Bu ilk 200 saat için olabilirmi? zira ekrani çok karartiyor bu ayarlar..
aynen rodaj süresi ayarları bunlar
quote:
Orijinalden alıntı: rating
quote:
Orijinalden alıntı: cretan72
Arkadaşlar ben bu modeli almak istiyorum ama İzmir'de mağazalarda sadece teşhir ürünleri kalmış. yani sıfırını bulamadım ne yazık ki. Teknosa'da teşhirde olan cihaz fazla yıpranmamış gibi göründü gözüme. İncelediğimde Burn-in yok gibiydi. Görevli eleman 2-3 haftalık cihaz olduğunu söyledi. Yalan-doğru bilmiyorum.. Kullanım saatine bakamadık çünkü nasıl yapıldığını o da bilmiyordu :) Herneyse teşhir ürünü alıp memnun kalmayan arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim çünkü tereddüt yaşıyorum şu an karar veremedim alıp almamak konusunda eldeki imkanlar buna el veriyor. Sizce ne yapmalıyım?
ben teşhir aldım ve çok memnunum.sonuç itibariyle tv nin ekran ömrü 100.000 saat olarak geçiyor,varsın birkaç bin kullanılmış olsun ne fark eder.yeterki teşhir ürünün kasası ve ekranı sağlam olsun zarar görmemiş olsun.bence pişman olmazsın.ben 1200tl/9taksitte almıştım ve iyiki almışım diyorum.bu fiyata bu kalite imkansız başka yerde.ayrıca garantiside aldığın gün başlıyor.
Geçtiğimiz günlerde vatandaki kampanya da 1274 Tl idi. Vatan teşhir ürünü satıyor mu bilmiyorum ancak bu tv nin fiyatları nerden nereye geldi.
Kimse kızmasın ama arkadaşlar ne kadar gereksiz bir plazma bu... Tamam görüntü süper herşey iyi güzel ama bu media desteksizliği deli ediyor beni.Sadece Hd Film izlemek istiyorum. 2011 yılında gayet normal bir istek olsa gerek. Elimde 1,5 TB disk var izlerim diyorum onu görmüyor bu alet . Neymiş 1,5 Tb çok büyük geliyormuş ayrıca ntfs'miş. Neyse diyorum 320 GB taşınabilir diskimiz var onlada hallederim diyorum; bu seferde disk NTFS'miş diye tanımıyormuş plazmamız. Olsun bizde çözüm çok diyoruz. Malum Türk'üz. Zamanında eşşek yüküyle para verdik 32 GB flash disk aldık ona atarız izleriz diyoruz hemde Fat32 diyoruz yine olmuyor. bu seferde diskimiz 4 GB'den fazlasını atamıyormuş. Format gereği Fat32 izin vermiyormuş. Eeee ne olacak şimdi Laptop'da Hdmi çıkışı da yok. İzliyemiyecek miyiz???? Ne yapacakmışız; Ya gidicez media player alacakmışız ya hdmi çıkışlı laptop yada bunların hepsini barındaran uydu receiver filan alacakmışız. Yok artııık yaa. Sanki 1800 TL vemedik bu TV'ye. 800 TL'lik en dandik Tv'de bile bundan daha falza media desteği var. Bu ne rezillik yahu..
@cenedi televizyon dediğin şeyin ilk amacı görüntü vermektir.diğer ekstra özellikler olsada olur olmasada.tv nin ethernet portundan bilgisayarın ethernet portuna kablo çekerek ve dlna programlarıyla gerekli ayarları yaparak (ben wild media server kullanıyorum ve tavsiye ederim) hd filmlerini rahatça izleyebilirsin. sadece 5 yada 10tl kablo parasına patlar sana(cat5 cabloyu çapraz bağlatmayı unutma).harddiskin pc ye bağlı olucak ve sen tv den hdd içine ulaşıp rahatça izleyebileceksin filmini.siz madem media desteğine önem veriyordunuz neden samsung almadınız.herkes seçimini isteğine göre yapıyor.lütfen bunları dadüşünelim arkadaşım
quote:
Orijinalden alıntı: rating
@cenedi televizyon dediğin şeyin ilk amacı görüntü vermektir.diğer ekstra özellikler olsada olur olmasada.tv nin ethernet portundan bilgisayarın ethernet portuna kablo çekerek ve dlna programlarıyla gerekli ayarları yaparak (ben wild media server kullanıyorum ve tavsiye ederim) hd filmlerini rahatça izleyebilirsin. sadece 5 yada 10tl kablo parasına patlar sana(cat5 cabloyu çapraz bağlatmayı unutma).harddiskin pc ye bağlı olucak ve sen tv den hdd içine ulaşıp rahatça izleyebileceksin filmini.siz madem media desteğine önem veriyordunuz neden samsung almadınız.herkes seçimini isteğine göre yapıyor.lütfen bunları dadüşünelim arkadaşım
Tabiki kardeşim o konuda haklsın. Ama biraz da rakiplerinden örnek alıp şu konuları geliştirmek gerekmezmiydi. Samsung-LG-Sony bana göre bu Plazma karşısında hikaye. Kalite 10 numara bu TV'de.Ona şüphem yok. Ama biraz media desteği lazımdı... bende çok şey istemedim hani... Yanlız dediğin bu ethernet işini yeni duydum. Hani br çok kez laptopla Plazma arasında bağlantı kurmayı denedim ama olmadı. Media server işini hiç bilmiyordum. Varsa yardımcı olabileceğin bir kaynak verirsen çok sevinirim. Yoksada fikiri vermen yeter. Çok teşekkürler.
