Şimdi Ara

Panasonic TX-P42G20E (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.356
Cevap
6
Favori
136.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KARARSIZ 23

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1958

Arkadaşlar,uzun araştırmalarım sonucunda 1adet Kapalı Kutu PANASONIC TX-P42G20 PLAZMA TV'yi bugün itibari ile almış bulunmaktayım, PLAZMA TV'yi aldığım firmada bu plazmanın servis menüsüne girerek çalışma saatini öğrenmek istedim,firma çalışanları ısrarla KUTUYU YANIMDA AÇACAKLARINI VE kullanılmamış sıfır bir cihaz olduğunu benim göreceğimi söylediler,
    kutu geldi ve yanımda açtılar dedikleri gibi cihaz sıfır ve daha yeni açılıyordu,ama ben yinede ısrarla bu cihazın servis menüsüne girerek kullanılmadığını gözlerimle görmek istediğimi söyledim,eğer kabul etmezlerse PANASONIC TX-P42G20 PLAZMA TV'yi almaktan vazgeçeceğimi söyledim,
    firma yetkilisi bu isteğimi kabul etti ve cihazın servis menüsüne girilerek plazma TV'nin ilk defa benim yanımda çalıştırıldığını gösterdi kendi gözlerimle gördüm ve çok mutlu oldum,aslında firmaları gezerken teşhir ürünü 3000-5000 saat arası çalışmış bir PLAZMA TV'yi bile almayı düşünüyordum ama şansımdan karşıma kapalı kutu hiç kullanılmamış sıfır bir PANASONIC TX-P42G20 PLAZMA TV çıktı,bu arada firma yetkilileri servis menüsüne nasıl gireceklerini bilmiyorlardı,beraberce yardımlaşarak bu işi çözdük
    SERVİS yarın getirip kuracak,
    Benim PANASONIC TX-P42G20 PLAZMA TV'yi kullanan arkadaşlardan ricam,
    EN İYİ ,GÖRÜNTÜ , renk , kontras VE MENÜ AYARLARI nasıl olmalıdır,UYDU CİHAZI olarak BAFF 2000 FULL HD cihaz kullanacağım kaliteli HDMI kablo marka ve modeli ne olmalıdır,
    yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden ÇOK TŞK. EDERİM

Selam Ahmet

TV yi kaca aldin ve nereden aldin ?

Teskkurler

Aldığım yer,
    Teknosa, izmir cad. kızılay/ANKARA

FİAT = 1.299 TL.

• SERVİS MENÜSÜNE GİRİŞ ;
    TV'nin yanındaki ses (-) tuşunu basılı tutarken kumandadan üç kez 0 tuşuna basın,
    Birkaç saniye sonra gizli menü açılır.
    2 tuşuna ardından OK e basın,
    Açılan yeni menüden en alt (yazılı olan) satıra gelip, sağındaki boş kutuya geçin,
    Kumandadan MUTE tuşuna birkaç saniye basılı tutunca
    Kullanım saati görürsünüz
  • SELAM HERKESE

BUGUN TEKNOSADA YENI INDIRIM GORDUM. TEKNOSAYA GIDIP PANASONIC FIYATLARINA BAKAN VAR MI?
  • Arkadaşlar bugün interneti açtığımda güncelleme çıktı bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coachya

Arkadaşlar bugün interneti açtığımda güncelleme çıktı bilginize.

İyi akşamlar coachya

Eski versyon ve yeni versyonları verebilirmisin kıyaslama için
  • quote:

Orijinalden alıntı: step-team

quote:

Arkadaşlar bugün interneti açtığımda güncelleme çıktı bilginize.

İyi akşamlar coachya

Eski versyon ve yeni versyonları verebilirmisin kıyaslama için

Hayırlı sabahlar,

mesajı şimdi görebildim eve gidince bakar yazarım. Yalnız benim gördüğüm değişiklik viera cast değişiyor ve viera cast connect oluyor. İnternet üzerinden market sistemi kurulmuş. Ücretli ve ücretsiz app indirip kullanabiliyorsunuz. Bu viera cast in ilerleyeceğini gösteren güzel bir işaret.
  • Teşekkürler coachya

O zaman akşam yazarsan sevinirim,peki Yeni Viera Cast Connect kullanışlı birşey mi?
    Panelin Ana menü veya ayarlarında vs bir değişim varmı acaba?

Kal sağlıcakla

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi step-team -- 8 Eylül 2011; 11:12:30 >
  • quote:

Teşekkürler coachya

O zaman akşam yazarsan sevinirim,peki Yeni Viera Cast Connect kullanışlı birşey mi?

Kal sağlıcakla

Ana menüde herhangi bir farklılık göremedim. Zaten viera connect için yapılmış bir güncelleme gibi duruyor. Fena değil viera connect. Zamanla iyi olacak genişledikçe güzel olacak gibi. Amerika marketinde asphalt 5 oyunu bile gözüküyor ama bzimkinden göremedim henüz.

Bu arada versiyon 2515-10300 olmuş.
  • quote:

quote:

Teşekkürler coachya

Kal sağlıcakla

Ana menüde herhangi bir farklılık göremedim. Zaten viera connect için yapılmış bir güncelleme gibi duruyor. Fena değil viera connect. Zamanla iyi olacak genişledikçe güzel olacak gibi. Amerika marketinde asphalt 5 oyunu bile gözüküyor ama bzimkinden göremedim henüz.

Bu arada versiyon 2515-10300 olmuş.

