırım burn-in garanti kapsamı dışında benim tv ilk 1000 saatini çok şükür problemsiz devirdi artık thx modunda izliyorum tv yi ama yinede 3-4 saat aynı kanalda kalmamak lazım

ps3 performansını gerçekten çok beğeniyorum sd yayınını söylememe bile gerek yok filmlerde fena değil

tek sorun image retantion özellikle ps3 te çok fazla başıma geliyor ama kendiliğinden gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 6 Kasım 2011; 9:42:13 >

• birkaç foto ekledim 50g20 ile ilgili sd yayın , 480p-720p-1080p film ve ps3 görüntülerihttp://imageshack.us/g/31/fotoraf0406.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 6 Kasım 2011; 10:35:30 >
  • benim tv de normal yayında izlerken hiçbirşey yok ama tv açıkkken ve yayın kapalı iken yani kendi siyah ekranı varken izler olduğunu görüyorum.yanık dedikleri bu mu oluyor yoksa yayında iken görünen bişeymi? normal yayın izlerken ve film izlerken hizbir sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rating

benim tv de normal yayında izlerken hiçbirşey yok ama tv açıkkken ve yayın kapalı iken yani kendi siyah ekranı varken izler olduğunu görüyorum.yanık dedikleri bu mu oluyor yoksa yayında iken görünen bişeymi? normal yayın izlerken ve film izlerken hizbir sıkıntı yok.

eğer o izler hiç geçmiyorsa bun-in dir ,normal yayında görmeniz zordur

bendeki izler mesela şöyle oluyor 2 saat oyun oynadım mesela sonra siyah ekran açtığımda oyundaki logoları görüyorum bir süre sonra logolar kendiliğinden gitmiş oluyor buna image retantion deniliyor
  • arkadaşlar rodaj süresi bitiminden sonraki ayarlar ı bilen varsa paylaşabilir mi
  • kontrastı 40-45 renkleri 25-30 keskinliği tam ortada kullanıyorum.HD kanallarda kontrastı 50 yaptığımda oluyor bazen.

canlı renkler ve pnr kapalı tutuyorum.Şimdilik aklıma gelen ayarlar bunlar.

Bu arada tv izlerken Normal modu kullanıyorum.
  • ben tv izlerken(sd ve film) thx modunu kullanıyorum , göze en hoş gelen bence thx , oyun zamanı zaten oyun modunda kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

ben tv izlerken(sd ve film) thx modunu kullanıyorum , göze en hoş gelen bence thx , oyun zamanı zaten oyun modunda kullanıyorum

thx de hafif sararınsı gösteriyor dumanlı gibi ne ayar yaparsam yapim aysı sanki görüntü eski film gibi
    neyini seyrediyorsunuz anlamadım

yada benim panel bozuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: qazze

# SFD
    # İnfinite Black Kontrast(5 mil:1 STATİK)
    # 1080P Çözünürlük
    # Dvb-t
    # Viera Cast(İnternet)
    # Viera İmage Viewer(avchd/jpeg/sd-video/divxHD,mp3/AAC)
    # THX Mode
    # DCC
    # 6144Adım
    # Tonlama
    # Viera Link
    # PIP/PAP/PAT
    # DLNA
    # DİVX
    # V-Audio Pro-Surround
    # 4HDMI/PC/LAN

+

Televizyon Tipi Plazma
    Ekran Ebatı 106 cm / 42 "
    Ekran Formatı 16:9
    Görüntü Tarama Hızı 600 Hz.
    Görüntü Çözünürlüğü 1920 x 1080 Piksel
    Ekran Özellikleri
    Tepki Süresi 0 mS
    Kontrast Oranı 5000000:1

fiyat olarak 2700 tl ile 2400 tl arasında geziyor garantili olarak.
    plazma ve lcd lerde çok önemli olan siyah gösterme sismine bakılırsa bu makine siyah göstermede sınırsız olduğunu savunuyor,mümkünmüdür ; doğru olabilirmi tartışılır.
    internet tv özelliği ve avchd/jpeg/sd-video/divxHD,mp3/AAC özellikleri çok iyi gerçekten.
    tepkime süresi ise "0" olarak belirtilmiş.
    100.000 saat panel ömrü biçilmiş.
    tek eksiği -eğer eksiklik olarak görülürse- bluetooth olmayışı.ancak bunca özellik içinden birde bluetooht aramak ta gerekmiyor bence...

keşke 50" ekranlı olanlarının fiyatı 42" ekrana nazaran bu kadar yüksek olmasa

ben bu panelin potansiyel bir alıcısı olarak ve illede panosonic diyen biri olarak durumu sizlere sormak istiyorum,bu fiyatı çokta geçmeyecek daha iyi bir panel tavsiyeniz varmı ?

saygılar

merhaba.

http://www.uruniste.com adresinde bir servisi hizmete soktuk.

