Şimdi Ara

Panasonic TX-P42G20E (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.356
Cevap
6
Favori
136.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herhangi bir yapışma veya göze batan birşey yok.eğer bu paraya daha iyisini bulabilecek olsam kabul etmicem ama memnunum ne yaparsın önemli olan müşteri memnuniyeti değil mi?
  • benim inşaatın bitmesinede az kaldı 1-2 güne laminantçı gelecek ondan sonra yerleşeceğim inşallah , benim panelde teşhir çıkar mı diye korkuyorum , teşhir çıkarsa geri iade ederim diyordum ama iade edincede 2200e 50 inç bu ayarda bir plazma yada led bulamam gibime geliyor bende mi sayın rating gibi mi yapsam ?

teşekkürler.
  • @sayın denixex
    bence de bulamazsınız.teşhir de çıkmış olsa iyice bir kontrol ettikten sonra içinize sinerse bence yola devam edin.bu durumda 2.el almış gibi oluyoruz cihazı.tek fark garantinin biz aldıktan sonra başlamış olması.eğer tv sağlam ve temizse önemli olan da garantisi değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

benim inşaatın bitmesinede az kaldı 1-2 güne laminantçı gelecek ondan sonra yerleşeceğim inşallah , benim panelde teşhir çıkar mı diye korkuyorum , teşhir çıkarsa geri iade ederim diyordum ama iade edincede 2200e 50 inç bu ayarda bir plazma yada led bulamam gibime geliyor bende mi sayın rating gibi mi yapsam ?

teşekkürler.

Deniz küçük bir bilgi vermek isterim,Panasonic TR garantiyi fatura tarihinde başlatıyor.
    Değişim olayını ürünü satın aldığın mağazanın kurallarına bakman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: step-team

quote:

benim inşaatın bitmesinede az kaldı 1-2 güne laminantçı gelecek ondan sonra yerleşeceğim inşallah , benim panelde teşhir çıkar mı diye korkuyorum , teşhir çıkarsa geri iade ederim diyordum ama iade edincede 2200e 50 inç bu ayarda bir plazma yada led bulamam gibime geliyor bende mi sayın rating gibi mi yapsam ?

teşekkürler.

Deniz küçük bir bilgi vermek isterim,Panasonic TR garantiyi fatura tarihinde başlatıyor.
    Değişim olayını ürünü satın aldığın mağazanın kurallarına bakman lazım

sıfır diye teşhir ürünü satarlarsa ,istersem, her şekilde iade ederim hocam sorun değil , zaten alalı 1 ay olmadı daha , şu laminantçıda gelse bitirse sonra temizleyip evi kurdurcam zaten

• arkadaşlar bir yardım lütfen..laptop ile bağladım tv mi,ip atadım bağlantılar tamam,bağlantı testi yap dedikten sonra şöyle diyor:
    1. Ağ bağlantısını kontrol ediniz. TAMAM
    2. IP adresini kontrol et. TAMAM
    3. Aynı Ip adre.kullanan aygıtları kontrol edin. TAMAM
    4. Ağ geçidi bağlantısını kontrol et. TAMAM
    5.Sunucuyla iletişimi kontrol et. SUNUCUYLA BAĞLANTI SAĞLANAMADI (008)
    ne yapıcağımı bulamadım bir türlü. wild media server kullanıyorum,işletim sistemim wista.bilenler bir çare lütfen
  • Mod: Normal
    Kontrast:44 (İlk 200 saat 40)
    Parlaklık:0
    Renk: 32 (İlk 200 saat 30)
    Netlik:6
    Renk Balansı:Serin
    Renk Yönetimi: Açık
    Eco Mod: Açık
    P-NR: Orta

Gamma: 2.2
    Intelligent Frame Creation: Açık
    Enerji Tasarrufu: Açık açtığımda çıkmış oluyor.
    Yan Panel: Yüksek

Yeşillerin ve kırmızıların bir kısmına ulaşmak için Menu--kurulum ayarları---gelişmiş SFCCC---açık olmalı

kırmızılar-menu---görüntü seçeneklerinden
    yeşiller-menu ---kurulum ayarları kısmında çeşitli başlıkların altından çıkıyor...

arkadaşlar yarın bir aksilik çıkmazsa tv yi kurduruyorum , inşallah teşhir çıkmazda birde onunla uğraşmak zorunda kalmam.

sd yayın izlerken normal modda , film izlerken cinema modunda kullanacağım.
    ayarları yukarıdakiler gibi kullanmayı düşünüyorum , kısabildiğim kadar kısacağım ayarları
    günde 15-20 saat açık bırakmaya çalışacağım , rodaj süresini çabuk atlatsın diye (tabi her kanalda 1 saat kalmak koşuluyla)
    ilk 200 saat ps3 , pc bağlayığ kullanmayacağım
    +
    tv yi kurarken kullanım süresine bakacağım , ölü piksel var mı diye kontrol edeceğim , kırık çizik hasar var mı diye onları kontrol edeceğim

başka neler yapmam lazım , neler önerirsiniz ?