Günaydın coachya

Bilgi için teşekkürler,akşam versiyona bakacağım.

• yeni güncelleme ile facebook eklenmiş..Üstalikde facebook arayüzü gayet kullanışlı vede hoş..
    marketten oyun da eklenebiliyor..ve diğer eklentiler.tabiiki daha çok şeyde gelecektir..
    Ama bu modelin işlemcisi ile birçok uygulama sanırım yetersiz kalacaktır..
    Gitmek istediğiniz yere gitmek çok zaman alıyor..bekliyorsunuz fazlaca..
  • Arkadaşlar ben bu modeli almak istiyorum ama İzmir'de mağazalarda sadece teşhir ürünleri kalmış. yani sıfırını bulamadım ne yazık ki. Teknosa'da teşhirde olan cihaz fazla yıpranmamış gibi göründü gözüme. İncelediğimde Burn-in yok gibiydi. Görevli eleman 2-3 haftalık cihaz olduğunu söyledi. Yalan-doğru bilmiyorum.. Kullanım saatine bakamadık çünkü nasıl yapıldığını o da bilmiyordu :) Herneyse teşhir ürünü alıp memnun kalmayan arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim çünkü tereddüt yaşıyorum şu an karar veremedim alıp almamak konusunda eldeki imkanlar buna el veriyor. Sizce ne yapmalıyım?
  • arkadaşlar bende bi konuda yardımınız isteyecektim. 2 model arasında tercih yapmakta zorlanıyorum sizin görüş ve önerilerinize ihtiyacım var. TX-P42GW30E MODELİ İLE TX-P42ST33E sizce hangi ürünü tercih etmeliyim st modelinin tek artısı 3d mi ayrıca hangisi daha yeni versiyon??? şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymuhendis

arkadaşlar bende bi konuda yardımınız isteyecektim. 2 model arasında tercih yapmakta zorlanıyorum sizin görüş ve önerilerinize ihtiyacım var. TX-P42GW30E MODELİ İLE TX-P42ST33E sizce hangi ürünü tercih etmeliyim st modelinin tek artısı 3d mi ayrıca hangisi daha yeni versiyon??? şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

MÜMKÜNSE gt30e serisinden bir tv almandır 3d teknolojisi çok başarılı st33e pek tutmadım ben.
  • fiyat olarak beni cok asıyo o model. media markta 2899 tl gerçekten bende o modeli cok begenmiştim aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymuhendis

fiyat olarak beni cok asıyo o model. media markta 2899 tl gerçekten bende o modeli cok begenmiştim aslında.

gw30 al o zaman.isteklerine göre değerlendir bence..
    3d film tv izleyecem diyorsan mutlaka almalısın.çünki bu plazmayı en az keyfinde 5 yıl kullanacaksın..
    3d siz alırsan yarın ne kadar pişman olacaksın onun yorumuna bak kendince..
    mesela ben gw20 almak zorunda kaldım..3d fil izleyecek durumum olmaz..
    tv den izleyecem desem aboneliklerde var oda..
    onlarlada işim olmaz düşündümki ben bu şekliyle 3 d tv almam çok gereksiz..o kadarda para vereceğim birde diye vazgeçtim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cretan72

Arkadaşlar ben bu modeli almak istiyorum ama İzmir'de mağazalarda sadece teşhir ürünleri kalmış. yani sıfırını bulamadım ne yazık ki. Teknosa'da teşhirde olan cihaz fazla yıpranmamış gibi göründü gözüme. İncelediğimde Burn-in yok gibiydi. Görevli eleman 2-3 haftalık cihaz olduğunu söyledi. Yalan-doğru bilmiyorum.. Kullanım saatine bakamadık çünkü nasıl yapıldığını o da bilmiyordu :) Herneyse teşhir ürünü alıp memnun kalmayan arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim çünkü tereddüt yaşıyorum şu an karar veremedim alıp almamak konusunda eldeki imkanlar buna el veriyor. Sizce ne yapmalıyım?

ben teşhir aldım ve çok memnunum.sonuç itibariyle tv nin ekran ömrü 100.000 saat olarak geçiyor,varsın birkaç bin kullanılmış olsun ne fark eder.yeterki teşhir ürünün kasası ve ekranı sağlam olsun zarar görmemiş olsun.bence pişman olmazsın.ben 1200tl/9taksitte almıştım ve iyiki almışım diyorum.bu fiyata bu kalite imkansız başka yerde.ayrıca garantiside aldığın gün başlıyor.

• 3d boş vermek doğru değil. artık uydudan 3d yayınlar yapılıyor, artık 3d yaygınlaşıyor. filmlerde ucuzluyor yavaş yavaş.
  • arkadaşlar sd kart ile son yazılımı tv.ye yükledim. yükleme tamamlandıktan sonra tv.yi açınca "viera cast" özelliğini çalıştırmak istediğimde "başlatılıyor" mesajı geliyor ama tv. görüntüsü youtube vs. nin oldupu ekran gelmiyor... tv. internete bağlı değil acaba bu yüzden mi? sıkıntı ne olabilir sizce?
  • Arkadaşlar,

Bu model için en iyi görüntü ayarları nasıl olmalı.
    Nette biraz baktım ama bulamadım...
  • MOD:Normal
    KOntrast:40
    Parlaklık :0
    Renk:30
    Netlik:5
    Renk Blansı : serin
    Ecomod:Açık
    Pnr:Orta
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.