Bir ürün veya hizmet satın alacağın zaman buraya mesaj bırakıyorsun. Site de bu mesajını ilgili firmalara iletiyor.

Firmalar da sana seçenekleri ile ilgili geri dönüş yapıyorlar. Sen de bu seçenekler arasında değerlendirme yaparak dilediğin firmadan ürün/hizmeti alıyorsun.

Hizmeti kullanmak için ücretsiz olarak üye olman yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahçup

quote:

ben tv izlerken(sd ve film) thx modunu kullanıyorum , göze en hoş gelen bence thx , oyun zamanı zaten oyun modunda kullanıyorum

thx de hafif sararınsı gösteriyor dumanlı gibi ne ayar yaparsam yapim aysı sanki görüntü eski film gibi

yada benim panel bozuk

benim panelde öyle bir sorun yok
  • Gençler bu rodaj süresi doldu bende.
    Televizyonu alalı yıl oldu hala forumdan bulduğum rodaj ayarları ile izliyorum.

Rodaj sonrası görüntü ayarı tavsiye edecek arkadaş yok mu?
    Dinamik'de görüntü güzel oluyor gibi ama doğal olmadığı için çok kullanmak istemiyorum
  • quote:

quote:

quote:

yada benim panel bozuk

hocam bir ayarlarını paylasabilir misin, THX bende de hafif sarı gibi, biraz kurcalarım daha az sarı gostermeye basladı. beyaz ayarında sorun olabilir. thx te renk kontrast sharpness ayarlarını paylaşabilir misin acaba.

bu arada dinamik kontrasttan uzak durun, full screen goruntuler dısında, iz bırakıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: nejat_80

quote:

quote:

quote:

yada benim panel bozuk

hocam bir ayarlarını paylasabilir misin, THX bende de hafif sarı gibi, biraz kurcalarım daha az sarı gostermeye basladı. beyaz ayarında sorun olabilir. thx te renk kontrast sharpness ayarlarını paylaşabilir misin acaba.

bu arada dinamik kontrasttan uzak durun, full screen goruntuler dısında, iz bırakıyor.

orjinal thx ayarlarında kullanıyorum , belkide ben paneldeki hafif sarıyı hissedemiyor olabilirim http://imageshack.us/g/31/fotoraf0406.jpg/ bir kaç fotoğraf eklemiştim

kontrast 36
    parlaklık 0
    renk 30
    netlik 5
    canlı renkler kapalı
    eco modu kapalı
    p-nr orta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 13 Kasım 2011; 15:23:31 >

• eğer burn-in normal kullanımda görünmüyorsa bu olaydan da kaçmanın bir mantığı yok sonuç itibariyle kim siyah ekranla uğraşsın ki bende normal yayında ve film izlerken thx modunu kullanıyorum çok gerçekçi ve tatmin edici bir görüntü alıyorum inşallah ps3 üç olursa onu da oyun modunda kullanacağım
  • quote:

quote:

yada benim panel bozuk

merhaba,

"renk balansı" ayarı "sıcak"'ta duruyorsa sarı hakimiyeti bu nedenle olabilir.
    onu bir de "normal" ve "serin" de deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drbaris

quote:

quote:

yada benim panel bozuk

merhaba,

Bu eco mode ne oluyor arkadaşlar.
    Açık olunca ekran daha karanlık oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mnbvc

quote:

quote:

quote:

yada benim panel bozuk

merhaba,

tam bilmiyorum ama sanırım düşük kontrast ve parlaklık sağlayan bir özellik - ilk 200 saatte renkler oturuncaya kadar paneli zorlamamak için galiba
    ilk 200 saatte "açık" tutuluyor sonra "kapalı"

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mnbvc

quote:

quote:

quote:

yada benim panel bozuk

merhaba,

tam bilmiyorum ama sanırım düşük kontrast ve parlaklık sağlayan bir özellik - ilk 200 saatte renkler oturuncaya kadar paneli zorlamamak için galiba
    ilk 200 saatte "açık" tutuluyor sonra "kapalı"

İlk 200 saatle alakası yok. Bu daha az güç tüketmesi için kullanılan bir özellik. Işığa göre de kedini ayarlıyor panel.

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.