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 24 Temmuz 2011; 20:59:11 >

• Antalya vatanda aradım 3 adet açılmamış var dediler hemen gidip bakamamak gibi sorun olmasa gidip bakacağım :)= ama kutulanmışta olabilir internet üzerinden alabilirim ama ne alacağımızı bilmek lazım hatta atıp arabaya hemen alıp gelmek lazım 1449 tl şu an fiyat. Şansımıza artık ancak ağustos ortası zamanım olacak gidip şahsen bakmak için..kalırsa alırım
  • 50g20 biraz önce kurdum , ürün çok şükür teşhir çıkmadı , ölü piksel falanda yok , tv dört dörtlük valla

ayarlarıda iyice kıstım yarının altında hepsi , ekranı tam modda izliyorum , geceleri zoom3 yapıp bırakacağım sabaha kadar
    ilk 1000 saati olabildiğince kısa sürede atlatmaya çalışacağım , tv yi günde 20 saate yakın açık bırakmayı düşünüyorum.

ayrıca tv gerçekten mükemmel heleki sd yayını sanki crt aldım zannettim bir an istek olursa ss ekleyebilirim (ayarlar düşük olmasına rağmen çok güzel bir sd yayın performansı var )

kısacası şimdilik çok memnunum , inşallah ilerde üzmez.

teşekkürler

• quote:

50g20 biraz önce kurdum , ürün çok şükür teşhir çıkmadı , ölü piksel falanda yok , tv dört dörtlük valla

ayarlarıda iyice kıstım yarının altında hepsi , ekranı tam modda izliyorum , geceleri zoom3 yapıp bırakacağım sabaha kadar
    ilk 1000 saati olabildiğince kısa sürede atlatmaya çalışacağım , tv yi günde 20 saate yakın açık bırakmayı düşünüyorum.

ayrıca tv gerçekten mükemmel heleki sd yayını sanki crt aldım zannettim bir an istek olursa ss ekleyebilirim (ayarlar düşük olmasına rağmen çok güzel bir sd yayın performansı var )

teşekkürler

Güle güle kullan :)

• @aklınyolubir teşekkürler hocam :)
  • denixex

hayırlı olsun sonunda kurdurdun yaniii

fotolu kısa bir inceleme bekliyoruz
  • eyvallah sağol hocam , ps3 de gelecek inşallah bu hafta içinde , ekibi tamamlayınca bol bol ss yükleyeceğim

şuan tv de bir kanalı açtım 3x zoom yaptım km yapsın diye , ilk 200 saatı 10 gün içinde atlatırım sanırım , tv nin renklerine yerine oturmaya başlar yavaş yavaş

normal sd yayını normal modda , filmleri cinema modunda izliyorum.

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 25 Temmuz 2011; 19:31:41 >
  • 42gw20 5 aydır kullanıyorum,üstelik %90 ps3,te kullanıyorum.

Oldukça memnunum.Hiçbir sorun çıkarmadı.

Hd ve sd yayınlardada oldukça başarılı.

ayarlarını düşürmek gibi bir şey yapmadım çünkü,ne olucaksa garanti kapmamındayken olsun.
  • quote:

eyvallah sağol hocam , ps3 de gelecek inşallah bu hafta içinde , ekibi tamamlayınca bol bol ss yükleyeceğim

şuan tv de bir kanalı açtım 3x zoom yaptım km yapsın diye , ilk 200 saatı 10 gün içinde atlatırım sanırım , tv nin renklerine yerine oturmaya başlar yavaş yavaş

normal sd yayını normal modda , filmleri cinema modunda izliyorum.

teşekkürler.

Hayırlı olsun. Pişman etmeyeceğine eminim sizi. Bu 200 saat konusunda dikkatli olmak gerekir ancak 1000 saate kadar da beklemenize gerek yok.

• teşekkürler.
  • Selam arkadaşlar. Yazdıklarınızın tümünü okudum. 42GW20 almaya zaten karar vermiştim. şu an gördüğüm kadarı ile teknosada 1499 tl. bimektste 42GW30e var. uydu alıcılı 1750 tl. G20 Panel ile G30 panle arasında teknik olarak bir fark göremedim. incemele sitelerinde siyahla ilgili bazı şeylerin düzeltildiği yazıyordu.

sizce şu an bu farklı verip g30 ve uydu alıcılı almak mı mantıklı olur. Evde kablo tv tele dünya var. bununla kullanabilir miyim?

sizin bildiğiniz kampanyal başka yer var mı?
  • arkadaşlar hdmi ile çıkıs aldım laptopımdan hdmi1 e bağladım fakat bir türlü pc ekranım ile tvnin ekranını tamamen oturtamadım çözünürlük ayarıda yaptım pcden beceremedim bir türlü :) onceden deneyen varsa yardımcı olursa sevinirim. laptopım samsung r580
  • quote:

50g20 biraz önce kurdum , ürün çok şükür teşhir çıkmadı , ölü piksel falanda yok , tv dört dörtlük valla

teşekkürler

günde 20 saat açık bırakırsan sağlam bir elektrik faturası gelir saatte 250-400 watt arası yakar, 200 saat yeterli oda normal kullanımda 1 hafta 10 gün içerisinde dolar zaten .....

• quote:

Orijinalden alıntı: romeo37

quote:

teşekkürler

günde 20 saat açık bırakırsan sağlam bir elektrik faturası gelir saatte 250-400 watt arası yakar, 200 saat yeterli oda normal kullanımda 1 hafta 10 gün içerisinde dolar zaten .....

250-400 watt mı? Üstadım biraz fazla söyledin. 130-170 arası tüketir.

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.