HDD'yi exfat formatlarsanız TV görür, 4 GB üstünü de tanır. Ama mkv performansı pek iyi değil. % 50 oranında gösteremediği film çıkıyor. 100 TL'ye DTS'de çözebilen media player almak en mantıklısı.
arkadaşlar panasoniclerin model ismindeki örneğin p42gw'dan sonraki 20-30 gibi rakamlar ve E, B, Z gibi harfler ne anlama geliyor?
merhaba arkadaşlar 46 g20 ye dvd player hdmı 2 ve 3 takıp denedim görmedi bir türlü yardımcı olabilecek biri varm ı
bende de iomega screen player çalışmamıştı. bazı cihazlar uyumluluk sorunu yaşayabilmektedir. bence başka bir dvd edin veya scart ile bağla.
bizim emektar tüplü arızalanınca yazılanlarında etkisiyle ki lg 3d led almayı düşünürken özelliklerine ve fiyatına dayanamayarak p42g20e satınaldım. 1274 tl nin her lirasını hakediyor. birazda ısınıyor ama önemli değil...
birde sormak istediğim servisini gelip kurması şartmı???
quote:
Orijinalden alıntı: dombayci
bizim emektar tüplü arızalanınca yazılanlarında etkisiyle ki lg 3d led almayı düşünürken özelliklerine ve fiyatına dayanamayarak p42g20e satınaldım. 1274 tl nin her lirasını hakediyor. birazda ısınıyor ama önemli değil...
Selam,
Nereden aldınız? Ürün teşhir mi? Servise kurdurmanızda yarar var garantiyi kurulum onayı ile başlatıyorlar galiba..
Merhaba arkadaşlar. Ağırlıklı olarak SD yayın izleyeceğim. Player'dan da dizi film vs.. Birkaç ay sonra da PS3 almayı düşünuyorum. 46g20 geçiyor aklimdan. Aylar once Samsung'un. 46c650'sine bakmistim. Panasonic teki burn olayı çok canımı sıkıyor. Sürekli dikkat etmek zorundamiyim yoksa rodajdan sonra sıkıntısız izlemeye devam edecekmiyim. Almalimiyim yoksa samsung'a mi yoneleyim
quote:
Orijinalden alıntı: byapici
quote:
Orijinalden alıntı: dombayci
Selam,
Nereden aldınız? Ürün teşhir mi? Servise kurdurmanızda yarar var garantiyi kurulum onayı ile başlatıyorlar galiba..
vatanbilgisayar dan hafta sonu indiriminde satınaldım. baştan kararsızdım karar verene kadar da teşhir hariç ürünler bitmişti. bende teşhir ürününü satınaldım. Ama normal fiyatı buydu. teşhir de herhangi bir indirim yapmıyorlar. iyi günler..
Arkadaşlar merhaba,
Rodaj süresi sonrası için tavsiye edebileceğiniz sağlıklı ve doğru görüntü ayarları nelerdir?
Teşekkürler
D-smart gibi bir tv platformunda bile haftada sadece bir maç 3d iken 3d tv almak çok mantıklı değil. Şu an hd dönemi ve hd tv almak akıllıca. Ki bir çok kanal show ntv bile hala hd yayına geçemedi. Yani hd bile henüz bir çok büyük tv kanalı tarafından kullanılmıyorken 3d tv'ler haftada bir maç izlemek için alınmaz. Paranıza yazık.
@msicak,
zaten 3B maç yayındaki derinlik bence yeterli değil (42VT20e + dsmart HD) ekranın içine doğru derinlik oluşuyor futbolcular biraz daha küçülüyor, maçların 3b performansı - en azından benim sistem için - iyi değil
zaten söylenen şey kaliteli dışarı doğru taşan efektlerle 3B izlemek istiyorsanız --> 3B bluray (tercihen full sbs)
quote:
Orijinalden alıntı: drbaris
@msicak,
zaten 3B maç yayındaki derinlik bence yeterli değil (42VT20e + dsmart HD) ekranın içine doğru derinlik oluşuyor futbolcular biraz daha küçülüyor, maçların 3b performansı - en azından benim sistem için - iyi değil
zaten söylenen şey kaliteli dışarı doğru taşan efektlerle 3B izlemek istiyorsanız --> 3B bluray (tercihen full sbs)
Panasonic in sitesinde bulunan detaylı açıklamasıyla verilen ideal 3D ekranın hesaplanması ile ilgili bir sunum var. Burada gerçek 3D derinliğini oranlı bir şekilde hissedebilmemiz için ekranın 60" olması gerektiği yazıyor. En ideali bu ölçü. Bunun altındaki ve üstündeki ölçüler daha kötü bir 3D deneyimi sunduğunu açıklamışlar. Yani 3D alacaksanız en az 60" olması lazım ki sistemin hakkını verebilin.
quote:
Orijinalden alıntı: coachya
quote:
Orijinalden alıntı: drbaris
@msicak,
Panasonic in sitesinde bulunan detaylı açıklamasıyla verilen ideal 3D ekranın hesaplanması ile ilgili bir sunum var. Burada gerçek 3D derinliğini oranlı bir şekilde hissedebilmemiz için ekranın 60" olması gerektiği yazıyor. En ideali bu ölçü. Bunun altındaki ve üstündeki ölçüler daha kötü bir 3D deneyimi sunduğunu açıklamışlar. Yani 3D alacaksanız en az 60" olması lazım ki sistemin hakkını verebilin.